Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

19.07.2018 | Turbożniwiarka!

Witajcie Farmerzy!

W Oficjalnych Ogłoszeniach pojawiła się zapowiedź najnowszej aktualizacji.
Całe ogłoszenie możecie znaleźć TUTAJ.

Zachęcamy do komentowania i wyrażania swojej opinii na temat najnowszej aktualizacji.

Pozdrawiam,
Yalenka
«1

Komentarz

• farm boy (PL1)farm boy (PL1) PL1 Posty: 15,161
    Pomysł równie trafiony jak podlewanie drzewek ale prawdopodobnie GGS lepiej na tym wyjdzie drzewko jest schowane wysoko nad główną farmą a turbo zbiór będzie obok zegarów wiec na pewno przynajmniej kilka osób przez przypadek kliknie i straci swój zapas złota, a ja mam inne pytanie czy skoro kombinujecie z zegarami to może w końcu uda się wam je naprawić bo zwłaszcza na kwiatowej po kilku zbiorach potrafi się zawiesić i pokazuje np czas do zbioru najdłuższej produkcji zamiast najbliższego zbioru
  • Karolineczka7 (PL1)Karolineczka7 (PL1) PL1 Posty: 519
    edytowano 19.07.2018
    dobrze że przycisk da się schować :)
    ja bym nawet radził żeby GGS sobie go wsadziło do .... szuflady :D

rozumiem że gracze się domagali takiego przycisku ale dokończenia kota też się domagamy i wioski wulkanicznej i kilku innych obiecanych rzeczy więc teraz mam nadzieję kolej na te nowości (oby nie za złoto :) )

a już kumam:
    robisz misję z mlekiem, masz do zebrania 30obór, 300złota i zbiór w ostatniej sekundzie, szok przeciwnika bezcenny :D
    Karolineczka7 @ pl 1
  • zaczarowana28 (PL1)zaczarowana28 (PL1) PL1 Posty: 3,043
    edytowano 19.07.2018
    Uważajcie , aby nie klilknąć w ten super przycisk..
    ja kliknęłam, myślałam że otworzy się okienko i coś mi tam pokaże i dopiero zatwierdzę czy zebrać, a tu nie.. pociągnęło z konta ponad 200 złota.,

no nic.. przycisk ukryłam,, tam gdzie słońce nie dociera ;P

jak coś żeby to schować, trzeba kliknąć w ten trójkącik:

<3 Gram na nk.pl <3 Sojusz <3 ELFy <3 Zapraszamy! <3 

• I zespół naiwnie myśli że skusi graczy do kupowania złota. zamiast usprawnić grę bo muli to dla wygody mojej mam wydać gotówkę ? Niedoczekanie prędzej zrezygnuje a nie wydam ani jednej złotówki - za buble się nie płaci 
  • alemania4 (PL1)alemania4 (PL1) PL1 Posty: 91
    Długo jeszcze potrwa ta przerwa w dostępie do gry ?
    alemania4 @ pl 1
  • U mnie pokazuje  ze połączenie z grą jest  przerwane   http://prntscr.com/k8h4tg
  • YalenkaYalenka Inactive Posty: 2,496
    Witajcie

Aktualizacja jest w toku, proszę cierpliwie czekać.

Yalenka
    Witam ponownie

Dostęp do gry jest już możliwy.

Yalenka
  • WinnerKuba44 (PL1)WinnerKuba44 (PL1) PL1 Posty: 91
    edytowano 19.07.2018
    Moim zdaniem pomysł zupełnie nie trafiony, może parę razy ktoś skorzysta przez pomyłkę, nawet w misje nie praktyczny, bo mając dajmy na to mleko, czemu mam zebrać tez świnki, kwiatki i inne rzeczy, w pół godzinki to ja i na piechotę sobie obórki poklikam….

proponuje jeszcze drugi nakarm z automatu  ;)

• Dorotka (PL1)Dorotka (PL1) PL1 Posty: 3
    a gdzie trafią zbiory ponad limit, bo zazwyczaj zbiera się więcej niż magazyny pomieszczą???
  • elcia06 (PL1)elcia06 (PL1) PL1 Posty: 32
    też sobie z głupoty posprzątałam i pozbyłam się złota, tylko nie wiem gdzie podziała się nadwyżka produktów  :'(:'(:'(
    bobo06 @ pl 1
    edytowano 19.07.2018
    Witam

Nadwyżka produktów trafiła najpierw do magazynu, potem na targ i do sprzedaży, wszystko dość jasno jest pokazane na filmiku. możecie go zobaczyć w Oficjalnych ogłoszeniach.

~Yalenka
    Post edited by Yalenka on
  • bobo06 (PL1) powiedział(a):
    też sobie z głupoty posprzątałam i pozbyłam się złota, tylko nie wiem gdzie podziała się nadwyżka produktów  :'(:'(:'(
    Wydaje mi się (patrząc na obrazki pod ilością produktów do zebrania), że produkty trafiają kolejno: 
    1. Do magazynu
    2. Gdy magazyn pełny na targ (ale do których kontraktów? losowo?)
    3. Gdy nie masz ich w kontraktach są sprzedawane
    Tylko nie jestem pewna, czy dobrze to rozumiem i czy działa to tak jak powinno. 

• Pomysł byłby super, gdyby była opcja za dolary. Nieraz wchodzę na farmę rano przed pracą i zbieram tylko część, bo obrobienie wszystkiego zabiera za dużo czasu. Zebranie jednym przyciskiem ułatwiłoby zbiory, ale drogi Zespole nie za taką cenę! żeby to chociaż był koszt taki jak sugerowała @zaczarowana28 (PL1), 1 szt za zbiór, to może czasem bym się na to zdecydowała.

Witam

Zapoznajcie się proszę z TYM wpisem.

Yalenka
  • Ja bym się nie martwił gdzie nadwyżka trafia, bo jej po prostu nie ma, w sojuszu potestowali i zbierając ręcznie mieli 20 tys. jajek, a magicznym przyciskiem po 700 sztuk..

• Ewodia (PL1)Ewodia (PL1) PL1 Posty: 13
    Podpisuję się pod wszystkie wpisy i komentarze... w dodatku przycisk totalnie nie sprawdza się w czasie MS bo by robić misje każdy chce i musi sam decydować ile i co chce zbierać i jaką misję teraz wykona...niepraktyczne i dziękuję za podpowiedź o wyłączeniu tego :)
  • Jak dla mnie to żadne udogodnienie tym bardziej że za złoto !!!!  Zresztą jak wykonuje się misje indywidualne, a jeszcze jest wszystko do zebrania na farmie to bez sensu naciskać ten przycisk i pozbawiać się tym samym wzięcia udziału w kolejnej misji. Co innego jeżeli zostanie nam na farmie już tylko załóżmy mleko, a akurat mamy taką misje to fajna sprawa, ale na pewno nie za złoto !!!!! Wolę już pozbierać pojedynczo.

• Kaspaldo (PL1)Kaspaldo (PL1) PL1 Posty: 348
    Dlaczego nie ma opcji złoto-dolary do wyboru ?Pomysł dobry lecz nie dla wszystkich. To się powinno nazywać Turbozłociarka :(
     Wprowadzają nowe udogodnienia a nie potrafia naprawić starych np. roślinki brzegowe.Cóż nam po tym ,że zespół jest świadom błędu i nic z tym nie robi.Zespół ma jeden cel;złoto,złoto złoto....

Kaspaldo @ pl 1
  • Świniarz (PL1)Świniarz (PL1) PL1 Posty: 550
    edytowano 19.07.2018
    Turbo też to wyczyściło? 

Bo lista błędów po aktualce jest bardzo długa. Do tych przykrych należy np. usunięcie z listy magazynowej we wiosce pozycji "stalowe belki" wraz z całym ich zapasem. Danke szyn...
  • Yalenka powiedział(a):
    Witam

Nadwyżka produktów trafiła najpierw do magazynu, potem na targ i do sprzedaży, wszystko dość jasno jest pokazane na filmiku. możecie go zobaczyć w Oficjalnych ogłoszeniach.

~Yalenka
    po czym...

"Uwaga!!!!! Zebrane produkty z  Turbożniwiarką obecnie nie liczą się w pełni do misji, ani do projektów i eventów . Dalsze informacje na ten temat zostaną podane jutro."

więc jeśli gracze zauważą błędy to się nie znają, nie umieją czytać i mają sobie obejrzeć filmik, przelogować się albo pisać do supportu
    no chyba ze wreszcie zespół zauważy iż wypuścił kolejnego bubla, a to wtedy sobie gracze poczekajcie i uważajcie żeby nie tracić zbiorów za złoto, jakby nie szło zablokować natychmiast tej złotejżniwiarki :/
    Karolineczka7 @ pl 1

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik