Strona główna Polish Sprawdź, co kryje archiwum!

STRAJK

13

Komentarz

• joanna7 (PL1)joanna7 (PL1) PL1 Posty: 1
    Popieram!
    Nie pozwalają zarobić na łowisku a targ rybny to jakaś kpina tylko grabki i szczotki.
  • mmajunia (PL1)mmajunia (PL1) PL1 Posty: 264
    Popieram, nie kupuję i nie wydaję złota.
  • wiosenka66 (PL1)wiosenka66 (PL1) PL1 Posty: 477
    Nie kupuję zlota i nie wysyłam kutrów na lowiska
    wiosenka66
  • alaska01 (PL1)alaska01 (PL1) PL1 Posty: 225
    nie kupuje złota,
    nie zaliczam HH
    nie zaliczam wioskowej ligi

• Joy1 (PL1)Joy1 (PL1) PL1 Posty: 251
    Dziękuję wszystkim,którzy przyłączyli się do walki o przywrócenie nam możliwości sprzedaży ryb. Mam nadzieję,że teraz po MS będzie nas jeszcze więcej.
    Złota nie kupujemy,nie dajmy zarabiać tym którzy nas nie szanują
  • dana44 (PL1)dana44 (PL1) PL1 Posty: 190
    Dołączam do Was i również popieram Grzybki też niech sobie sami ugotują, najlepiej muchomorki.35 razy 8 to 280 a nagroda za 315. Proponuję poprawić sobie rachunki albo kupić kalkulator. Pozdrawiam grających.
    dana44 @ pl 1
  • Świniarz (PL1)Świniarz (PL1) PL1 Posty: 550
    dana44 (PL1) powiedział(a):
    Dołączam do Was i również popieram Grzybki też niech sobie sami ugotują, najlepiej muchomorki.35 razy 8 to 280 a nagroda za 315. Proponuję poprawić sobie rachunki albo kupić kalkulator. Pozdrawiam grających.

Warto się czasem zastanowić. Grzybobranie trwa 9 dni... 
    Wskoczyło dziś i widnieje 8. Sorki, nie pomyślałam, że odliczanie godzinowe to zerowy dzień. Nie chce mi się nadwerężać oczu na znalezienie żółtego grzyba na żółtym tle. Daruję sobie i następnym razem zastanowię się nim coś napiszę. Dzięki za zwrócenie mi uwagi.
    dana44 @ pl 1
  • Popieram  Strajk na rynku rybnym , złota nie kupuję- Nauczcie się grać w Uczciwe karty
  • dana44 (PL1) powiedział(a):
    Proponuję poprawić sobie rachunki albo kupić kalkulator. Pozdrawiam grających.
    Pomyliłaś się z dniami grzybobrania ale to nie zmienia faktu, że Zepsół (literówka nieprzypadkowa) ma problemy z matematyką.

Od rana tropię aferę gwoździową, manufaktura produkuje mniej niż bonus HH zapowiada.

Zróbmy im zrzutkę na liczydło.
    Ha, ha.Nie pomyliłam się. Wczoraj było 8, a dziś jest 9. Pozdrawiam
    dana44 @ pl 1
  • dana44 (PL1) powiedział(a):
    Ha, ha.Nie pomyliłam się. Wczoraj było 8, a dziś jest 9. Pozdrawiam
    Tym bardziej robimy zrzutę na liczydło dla nich :)
  •                                                      zero kupionego i wydanego złota !
                                                                         protest trwa !
                                                            Pozdrawiam protestujących  :)

• Merrin (PL1)Merrin (PL1) PL1 Posty: 51
    Pełne poparcie dla strajku. Od czasu aktualizacji nie kupuję złota, nie wysyłam statków (nawet pustych) i tak zostanie do czasu przywrócenia uczciwości względem graczy (chyba, że wcześniej zrezygnuję z gry). Mój sojusz Stajnia również uczestniczy w strajku. Jest nas wielu i tak trzymajmy aż do skutku. Wytrwałości!
  • zaczarowana28 (PL1)zaczarowana28 (PL1) PL1 Posty: 3,043
    Ja też protestuję, złota nie kupuję ,
    stanowcze nie dla złodziejskiej polityki GGS, nastawionej tylko na wyciągnięcie złota od Gracza.
    https://www.youtube.com/watch?v=563CplLJXTo&feature=youtu.be&t=3m8s

<3 Gram na nk.pl <3 Sojusz <3 ELFy <3 Zapraszamy! <3 

• neferetka (PL1)neferetka (PL1) PL1 Posty: 538
    Również wypełniłam ankietę "baardzo negatywnie"! Złota nie kupuję i nie wydaję :)
    [SIGPIC][/SIGPIC]
  • fran12 (PL1)fran12 (PL1) PL1 Posty: 9
    mam to w nosie..trzeba 9h dziennie by za tym nadądżyć spadam z tej gry
  • Popieram, nie kupuję złota, olewam rybołustwo, więcej zapłacę zaopatrując kutry, a kontrakty nie są możliwe bo nie ma łowisk z rybami potrzebnymi do realizacji. Jakoś dziwnym trafem obrodziły same tuńczyki i śledzie, innych ryb jak na lekarstwo szkoda się rozpisywać olewają nas i mają głęboko w d.... 

ManagerWaldi @ pl 1
  • Zgadzam się na strajk z przyjemnością! W GRUPIE SIŁA!
    bunia12 @ WWW 1
  •                                                                              Protest trwa!!!
  • Moya (PL1)Moya (PL1) PL1 Posty: 68
    Popieram strajk dotyczący niekupowania złota. I oczywiście dołączam.

Ale łódki? Wysyłka łodzi kosztuje zielone a nie złote. To, że/czy łodzie wypływają/nie wypływają w morze pełne/puste GGS ma w głębokim poważaniu.

sygnatura-thx.jpgMoya @ pl 1
  • Egra (PL1)Egra (PL1) PL1 Posty: 26
    Jestem za. Kolejny dzień święta ciężkiej pracy - ryby - a łowisk brak - guzik dostaniecie nie złoto. Tak się zarzyna gry.
  • jola62 (PL1)jola62 (PL1) PL1 Posty: 1,188
    Odprężyć się , to jak najbardziej, ale żeby tylko paplać na czacie, to chyba są lepsze komunikatory? JA LUBIĘ SOBIE POZBIERAĆ KUKURYDZĘ I INNE JAJECZKA.  I dlatego tu jestem, a że przy okazji można z kimś zywym coś tam pogadać, to dodatek.  I dlatego bezpośrednia sprzedaż ryb jest mi do szczęścia potrzebna jak powietrze do życia !!!!!!!  Zeby można było sobie ulgowo bezstresowo poklikać.
    jola62 @ pl 1
  • zdecydowanie popieram...
Ta dyskusja została zamknięta.