Jak rozumiem nie jest to błąd lecz fantastyczne udogodnienie więc chciałem pochwalić Zepsuł za to, że w trakcie powrotu z Krainy Mazań trzeba się znowu logować. Dziękuję, wzruszenie odbiera mi mowę...
śmieszni sa Ci tam w GGS-ie, bo ledwo co 2h Kraina trwa, to juz robia jakies porawki albo konserwacje hahhaah nieudacznicy, chcą zgarnąc jak najwiecej zlota(czyt. naszej kasy, ale i tego nie potrafia) a tak naprawde, chca nas wyrwac z naszych kont, żeby tam wsio stało odłogiem hahah dziwacy
Jak rozumiem nie jest to błąd lecz fantastyczne udogodnienie więc chciałem pochwalić Zepsuł za to, że w trakcie powrotu z Krainy Mazań trzeba się znowu logować. Dziękuję, wzruszenie odbiera mi mowę...
nie musisz sie powtórnie logowac, jak juz bedziesz w Krainie, to tam na dole, po lewej stronie, jest ikonka okrągła, z domkiem, wchodzisz w to, i widzisz flagi, a na koncu czyli na 11 kroku jest link, wchodzisz w to i masz Kraine na oddzielnej karcie..i wtedy pracujesz na dwóch kartach, i jak masz dżwięk właczony, to slyszysz co sie dzieje na Twojej głownej farmie, i odwrotnie
a na dodatek, poprzestawiali nasiona spejalne, takie jak spec kuku, i inne..no masakra..ahahahah(na gównym koncie oczywiscie) i jeszcze jedno jaki sens ma miec kupowanie złota na tą Kraine? przeciez logiczne jest, ze lepiej kupic na swoje głowne konto, i nie czekać n a przeniesienie resztki ktora by została, sens by miało przeniesienie diamentów na nasz głowne konto...ale o tym mowy nie m a juz...a może? bo ikonki kupna wieżowca w Krainie nie ma
nie musisz sie powtórnie logowac, jak juz bedziesz w Krainie, to tam na dole, po prawej stronie, jest ikonka okrągła, z domkiem, wchodzisz w to, i widzisz flagi, a na koncu czyli na 11 kroku jest link, wchodzisz w to i masz Kraine na oddzielnej karcie..i wtedy pracujesz na dwóch kartach, i jak masz dżwięk właczony, to slyszysz co sie dzieje na Twojej głownej farmie, i odwrotnie
dzięki za informacje i opis, bardzo ułatwia grę bez ciągłego przelogowywania się, sama bym na to nie wpadła
nie musisz sie powtórnie logowac, jak juz bedziesz w Krainie, to tam na dole, po prawej stronie, jest ikonka okrągła, z domkiem, wchodzisz w to, i widzisz flagi, a na koncu czyli na 11 kroku jest link, wchodzisz w to i masz Kraine na oddzielnej karcie..i wtedy pracujesz na dwóch kartach, i jak masz dżwięk właczony, to slyszysz co sie dzieje na Twojej głownej farmie, i odwrotnie
a na dodatek, poprzestawiali nasiona spejalne, takie jak spec kuku, i inne..no masakra..ahahahah(na gównym koncie oczywiscie)
A co zrobic zeby wrócic do tej krainy , byłam tam 1 raz , nastepnie wyszłam i juz mnie z powrotem nie przenosi żaden odnośnik -ani w budynku wydarzenia ani ten domek po prawej stronie na prawdziwej farmie
spróbowałem, dziękuję Jedno z zadań to zakup złota, super wydaj kasę bedzie więcej. To jest działanie celowe, żeby jeszcze więcej siedzieć na BF i wydać jak najwięcej kasy. Jakby innych eventów było mało, ano grajcie sobie w to sami przyjaciele. Tyle czasu to ja nie mam. to jest szaleństwo
a na dodatek, poprzestawiali nasiona spejalne, takie jak spec kuku, i inne..no masakra..ahahahah(na gównym koncie oczywiscie)
A co zrobic zeby wrócic do tej krainy , byłam tam 1 raz , nastepnie wyszłam i juz mnie z powrotem nie przenosi żaden odnośnik -ani w budynku wydarzenia ani ten domek po prawej stronie na prawdziwej farmie
przenosi mnie jedynie na stronę do logowania
wchodzisz w ten budynek. klikasz w KraineMarzeń i jestes w niej, klikasz na kóleczko na dole, na 11 kroku link, i otwiera ci sie Twoja Główna farma/konto..na drugiej karcie/wyszukiwarce.i tylko przeskakujesz z karty na karte i sobie robisz tu i tu..chrome ma wbudowane głosniki, które odtwarzaja dźwięk, wiec słyszysz co , gdzie sie zbudowało, skonczyło produkcje,
a jak bedziesz uzywac tego przycisku
to cie wyloguje z Krainy i zostanie ci tylko Twoja główna farma , wiec przechodzisz tylko na kartach(karty są nad wyszukiwarką, jakby co), inaczej znowu wchodzisz w Budynek Krainy Marzeń, ten wyzej pokazany(taki obieg zamknięty)
Denerwuje mnie wgrywanie krainy tak jakbym dopiero logowała się do gry, strata czasu, tym bardziej jak ktoś skacze po farmach: stałej i nowej. Wejście na stałą farmę i okienko aby zakupić złoto, przesada, złośliwe i na pewno nie kusząca oferta, usuńcie to. Pogram na tyle ile będę miała czas, dam pierwszeństwo tym co dają zarabiać GGS.
Ps. Ok doczytałam że mogę mieć odpalone dwie farmy jednocześnie to chociaż dobre i to.
AKTUALNIE POSIADAMY 4 WOLNE MIEJSCA w sojuszu Zbiorowość, czekamy!
świetny pomysł żeby zgłosić problem do supportu ale nie wiem czy zdajecie sobie sprawę że z Gry.pl nawet wsparcie nam nie działa i nie mamy przypisanych do gry kont mejlowych nawet tu piszę z pożyczonego konta bo własne mi nie przysługuje
w sumie się przyzwyczaiłem, że zaczynanie gry przez tamten portal to był mój ogromny błąd ale w końcu GGS dało taką możliwość a teraz traktuje nas ciągle na gorszych zasadach, braki prezentów, kilkunastodniowa blokada bo na Gry coś się posypało i inne niedogodności to można sobie odpuścić ale miesięczny event to ogromna ilość utraconych diamentów a to już dotkliwy problem
poprosiłem o zgłoszenie problemu znajomego gracza ale nie wiem czy to coś da bo konta mejlowe będą się różniły ale może ktoś się zlituje i potraktuje ten problem poważnie
świetny pomysł żeby zgłosić problem do supportu ale nie wiem czy zdajecie sobie sprawę że z Gry.pl nawet wsparcie nam nie działa i nie mamy przypisanych do gry kont mejlowych nawet tu piszę z pożyczonego konta bo własne mi nie przysługuje
w sumie się przyzwyczaiłem, że zaczynanie gry przez tamten portal to był mój ogromny błąd ale w końcu GGS dało taką możliwość a teraz traktuje nas ciągle na gorszych zasadach, braki prezentów, kilkunastodniowa blokada bo na Gry coś się posypało i inne niedogodności to można sobie odpuścić ale miesięczny event to ogromna ilość utraconych diamentów a to już dotkliwy problem
poprosiłem o zgłoszenie problemu znajomego gracza ale nie wiem czy to coś da bo konta mejlowe będą się różniły ale może ktoś się zlituje i potraktuje ten problem poważnie
Witaj ) Bardzo mi przykro,ale na witrynach partnerskich nie będzie tego wydarzenia.Taką odpowiedź otrzymałam od Zespołu. Diana
hahah przyszłą do gry, a tu nikogo nie ma, ale działa, wszystko po niemiecku czat wyczyszczony do 0, pisze ale nic nie widac na czacie cudowna gra, jak nic kraina marzen, żegnam, nie pozdrawiam, nie polecam;-((((
bardzo dziękuję Diano za zgłoszenie problemu i za uzyskaną odpowiedź ale przy takim traktowaniu to i za gre przyjdzie mi podziękować po 6ciu latach uzależnienia Krainy Marzeń nie ma ale wszelkie z nią związane wyskakiwajki zachęcające do zakupów złota oczywiście działają bez problemów - przykre to i nawet nie skomentuję bo z zasady nie przeklinam
Komentarz
Zobaczymy co to takiego kiedy sie pojawi
Dziś się rozpocznie,dokładnej godziny nie znamy.
Diana
nie musisz sie powtórnie logowac, jak juz bedziesz w Krainie, to tam na dole, po lewej stronie, jest ikonka okrągła, z domkiem, wchodzisz w to, i widzisz flagi, a na koncu czyli na 11 kroku jest link, wchodzisz w to i masz Kraine na oddzielnej karcie..i wtedy pracujesz na dwóch kartach, i jak masz dżwięk właczony, to slyszysz co sie dzieje na Twojej głownej farmie, i odwrotnie
i jeszcze jedno
jaki sens ma miec kupowanie złota na tą Kraine? przeciez logiczne jest, ze lepiej kupic na swoje głowne konto, i nie czekać n a przeniesienie resztki ktora by została, sens by miało przeniesienie diamentów na nasz głowne konto...ale o tym mowy nie m a juz...a może? bo ikonki kupna wieżowca w Krainie nie ma
czy ktoś tam się ogarnie wreszcie?
To jest działanie celowe, żeby jeszcze więcej siedzieć na BF i wydać jak najwięcej kasy. Jakby innych eventów było mało, ano grajcie sobie w to sami przyjaciele. Tyle czasu to ja nie mam. to jest szaleństwo
klikasz w KraineMarzeń i jestes w niej, klikasz na kóleczko na dole, na 11 kroku link, i otwiera ci sie Twoja Główna farma/konto..na drugiej karcie/wyszukiwarce.i tylko przeskakujesz z karty na karte i sobie robisz tu i tu..chrome ma wbudowane głosniki, które odtwarzaja dźwięk, wiec słyszysz co , gdzie sie zbudowało, skonczyło produkcje,
a jak bedziesz uzywac tego przycisku
to cie wyloguje z Krainy i zostanie ci tylko Twoja główna farma , wiec przechodzisz tylko na kartach(karty są nad wyszukiwarką, jakby co), inaczej znowu wchodzisz w Budynek Krainy Marzeń, ten wyzej pokazany(taki obieg zamknięty)
Ps. Ok doczytałam że mogę mieć odpalone dwie farmy jednocześnie to chociaż dobre i to.
Kraina marzeń trwa 4 tygodnie ,wiec raczej jest tymczasowa farmą.
Diana
Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ ||
Bardzo mi przykro,ale na witrynach partnerskich nie będzie tego wydarzenia.Taką odpowiedź otrzymałam od Zespołu.
Diana
czyli słowem podsumowania.
na farmie marzeń możemy zdobyć diamenty na zwykłe farmy, tak?
a gracze z gry pl nie będą mieli takiej szansy?
dobrze to rozumiem
So Cute
a teraz co się dzieje? robią coś bez powiadomienia? tak od tylca?po cichu?
bo wszystko uleglo zniemczeniu, nazwy, np
czat wyczyszczony do 0, pisze ale nic nie widac na czacie
cudowna gra, jak nic kraina marzen, żegnam, nie pozdrawiam, nie polecam;-((((
Tak diamenty zostaną dopisane na główną farmę,niestety na serwerach partnerskich Krainy marzeń nie będzie.
Witaj
Zgłosiłam to dziękuję za screeny ekranu.
Diana
Krainy Marzeń nie ma ale wszelkie z nią związane wyskakiwajki zachęcające do zakupów złota oczywiście działają bez problemów - przykre to i nawet nie skomentuję bo z zasady nie przeklinam