Strona główna Polish Problemy techniczne i błędy

Manument

Informacja o końcu manumentu  cały czas wyskakuje ,nie idzie nic zbierać
   Dzis sobota to 24 h nie pójdzie grac ,zresztą już się odechciewa:((((

Komentarz

• Basia777 (PL1)Basia777 (PL1) PL1 Posty: 375
    ..Mam to samo nie idzie nic zrobić ..bo oferta wskakuje co kliknę na cokolwiek ... :(:(:(

• kamilla72 (PL1)kamilla72 (PL1) PL1 Posty: 15
    Idzie oszaleć, na siłę zmuszają mnie do kupna za 37tyś, co kliknę to wyskakuje ta oferta. ZRÓBCIE COŚ Z TYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • pexi (CZ1)pexi (CZ1) CZ1 Posty: 28,812
    edytowano 28.09.2019
    Cześć
    Zgłoszony błąd, naprawiają.
    Jak dotąd jedyną rzeczą, która jest zalecana tym, którzy jeszcze go nie mają: nie odnawiać gry.

https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/cs/discussion/comment/4163154/#Comment_4163154
    pexi @ cs 1
  • klamir (PL1)klamir (PL1) PL1 Posty: 9
    mam to samo,z tego co wiem wiele osób ma podobny problem.Zastanawiam się nad monitorowaniem gry i udokumentowaniem błędów.Myślę że zebranie informacji na ten temat będzie przydatne do uzyskanie odszkodowanie od dystrybutora.
  • Nanona (PL1)Nanona (PL1) PL1 Posty: 132
    edytowano 28.09.2019
    Za każdym razem gdy próbuję cokolwiek  zebrać  wyskakuje okienko "Pora roku dobiegła końca". Uniemożliwia to praktycznie grę.
    Nie pomaga przelogowanie ani czyszczenie ciasteczek. Nie tylko ja mam taką "atrakcję".
  • TOMTOM PL1 Posty: 412
    Witajcie,
    Problem jest globalny i zespół pracuje nad jego usunięciem.
    Jak tylko dowiemy się coś więcej przekażemy Wam informację.
    Pozdrawiam
    TOM
    edytowano 28.09.2019
    Globalnie to proponuję Wam zrobić wymianę tych ....... co piszą programy.Wydaje mi się że zatrudniacie miernych programistów.
    Post edited by TOM on
  • Zwariować można...błagam zróbcie coś z tym bo wyłączę to g.....
  • TOMTOM PL1 Posty: 412
    ?ukaszkeniooo (INT1) powiedział(a):
    Zwariować można...błagam zróbcie coś z tym bo wyłączę to g.....
    W nowinkach jest informacja, problem będzie występował do momentu zakończenia odliczania przez zegar.
    Pozdrawiam
    edytowano 28.09.2019
    Dlaczego edytowany był mój post i wykreślono słowo programistów wstawiając kropki.Sugerujecie że co było napisane.Chcecie to wam napiszę dokładnie w dosadnych słowach co myślę o działaniu tej gry.Tylko dlatego że poświęciłem wiele czasu na tą grę i mam tu sporo znajomych i przyjaciół,będę tolerował te wasze głupie błędy.Monitoring gry działa i myślę \ze przyjdzie taki dzień że będziecie się tłumaczyć nawet z głupich kropek.

TOM to do ciebie

Post edited by klamir (PL1) on
  • TOM powiedział(a):
    ?ukaszkeniooo (INT1) powiedział(a):
    Zwariować można...błagam zróbcie coś z tym bo wyłączę to g.....
    W nowinkach jest informacja, problem będzie występował do momentu zakończenia odliczania przez zegar.
    Pozdrawiam
    Problem pewnie tkwi w tym, że jest sobota i nie ma kto tego zrobić. Swoją drogą ciekawe ile osób właśnie zrezygnowało z gry bo są właśnie w ten sposób traktowani.
  • jola62 (PL1)jola62 (PL1) PL1 Posty: 1,188
    Jak to fajnie, że nie wiem nawet co to monument? jeszcze nam się nigdy nie trafił :))
    jola62 @ pl 1
  • Jakk (PL1)Jakk (PL1) PL1 Posty: 223
    Mam pytanie, dlaczego niektore osoby z mojego sojuszu nie otrzymaly jesiennego monumentu? Napisalam do supportu ze mialam pelny inwentarz w chwili logowania i nie bylo miejsca na monument, zwolnilam miejsce w inwentarzu i juz monumentu nie dostane, czy moge wiedziec dlaczego?

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik