Ja mam pytania o tą trawę stadionową. Co to jest to wyposażenie trenerskie, które zwiększa? Chodzi tu o te gwizdki, puchary i piłki? Teraz mam +21%, ale nie wiem co to znaczy. I jeszcze jedno pytanie, na jaki czas to wzmocnienie działa? To co zdobędę w trakcie całego wydarzenia się sumuje?
Witam
Wyposażenie trenerskie to piłki, puchary i gwizdki. Wzmocnienie trawy działa tak samo jak w przypadku innych wzmocnień (które znacie chociażby z mistrzostw sojuszniczych) Im więcej trawy zasadzisz i zbierze, tym większe wzmocnienie uzyskasz i zajmiesz lepsze miejsce w klasyfikacji ogólnej.Wzmocnienie będzie się sumować przez cały okres trwania wydarzenia.
Ja też nie dostałem nagród za Rosję, kompletnie nic. Za to ktoś z sojuszu napisał, że otrzymał nagrody również za Arabię Saudyjską, pomimo że nie strzeliła ona żadnej bramki...
No własnie jakieś błędy są ,bo nie Wszyscy gracze dostali po skończonym meczu pkt,więc fajnie by było z tym coś zrobić, żeby każdy gracz mógł normalnie w tym wydarzeniu brać udział i nie być pominiętym mimo iż typował i to w dodatku trafnie i to jak najszybciej...........
Obliczenia są takie jak podano wyżej. Ilość otrzymanych punktów jest wynikiem mnożenia postawionych gwizdków, ilości pucharów za każdy gwizdek i bramek strzelonych przez obstawianą drużynę. Nie ma znaczenia która drużyna wygra mecz. W dzisiejszym meczu punkty powinny być przyznane jedynie za Rosję - gdyż Arabia Saudyjska nie strzeliła żadnego gola. Jeżeli ktoś uważa, że dostał też za Arabię Saudyjską / lub nie otrzymał za Rosję - zgłosimy jutro tę informację do Zespołu w celu zweryfikowania.
Dla wyjaśnienia: Jednak jeśli wynik meczu byłby 5:1 dla Rosji i postawilibyśmy 100 gwizdków na Rosję i 100 na Arabię Saudyjską - to dostalibyśmy następującą liczbę pucharów: Rosja: 100 gwizdków x 4 puchary za każdy gwizdek x 5 goli = 2000 pucharów Arabia Saudyjska: 100 gwizdków x 30 pucharów za każdy gwizdek x 1 gol = 3000 pucharów.
flaga narodowa Polski wywieszona w pionie ma biały kolor po lewj!!! Wypadało by "grafikowi" nie-Polakowi pokazać.... pewnie niemieckiej narodowości grafik
Konstrukcja, wymiary i barwy
Obowiązująca flaga Rzeczypospolitej Polskiej jest prostokątem o proporcjach 5:8 podzielonym na dwa poziome pasy: biały (u góry) i czerwony. Dopuszcza się także wieszanie flagi w formie pionowej wstęgi: wówczas barwa biała powinna znajdować się po lewej stronie (widok z przodu).
Obliczenia są takie jak podano wyżej. Ilość otrzymanych punktów jest wynikiem mnożenia postawionych gwizdków, ilości pucharów za każdy gwizdek i bramek strzelonych przez obstawianą drużynę. Nie ma znaczenia która drużyna wygra mecz. W dzisiejszym meczu punkty powinny być przyznane jedynie za Rosję - gdyż Arabia Saudyjska nie strzeliła żadnego gola. Jeżeli ktoś uważa, że dostał też za Arabię Saudyjską / lub nie otrzymał za Rosję - zgłosimy jutro tę informację do Zespołu w celu zweryfikowania.
Dla wyjaśnienia: Jednak jeśli wynik meczu byłby 5:1 dla Rosji i postawilibyśmy 100 gwizdków na Rosję i 100 na Arabię Saudyjską - to dostalibyśmy następującą liczbę pucharów: Rosja: 100 gwizdków x 4 puchary za każdy gwizdek x 5 goli = 2000 pucharów Arabia Saudyjska: 100 gwizdków x 30 pucharów za każdy gwizdek x 1 gol = 3000 pucharów.
Pozdrawiam, Jiper
Postawiłam 2669 na Rosję i 440 na Arabię Saudyjską i nie dostałam nic.
obstawiłem na Rosję 20 tys gwizdków, gdzie moje punkty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciekawy jestem czy mi to wyrównacie????? Czy znowu będzie jak z kołem fortuny gdzie zająłem 10 miejsce i do tej pory nie mam żadnych nagród zdobytych i jak również zwrotu żetonów. Ta gra robi się coraz bardziej żenującą z jej licznymi błędami i olewaniem graczy
a to odpowiedź na błędy w kole fortuny: **** zamieszczanie screenów z prywatnej korespondencji z graczem / moderatorem/ supportem jest zabronione. Nazwa "prywatna" zobowiązuje! Jiper
Post edited by Jiper on
„Nie bój się iść wolno do przodu, obawiaj się jedynie stania w miejscu.”
Na chwilę obecną nie mamy żadnych wieści na temat nieprzyznanych pucharów. Jeśli tylko dostaniemy jakieś informacje, z pewnością się nimi z Wami podzielimy.
@jurzrma (PL1) jeśli chodzi o koło fortuny - pisaliśmy wielokrotnie na forum, że rekompensata za koło fortuny będzie przyznawana jedynie Graczom którzy ponieśli starty finansowe (czytaj: zakupili żetony realne pieniądze i w wyniku błędu je utracili).
Na chwilę obecną nie mamy żadnych wieści na temat nieprzyznanych pucharów. Jeśli tylko dostaniemy jakieś informacje, z pewnością się nimi z Wami podzielimy.
@jurzrma (PL1) jeśli chodzi o koło fortuny - pisaliśmy wielokrotnie na forum, że rekompensata za koło fortuny będzie przyznawana jedynie Graczom którzy ponieśli starty finansowe (czytaj: zakupili żetony realne pieniądze i w wyniku błędu je utracili).
Pozdrawiam, Jiper
a ja nie pamietam czy nie kupowałem żetonów, gdyż w kole fortuny często biorę udział a gram od 5 lat, czy jesteście wstanie to sprawdzić?
witam przepraszam ze zmienie temat czy jak dzis obstawie druzyny kture graja jutro to bedzie to zaliczone czy raczej nie i trzeba zawsze w danym dniu obstawiac
a ja nie pamietam czy nie kupowałem żetonów, gdyż w kole fortuny często biorę udział a gram od 5 lat, czy jesteście wstanie to sprawdzić?
Witam
Podczas rekompensaty za kolo fortuny pojawiało się okienko pop-up, więc jeśli faktycznie kupowałeś żetony podczas wydarzenia to zostały Ci one zwrócone.
witam przepraszam ze zmienie temat czy jak dzis obstawie druzyny kture graja jutro to bedzie to zaliczone czy raczej nie i trzeba zawsze w danym dniu obstawiac
Obstawiać możesz już dzisiaj każdy zespół, jedynie z chwilą rozpoczęcia się meczu okienko z darowiznami zostaje zablokowane na czas meczu.
A ja mam taką małą prośbę do Moderatorów: czy moglibyście, proszę, zwrócić uwagę Zespołowi, że trochę już z tymi wypadajkami przesadzają: trzy przy evencie piłkarskim, jeden ze złotej rybki, ikonki ze zwykłego zbierania, wypadające elementy kolekcji, wypadajki za event tygodniowy, a jeszcze jak na polach brzegowe zasadzę.. Za dużo tych wypadajek!!! Moglibyście proszę, przypomnieć Zespołowi, że ikony wypadajek są duże (szczególnie jak gra się w oddaleniu, by widzieć całą farmę) i ich ilość powinna być ograniczona do minimum, a nie rosnąć z każdym eventem. Ewentualnie może niech pomyślą o możliwości ich wyłączenia.. No, cokolwiek, byle ich już nie dokładać.
Komentarz
aha... czyli jak zwykle nie do zdobycia dla normalnego gracza - który nie gra złotem....
obstawiłem na Rosję 20 tys gwizdków, gdzie moje punkty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy jest coś, czego potraficie nie zepsuć?
So Cute
po meczu dostalem nagrode pucharki - 19 tys
oraz pilki - szt 90
Więc dobrze mu dało
Piłek daje mniej , 51 gwizdków = 1 piłka
Piszę tu o obstawieniu Rosji , inne drużyny jest inaczej
Błąd jest taki że większość dostała i za Arabie Saudyjską
np:
59 - 6 nasion specjalnych roszponki
63 - 2 specjalne nasiona mniszka itp
nagroda ostatnia za 10 500 000- ciekawe czy to bez złota da się osiągnąć?
Czy można w temacie kopania zapytać o inną nowość

Jaki to festiwal sojuszowy się szykuje ? ? ?
bo do piwa październikowego jeszcze trochę czasu jest
Uchyli ktoś rąbka tajemnicy ?
Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.
Obliczenia są takie jak podano wyżej. Ilość otrzymanych punktów jest wynikiem mnożenia postawionych gwizdków, ilości pucharów za każdy gwizdek i bramek strzelonych przez obstawianą drużynę.
Nie ma znaczenia która drużyna wygra mecz.
W dzisiejszym meczu punkty powinny być przyznane jedynie za Rosję - gdyż Arabia Saudyjska nie strzeliła żadnego gola. Jeżeli ktoś uważa, że dostał też za Arabię Saudyjską / lub nie otrzymał za Rosję - zgłosimy jutro tę informację do Zespołu w celu zweryfikowania.
Dla wyjaśnienia:
Jednak jeśli wynik meczu byłby 5:1 dla Rosji i postawilibyśmy 100 gwizdków na Rosję i 100 na Arabię Saudyjską - to dostalibyśmy następującą liczbę pucharów:
Rosja: 100 gwizdków x 4 puchary za każdy gwizdek x 5 goli = 2000 pucharów
Arabia Saudyjska: 100 gwizdków x 30 pucharów za każdy gwizdek x 1 gol = 3000 pucharów.
Pozdrawiam,
Jiper
Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ || Strona Społeczności BigFarm
Konstrukcja, wymiary i barwy
Obowiązująca flaga Rzeczypospolitej Polskiej jest prostokątem o proporcjach 5:8 podzielonym na dwa poziome pasy: biały (u góry) i czerwony. Dopuszcza się także wieszanie flagi w formie pionowej wstęgi: wówczas barwa biała powinna znajdować się po lewej stronie (widok z przodu).
Postawiłam 2669 na Rosję i 440 na Arabię Saudyjską i nie dostałam nic.
Informacja jest przesłana, jednak odpowiedź dostaniemy najwcześniej jutro w dzień. O tej porze nikt nie pracuje
~Jiper
Przydatne strony:
a to odpowiedź na błędy w kole fortuny:
**** zamieszczanie screenów z prywatnej korespondencji z graczem / moderatorem/ supportem jest zabronione. Nazwa "prywatna" zobowiązuje!
Jiper
Na chwilę obecną nie mamy żadnych wieści na temat nieprzyznanych pucharów.
Jeśli tylko dostaniemy jakieś informacje, z pewnością się nimi z Wami podzielimy.
Pozdrawiam,
Jiper
Przydatne strony:
proszę o kulturę wypowiedzi na forum, tutaj grają dorośli ludzie nie zwierzęta
Edit/ Proszę używać edycji tekstu.
Yalenka
przepraszam ze zmienie temat
czy jak dzis obstawie druzyny kture graja jutro to bedzie to zaliczone czy raczej nie i trzeba zawsze w danym dniu obstawiac
Podczas rekompensaty za kolo fortuny pojawiało się okienko pop-up, więc jeśli faktycznie kupowałeś żetony podczas wydarzenia to zostały Ci one zwrócone.
Obstawiać możesz już dzisiaj każdy zespół, jedynie z chwilą rozpoczęcia się meczu okienko z darowiznami zostaje zablokowane na czas meczu.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
w dalszym ciągu będę upierdliwy w kwestii uzyskanych pucharów za wynik meczu Rosji. Co z moimi zdobytymi pucharami i piłkami za obstawienie meczu?