Dziękuję wszystkim,którzy przyłączyli się do walki o przywrócenie nam możliwości sprzedaży ryb. Mam nadzieję,że teraz po MS będzie nas jeszcze więcej. Złota nie kupujemy,nie dajmy zarabiać tym którzy nas nie szanują
Dołączam do Was i również popieram Grzybki też niech sobie sami ugotują,
najlepiej muchomorki.35 razy 8 to 280 a nagroda za 315. Proponuję
poprawić sobie rachunki albo kupić kalkulator. Pozdrawiam grających.
Dołączam do Was i również popieram Grzybki też niech sobie sami ugotują,
najlepiej muchomorki.35 razy 8 to 280 a nagroda za 315. Proponuję
poprawić sobie rachunki albo kupić kalkulator. Pozdrawiam grających.
Warto się czasem zastanowić. Grzybobranie trwa 9 dni...
Wskoczyło dziś i widnieje 8. Sorki, nie pomyślałam, że odliczanie godzinowe to zerowy dzień. Nie chce mi się nadwerężać oczu na znalezienie żółtego grzyba na żółtym tle. Daruję sobie i następnym razem zastanowię się nim coś napiszę. Dzięki za zwrócenie mi uwagi.
Pełne poparcie dla strajku. Od czasu aktualizacji nie kupuję złota, nie wysyłam statków (nawet pustych) i tak zostanie do czasu przywrócenia uczciwości względem graczy (chyba, że wcześniej zrezygnuję z gry). Mój sojusz Stajnia również uczestniczy w strajku. Jest nas wielu i tak trzymajmy aż do skutku. Wytrwałości!
Popieram, nie kupuję złota, olewam rybołustwo, więcej zapłacę zaopatrując kutry, a kontrakty nie są możliwe bo nie ma łowisk z rybami potrzebnymi do realizacji. Jakoś dziwnym trafem obrodziły same tuńczyki i śledzie, innych ryb jak na lekarstwo szkoda się rozpisywać olewają nas i mają głęboko w d....
Odprężyć się , to jak najbardziej, ale żeby tylko paplać na czacie, to chyba są lepsze komunikatory? JA LUBIĘ SOBIE POZBIERAĆ KUKURYDZĘ I INNE JAJECZKA. I dlatego tu jestem, a że przy okazji można z kimś zywym coś tam pogadać, to dodatek. I dlatego bezpośrednia sprzedaż ryb jest mi do szczęścia potrzebna jak powietrze do życia !!!!!!! Zeby można było sobie ulgowo bezstresowo poklikać.
Komentarz
Nie pozwalają zarobić na łowisku a targ rybny to jakaś kpina tylko grabki i szczotki.
nie zaliczam HH
nie zaliczam wioskowej ligi
Złota nie kupujemy,nie dajmy zarabiać tym którzy nas nie szanują
Warto się czasem zastanowić. Grzybobranie trwa 9 dni...
Od rana tropię aferę gwoździową, manufaktura produkuje mniej niż bonus HH zapowiada.
Zróbmy im zrzutkę na liczydło.
protest trwa !
Pozdrawiam protestujących
Łowienie ryb dla targu rybnego NIE JEST OPŁACALNE!!! Słyszą to moderatorzy?
pozdrawiam producenta gry i życzę więcej mądrości!
stanowcze nie dla złodziejskiej polityki GGS, nastawionej tylko na wyciągnięcie złota od Gracza.
ManagerWaldi @ pl 1
Ale łódki? Wysyłka łodzi kosztuje zielone a nie złote. To, że/czy łodzie wypływają/nie wypływają w morze pełne/puste GGS ma w głębokim poważaniu.