no i proszę po kilkukrotnym wpisywaniu loginu ,pomijając fakt "magicznych pomocy typu czyszczenie ,zmiana przeglądarki etc." które powinny pomóc a nie pomagają wreszcie się dostałam do gry.EUREKA!
No właśnie, niech to jasny gwint. Jak się nie umie zrobić, to poprawki poprawek itd. a że wyzwanie poszło, a co to ggs obchodzi. Będzie następne, dadzą ofertę zakupu złota po wątpliwej promocji i szlus.
A czy możesz dopytac zespołu,czy będa rekompensaty za stracone wzmocnienia -odpalone za złoto!! ( bo nie ma innej możliwości)..za odpalone traktorki do zbioru mleka etc???? Przeciez my ponosimy wymierne,acz pikselowe straty!..
Pisaliscie ok 15-tej ze przestoj w grze potrwa ok godziny ale juz idzie 2 i dalej nic ,z czego caly dziEn mamy do tylu z ewentami ktorymi nas obdarowaliscie .DLUGO JESZCZE TO POTRWA????????????
ja juz weszlam ale teraz pytanie ,sialam ulepszone rosliny na potrzeby Jarmarku a po tej przerwie juz jest co innego i co mam teraz z tymi roslinami zrobic?czy to moja wina ze programisci nie umieja sobie radzic z bledami?dlaczego zamiast dac jarmark od momentu jaki nam zostal przerewany?i co teraz za chwile przyjdzie mi zbierac inne rosliny tylko kto mi za te roslinty zwroci bo zeby nie jarmark bym nie musiala siac.
Znów to samo.. jak tylko coś się zaczyna albo coś się kończy wyskakują jakieś błędy. Nie mogę się zalogować do gry. Nie rozpoznaje loginu!!! Zresztą nie pierwszy raz mi się to przytrafia. Czy jest szansa żeby na gra działa normalnie?
no i na koniec wisienka na torcie, jak juz MS ruszyly wyrzucilo mnie wlasnie z gry w trakcie misji i przy probie logowania cos takiego... to gra czy zwykly bajzel??? do tego w czasie kiedy mnie nie bylo nie zaliczylo mi punktow z wygranej misji z karma... wiecie jak zachecic do grania, nie ma co... nic dziwnego ze prawie nikt juz w farme nie gra
ps. osoby ode mnie z soju zglaszaja to samo nie zalicza im niektorych misji i nie dopisuje pkt, u kogos misja trwa 6 godzin... kolejny ggsowski bubel
Komentarz
Zgłosiłam, już powinniście się zalogować i odebrać nagrody.
Diana
zalogować się można ale klasyfikację sezonową w lidze farmerskiej wywaliło
wiadomo kiedy ma ruszyć kolejne wydarzenie i co to będzie?
Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.
Mała edycja- u tych u których wyświetla - nie działa- wyskakuje error
Nie można zalogowac się do gry..Moze jakieś info dla graczy ????
wyzwania w trakcie ,premię szlag trafił ,brawo ,za kolejny bubel
Będzie następne, dadzą ofertę zakupu złota po wątpliwej promocji i szlus.
Zapoznajcie się z nowinkami.
Diana
A czy możesz dopytac zespołu,czy będa rekompensaty za stracone wzmocnienia -odpalone za złoto!! ( bo nie ma innej możliwości)..za odpalone traktorki do zbioru mleka etc???? Przeciez my ponosimy wymierne,acz pikselowe straty!..
Diana
Pytanie do moderacji czy dziś jeszcze będzie dało się wejść na farmę ?
to gra czy zwykly bajzel???
do tego w czasie kiedy mnie nie bylo nie zaliczylo mi punktow z wygranej misji z karma...
wiecie jak zachecic do grania, nie ma co...
nic dziwnego ze prawie nikt juz w farme nie gra
ps. osoby ode mnie z soju zglaszaja to samo nie zalicza im niektorych misji i nie dopisuje pkt, u kogos misja trwa 6 godzin...
kolejny ggsowski bubel