Strona główna Polish Problemy techniczne i błędy

Opóznienia

Od dłuższego czasu wszystkie eventy docierają na moją farmę ze sporym opóznieniem - od 5 do 7minut. Mam więc ''tyły'' gdy ruszają silosy czy mistrzostwa sojusznicze. Bardzo proszę o usunięcie tej "usterki".......... czekam na info.

Komentarz

• malwina-m (PL1)malwina-m (PL1) PL1 Posty: 4,022
    Tyły były w strzelance do świnki...tyły mają zegary...czas naprawić tyły...
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 4,012
    Bruttona (PL1) powiedział(a):
    Od dłuższego czasu wszystkie eventy docierają na moją farmę ze sporym opóznieniem - od 5 do 7minut. Mam więc ''tyły'' gdy ruszają silosy czy mistrzostwa sojusznicze. Bardzo proszę o usunięcie tej "usterki".......... czekam na info.
    @Bruttona (PL1)

W obecnej chwili serwery maja trochę opóźnień. Przykro nam z powodu zaistniałej sytuacji  .Zespół został powiadomiony o tym i będzie pracował nad poprawą pracy serwera .

Diana 

• Bruttona (PL1)Bruttona (PL1) PL1 Posty: 116
    Diano, dzięki za odpowiedz.... Trzymaj proszę "rękę na pulsie'' :smile: to dla nas ważne........
    Mineły prawie 2 miesiące od zgłoszenia problemu z opóznieniami eventów i nic się nie zmieniło........ Czy szanowny Zespół zechce naprawić ten błąd ??? Jeszcze raz proszę Moderatorów o interwencję i informację.
  • TOMTOM PL1 Posty: 412
    Witaj,
    Mimo prowadzonych prac nadal może być tak że wydarzenia będą rozpoczynać się z kilkuminutowym opóźnieniem. Prosimy o cierpliwość.....

Ja również proszę o pilnowanie sprawy, gdyż w przypadku jarmarku...kilkuminutowe opóźnienia mają kluczowe znaczenie w wykorzystaniu nabytych wzmocnień.
    Czas zdobytych wzmocnień aktywowany jest dopiero po rzuceniu kolejnego wyzwania więc tu nie ma to wpływu, opóźnienia dotyczą głównie startu samego wydarzenia
  • magdus6 (PL1)magdus6 (PL1) PL1 Posty: 74
    ale opóźnienia w wyzwaniach są .Ja rzucam wyzwanie , a koleżanka z sojuszu widzi wyzwanie 10 minut później ,więc coś jest nie halllo...
    Tom
    Magduś wyjaśniła w czym problem...ale opóźnienie opóźnienie nierówne...jak się zacznie u mnie event kwadrans później, kwasu nie ma, bo nie robię, nawet jakbym robiła, te 15 minut ma nikłe znaczenie.
    Już inaczej jest z bublami, jeśli ktoś planuje skończyć, każda minuta jest ważna.
    Przy jarmarku można poczekać aż u wszystkich się na placu pojawi.
    Natomiast przy wyzwaniu np. 30 minutowym...jeśli gracze widzą to wyzwanie 5 czy 10 czy więcej minut później...to bardzo wiele zmienia.
    Boczne zegary też źle chodzą.
    Diana, Tom - po raz kolejny proszę o zlikwidowanie opóznień ........... Wszystkie, ale to wszystkie eventy docierają do mnie z dużym opóznieniem (nawet do 15 min.) ale kończą się równocześnie ze wszystkimi. Ciągle jestem "w plecy'........... Niech w końcu szanowny zespół usunie ten błąd.... Naprawdę brakuje już cierpliwości........
  • maRuda (PL1)maRuda (PL1) PL1 Posty: 119
    opóźnienia w fajerwerkach zgłaszane i "naprawiane" są od styczna, a tu proszę:

jak w pysk co najmniej dziesięć min.... przy 3 godz fajerwerków to może nie jest aż taki problem, ale bez wątpienia jest to BŁĄD który nie powinien występować wcale! i pewnie polega on dokładnie na tym samym co opóźnienia w jarmarku....

Informacje o opóźnieniach są przez nas przekazywane, niestety czas w jakim problem zostanie usunięty jest od nas niezależny....
    Czasami jeżeli ktoś w sojuszu zauważy fajerwerki i napisze o nich po odświeżeniu strony mogą one się pojawić. W tej chwili nie możemy pomóc inaczej.

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik