A jak to się dzieje, że u jednych koty są, mimo niezebrania talizmanów, a u innych nie? Mam wszędzie kocie domki (kryjówki), zbieram talizmany (w perspektywie jeszcze zostało mi około 1000 dni do zebania pełnej sumy), a kota nie mam? Skąd się bierze u tych, którzy nie zapłacili za niego złotem, ani nie zebrali talizmanów?
W sprawie kota na Smakoszu, o którym już pisałam. Ten nadal nie chce się skusić na feromony. Nie lecą z niczego i już. Zbudowałam zatem domek dla kota na głównej- tam wypadają i zbieram. Zatem to nie problem ciasteczek, adobe itp. Napisałam w tej sprawie do wsparcia, tak jak radziłaś Yalenko, i czekam na odpowiedź.
A jak to się dzieje, że u jednych koty są, mimo niezebrania talizmanów, a u innych nie? Mam wszędzie kocie domki (kryjówki), zbieram talizmany (w perspektywie jeszcze zostało mi około 1000 dni do zebania pełnej sumy), a kota nie mam? Skąd się bierze u tych, którzy nie zapłacili za niego złotem, ani nie zebrali talizmanów?
jak to nie masz? ...przecież masz, to zrzut z Twojej głównej farmy, siedzi sobie albo stoi, a na kwiatowej jak spojrzałam, to nawet ziewał;-)) ja tez nie kupiłam za złoto , i nie mam wszystkich "uroków", talizmanów jak piszesz...to właśnie pozbieranie tych uroków, ma uaktywnić kota, który być może będzie łaził po farmie jak pies;-))
czy ktos moze mi podpowiedziec skad wypadaja te kocie talizmany? Postawilam go na smakoszu, zburzyc nie moge a uzbierac talizmanow tez nie bo nie wypadaja z niczego...po raz kolejny - brawo, brawo i jeszcze raz brawo ggs, tylko popsuc wszystko umiecie, partacze!!!
Judka, kocie talizmany wylatywać powinny, tak jak na głównej, z młyna, silosa i kompostownika, tak jest napisane w OO,, i jeszcze z dymków nad głowami ludzików;-)))
Judka, kocie talizmany wylatywać powinny, tak jak na głównej, z młyna, silosa i kompostownika, tak jest napisane w OO
Tak wlasnie myslalam, zebralam niedawno 280 karmy dla oslow i pomyslalam super, troche wpadnie, a tam nic, zupelne zero, to samo z kompostownikiem i silosem...ggs nie potrafi zrobic ani jednej rzeczy bez bledow... Nawet zburzyc tego dziadostwa nie moge...
Paralusek, o co innego mi chodziło z tym kotem, ale widocznie się nie zrozumiałyśmy. Jeśli to, co pokazałaś/łeś to "obecność" kota, to tak, mam te koty na wszystkich farmach, tyle, że poza domkiem. Pozostaje poczekać do Bożego Narodzenia przyszłego roku (bo tyle trzeba będzie zbierać talizmany) i po sprawie. W sam raz na Gwiazdkę kot się uaktywni
Dzis po zalogowaniu zniknęły mi wszystkie talizmany licznik wyzerowany i teraz chca 670 000 !!! A było 2 600 000
Witaj, mi zrobiło się dokładnie tak samo, wczoraj i do dziś nic nie mogę zrobić. Oczywiście napisałam do supportu i dostałam standardową formułkę. Buble ciągle wsadzają i tyle i nawet nie mają śmiałości się do tego przyznać.
ja tez zrobiłam symulacje, dobową, siedząc 16h...zrobię ok 52 tys Uroków z przerwą 8h na przespanie...czyli wychodzi że w 3 miesiące kot będzie sprawny...hahhhaha...ale...chyba już na końcu nie wstanę z fotela...zgon murowany hhahhaahhahahaha
Ja ma na każdej farmie kotka i widze ze zebranie tych talizmanow będzie bardzo długie. A ilość zlota za która można to konczyc masakra.
no to się załatwiłaś na amen.. hahha .ja spojrzałam, ile kosztuje złoto na wykupienie kota, to...doznałam szoku...bo za te pieniądze, muszę w miesiącu kupić jedzenie, żwirek dla prawdziwych w domu kotów hahhha nie pozostaje nic innego, jak cierpliwie urządzać to zbieractwo hahhaah
Ja też mam kota na każdej farmie, no nic będę zbierał talizmany powoli, powoli, jeszcze rok i kot się uaktywni , chyba że wcześniej kota dostanie:). Jakoś to przeżyję maszyny też długo zbierałem i udało się. Ale ilością kosmosu, w moim tempie gwiazdka 2018=aktywny kot. Oj ggs 79000 złota nie wydam i nie kupię
Czy jest już ktoś. co sobie kupił tego kotka, ewentualnie nazbierał serduszek i może podzielić się informacją, co ten kotek robi (co daje w zamian) jaki z niego pozytek? tylko te 35 zadowolenia. czy tak jak piesek coś tam w prezencie jeszcze?
A tak z innej beczki, co stało się z pieskiem? dlaczego gdy ma zero zadowlenia, po kilknięciu, zaczyna odliczanie 8 minut? dlaczego nie wyskakują prezenty? a może nie zauważam? nie sprawdzałem, czy juz przestał się bielić?? kto odpowie?
Czy jest już ktoś. co sobie kupił tego kotka, ewentualnie nazbierał serduszek i może podzielić się informacją, co ten kotek robi (co daje w zamian) jaki z niego pozytek? tylko te 35 zadowolenia. czy tak jak piesek coś tam w prezencie jeszcze?
A tak z innej beczki, co stało się z pieskiem? dlaczego gdy ma zero zadowlenia, po kilknięciu, zaczyna odliczanie 8 minut? dlaczego nie wyskakują prezenty? a może nie zauważam? nie sprawdzałem, czy juz przestał się bielić?? kto odpowie?
Ja nie musiałem zbierać talizmanów nie wiem dlaczego, mam go odblokowanego on chodzi po farmie i sie go trebuje jak psa ( 400 ) Pd gdy wyświetla sie nad nim że do zebrania prezent nie da sie go zebrać
Dzięki za info ja już muszę zbierać. narazie mam na kwiatowej, to TYLKO 2 600 000 , a mam już 57000 ) Za kilka lat jak już bedę na emeryturze, jak znalazł !!
A na temat drugiego wątku tutaj, odnośnie sprzedazy rybek... Nie ma kokosów, ale strat generalnych też nie zauwazyłem, chociaż krewetki raczej się nie opłacają, natomiast targ jakby lepsze ceny dał...ogólnie całe łowisko, można porownać do sklepu i piekarni razem wziętych.
Nie mam obiecanych przez kreatywny zespół milionów z rybek, choć moja flota całkiem niezła i wysyłana systematycznie na płycizny i oceany bo cały czas za mało łowisk ze skorupiakami [małże, krewetki i ostrygi] a jak już są, to zawierają ilość śmieszną...a kontrakty chcą właśnie tego i to w ilościach większych niż rybki i małże...a 124 zanęty na pewno się zrobi w jeden dzień.
Wprowadzenie równocześnie kota "nie za darmo" nie rozmyło "fish war"
Czy moderatorzy mogliby odpowiedziec na pytanie czy 'zespol' zamierza cos zrobic w sprawie kota na smakoszu? Postawilam go kilka dobrych dni temu a talizmany jak nie lecialy tak nie leca i zglaszalo to juz wielu graczy...Gdybym mogla go usunac to bym to zrobila ale takiej mozliwosci nie ma... Dziekuje za takiego 'przyjaciela'... Prace nad kotem trwaly X czasu a i tak jest cale mnostwo bledow...ta gra naprawde schodzi na psy (nie obrazajac psow oczywiscie) i juz chyba tylko przyzwyczajenie mnie tu trzyma. Oktoberfest - kolejny festiwal bledow i niedopracowan, mimo ze mam w magazynie produkty takie jak cukier czy mleko alpaki to gdy chce rozpoczac produkcje np piernikow pokazuje mi ze mam zero i dopiero gdy 'pojde' na cukrowa i z powrotem to wtedy dziala...nie mowiac o tym ze sama gra sie tnie niemilosiernie i trzeba non stop sie przelogowywac... I nie mowcie mi prosze zeby pisac do supportu bo to sie juz w ogole z celem mija. Na co komu nowosci, co raz to kolejne eventy, mistrzostwa, oktoberfest, kot etc skoro jest to tak napakowane bledami ze odbiera cala radosc z gry? Czy naprawde jeden jedyny raz chociaz 'zespol' nie moglby uzyc myslenia? Polecam, naprawde nie boli. Czy oni naprawde licza ze bede ladowac moje ciezko zarobione pieniadze w coraz to kolejny bubel tylko dlatego ze ggs mowi ze bedzie super? A o rybach nie warto wspominac nawet, balans tylko na korzysc ggs, kupisz zlotko bedziesz mial a jak nie to tyraj latami jak chcesz, a jak nie chcesz to spadaj bo i tak nie jestes nam potrzebny skoro zlota nie kupujesz.
niestety dostajemy już bzika na punkcie kota ,który stoji na smakoszu talizmanow nieda się zbierac dostawilamm na farmie glownej i talizmany jako tako wpadają czy da się to jakos wytlumaczyc???
Zgadzam się całkowicie z przedmówcami że kota będziemy mieli po roku może .Jeszcze nie uzbierałam 200 tyś a gdzie reszta,co prawda to koty mam dwa jeden zawzięcie drapie w polu a drugi skacze sobie do kartona i podjada co chwilkę jak długo to potrwa czas pokaże ,przecież nic by się nie stało gdyby te talizmany leciały z pól na dole farmy masz kursor klikasz na niego i potem na kocią kryjówkę i możesz go obracać i przestawiać
CZY BĘDZIE JAKAŚ REKOMPENSATA racji tego, że mój pies został zepsuty i któryś już z kolei dzień nie wykopuje mi prezentów ???!!???!!??
Jakby nie było, to nawet moderator: Yalenka udzielając komuś odpowiedzi ws "znikania" złota przy zmianie nazwy psa udzieliła odpowiedzi, że powyżej 5 lvl - a budy jej rozbudowa jest za złoto.
Zatem .. zainwestowałem to.. złoto w jej rozbudowę, a dziś mam straty i to podczas Mistrzostw Sojuszniczych, kiedy to nierzadko psina wykopywała akurat to, co w misji...
Czy w związku z zaistniałą sytuacją będzie jakiś zwrot poniesionych strat ?????
Z poważaniem.... - S..
p.s. -- proszę moderatora o zabranie głosu w tej sprawie, może o .. zasugerowanie tej myśli Zespołowi gry ...
Mam pytanie : zbudowałam kocią kryjówkę na smakoszu bo na głównej nie mam miejsca i NIE LEcą te serduszka!!! Koleżance lecą z młyna , silosu a mi nic!!! Dlaczego?
Mam pytanie : zbudowałam kocią kryjówkę na smakoszu bo na głównej nie mam miejsca i NIE LEcą te serduszka!!! Koleżance lecą z młyna , silosu a mi nic!!! Dlaczego?
CZY BĘDZIE JAKAŚ REKOMPENSATA racji tego, że mój pies został zepsuty i któryś już z kolei dzień nie wykopuje mi prezentów ???!!???!!??
Jakby nie było, to nawet moderator: Yalenka udzielając komuś odpowiedzi ws "znikania" złota przy zmianie nazwy psa udzieliła odpowiedzi, że powyżej 5 lvl - a budy jej rozbudowa jest za złoto.
Zatem .. zainwestowałem to.. złoto w jej rozbudowę, a dziś mam straty i to podczas Mistrzostw Sojuszniczych, kiedy to nierzadko psina wykopywała akurat to, co w misji...
Z poważaniem.... - S..
p.s. -- proszę moderatora o zabranie głosu w tej sprawie, może o .. zasugerowanie tej myśli Zespołowi gry ...
Witajcie, Po pierwsze przeniosłam Wasze wypowiedzi do odpowiedniego wątku na forum. Bardzo proszę przed zamieszczeniem wpisu, upewnić się że piszecie w odpowiednim temacie
Problem naliczania kocich talizmanów zgłosiliśmy Zespołowi, jest to powszechnie znany błąd. Będzie on naprawiony, jednak w obecnej chwili nie znamy daty planowanego HotFixu.
Smrodku jeśli chodzi o rekompensaty, nie wiem nic w tym temacie. Mogę zgłosić tą sugestie Zespołowi gry
Komentarz
Zbudowałam zatem domek dla kota na głównej- tam wypadają i zbieram. Zatem to nie problem ciasteczek, adobe itp.
Napisałam w tej sprawie do wsparcia, tak jak radziłaś Yalenko, i czekam na odpowiedź.
ja tez nie kupiłam za złoto , i nie mam wszystkich "uroków", talizmanów jak piszesz...to właśnie pozbieranie tych uroków, ma uaktywnić kota, który być może będzie łaził po farmie jak pies;-))
Nawet zburzyc tego dziadostwa nie moge...
Mi licznik serc wyzerowało na smakoszu wczoraj, do tamtej pory leciały normalnie. Teraz stan konta 0 i nie lecą z niczego.
z przerwą 8h na przespanie...czyli wychodzi że w 3 miesiące kot będzie sprawny...hahhhaha...ale...chyba już na końcu nie wstanę z fotela...zgon murowany hhahhaahhahahaha
Za kilka lat jak już bedę na emeryturze, jak znalazł !!
Nie mam miejsca w kolejce do budowy
Nie mam obiecanych przez kreatywny zespół milionów z rybek, choć moja flota całkiem niezła i wysyłana systematycznie na płycizny i oceany
bo cały czas za mało łowisk ze skorupiakami [małże, krewetki i ostrygi] a jak już są, to zawierają ilość śmieszną...a kontrakty chcą właśnie tego i to w ilościach większych niż rybki i małże...a 124 zanęty na pewno się zrobi
w jeden dzień.
Wprowadzenie równocześnie kota "nie za darmo" nie rozmyło "fish war"
Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.
Dziekuje za takiego 'przyjaciela'...
Prace nad kotem trwaly X czasu a i tak jest cale mnostwo bledow...ta gra naprawde schodzi na psy (nie obrazajac psow oczywiscie) i juz chyba tylko przyzwyczajenie mnie tu trzyma.
Oktoberfest - kolejny festiwal bledow i niedopracowan, mimo ze mam w magazynie produkty takie jak cukier czy mleko alpaki to gdy chce rozpoczac produkcje np piernikow pokazuje mi ze mam zero i dopiero gdy 'pojde' na cukrowa i z powrotem to wtedy dziala...nie mowiac o tym ze sama gra sie tnie niemilosiernie i trzeba non stop sie przelogowywac... I nie mowcie mi prosze zeby pisac do supportu bo to sie juz w ogole z celem mija.
Na co komu nowosci, co raz to kolejne eventy, mistrzostwa, oktoberfest, kot etc skoro jest to tak napakowane bledami ze odbiera cala radosc z gry? Czy naprawde jeden jedyny raz chociaz 'zespol' nie moglby uzyc myslenia? Polecam, naprawde nie boli.
Czy oni naprawde licza ze bede ladowac moje ciezko zarobione pieniadze w coraz to kolejny bubel tylko dlatego ze ggs mowi ze bedzie super?
A o rybach nie warto wspominac nawet, balans tylko na korzysc ggs, kupisz zlotko bedziesz mial a jak nie to tyraj latami jak chcesz, a jak nie chcesz to spadaj bo i tak nie jestes nam potrzebny skoro zlota nie kupujesz.
na dole farmy masz kursor klikasz na niego i potem na kocią kryjówkę i możesz go obracać i przestawiać
Z poważaniem.... - S..
Koleżance lecą z młyna , silosu a mi nic!!! Dlaczego?
Po pierwsze przeniosłam Wasze wypowiedzi do odpowiedniego wątku na forum. Bardzo proszę przed zamieszczeniem wpisu, upewnić się że piszecie w odpowiednim temacie
Problem naliczania kocich talizmanów zgłosiliśmy Zespołowi, jest to powszechnie znany błąd.
Będzie on naprawiony, jednak w obecnej chwili nie znamy daty planowanego HotFixu.
Smrodku jeśli chodzi o rekompensaty, nie wiem nic w tym temacie. Mogę zgłosić tą sugestie Zespołowi gry
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ || Strona Społeczności BigFarm