Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

Aktualizacja 04/09/2019 - Ciesz się nową tymczasową wyspą cukrową i naszą nową krowią społecznością

124»

Komentarz

  • Paralusek (PL1)Paralusek (PL1) PL1 Posty: 694

    no fajnie, ale te zrzuty chyba powinnaś wstwic do tematu"Krowia Społeczność"
  • to trochę lipa z tym krowim blokiem bo realnie nie da sie podsypać - chyba nikt nie będzie w stanie wystawiać i chować przed każdym zbiorem
    Karolineczka7 @ pl 1
  • jola62 (PL1)jola62 (PL1) PL1 Posty: 1,160
    ja bym się tym tak nie przejmował, zanim nazbieramy diamentów na tę oborę...
    jola62 @ pl 1
  • Dogberry11 (PL1)Dogberry11 (PL1) PL1 Posty: 1,552
    jola62 (PL1) powiedział(a):
    ja bym się tym tak nie przejmował, zanim nazbieramy diamentów na tę oborę...
    To krowy z tęsknoty za nią depresji dostaną i mleko potracą. Takie wymagania to ... Ho Ho Ho


  • Strasznie jest żle, ludzie nie grają w to co chciecie
    jabłońska @ pl 1
  • Rollo (PL1)Rollo (PL1) PL1 Posty: 85
    edytowano 10.05.2020
    .
    Post edited by Rollo (PL1) on
  • Dogberry11 (PL1)Dogberry11 (PL1) PL1 Posty: 1,552
    basiarunner powiedział(a):
    Witam z nowym krowim budynkiem pojawił się nowy problem po włożeniu do niego obory każdy wie ile mleka nasze obory produkują. W takim razie mam pytanie suport ma zamiar ujawniać nasze wartości na wszystkich budynkach produkcyjnych czy jest to kolejny niezamierzony błąd 😊😊 
    Sprawa zapewne znana ggs, który pracuje nad jej rozwiązaniem.
    Pewnie znowu nikt nie sprawdził, jak to jest z czymś nowym, bo po co.


  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 3,595
    edytowano 25.09.2019
    basiarunner powiedział(a):
    Witam z nowym krowim budynkiem pojawił się nowy problem po włożeniu do niego obory każdy wie ile mleka nasze obory produkują. W takim razie mam pytanie suport ma zamiar ujawniać nasze wartości na wszystkich budynkach produkcyjnych czy jest to kolejny niezamierzony błąd 😊😊 
    Cześć
    Ilości zebranego mleka powinny być widoczne tylko dla Ciebie .Poproszę Zespół o sprawdzenie tego.
    Diana
    Post edited by Diana on
  • Rollo (PL1)Rollo (PL1) PL1 Posty: 85
    edytowano 10.05.2020
    .
    Post edited by Rollo (PL1) on
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 3,595
    edytowano 27.09.2019
    basiarunner powiedział(a):
    Mam jeszcze pytanie odnośnie bloków to jakie w nich budynki mam i ile dają mi pracowników plus niezadowolenia to też powinna być informacja tylko dla mnie a nie dla wszystkich czy się mylę...
    Witaj 
    Wcześniej znając poziom domu, każdy wiedział ile masz pracowników i jakie jest zadowolenie .Wydaje mi się ,że teraz jest to mniej widoczne ,bo nie wiadomo jakie domki są schowane
    Post edited by Diana on
  • Rollo (PL1)Rollo (PL1) PL1 Posty: 85
    edytowano 10.05.2020
    .
    Post edited by Rollo (PL1) on
  • madllen (PL1)madllen (PL1) PL1 Posty: 116
    @Diana , @TOM pytanie odnośnie farmy cukierkowej: czy fioletowe nawozy, i nasiona specjalne zostają do następnego razu? czy zerują się po zakończeniu farmy?


    "Uchlastaj Aniołku mój jęzor uparty gdy sepleni słowem wypowiedzenia niewartym"
    Spięty
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 3,595
    madllen (PL1) powiedział(a):
    @Diana , @TOM pytanie odnośnie farmy cukierkowej: czy fioletowe nawozy, i nasiona specjalne zostają do następnego razu? czy zerują się po zakończeniu farmy?
    Cześć  
    Specjalne nasiona i humus, jeżeli nie zostaną wykorzystane, zostaną zamienione na kupony na koniec cukrowej farmy.
    Diana
  • madllen (PL1)madllen (PL1) PL1 Posty: 116
    ok, dziękuję Diano :)


    "Uchlastaj Aniołku mój jęzor uparty gdy sepleni słowem wypowiedzenia niewartym"
    Spięty
  • Dogberry11 (PL1)Dogberry11 (PL1) PL1 Posty: 1,552
    dodam, że wymagania kolejnych etapów też zostały podniesione.
    Wyspa wikingów to jedyna jaką robię z tymczasowych, no taką mam strategię. Przy dołożeniu nowości zrobiono jak zwykle graczom małe kuku :D (niektórym większe). Czy nie można było napisać w zapowiedzi aktualizacyjnej, że macie przyjaciele odblokowane okno dodatkowe, krótsze czasy produkcji, nowe nagrody, możliwości, ale... będzie mniej kamieni do zarobienia. Przecież kiedyś GGS trąbiło na prawo i lewo, że to gra strategiczna. No to dajcie możliwość  gry w ten sposób. 
    W tej chwili strategia ogranicza się do sprawdzenia, jakie jest nowe ogłoszenie jest na forum.

    No i pytanie, kiedy będzie silos rybny, kogo to boli że w rybach można jeszcze coś ugrać,  że ostatni to był chyba z półtora miesiąca temu?



  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 3,595
    Dogberry11 (PL1) powiedział(a):
    dodam, że wymagania kolejnych etapów też zostały podniesione.
    Wyspa wikingów to jedyna jaką robię z tymczasowych, no taką mam strategię. Przy dołożeniu nowości zrobiono jak zwykle graczom małe kuku :D (niektórym większe). Czy nie można było napisać w zapowiedzi aktualizacyjnej, że macie przyjaciele odblokowane okno dodatkowe, krótsze czasy produkcji, nowe nagrody, możliwości, ale... będzie mniej kamieni do zarobienia. Przecież kiedyś GGS trąbiło na prawo i lewo, że to gra strategiczna. No to dajcie możliwość  gry w ten sposób. 
    W tej chwili strategia ogranicza się do sprawdzenia, jakie jest nowe ogłoszenie jest na forum.

    No i pytanie, kiedy będzie silos rybny, kogo to boli że w rybach można jeszcze coś ugrać,  że ostatni to był chyba z półtora miesiąca temu?

    Witaj  :)
    W OO masz informacje o nowych nagrodach i zmianach jakie zostały wprowadzone na wyspie Wikingów.Niestety nie wiemy, kiedy będzie silos rybny.
    Diana
  • Dogberry11 (PL1)Dogberry11 (PL1) PL1 Posty: 1,552
    Dziękuję
    nie mam więcej pytań, moje  wpisy  bz. 
    Forumisdead


  • Katarzyna12344 (PL1)Katarzyna12344 (PL1) PL1 Posty: 204
    edytowano 19.10.2019
    Dodatkowa zmiana. Na starych farmach tymczasowych można było zarobić na produkcji, teraz to jest zupełnie nieopłacalne. Za produkty potrzebne do produkcji płaszcza zarobisz sprzedając je bezpośrednio przerabiając na płaszcz, trzeba do tego interesu dopłacić. Na produkcji kufla i hełmu można zarobić grosze. Gdzie tu logika??? Jedyny zarobek to kamenie za ukończenie zadania.

    P.S. Wróciłam do gry po ponad półrocznej przerwie. Niestety zmiany jakie zastałam, jak zwykle na minus. Naprawdę tak GGS przeszkadzało, że gracze mogli zarobić licencje w wioskowym jarmarku? Teraz te zmiany, pozornie korzystne, na tymczasowej?



  • Dogberry11 (PL1)Dogberry11 (PL1) PL1 Posty: 1,552
    edytowano 20.10.2019



     Katarzyna12344 (PL1) powiedział(a):
    Dodatkowa zmiana. Na starych farmach tymczasowych można było zarobić na produkcji, teraz to jest zupełnie nieopłacalne. Za produkty potrzebne do produkcji płaszcza zarobisz sprzedając je bezpośrednio przerabiając na płaszcz, trzeba do tego interesu dopłacić. Na produkcji kufla i hełmu można zarobić grosze. Gdzie tu logika??? Jedyny zarobek to kamenie za ukończenie zadania.

    P.S. Wróciłam do gry po ponad półrocznej przerwie. Niestety zmiany jakie zastałam, jak zwykle na minus. Naprawdę tak GGS przeszkadzało, że gracze mogli zarobić licencje w wioskowym jarmarku? Teraz te zmiany, pozornie korzystne, na tymczasowej?

    przypominają mi  się "Zaklęte rewiry"
    jak Fornalski zebrał kelnerów/pomocników i zapytał:
    "Który z was  rżnie mnie na kasie?"
     i po co mi te wszystkie fikołki i opowieści jak to jest wspaniale, jak kończy się to jak zawsze,  gorzej dla graczy 
    Post edited by Dogberry11 (PL1) on


  • Kaspaldo (PL1)Kaspaldo (PL1) PL1 Posty: 326
    Dogberry11 (PL1) powiedział(a):
    Dziękuję
    nie mam więcej pytań, moje  wpisy  bz. 
    Forumisdead
    Chyba jednak nie bez znaczenia ,bo dostałeś bana a teraz jakimś cudem go nie masz,ciekawa  sprawa.
    Ciekaw jestem co z innymi graczami którzy mają bany , moze ich też cud dopadnie ?
    co na to moderatorzy ?
    Kaspaldo @ pl 1
  • Dogberry11 (PL1)Dogberry11 (PL1) PL1 Posty: 1,552
    cudów nie ma a ja chyba mam dosć forum. Co to zmienia że piszemy-nic. Szkoda czasu


  • Kaspaldo (PL1)Kaspaldo (PL1) PL1 Posty: 326
    Prawda ,forum juz dawno umarło , nie ma o czym pisać odpowiedz jest zawsze taka sama,zaglądam tylko z ciekawości  jak sa nowe nowinki ale w nich też nie ma nic ciekawego :)
    Kaspaldo @ pl 1
  • Kaspaldo (PL1) powiedział(a):
    Chyba jednak nie bez znaczenia ,bo dostałeś bana a teraz jakimś cudem go nie masz,ciekawa  sprawa.
    Ciekaw jestem co z innymi graczami którzy mają bany , moze ich też cud dopadnie ?
    co na to moderatorzy ?
    Ja też dostałem i byłem zakratowany, a nie jestem. To nie cud to za mała ilość Ostrzeżenie · 3 punktów · trwa 1 tydzień a potem krata znika.

    ManagerWaldi @ pl 1
  • Kaspaldo (PL1)Kaspaldo (PL1) PL1 Posty: 326
    Bany a kraty to dwie różne  kary , kraty masz na jakiś czas a ban jest jak to ktoś kiedyś napisał dożywotni,takiego bana ma moja szefowa . Niestety cud jej i innych  nie dotyczy.
    Kaspaldo @ pl 1
  • Witam. Ja ma 2 obory z krowami i niestety nie mogę zbierać mleka. Widzę jak tu jest opisanie, ale jak chcę wejść do środka to mam tylko - informacje, kosz i rozbudowa, więc co mam zrobić? młodsi może wiedzą, ale ten opis nie jest dla osób starszych dobrze wyjaśniony. Jak do tej pory to dla nie służy jak przechowalnia. Będę wdzięczna za odpowiedz.
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 3,595
    Teresa Chmiel (PL1) powiedział(a):
    Witam. Ja ma 2 obory z krowami i niestety nie mogę zbierać mleka. Widzę jak tu jest opisanie, ale jak chcę wejść do środka to mam tylko - informacje, kosz i rozbudowa, więc co mam zrobić? młodsi może wiedzą, ale ten opis nie jest dla osób starszych dobrze wyjaśniony. Jak do tej pory to dla nie służy jak przechowalnia. Będę wdzięczna za odpowiedz.
    Witam
    Kiedy jesteś już w środku ,aby zebrać mleko musisz najechać na koszyczek i zebrać mleko

    Następnie wybierasz karmę i mleko  zacznie się produkować

    Diana
  • sylciafi (PL1)sylciafi (PL1) PL1 Posty: 272
    Teresa Chmiel (PL1) powiedział(a):
    Witam. Ja ma 2 obory z krowami i niestety nie mogę zbierać mleka. Widzę jak tu jest opisanie, ale jak chcę wejść do środka to mam tylko - informacje, kosz i rozbudowa, więc co mam zrobić? młodsi może wiedzą, ale ten opis nie jest dla osób starszych dobrze wyjaśniony. Jak do tej pory to dla nie służy jak przechowalnia. Będę wdzięczna za odpowiedz.
    żeby wejść do  "krowiej społeczności " musisz wejść w  drzwi  które znajdują  się po prawej stronie w menu kołowym 
    sylciafi @ pl 1

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik