Idzie oszaleć, na siłę zmuszają mnie do kupna za 37tyś, co kliknę to wyskakuje ta oferta. ZRÓBCIE COŚ Z TYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam to samo,z tego co wiem wiele osób ma podobny problem.Zastanawiam się nad monitorowaniem gry i udokumentowaniem błędów.Myślę że zebranie informacji na ten temat będzie przydatne do uzyskanie odszkodowanie od dystrybutora.
Za każdym razem gdy próbuję cokolwiek zebrać wyskakuje okienko "Pora roku dobiegła końca". Uniemożliwia to praktycznie grę. Nie pomaga przelogowanie ani czyszczenie ciasteczek. Nie tylko ja mam taką "atrakcję".
Dlaczego edytowany był mój post i wykreślono słowo programistów wstawiając kropki.Sugerujecie że co było napisane.Chcecie to wam napiszę dokładnie w dosadnych słowach co myślę o działaniu tej gry.Tylko dlatego że poświęciłem wiele czasu na tą grę i mam tu sporo znajomych i przyjaciół,będę tolerował te wasze głupie błędy.Monitoring gry działa i myślę \ze przyjdzie taki dzień że będziecie się tłumaczyć nawet z głupich kropek.
Zwariować można...błagam zróbcie coś z tym bo wyłączę to g.....
W nowinkach jest informacja, problem będzie występował do momentu zakończenia odliczania przez zegar.
Pozdrawiam
Problem pewnie tkwi w tym, że jest sobota i nie ma kto tego zrobić. Swoją drogą ciekawe ile osób właśnie zrezygnowało z gry bo są właśnie w ten sposób traktowani.
Mam pytanie, dlaczego niektore osoby z mojego sojuszu nie otrzymaly jesiennego
monumentu? Napisalam do supportu ze mialam pelny inwentarz w chwili
logowania i nie bylo miejsca na monument, zwolnilam miejsce w inwentarzu
i juz monumentu nie dostane, czy moge wiedziec dlaczego?
Komentarz
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/cs/discussion/comment/4163154/#Comment_4163154
Nie pomaga przelogowanie ani czyszczenie ciasteczek. Nie tylko ja mam taką "atrakcję".
Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ ||
Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ ||
TOM to do ciebie