Strona główna Polish Sugestie, pochwały i krytyka

MS i żałosne zachowanie graczy

jerzyk1122 (PL1)jerzyk1122 (PL1) PL1 Posty: 3
edytowano 16.04.2018 w Sugestie, pochwały i krytyka
Nie wiem czy był ten wątek kiedyś poruszany ale moim zdaniem czekając na gracza by odłożył misje jest żenujące . Dla tych wszystkich co tak robią wiadomość .. z was za gracze bo nie możecie pokonać graczy z niższymi poziomami .
Fala Hejtu niech nie odpisuje ... Pozdrawiam uczciwych graczy 
Post edited by Yalenka on

Komentarz

• farm boy (PL1)farm boy (PL1) PL1 Posty: 15,161
    są 4 rodzaje graczy w misjach
    tacy którzy w kilka sekund robią wynik zaporowy dla normalnych graczy i odkładają misję
    tacy którzy robią misję od początku do końca w miarę swoich możiwości
    tacy którzy na ułamek sekundy przed końcem misji atakują z wynikiem pierwsze misje chociaż w czasie misji wyglądali że ich nie ma
    i tacy którzy losują misje i jak im nie pasuje czekają do końca bez udziału
  • jak pisałem zachowanie graczy dziecinne . 

• mmajunia (PL1)mmajunia (PL1) PL1 Posty: 264
    są różne strategie. liczy się wynik i każdy, kto bierze udział w ms chce osiągnąć jak najlepszy. nie ma co się bulwersować.
    jak dla mnie odkładanie misji nie ma znaczenia jest głupotą dodaną żeby wyciągnąć złoto od graczy bo co z tego, że odłożę misję która mi nie pasuje jeśli od razu wypada taka sama kiedyś żeby odłożyć misję mleko potrzebowałem 200 szt po zbudowaniu jednej zagrody dającej 52 szt od razu podskoczyło do 300 
    bez złota nie odłożysz misji
  • jerzyk1122 (PL1)jerzyk1122 (PL1) PL1 Posty: 3
    edytowano 17.04.2018
    Fair Play - Nie ........... Play . 
    Rozumiem jak ktoś z mniejszym poziomem czeka by przebić . Ale kurcze poziom 200 lub wyżej czeka , żałosne  , świadczy o graczu sojuszu . 

Tak , tylko jak odpalamy widlaka to każdy chce na robić pkt jak najwięcej . A jak ............. z wysokim LVL xzeka 30 minut by ciebie przebić no to jest przykre i.................

Edit/Proszę o zapoznanie się z regulaminem forum.Nie będziemy tu tolerować wulgaryzmów. Używaj edycji postu.
    Yalenka
    edytowano 16.04.2018
    farm boy (PL1) powiedział(a):
    bez złota nie odłożysz misji
    Odłożysz odpalając widłaka.

jerzyk1122 (PL1) powiedział(a):
    Tak , tylko jak odpalamy widlaka to każdy chce na robić pkt jak najwięcej . A jak Noob z wysokim LVL xzeka 30 minut by ciebie przebić no to jest przykre i............................
    Czasami tak jest, a czasami po prostu ma dopiero zbiory po 30 minutach.

Grzeczne zbieranie od początku do końca przez wszystkich graczy w misji to utopia. Jest tyle sposobów, tyle wspomagaczy i tyle taktyk, że prawie nierealną sytuacją jest to, by w jednej rozgrywce zebrać osoby, które grają w ten sam sposób. 
    widłak bez złota działa max tylko godzinę potem trzeba 7 godzin czekać albo grać złotem
    farm boy (PL1) powiedział(a):
    widłak bez złota działa max tylko godzinę potem trzeba 7 godzin czekać albo grać złotem
    Tak, masz rację. Ja podczas ms włączam rano i wieczorem, gdy mam duże zbiory. Wystarcza mi. Złota w mistrzostwach nie wydaję.
  • jerzyk1122 (PL1) powiedział(a):
    Nie wiem czy był ten wątek kiedyś poruszany ale moim zdaniem czekając na gracza by odłożył misje jest żenujące . Dla tych wszystkich co tak robią wiadomość G.. z was za gracze bo nie możecie pokonać graczy z niższymi poziomami .
    Nie rozumiem, dlaczego graczy przyjmujących inną strategię niż Ty nazywasz w domyśle nieuczciwymi, a czekanie do końca ze zbiorem żenującym. Też nieraz zdarza mi się, że ktoś w misji ze mną czeka do końca i na chwilę przed końcem mnie przebija, sama jak mam czas się bawić w misje tak robię, jak wchodzę na krótko zbieram z widłakiem, co mam i wychodzę. Gra daje taką możliwość to z niej gracze korzystają i tyle.

• YalenkaYalenka Inactive Posty: 2,496
    Dobry wieczór 

Nie wiem czy był ten wątek kiedyś poruszany ale moim zdaniem czekając na gracza by odłożył misje jest żenujące . Dla tych wszystkich co tak robią wiadomość .. z was za gracze bo nie możecie pokonać graczy z niższymi poziomami .

Przeniosłam stworzony przez Ciebie temat w bardziej odpowiednie miejsce na forum.
    Po pierwsze zapraszam do pilnej lektury regulaminu forum.
    Po drugie rzetelna, konstruktywna krytyka jest jak najmilej widziana, ale obraźliwe zachowanie i personalne ataki na innych już nie.
    Posty i komentarze, które są pisane z myślą o krytyce innych Graczy na forum z powodu sposobu, w jaki grają nie są dopuszczalne w naszej społeczności.
    Po trzecie na naszym forum używamy edycji postu jeśli chcemy coś dodać nie publikujemy postu pod postem, tylko piszemy naprzemiennie z innymi graczami.

Pozdrawiam
    Yalenka

• Numi (PL1)Numi (PL1) Posty: 32
    edytowano 16.04.2018
    Jak dziecko mi zapłacze, to mam je rzucić i dokończyć misję, bo życzy sobie tego osoba, która stworzyła posta. A jak nie mam nic do zbioru i nie mam aktywnego widlaka? Upsik... Gdzie tu fair play? To się nazywa życie. 

Proszę nie tworzyć czarnych list na forum. 
    Jiper
  • sylwiazelazna (PL1)sylwiazelazna (PL1) PL1 Posty: 5,746
    Się uśmiałam naprawdę  ;););););) nie ma to jak besztać  innych graczy i się burzyć bo gracz z innego sojuszu gra nie tak jak ja sobie życzę  :D:D:D:D .Ms to rywalizacja, a to jak każdy z Nas gra to indywidualny wybór każdego gracza i żaden sposób gry jeśli nie jest krzywdzący dla innych nie powinien być negowany, a gracze za to besztani.Kłania się tu tolerancja w stosunku do innych ,nawet jeśli siedzenie w misji czy lanie na sam ich koniec się Nam nie podoba.Krzywdy takim graniem inny gracz nikomu nie wyrządza,no przecież pistoletu nikt do głowy Nam nie przystawia każąc siedzieć w misji,a nie każdą misje trzeba wygrywać ;););););) .Natomiast co najmniej nie na miejscu,ładnie mówiąc są uwagi kierowane w stosunku do innych graczy bo grają inaczej niż ja sama czy sam......

• rafcio78 (PL1)rafcio78 (PL1) PL1 Posty: 12
    Fair Play - Nie ........... Play . 
    Rozumiem jak ktoś z mniejszym poziomem czeka by przebić . Ale kurcze poziom 200 lub wyżej czeka , żałosne  , świadczy o graczu sojuszu .

dobre, dobre :D czyli od dzisiaj ja puszczam niższe poziomy, niech czekają i przebijają mnie na koniec misji, ale zarazem żądam tego samego wobec mnie, od graczy, którzy mają lvl wyższy od mojego :)

Każdy gra po swojemu, bo schemat gry na to pozwala, ale pożalić możesz się zawsze.

I jeszcze wykorzystam okazję i też wyleję łzy rozpaczy ;) co mam począć z faktem, że mając 260 lvl np. w misji z świniakami, mając 6 chlewików, włączony traktorek na 50% zbieram tak normalnie około 2000 za jednym razem, a gracz z lvl 40, mający 2 marne chlewy 3 poziomu, ma po kilku sekundach 4000 zebrane :) to jest karygodne, powinni tego zabronić :P

Miłego dzionka

• Autor postu sam ma 15 milionów reputacji! Posiada kilka obór i kaczek. Pewnie dlatego tak się wścieka, że ktoś nie odkłada, bo jak inaczej zdobyć to 1 miejsce... 
  • Floo (PL1)Floo (PL1) PL1 Posty: 30
    Specjalnie zapamietałam autora postu i policze na kalkulatorze co ile mam zbierac np krowy , czy swinie czy inny badziew podczas misji, bede zbierac cale poł godziny i nie zawiesze misji, tak dla zasady!
    Floo @ pl 1
    Floo (PL1) powiedział(a):
    Specjalnie zapamietałam autora postu i policze na kalkulatorze co ile mam zbierac np krowy , czy swinie czy inny badziew podczas misji, bede zbierac cale poł godziny i nie zawiesze misji, tak dla zasady!
    Numi (PL1) powiedział(a):
    Autor postu sam ma 15 milionów reputacji! Posiada kilka obór i kaczek. Pewnie dlatego tak się wścieka, że ktoś nie odkłada, bo jak inaczej zdobyć to 1 miejsce... 
    Witam

Nie będziemy tolerować personalnych ataków na innych graczy. Więc bardzo proszę o skończenie już tej nagonki. 

Pozdrawiam,
    Yalenka
  • Numi (PL1)Numi (PL1) Posty: 32
    edytowano 17.04.2018
    Nie rozumiem jaka to nagonka, bo informacja ile dany gracz ma PR jest dostępna do użytku publicznego... Rozumiem też, że macie podwójne standardy, bo Yalenka mam nadzieję, że znasz angielski i określenie "NOOB" jakiego użył autor tekstu jest uważane ZA OBRAŹLIWE w grach! Przepraszam, on napisał dodatkowo NOOB z wysokim lvl, co jest specjalne ubliżenie komuś.
    Ja wytknęłam tylko jego hipokryzję na temat misji, ale to my jego obrażamy? 
    Witam

Autor wątku został upomniany co chyba umknęło  Twojej uwadze ;) A dalsze nakręcanie się w tym temacie niczego dobrego nie wnosi.

Temat zamykam.

Pozdrawiam
    Yalenka
Ta dyskusja została zamknięta.