Jest jeszcze jeden sposób,aby pokazać nasze niezadowolenie.Możemy zrobić zmasowaną akcję reklamacyjną,tzn każdy z graczy wysyła do supportu zgłoszenie nieprawidłowości.Mniej więcej takiej treści " w trosce o dobro gry zgłaszam błąd w postaci zachwiania balansu gry.Czas rozbudowy i ulepszania za dolary wydłuża się proporcjonalnie do skracania się czasu rozbudowy i ulepszania za walutę premium.A to już ma znamiona wymuszania.Co mnie jako gracza bardzo niepokoi gdyż grozi "posypaniem "się gry".W związku z tym oczekuję szybkiej weryfikacji i poprawienia balansu.Proszę poinformować mnie pisemnie jakie i kiedy kroki zostaną w tej sprawie podjęte.
Szczerze mówiąc ja już straciłem nadzieje że dla GGSu będzie liczyło się nasze zdanie a nie ich zysku lub chociaż po środku. w moim odczuciu wygląda to tak "jak Ci nie pasuje to spadaj dla nas liczy się tylko i wyłącznie zysk "
Chodź osobiście uważam że każdy któremu zmiany się nie podobają mógłby dodać chodź dwa zdania na forum... gdyby stron było nie 10 a 110 ? to może ?? przecież nas na to stać... zacznijmy od takiego strajku - wyrażenie swojego zdania na forum ... namówcie znajomych by każdy napisał słowo na temat co mu się podoba a co nie /... jawna ankieta )
Pozdrawiam.
Hej Rafał oczywiście zgadzam się z tobą i popieram protest w 100% to co wyprawia GGS to się grać odechciewa ,zabrali kasę z ryb,ten targ to jakaś żenada jest ,nie wspomnę o rywalizacji w MS bo tam to już tylko kasa wygrywa a nie gracz pozdrawiam Marcin )
Jest jeszcze jeden sposób,aby pokazać nasze niezadowolenie.Możemy zrobić zmasowaną akcję reklamacyjną,tzn każdy z graczy wysyła do supportu zgłoszenie nieprawidłowości.Mniej więcej takiej treści " w trosce o dobro gry zgłaszam błąd w postaci zachwiania balansu gry.Czas rozbudowy i ulepszania za dolary wydłuża się proporcjonalnie do skracania się czasu rozbudowy i ulepszania za walutę premium.A to już ma znamiona wymuszania.Co mnie jako gracza bardzo niepokoi gdyż grozi "posypaniem "się gry".W związku z tym oczekuję szybkiej weryfikacji i poprawienia balansu.Proszę poinformować mnie pisemnie jakie i kiedy kroki zostaną w tej sprawie podjęte.
Pomysł dobry ale na odpowiedź będziemy bardzo długo czekać.
Jeszcze jedno apropo łowisk mam 6 łowisk w których są same tuńczyki i śledzie haha Gdzie są pozostałe ryby ??? Jakiś żart ,Brawo wy )
Dorsze i wszystkie droższe gatunki poszły na serwer japoński,w końcu mistrzostwa światowe pokazały gdzie ggs najlepiej zarabia.Dla nas pozostały nędzne resztki,ale nie martw się tym bo i tak nie miałbyś co z dorszami zrobić;))) No chyba,że jak już zaśmierdną nam w magazynach to podrzucimy do centrali w Hamburgu
Jeszcze jedno apropo łowisk mam 6 łowisk w których są same tuńczyki i śledzie haha Gdzie są pozostałe ryby ??? Jakiś żart ,Brawo wy )
Dorsze i wszystkie droższe gatunki poszły na serwer japoński,w końcu mistrzostwa światowe pokazały gdzie ggs najlepiej zarabia.Dla nas pozostały nędzne resztki,ale nie martw się tym bo i tak nie miałbyś co z dorszami zrobić;))) No chyba,że jak już zaśmierdną nam w magazynach to podrzucimy do centrali w Hamburgu
raczej nietrzeba bedzie czasami jakis towar znika z magazynu ot tak sobie moze i padlina tez???
U mnie też 6 łowisk ze śledziami. A na targu chcą dorszy i homarów. Opróżniam łowisko, zmienia się ... oczywiście znów na śledzie. Odechciewa się tam zaglądać.
Tak jeszcze odnośnie balansu to czy 10 mln PR które można uzyskać ze
szkoły równa się skróconemu czasowi budowy przez 48h, dekorowi których
nikt nie ma na farmach i 2 zwykłych skrzynkach? Zgłoście to do odpowiednich osób bo myślę że jednak coś jest nie tak no i oczywiście nie chodzi o to że 10 mln PR to za mało
na normalnych farmach targ jest, i z niego korzystam, ciułam aż nazbieram, nie spieszy się, al mogę sprzedać od razu, i nic się nie dzieje, gdyby ten targ rybny dawał możliwość większych zysków niż normalna sprzedaż, też byłoby OK. Tak jak jest w tej chwili, to lipa. Narazie coś tam wysylam, bo mam nadmiar załogi, al ejak się skończą? nie wiem, może do tego czasu coś się zmieni. Mogli to, to mogą i inne coś,
na normalnych farmach targ jest, i z niego korzystam, ciułam aż nazbieram, nie spieszy się, al mogę sprzedać od razu, i nic się nie dzieje, gdyby ten targ rybny dawał możliwość większych zysków niż normalna sprzedaż, też byłoby OK. Tak jak jest w tej chwili, to lipa. Narazie coś tam wysylam, bo mam nadmiar załogi, al ejak się skończą? nie wiem, może do tego czasu coś się zmieni. Mogli to, to mogą i inne coś,
i tak nie warte zachodu zobacz w innym wpisie gracza jakie nagrody sa zostalo to umieszczone na 99 poziomie targu rybnego ile czasu trzeba poswiecic i ile trzeba zainwestowac... to taka podpowiedz
Jest takie bardzo ważne stwierdzenie - nie zmienia się zasad w czasie gry. A tymczasem podpuszczono nas, żebyśmy kupowali statki, rozbudowywali stocznię a potem nam to zabrano.
Witam serdecznie , z własnego doświadczenia napiszę Wam ze strajki sie udaja , nie wiem czy sa tu gracze którzy mieli okazje grac w godgame empire , ale tam zarabialismy pieniadze na tzw wiezach i pewnego piekne dnia nam zabrano znaczną część dochodów , - zastrajkowaliśmy , ale nie dość że całym serwerem , ale takze serwer niemiecki i brytyjski , jesli ktos ma konto na innym niz Polski moze sprawdzic jak tam wyglada forum , ale sadze ze podbnie jak u nas . Strajk był rodzaju Wloskiego , czyli normalnie graliśmy , ale nikt nie zasilał konta przez kilka dni w rubiny tutaj złoto , nie kupował skrzynek itp , tego co wymagało wtdania złota czyli tam rubinó , i coz po kilku dniach wygralismy , wiec w jednosci siła , ale musi to byc na uczciwej zasadzie nie zasilam konta w złoto , nie kupuje złota w postaci skrzynek , pozdrawiam R.
Jest takie bardzo ważne stwierdzenie - nie zmienia się zasad w czasie gry. A tymczasem podpuszczono nas, żebyśmy kupowali statki, rozbudowywali stocznię a potem nam to zabrano.
Skurw.....o w czystej postaci !!!
wielu skracalo czas na budowie kuterow zeby odbic od dna i co tak nas uzadzili...
Serio? To wszystko? To jest to wyjaśnienie? Przecież tu nie ma nic nowego od tego co żeście napisali w ogłoszeniach o zrobieniu z nas wała....No przepraszam,jest...Przeprosiny za opieszałośc w odpowiedzi za moderatorów,i żal mi ich,dostają opierd...za waszą chciwość i pazerność. Wchodzę na tą grę teraz,patrze na te pola i chce mi się ....,no własnie. I już pomijam tu fakt że GGS zabiło mi złotą kurę,znoszącą złote jajka w postaci ryb. Chodzi o sposób,w jaki nas potraktował. Dał,zabrał a teraz wyp....ieajcie . I to nie pierwszy raz. Sranie w banie że gra się znudzi,tak jak pisali tu inni,za złoto się nie nudzi? Wam nie,bo macie kabze nabitą przez złotobiorców... Tyle lat grania tutaj,wydanej kasy na złoto,po to tylko by dowiedzieć się że twórcy gry mają mnie głęboko w dupie...Brawo.....
Ten targ rybny to wielka ściema....GGS, dąży do tego, abyśmy na rozbudowę farm kupowali złoto, architekt , też rzadko się pokazuje, na rybach już nie da się zarobić...jeszcze łowie, ale zanęt nie produkuję, (dobrze, że wszystko sprzedałam)...nie będę w ogóle korzystała z przystani...nie opłaca się...Popieram Joy1...nie kupować złota, bo to nabija kieszenie GGS. TA GRA MA BYĆ PRZYJEMNOŚCIĄ DLA GRACZY A NIE BORYKANIEM SIĘ Z "NOWOŚCIAMI" WPROWADZANYMI PRZEZ ADMINISTRATORÓW...A D M I N I S T R A C J O....wycofaj się z targu rybnego, albo przywróć sprzedaż ryb jak dotychczas...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hahah ) Najlepsze dali dziś w HAPPY HOUR zniżkę 80% na szkółki myślę ok zrobię pare nasionek na MS ,po paru minutach koniec brakło wody najlepsze bo u nich kropla wody to jest na serio na wagę złota 10 złota za kroplę a do produkcji jednego nasionka potrzeba 20 kropel na przedostatnim lvl haha ) i cały dzień logowania poszedł w piz...:))
Ludzie .... nie wchodzę na farmę dla ryb , mistrzostw , beznadziejnych wyzwań i innych cudeńków wymyślonych w celu wyciągania od nas realnej kasy ... Codziennie przychodzę by część mojego czasu spędzić z ludźmi których lubię , pogadać , pożartować , pośmiać się tak że brzuchy bolą a monitor jakimś cudem jest opluty czasem po to żeby w ciszy posiedzieć wraz z zielonymi kropeczkami , czasem aby wesprzeć się wzajemnie na duchu ... czasem .... Powiedzcie mi proszę czy aby dojrzeć do tego faktu żeby nie kupować złota, nie korzystać ze złotnych ofert i wszelorakiego naciągactwa musi GGS zrobić takie bu bu ... Z racji że nie kupuję złota jak najbardziej przyłączam się do strajku, bojkotu i niezadowolonych ... W pierwszym rzędzie stoję z transparentem " Oddajcie nam co Nasze " czy " Oby rozwolnienia dostał ten kto wymyślił zmiany na łowisku" A w MS będę grać tak jak zawsze ... tyle ile będę miała czasu , chęci i co najważniejsze ...bez złota ... dla niewtajemniczonych to się nazywa gra fair play Pozdrawiam serdecznie
Ciekawe kto wyliczał ceny ryb na targ, kpina totalna mam motorówki żeby złowić 50 ryb muszę wydać 92200 dolarów na lodówki itd na targ chcą łącznie 386 ryb czyli muszę wysłać ponad 7X motorówkę a teraz najlepsze otrzymam za to całe 221311 dolarów dla tych co nie chce im się liczyć żeby wysłać 7X motorówek muszę wydać 645400 dolarów gdzie tu logika? Twórcy gry myślą o ile myślą że grają tu idioci? Kasa się skończy i czas spadać z tej gry i zapewne nie jedna osoba tak zrobi kwestia czasu
Po aktualizacji, zrobił się jeden wielki cyrk. Ktoś walnął tekst o mega zarobkach. Można było rozbudować farmy. Wcześniejsze formy zarobkowe były długie i uciążliwe. A koszty rozbudowy laboratorium czy też innych obiektów, nadal są nieprzystępne a nawet astronomiczne. Wyobraźcie sobie teraz taki nr, obecna partia rządząca wycofuje się z programu 500+ a w to miejsce wprowadza poprawkę i daje 50+ jednak mają honor, i nie dopuszczają takiej opcji. Tutaj twórca tej gry, wprowadza swoje zasady kiedy mu pasuje i jak mu pasuje.
przyłączam się do strajku bo to olewanie gracza w wyrachowany sposób ggs przeszło samo siebie jakby tu jeszcze wyciągnąć od nas kasę dając w zamian badziewie które to uznają za atrakcyjne nagrody ( zapomnieli że w grę nie grają idioci tylko ludzie którzy potrafią liczyć)
Uważam, że należało uprzedzić graczy, że sprzedaż ryb to chwilówka, za która trzeba teraz zapłacić niezadowoleniem. Być może wtedy każdy inaczej rozplanowałby sobie wydatki i ulepszenia. Każdy rzucił się na rozbudowę kutrów, które teraz czasami stoją w porcie. To niepoważne. Nieprofesjonalne. Grało się przyjemnie, a teraz mówią - bo gra stanie się nudna. Ktoś wie lepiej ode mnie, co mnie nudzi? Dziwne. Proszę o przemyślenie kwestii sprzedaży ryb.
Witam zawsze można spróbować zastrajkować nie kupować złota, nie brać udziału w mistrzostwach może to coś pomoze wiadomo że w kupie siła a my mozemy duzo zdziałać tylko musimy się zjednoczyć i nie odpuszczać )
Ja się pytam zespołu ggs kiedy się zmienia łowiska bo od 3 dni tylko śledz goni śledzia a reszta ryb gdzie czy może balans się zmienił że nie trzeba innych ryb dawać
Pierwszy raz od ponad dwóch lat odrzuca mnie od codziennego logowania się Pierwszy raz od wprowadzenia 7 lvl w eventach,włączyłem poziom 1 Pierwszy raz od prawie 5 lat bezmyślnie,na odczepne obsiałem itd moje farmy Pierwszy raz od zawsze nie chce mi się układać obiektów mimo wolnego miejsca Pierwszy raz od zawsze czuje że nie mam wpływu na swoją strategie gry (a wszystko to w imię balansu i walki z nudą-NONSENS!) ZA TO... Nie pierwszy raz jestem rozczarowany z wprowadzonych nowości i zmian Nie pierwszy raz jestem zbulwersowany ilością błędów i niedomówień Nie pierwszy raz jestem zirytowany brakiem zainteresowania zdaniem graczy Nie pierwszy raz jestem o krok od zaprzestania tej nieuczciwej walki..... (a wszystko to z rezygnacji z jakości i atrakcyjności na rzecz zysków) Zdaje sobie sprawę że gra istnieje dla zysków ale gdzie tu miejsce dla fraz z reklam BF? -DARMOWA GRA -NAJLEPSZA SYMULACJA FARMY -MIEJ WŁASNĄ WIZJE GOSPODARSTWA Na własnej skórze przekonaliśmy się jak wizja zysków niszczy świetną strategie i zmienia ją w wyścig o prestiż i lokaty.Chyba nigdy już nie wrócą czasy zadowolenia,satysfakcji z postępów w tworzenia swojego gospodarstwa!
Mimo wszystko życzę wszystkim miłego weekendu i chociaż iskierki nadziei
Pierwszy raz od ponad dwóch lat odrzuca mnie od codziennego logowania się Pierwszy raz od wprowadzenia 7 lvl w eventach,włączyłem poziom 1 Pierwszy raz od prawie 5 lat bezmyślnie,na odczepne obsiałem itd moje farmy Pierwszy raz od zawsze nie chce mi się układać obiektów mimo wolnego miejsca Pierwszy raz od zawsze czuje że nie mam wpływu na swoją strategie gry (a wszystko to w imię balansu i walki z nudą-NONSENS!) ZA TO... Nie pierwszy raz jestem rozczarowany z wprowadzonych nowości i zmian Nie pierwszy raz jestem zbulwersowany ilością błędów i niedomówień Nie pierwszy raz jestem zirytowany brakiem zainteresowania zdaniem graczy Nie pierwszy raz jestem o krok od zaprzestania tej nieuczciwej walki..... (a wszystko to z rezygnacji z jakości i atrakcyjności na rzecz zysków) Zdaje sobie sprawę że gra istnieje dla zysków ale gdzie tu miejsce dla fraz z reklam BF? -DARMOWA GRA -NAJLEPSZA SYMULACJA FARMY -MIEJ WŁASNĄ WIZJE GOSPODARSTWA Na własnej skórze przekonaliśmy się jak wizja zysków niszczy świetną strategie i zmienia ją w wyścig o prestiż i lokaty.Chyba nigdy już nie wrócą czasy zadowolenia,satysfakcji z postępów w tworzenia swojego gospodarstwa!
Balansem to wy GGS zabużacie tryb gry proponując ciągle za złoto jakiś badziew .Ciągłe oferty za złoto oszaleć można. Jak za mało macie pieniędzy to do pracy realnej łopata i naprzud a nie przed komputerem i wizje jak tu zaszkodzić graczowi
Komentarz
w moim odczuciu wygląda to tak
"jak Ci nie pasuje to spadaj dla nas liczy się tylko i wyłącznie zysk "
Chodź osobiście uważam że każdy któremu zmiany się nie podobają mógłby dodać chodź dwa zdania na forum... gdyby stron było nie 10 a 110 ? to może ??
przecież nas na to stać... zacznijmy od takiego strajku - wyrażenie swojego zdania na forum ... namówcie znajomych by każdy napisał słowo na temat co mu się podoba a co nie /... jawna ankieta
Pozdrawiam.
Hej Rafał oczywiście zgadzam się z tobą i popieram protest w 100% to co wyprawia GGS to się grać odechciewa ,zabrali kasę z ryb,ten targ to jakaś żenada jest ,nie wspomnę o rywalizacji w MS bo tam to już tylko kasa wygrywa a nie gracz pozdrawiam Marcin
Zgłoście to do odpowiednich osób bo myślę że jednak coś jest nie tak
no i oczywiście nie chodzi o to że 10 mln PR to za mało
Skurw.....o w czystej postaci !!!
Powiedzcie mi proszę czy aby dojrzeć do tego faktu żeby nie kupować złota, nie korzystać ze złotnych ofert i wszelorakiego naciągactwa musi GGS zrobić takie bu bu ...
Z racji że nie kupuję złota jak najbardziej przyłączam się do strajku, bojkotu i niezadowolonych ...
W pierwszym rzędzie stoję z transparentem " Oddajcie nam co Nasze " czy " Oby rozwolnienia dostał ten kto wymyślił zmiany na łowisku"
A w MS będę grać tak jak zawsze ... tyle ile będę miała czasu , chęci i co najważniejsze ...bez złota ... dla niewtajemniczonych to się nazywa gra fair play
Pozdrawiam serdecznie
nie kupuje zlota !!!
To niepoważne. Nieprofesjonalne. Grało się przyjemnie, a teraz mówią - bo gra stanie się nudna. Ktoś wie lepiej ode mnie, co mnie nudzi? Dziwne.
Proszę o przemyślenie kwestii sprzedaży ryb.
Pierwszy raz od wprowadzenia 7 lvl w eventach,włączyłem poziom 1
Pierwszy raz od prawie 5 lat bezmyślnie,na odczepne obsiałem itd moje farmy
Pierwszy raz od zawsze nie chce mi się układać obiektów mimo wolnego miejsca
Pierwszy raz od zawsze czuje że nie mam wpływu na swoją strategie gry
(a wszystko to w imię balansu i walki z nudą-NONSENS!)
ZA TO...
Nie pierwszy raz jestem rozczarowany z wprowadzonych nowości i zmian
Nie pierwszy raz jestem zbulwersowany ilością błędów i niedomówień
Nie pierwszy raz jestem zirytowany brakiem zainteresowania zdaniem graczy
Nie pierwszy raz jestem o krok od zaprzestania tej nieuczciwej walki.....
(a wszystko to z rezygnacji z jakości i atrakcyjności na rzecz zysków)
Zdaje sobie sprawę że gra istnieje dla zysków ale gdzie tu miejsce dla fraz z reklam BF?
-DARMOWA GRA
-NAJLEPSZA SYMULACJA FARMY
-MIEJ WŁASNĄ WIZJE GOSPODARSTWA
Na własnej skórze przekonaliśmy się jak wizja zysków niszczy świetną strategie i zmienia ją w wyścig o prestiż i lokaty.Chyba nigdy już nie wrócą czasy zadowolenia,satysfakcji z postępów w tworzenia swojego gospodarstwa!