oni może nie czytają ale napisałem meila do Theodorstr. 42-90, Haus 9 [email protected] 22761 Hamburg , troszkę mi to zajęło bo tłumaczyłem na Niemiecki zobaczymy jak odpiszą na to co się dzieje na serwerze Polska pozdrawiam
Też mnie to wkurza, zebrałam kapustę potrzebną do nowego poziomu i co?-licznik nawet nie drgnął. Ostatnio jak mi przestawiło wszystko, napisałam do supportu, odpowiedź poniżej wszystkiego: przykro nam, ale nic nie zrobimy" Nic tylko masowo pokasować konta, to może inni będą kiedyś mieli lepiej w tej grze,bo w takiego bubla ciężko grać.
Silos sojuszniczy się skończył. Brawo, dla GENIUSZY z Big Farm. Ciekawe po co wprowadzacie w błąd graczy z tymi swoimi nagrodami. Ja zajmując 42 chyba miejsce w swojej grupie miałem dostać licencję na wydobycie zlota i kocie talizmany. Nie uświadczyłem, ani jednego , ani drugiego. O klasyfikacji sojuszniczej wogole lepiej nie wspominać, bo tam taki b....l był, jest i będzie że tylko chyba sami GENIUSZE z BIG FARM wiedza o co chodzi. Ciekawe ile razy jeszcze nabierzecie graczy w tej grze. Od środy podobno miał wrócić Event Pomocy Świętemu Mikolajowi. No i ciemno wszędzie, głucho wszędzie nic nie było , nic nie będzie. Przyślijcie ankietę w sprawie zadowolenia z gry, tylko wprowadźcie tam tez punktację przyznawanie punktów ujemnych bo nawet na 0 nie zasługujecie w niektórych elementach tej gry. Interesuje mnie jeszcze kiedy macie zamiar w końcu przyznać rekompensatę graczom za wasz WIELKI BUBEL jakim okazał się event pomocy Świętemu Mikolajowi, pewnie liczycie że ludzie zapomną i będzie ok. Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuje GENIUSZOM z BIG FARM za wspaniałe nagrody które sobie obejrzałem w czasie trwania Silosa. Rozumiem, że za mało macie produktów żeby je sprzedawać za złoto i dlatego zamiast dla gracza który je wywalczyl, przywłaszczyliście je sobie. Serdecznie pozdrawiam.
szkoda nerwów i zdrowia...znowu ggs nas okradł....ta gra zaczyna dzialać jako zysk w jedną strone,zysk dla ggs a my gracze...ładujcie,kupujcie...ggs musi mieć zysk.....gracze....jak nie ten to inny się znajdzie więc nie ma się czym przejmować:(((((
Komentarz
22761 Hamburg , troszkę mi to zajęło bo tłumaczyłem na Niemiecki zobaczymy jak odpiszą na to co się dzieje na serwerze Polska pozdrawiam
Też nie dostałam licencji na złoto, byłam w 1-50 ,
na próżno wysiłki..?
Piotrus 54 (PL1) powiedział(a):
podobno jutro ma być rekompensata i reanimacja Mikołaja...