19.07.2018 | Turbożniwiarka!

Witajcie Farmerzy!
W Oficjalnych Ogłoszeniach pojawiła się zapowiedź najnowszej aktualizacji.
Całe ogłoszenie możecie znaleźć TUTAJ.
Zachęcamy do komentowania i wyrażania swojej opinii na temat najnowszej aktualizacji.
Pozdrawiam,
Yalenka

Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ || Strona Społeczności BigFarm
0
Komentarz
To powinno być gratis, a cóż to za udogodnienie , że złotem trzeba płacić?. Najpierw podlewanie wszystkich drzewek za zloto, teraz turbożniwiarka co dalej GGS?
Dobrze że przymusu jeszcze nie ma, za TAKIE luksusy to ja dziękuję, i po staremu sobie pozbieram, może chciaz opcja za dolary? Ile to roboty?
Pomyślcie czasem o dobru graczy, ale nie jak je odebrać.
Balans turbożniwiarki he, he, he
a tak to dzięki, że ktoś pomyślał i dał możliwość ukryć ten przycisk.. schowam.. głęboko .. głęboko ..
i w imieniu Graczy z nk. dziękujemy, za rekompensatę w sprawie koni, myślę, że wszyscy będą z niej usatysfakcjonowani
ja bym nawet radził żeby GGS sobie go wsadziło do .... szuflady
rozumiem że gracze się domagali takiego przycisku ale dokończenia kota też się domagamy i wioski wulkanicznej i kilku innych obiecanych rzeczy więc teraz mam nadzieję kolej na te nowości (oby nie za złoto
a już kumam:
robisz misję z mlekiem, masz do zebrania 30obór, 300złota i zbiór w ostatniej sekundzie, szok przeciwnika bezcenny
ja kliknęłam, myślałam że otworzy się okienko i coś mi tam pokaże i dopiero zatwierdzę czy zebrać, a tu nie.. pociągnęło z konta ponad 200 złota.,
no nic.. przycisk ukryłam,, tam gdzie słońce nie dociera ;P
jak coś żeby to schować, trzeba kliknąć w ten trójkącik:
Aktualizacja jest w toku, proszę cierpliwie czekać.
Yalenka
Przydatne strony:
Dostęp do gry jest już możliwy.
Yalenka
Przydatne strony:
proponuje jeszcze drugi nakarm z automatu
jest to tak głupie, że nic głupszego do głowy mi nie przychodzi, aby porównać.
ja wiem że jest sezon ogórkowy, że wymysla sie pierdoły i zapchajdziury w mediach, w polityce, wszędzie,
ale tu... po super pomysle jakim był mundial za płotem, turbożniwiarka zakopała się w metrach mułu, przekopała się do dna, i dalej do chin
Ale koniec moich żalów i frustracji.
Co do samej Turbożniwiarki opcja sama w sobie bardzo przydatna (nie patrząc tym razem na cenę), a szczególnie podoba mi się podsumowana ilość zebranych surowców, która (o dziwo) jest za darmo. W końcu wiem ile czego dokładnie zbiorę i bardzo mi się to podoba. Z samej możliwości masowego zbierania raczej często korzystać nie będę, ale przyda się taka opcja gdy naprawdę braknie czasu na monotonne klikanie i użeranie się z gigantycznymi wypadajkami.
Podsumowując opcja przydatna, ale cena wygórowana.
Nadwyżka produktów trafiła najpierw do magazynu, potem na targ i do sprzedaży, wszystko dość jasno jest pokazane na filmiku. możecie go zobaczyć w Oficjalnych ogłoszeniach.
~Yalenka
Przydatne strony:
1. Do magazynu
2. Gdy magazyn pełny na targ (ale do których kontraktów? losowo?)
3. Gdy nie masz ich w kontraktach są sprzedawane
Tylko nie jestem pewna, czy dobrze to rozumiem i czy działa to tak jak powinno.
Zapoznajcie się proszę z TYM wpisem.
Yalenka
Przydatne strony:
Jak widać nawet ZŁOTOŻNIWIARKA
za złoto nie jest w pełni sprawna...ale to nie nowość 

Tak się zastanawiam czy my jeszcze jesteśmy potrzebni ? no tak - jesteśmy
żeby kupić złoto 

...po czym kreatywny zespół może wprowadzić przycisk "graj" i Gracz zapłaci i gra se
będzie grać przez tydzień np. ...automatyczny gracz...
rewelacja...
Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.
Wprowadzają nowe udogodnienia a nie potrafia naprawić starych np. roślinki brzegowe.Cóż nam po tym ,że zespół jest świadom błędu i nic z tym nie robi.Zespół ma jeden cel;złoto,złoto złoto....
Bo lista błędów po aktualce jest bardzo długa. Do tych przykrych należy np. usunięcie z listy magazynowej we wiosce pozycji "stalowe belki" wraz z całym ich zapasem. Danke szyn...
"Uwaga!!!!! Zebrane produkty z Turbożniwiarką obecnie nie liczą się w pełni do misji, ani do projektów i eventów . Dalsze informacje na ten temat zostaną podane jutro."
więc jeśli gracze zauważą błędy to się nie znają, nie umieją czytać i mają sobie obejrzeć filmik, przelogować się albo pisać do supportu
no chyba ze wreszcie zespół zauważy iż wypuścił kolejnego bubla, a to wtedy sobie gracze poczekajcie i uważajcie żeby nie tracić zbiorów za złoto, jakby nie szło zablokować natychmiast tej złotejżniwiarki