Zespół obecnie pracuje nad rozwiązaniem tego problemu.
Pozdrawiam, Yalenka
Zespół to pracuje nad tym jak coś zabrać ,************** i utrudnić graczom grę.Dodać wydarzenia oczywiście z użyciem złota o czym świadczy częstotliwość powtarzalności silosu,silosu sojuszniczego czy ms wszystko co można zdobyć bez złota jest zabrane
Edit/ Złość za błędy jest dla mnie zrozumiała, używanie wulgaryzmów już nie. Proszę się nad tym dogłębnie zastanowić. Wykropkowałam. Yalenka
Też mam ten błąd, ciekawi ludzie pracują w zespole , dzieci z podstawówki chyba lepiej by to zrobiły, sorry ale co zaczynacie to zaraz błąd i usuwanie, weźcie najpierw coś przetestujcie może na sobie a potem z graczy róbcie sobie jaja
Komentarz
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ || Strona Społeczności BigFarm
~Yalenka
Przydatne strony:
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Pozdrawiam,
Yalenka
Zespół to pracuje nad tym jak coś zabrać ,************** i utrudnić graczom grę.Dodać wydarzenia oczywiście z użyciem złota o czym świadczy częstotliwość powtarzalności silosu,silosu sojuszniczego czy ms wszystko co można zdobyć bez złota jest zabrane
Edit/ Złość za błędy jest dla mnie zrozumiała, używanie wulgaryzmów już nie. Proszę się nad tym dogłębnie zastanowić.
Wykropkowałam.
Yalenka
Mieliśmy małą poprawkę bez przestoju, więc wasze farmy cukrowe powinny działać już prawidłowo.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Temat do zamknięcia
Dziękuję za potwierdzenie
Zamykam.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony: