bo dodali chyba medale z poprzedniego zadania ligowego, punkty niektórzy mają od zera inni startują z milionowego pułapu!! (może zależy czy ktoś był w grze czy nie) kompletna porażka ale tak to wychodzi jak się robi szybko na ostatnią chwilę
ciekawe jak z tego wybrną, wytłumaczą się pewnie znowu jakimś balansem
co wejdę w klasyfikację to inne miejsca i diametralnie zmienione punkty teraz Ci z medalami są na końcu ze znikomym dorobkiem punktowym a chwilę temu mieli ponad milion punktów
az się boję tam znowu zaglądać bo to jakiś kompletny chaos
chyba nie zostały wyzerowane punkty z MS, ja co prawda mam zero ale niektórzy w mojej lidze juz ponad milion, to jest chore, ciekawe czy to zostanie naprawione
Ten bałagan jest nie do ogarnięcia mam teraz 31 tysięcy, a w lidze jestem 8 , gdzie najlepszy gracz ma ponad 2 miliony. W silosie najlepszy zawodnik ma 56 tysięcy. Zaraz się dowiemy, że to jest błąd, Zespół o nim wie, ale nie pracuje i w poniedziałek się zajmie. WTF?
Gdzie jest ta grupa ludzi, która tak się na youtube kiedyś lansowała, co to nie oni i jak to będzie fajnie w tej grze. ............................................
w lidze farmerskie j są błędy... Osoba na pierwszej pozycji ma ponad 800 tys pkt , podczas gdy w rankingu lejka(poziom 150-1100) osoba zajmująca pierwszą pozycję ma ponad 44 tys ..... Bardzo ciekawe Oj przez ten Oktoberfest zaszumiało co niektórym w głowie
po premii im polecieć ,,i oni śmią wołać naszych pieniędzy? wnioskuje pozbawić ich premii, która dostają z naszej kieszeni...taką balangę urządzili , że nic tylko siedzieć i się śmiać wypada, a dawno mówimy że to wygląda jakby się dzieci bawiły hahhaha
po premii im polecieć ,,i oni śmią wołać naszych pieniędzy? wnioskuje pozbawić ich premii, która dostają z naszej kieszeni...taką balangę urządzili , że nic tylko siedzieć i się śmiać wypada, a dawno mówimy że to wygląda jakby się dzieci bawiły hahhaha
Piwa za dużo wypili, zaszumiało w głowie to na grę się przełożyło. Ani grosza.
to jest śmieszne jak liga startuje i nagle wyniki po 4 mln .. to jest żenada - tym, co robicie tylko zniechęcacie do gry. A to jest zdjęcie obecnej sytuacji .. (
O co tu chodzi? https://prnt.sc/pfa5mp skąd te punkty? u wszystkich w sojuszu tak jest może niech się Zespół nie kompromituje i to szybko zakończy... I DA NAM ROZSĄDNE REKOMPENSATY Cały dzień czekania na takie coś...
Ich juz calkiem powaliło,zeby az takie błedy.U mnie silos pracuje a w lidze jestem ostatnia i ciagle mam te same punkty nawet mi nie rosna.A gracze maja u mnie juz ponad 2mln w silsiie.... No prosze az cokolwiek odechciewa sie robic na tej grze
To czyli mam rozumiec,ze jak ja zaczelam silos i to wszystko mi sie zeruje to ta ososba co nie robi silosa a ma 2mln pktów to on wygrywa i ma 1 miejsce???
komu się zerują, chyba w myślach mam pomysł co do zerowania, ale regulamin mnie wstrzymuje To jeżeli gracz z milionami na pierwszym miejscu nie odpali silosu, to jest w rankingu czy nie, to wygra w tym dniu a moze w ogóle.Ale wyjaśnienie, a niechże to. To może Zepsół zacznie pracować, a nie świętować październik jest długi, piwa zdążą się napić.
Jak to moderatorom przekazał zespół to głupiej już się nie dało, w każdym razie w rankingu tłumaczeń jest to I miejsce
to mogłam nie zaczynać silosa, bo w poprzednim w lidze byłam pierwsza i zdobyłam 4 medale złote. Teraz jestem 6 i jesli gracze przede mną nie rozpoczną w ogóle to oni będa zdobywac medale.
To paranoja,a Tom nie ma racji..kolezanka jest ze mną w dywizji,zalogowała się dopiero teraz i nic jej się nie wyzerowało!!! Nadal ma 2 mln..i ja mam teraz ją gonić?? albo tego co ma 7 mln i w ogóle lejka nie zaczał??? On dostanie dzisiaj o 12 złoty medal tak>>> Za co????
to mogłam nie zaczynać silosa, bo w poprzednim w lidze byłam pierwsza i zdobyłam 4 medale złote. Teraz jestem 6 i jesli gracze przede mną nie rozpoczną w ogóle to oni będa zdobywac medale.
wg mnie, nikt medalu nie zdobedzie, do dane z licznika silosa nie przenoszą sie do licznika Ligi Farmerskiej, dlatego robota w kosmos poleci
A teraz cuda się zaczynają, miałem 1,30 jajek do końca , następne jabłka i kapusta. Nagle ciach koniec jajek i kapusta się włączyła muszę cud do Watykanu zgłosić
W rankingu Ligi farmerskiej wyświetlają się wyniki z zakończenia poprzedniej edycji eventu.
Wyniki zerują się w momencie rozpoczęcia przez gracza obecnej edycji.
Zespół nie ma możliwości poprawienia tego, wydarzenie nie zostanie przerwane i pozostanie w tej wersji.
Pozdrawiam
tom...nie zerują sie,,zrobiłam 12 kroków i nic..stare dane na lidze
wiec co pozostaje? nie robić , bo próżny trud
Witaj,
jeżeli rozpoczniesz wydarzenie Twoje punkty się zerują. Te osoby które mają większe ilości punktów (z poprzedniego wydarzenia) stracą je w momencie gdy zdobędą pierwszy punkt w nowym wydarzeniu.
To paranoja,a Tom nie ma racji..kolezanka jest ze mną w dywizji,zalogowała się dopiero teraz i nic jej się nie wyzerowało!!! Nadal ma 2 mln..i ja mam teraz ją gonić?? albo tego co ma 7 mln i w ogóle lejka nie zaczał??? On dostanie dzisiaj o 12 złoty medal tak>>> Za co????
Powinno się jej wyzerować w momencie jak zacznie zdobywać punkty.
Nie mamy informacji odnośnie tego jak będzie wyglądała sprawa z medalami, w dniu dzisiejszym nie zdobędziemy żadnych nowych informacji.
W rankingu Ligi farmerskiej wyświetlają się wyniki z zakończenia poprzedniej edycji eventu.
Wyniki zerują się w momencie rozpoczęcia przez gracza obecnej edycji.
Zespół nie ma możliwości poprawienia tego, wydarzenie nie zostanie przerwane i pozostanie w tej wersji.
Pozdrawiam
tom...nie zerują sie,,zrobiłam 12 kroków i nic..stare dane na lidze
wiec co pozostaje? nie robić , bo próżny trud
Witaj,
jeżeli rozpoczniesz wydarzenie Twoje punkty się zerują. Te osoby które mają większe ilości punktów (z poprzedniego wydarzenia) stracą je w momencie gdy zdobędą pierwszy punkt w nowym wydarzeniu.
Nie mamy informacji odnośnie tego jak będzie wyglądała sprawa z medalami, w dniu dzisiejszym nie zdobędziemy żadnych nowych informacji.
Pozdrawiam
Ale nadal nie co z graczami którzy w ogóle nie zaczną. po prostu Zespól nie panuje nad grą i przesyła wam=nam zestaw pobożnych życzeń. Przecież piszą gracze że to nie działa. Kompletny brak nie wiem już nawet czego
no Tom, czego TY nie rozumiesz? przeciez nawet pokazuje Ci na zrzutach, że rozpoczęłam i doszłam do 12 ładowania w silosie, a w lidze nie ma zmian..sa stare dane z poprzedniego wydarzenia
wg mnie, nikt medalu nie zdobedzie, do dane z licznika silosa nie przenoszą sie do licznika Ligi Farmerskiej, dlatego robota w kosmos poleci
Komentarz
So Cute
kompletna porażka ale tak to wychodzi jak się robi szybko na ostatnią chwilę
ciekawe jak z tego wybrną, wytłumaczą się pewnie znowu jakimś balansem
co wejdę w klasyfikację to inne miejsca i diametralnie zmienione punkty
teraz Ci z medalami są na końcu ze znikomym dorobkiem punktowym a chwilę temu mieli ponad milion punktów
az się boję tam znowu zaglądać bo to jakiś kompletny chaos
mam teraz 31 tysięcy, a w lidze jestem 8 , gdzie najlepszy gracz ma ponad 2 miliony. W silosie najlepszy zawodnik ma 56 tysięcy.
Zaraz się dowiemy, że to jest błąd, Zespół o nim wie, ale nie pracuje i w poniedziałek się zajmie. WTF?
Gdzie jest ta grupa ludzi, która tak się na youtube kiedyś lansowała, co to nie oni i jak to będzie fajnie w tej grze.
............................................
Oj przez ten Oktoberfest zaszumiało co niektórym w głowie
....brawo ggs silos i liga na najwyższym poziomie
https://prnt.sc/pfa5mp
skąd te punkty?
u wszystkich w sojuszu tak jest
może niech się Zespół nie kompromituje i to szybko zakończy...
I DA NAM ROZSĄDNE REKOMPENSATY
Cały dzień czekania na takie coś...
No prosze az cokolwiek odechciewa sie robic na tej grze
Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ ||
To jeżeli gracz z milionami na pierwszym miejscu nie odpali silosu, to jest w rankingu czy nie, to wygra w tym dniu a moze w ogóle.Ale wyjaśnienie, a niechże to. To może Zepsół zacznie pracować, a nie świętować październik jest długi, piwa zdążą się napić.
Jak to moderatorom przekazał zespół to głupiej już się nie dało, w każdym razie w rankingu tłumaczeń jest to I miejsce
On dostanie dzisiaj o 12 złoty medal tak>>> Za co????
Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ ||