06.12.2018 | Pędzle, latawce i inne zmiany!

Dzień dobry Farmerzy!
W tym wątku możecie skomentować nowości oraz inne zmiany w nadchodzące aktualizacji!
Całe ogłoszenie możecie znaleźć TUTAJ
Pozdrawiam,
Yalenka
Yalenka

Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ || Strona Społeczności BigFarm
0
Komentarz
*koniki inspirujące
* czy wiadomo o której jutro aktualizacja?
Nie znam szczegółów oferty u Handlarza Światowych Mistrzostw. Na pewno pojawią się nowe zestawy nakładek, czy coś jeszcze to zobaczymy
P.S. Oczywiście również nowe latawce
Witam
Zestaw nakładek w stylu angielskiego domku wygrał dzięki TEJ ankiecie, być może jej nie widziałeś.
Nie mamy czasu aktualizacji.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
1. Czy zostanie dodana sceneria zimowa ?
2. Z tego co mi się o uszy obiło to w grudniu, miała być pozliwosc zakupu prezentów, a w zapowiedzi nic o tym nie widać czy wiadomo coś o tym ?
Tak więc zestaw wiosenny został wybrany jako ten, który najbardziej chcesz zobaczyć rozszerzony! Dziękuję wszystkim za udział i dzielenie się swoimi przemyśleniami.
Mieliśmy dwie ankiety
Ankietę możesz zobaczyć TUTAJ. Zestaw wiosenny nie jest jeszcze gotowy.
Odnośnie krówek ,to nie ma planów obecnie by pojawiła się u Handlarza Światowych Mistrzostw, ale przekazaliśmy sugestię
Na moje oko nakładki będą pasować na normalne krówki, staram się potwierdzić tą informacje dla Ciebie. Dlatego później edytuje wpis i powiadomię Cię o tym w wiadomości prywatnej
Edit/ Nakładki dla krów przeznaczone są wyłącznie na obory tematyczne, ale można je również stosować na zwykłe obory. Rozmiar nakładki pozostanie taki sam. To bardzo dziwne zachowanie, ale ponoć tak to ma działać
Witaj @maRuda (PL1)
Do oferty Handlarza zostaną dodane nowe rzeczy, Zespół nas nie informował o tym by planował natomiast usunąć już istniejące przedmioty z tej oferty
Witaj @Damiankedzia (PL1)
Grudzień się jeszcze nie kończy, jeżeli otrzymam oficjalne informacje na temat możliwości wymiany punktów karmy zamieszczę je w odpowiedniej sekcji forum
Na te informacje musimy oczywiście cierpliwie poczekać.
Odnośnie śniegu, to nie będziemy mieć go w tym roku na naszych farmach. Zamiast tego aktywujemy świątecznych pracowników przy następnej aktualizacji, więc nadal będziemy mieć nieco świątecznej atmosfery, ale mniej skarg na bolące oczy
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
- sukienki angielskie i jesienne są przecudne
- liczę że poprawki w żarciu [akurat skończyłam całość ale są Inni] a szczególnie w ślubie, który ilości miał przeogromne - pozwolą zaliczyć eventy i zdobyć dekorki.
Teraz niemiłe:
Niestety ale dla mnie nowe zasady latawcowe nie zamykają tematu...uważam, że jest to wielka kompromitacja zespołu...i żadne słowa nie mają tu usprawiedliwienia. Poczynione zostały szkody nie do odrobienia.
----->
Czekam na skrzynie magazynowe, żeby wróciły, bo nie wiem komu przeszkadzały ???
A kulek lepiej nie ruszać, szczególnie że liga została zlikwidowana [?]...chyba że zostaną przeobrażone do innego wydarzenia...
Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.
Zapraszam do mojego skromnego studia
"Prawdziwi przyjaciele. Kto by pomyślał, ze znajdę ich w piekle."
ale kto kiedykolwiek słucha tego co mówimy? Albo wciska nam się że tak chcieliśmy (bez dowodów) albo radośnie coś wprowadza, partoląc to niemiłosiernie, niestety (wioskowy jarmark najlepszym przykładem)
szkoda, że tyle nowości będzie dostępnych za srebrniki
cóż ja zbieram na latawce ewentualnie wielkie krowy a nakładki pewnie wycofają zanim będzie mnie na cokolwiek stać ale przecież wszyscy nie mogą mieć wszystkiego
Taka informacja została zamieszczona w Szkicowniku w ogłoszeniu Nadchodzące zmiany 2018/2019 i jak zapewne zauważyłaś, funkcja widnieje pod rozdziałem pomysły na koniec roku i przyszłość
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Mistrzostwa sojusznicze wystartują po aktualizacji
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
dokładnie nawet można wejść ale zaraz sie wiesza(szary przyciemniony ekran) na Transakcjach Bennego
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
oby się nie pojawiły kolejne!
Proszę przeczytać TEN wpis.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Brak nagród z Oktoberfest również zgłosiłam, że nie wszyscy gracze otrzymali okienko popup.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
So Cute
So Cute
teraz się zawiesza na okienku "zabawa na farmie" cóż to się bawimy w blokowanie gry
myślałem że jak się skończą różne oferty to się naprawi ale jednak teraz "utyka" na "nagrodach zdobytych za wysiłek"