Witam ponownie w dalszym ciągu nie mogę się zalogować na swoje konto mam lv 303 a wchodząc na farmę mam coś takiego przez to że nie mogę się zalogować tracę we wszystkim ....czy ktoś potrafi to naprawić????? :
Witam ponownie w dalszym ciągu nie mogę się zalogować na swoje konto mam lv 303 a wchodząc na farmę mam coś takiego przez to że nie mogę się zalogować tracę we wszystkim ....czy ktoś potrafi to naprawić????? :
Witam Wydaje mi się ,że masz inny serwer .Sprawdź czy masz wybrany serwer PL. Standardowo wyczyść pamięć podręczna i ciasteczka.
Tyle tylko że tak mi wyskakuje i nic nie mogę zrobić najlepiej to niech usuną te konto i tak się zakończy przygoda z BIG FARM
Jeśli tak tylko wyskakuje to wyloguj się i zmień serwer na który się rejestrowano a zapewne to serwer PL. Bo wynika z loginu na forum. A z zrzutu ekranu dzień tyg. niedziela masz tłumaczenie po angielsku powinno widnieć NIE (niedziela) a nie SUN (sunday).
AKTUALNIE POSIADAMY 4 WOLNE MIEJSCA w sojuszu Zbiorowość, czekamy!
U mnie też. Czyli standard GGS. Ciekawe, czy dostanę jakąś rekompensatę za ciężko wywalczony a zmarnowany skrócony czas produkcji. Jak znam GGS - skontaktuj się z supportem, ble ble ble...
U mnie też. Czyli standard GGS. Ciekawe, czy dostanę jakąś rekompensatę za ciężko wywalczony a zmarnowany skrócony czas produkcji. Jak znam GGS - skontaktuj się z supportem, ble ble ble...
Wczytać - wow, a przecież niedawno je optymalizowano, miało być szybciej, bezpieczniej, sprawniej... Sory, ale nie kupuję tego. I tak będzie po każdym evencie teraz?
Wczytać - wow, a przecież niedawno je optymalizowano, miało być szybciej, bezpieczniej, sprawniej... Sory, ale nie kupuję tego. I tak będzie po każdym evencie teraz?
tak bylo wczoraj po 23h.gra niedostepna..ale dzis juz można było sie zalogowac, ale dzis znowu..nie ma Śpiocha...strzałka wyrzuca np na kwiatowa,bo tam ma byc akurat, ale nie ma go;-((((
tak bylo wczoraj po 23h.gra niedostepna..ale dzis juz można było sie zalogowac, ale dzis znowu..nie ma Śpiocha...strzałka wyrzuca np na kwiatowa,bo tam ma byc akurat, ale nie ma go;-((((
Ja nie miałam dziś takiego okienka, ale wczoraj się pojawiło, odświeżyłam stronę i pomogło, a wcześniej nawet przelogowanie nie pomogło więc usuwałam ciasteczka. A Śpiocha dzisiaj bez problemu znalazłam, więc musi być. Tylko się ukrył dobrze żeby go nie zbudzić :P
AKTUALNIE POSIADAMY 4 WOLNE MIEJSCA w sojuszu Zbiorowość, czekamy!
Ne mogę zalogować sie do gry , wyskakuje info ta czynność jest niedostępna Wyczyścilam ciasteczka itp nie pomaga
Witaj,
w godzinach porannych występowały pojedyncze problemy z dostępem do gry, powinno wszystko być już ok.
Cóz dzisiaj te ten sam problem z logowaniem to jakaś kpina chyba, bo nie dość że wszystkie wydarzenia startują u mnie z opóźnieniem ..to jeszcze codzienne problemy z logowaniem.
Ne mogę zalogować sie do gry , wyskakuje info ta czynność jest niedostępna Wyczyścilam ciasteczka itp nie pomaga
Witaj,
w godzinach porannych występowały pojedyncze problemy z dostępem do gry, powinno wszystko być już ok.
Cóz dzisiaj te ten sam problem z logowaniem to jakaś kpina chyba, bo nie dość że wszystkie wydarzenia startują u mnie z opóźnieniem ..to jeszcze codzienne problemy z logowaniem.
Witaj,
"Serwer musi wczytać dane" to taka ściema informatyczna po prostu. Na całym świecie dział IT karmi takimi sformułowaniami innych, gdy sam albo nie nie ma pojęcia dlaczego coś się dzieje, albo nie chce mu się grzebać w kodzie. Przerabiałem to wiele razy w swojej pracy.
Komentarz
Sprawdź może czy logujesz się na odpowiedni serwer.
Wydaje mi się ,że masz inny serwer .Sprawdź czy masz wybrany serwer PL. Standardowo wyczyść pamięć podręczna i
ciasteczka.
Diana
Problemy z zalogowaniem do gry występujące w tej chwili są chwilowe.Serwer musi wczytać wszystkie dane po zakończonych wydarzeniach.
Diana
A Śpiocha dzisiaj bez problemu znalazłam, więc musi być. Tylko się ukrył dobrze żeby go nie zbudzić :P
taa, ukrył sie rzeczywiscie za domkiem, dopiero jak odsunęłam to go zobaczyłam
Wyczyścilam ciasteczka itp nie pomaga
Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ ||
Tak się dzieje jak wydarzenie dobiega końca .Serwer musi wczytać dane.
Diana