Żegnam się z Wami już dziś

Długo zbierałam się do tego żeby usiąść i napisać ten wpis. To była dla mnie osobiście najtrudniejsza decyzja.
Jestem obecnie w sytuacji kiedy nie chcę powiedzieć NIE na zawsze, ale nie mogę też powiedzieć TAK. Często w życiu spotyka nas coś, czego się nie spodziewamy. Czasami dzieją się takie sytuacje, z którymi ciężko się pogodzić i które totalnie zmieniają nie tyle nasze plany, ile całe nasze życie.
Zaistniały w moim życiu pewne nie zależne ode mnie przeciwności, które zmuszają mnie do zmiany całego mojego życia. W pierwszej kolejności, muszę zrezygnować z czegoś co daje mi ogromnie dużo radości i spełnienia, ale jednocześnie pochłania większość mojego czasu i energii. A wszystkie te zasoby muszę skierować teraz w innym kierunku. Piszę to ze smutkiem, jest mi z tym ciężko. Powodem jest mój stan zdrowia i jest wystarczająco istotny żebym podjęła takie, a nie inne decyzje. Wierzę, że w jakiś sposób każdemu z nas coś jest pisane. Każdy z nas, ma w życiu drogi na których skrzyżuje się z innymi ludźmi, sytuacjami. zdarzeniami. Nic nie dzieje się przypadkowo.
Jako, że moja podróż dobiega końca chciałam Wam podziękować.
Jestem Wam wszystkim ogromnie wdzięczna. Pamiętam tu moje pierwsze kroki, byłam przerażona. Dziękuję, że byliście ze mną To dzięki Wam mogłam się rozwijać. Największym zaskoczeniem i powodem do dumy, są dla mnie prywatne wiadomości od Was. Dziękuję z całego serca tym którzy wspierali mnie na duchu oraz cieszę się, że mogłam niektórym pomóc w bardzo trudnych sprawach i to jest moje największe osiągnięcie. Jestem Wam wdzięczna za wsparcie, które okazywaliście mi prawie wszyscy. Dziękuję także wszystkim, którzy mnie krytykowali, bo ze wszystkiego można się czegoś nauczyć
Nie żałuję niczego. Bo wiem, że na moje możliwości dałam z siebie prawie wszystko. Może nie 100% i nie była to pełnia mojego potencjału, ale naprawdę się starałam
Zespół Dżem śpiewał, że w życiu piękne są tylko chwile.
I ja takich pięknych chwil życzę Wam bardzo wielu, nie tylko tu na forum czy w grze, ale przede wszystkim w Waszym prywatnym życiu.
Płyńcie dalej( Panta rhei kai ouden menei) życzę pomyślnych wiatrów!
P.S. Zostaje z Wami do końca roku.
Pozdrawiam Was wszystkich.
Yalenka

Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ || Strona Społeczności BigFarm
Komentarz
Smutno bedzie bez Ciebie .
za wszystko dziekuje
Za nieocenione i często niedocenione wsparcie, pomoc, dystans, za nerwy ze stali
CommunityRichtlinien Support TestserverForum Technische Erste Hilfe(cache und Cookies leeren)
Zapraszam do mojego skromnego studia
"Prawdziwi przyjaciele. Kto by pomyślał, ze znajdę ich w piekle."
You will have to spend your nerves on your health and not on the players of the forum anymore
I'll miss you
xxx
Merci Anjea
"Uchlastaj Aniołku mój jęzor uparty gdy sepleni słowem wypowiedzenia niewartym"
Spięty
A big hug and recover soon!
"I seek not to know the answers, but to understand the questions!" - Caine
to nie było takie proste i łatwe, tym bardziej to doceniam,
Życzę Ci dużo zdrowia i samych szczęśliwych i słonecznych dni .:))))))))
Pozdrawiam serdecznie
Basia
Wszystkiego co najlepsze , niech zawsze i świeci słoneczko
Nie sztuką jest wiedziec, a zrozumiec.
Yalenko, niech Ci nigdy nie zabraknie siły i optymizmu, którym zawsze dzieliłaś się z nami, mimo tego, że ostatnimi czasy było bardzo ciężko, gra nas nie rozpieszczała. Ty byłaś naszą opoką i nadzieją, w tych trudnych czasach, dziękuję Ci za wszystko z całego
Życzę, aby w Twoim życiu wszystko dobrze się ułożyło, przede wszystkim dużo zdrówka!!! i mam nadzieję, że niedługo do nas wrócisz, jak już wszystko będzie u Ciebie dobrze.
Będziemy czekać i trzymać łapki z całych sił, aby trudne chwile szybko minęły, łap :
i niech nigdy nie zabraknie Ci pogody ducha
Dziękując za WSZYSTKO dedykuję Ci "Ostatnią różę lata" z opery Martha Fredricha von Flatow , opartą na wierszu irlandzkiego poety Thomasa Moore.
Zegnaj Ostatnia Różo i niech dobre anioły będą z Tobą.
"Jestem sam, dlatego bardziej jestem." Witold Gombrowicz
rożnie bywało na forum ale jak to w życiu sa emocje i wiadomo nie każdy nad nimi nie panuje
dziękuje w swoim imieniu i przepraszam bo nie raz nie umilałam ci życia tutaj
ale powiem Ci ''''COŚ NAS DZIŚ POŁĄCZYŁO '''' ja tez zegnam się dziś z grapowody sa rożne na 1 miejscu fakt moje zdrowie i życie
ale powodem do rezygnacji jest tez natłok obrazków narzuconych przez GGS na nas graczy kosztem minimalnych nagród -po prostu już się nie chce-- gra miała być czerpaniem przyjemności dla graczy a stala się czerpaniem zysków ale dla gggs i to na nierównych zasadach dla graczy
myślę ze to tez przyczyniło się do twojej decyzji i kosztem twojego zdrowia
ale i tak jesteś WIELKA bo ja nie miałabym sil wysłuchiwać narzekań graczy nawet dnia
POWODZENIA I do zobaczenia kiedyś gdzieś
Przykro że odchodzisz, ale wielkie dzięki za to, że byłaś
Życzę Ci przede wszystkim zdrowia, zadbaj o niego
Całym serduchem jestem z Tobą
Więcej informacji o SOJUSZU SPRYCIARZE znajdziesz TUTAJ
MUZYKA ŁĄCZY POKOLENIA... czyli STARE VS. NOWE
Dziękuję Wam z całego serca
Pozdrawiam Was serdecznie,
Yalenka
Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ || Strona Społeczności BigFarm
Ty zostaniesz w naszej pamięci na długo bo tyle dobrego co dałaś nam graczom nie dał jeszcze żaden Modeator.
Nie mówię, żegnaj lecz do zobaczenia może gdzieś tam w innym lepszym świecie a może jeszcze kiedyś tutaj
nigdy nie mówię - żegnaj - lecz do jutra
do zobaczenia
bring you good health at Christmas.
It is an exclusive postcard, created by a Spanish graphic artist.
The text says: "Merry Christmas, with my best wishes for this Christmas"
Health! and many hugs
Ale przkornie,nie powiem żegnaj,tylko : do zobaczenia...bo szczerze wierzę ,ze Yalenko wrócisz do nas,pokonasz problemy ze zdrówkiem i wrócisz:) Jesteś najlepszym moderatorem,bez Twojej pomocy,będziemy błądzić,jak dzieci we mgle
Różnie bywało,ale bardzo,bardzo Ci dziękuję za pomoc,zawsze mogłam na Ciebie liczyć...,za Twoje zaangażowanie,za walke o nas,zwykłch graczy..Dziekuję Yalenko:)
Powodzenia, a przede wszystkim szybkiego powrotu do zdrowia