Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

16.08.2017 | Zmiany na Głębokich Morzach

1842

Komentarz

• jjjjjj (PL1)jjjjjj (PL1) PL1 Posty: 973
    Bo zamiast gry strategicznej farmerskiej mamy od nich zafundowane, masz kase wygrasz, nie masz jej to trudno, siedz i patrz jak inni maja wiecej albo nam zapłac i badz na pierwszym miejscu haha
  • Izafarm (PL1)Izafarm (PL1) PL1 Posty: 19
    Witam wszystkich rozczarowanych tą grą.Ja również jestem zawiedziona,i dziwię się że sprzedaż ryb na targu jest zablokowana. Za ful ryb i wydaną sporą kasę dostane 1 szt. grabi i 1 szczotkę...ŻENADA Już od dziś część gry łowiska będzie przez moją osobę omijana.Potraktuję ją jakby nie istniała....

• Czytam i zaczęłam się zastanawiać,czy Oni wogóle czytają nasze posty?Jeśli tak,to chcę,żeby na swoja obronę przytoczyli jakieś pozytywne wpisy na temat sprzedaży ryb.Przytoczą? nie,bo takowych nie ma.Drogie GGS  jeśli chcecie,żeby BigFarm była znowu najfajniejszą grą farmerską,zacznijcie słuchać graczy.
  • candy90 (PL1) powiedział(a):
    Ta gra na pewno nie jest grą ekonomiczną i farmerską ,
    grałem w inne gry o podobnej tematyce i nie spotkałem się z takim naciskiem na zakup złota.

Czekam jeszcze kiedy dodadzą czołgi i wojska byśmy burzyli swoje farmy wzajemnie a później za złoto je odbudowywali hahaha 
    Candy Ty uważaj co piszesz bo jeszcze przypadkiem ktoś z GGS to przeczyta (chociaż oni tu i tak nie zaglądają bo mają nas w głębokim łowisku :P )
  • emilia puchacz (PL1) powiedział(a):
    Czytam i zaczęłam się zastanawiać,czy Oni wogóle czytają nasze posty?Jeśli tak,to chcę,żeby na swoja obronę przytoczyli jakieś pozytywne wpisy na temat sprzedaży ryb.Przytoczą? nie,bo takowych nie ma.Drogie GGS  jeśli chcecie,żeby BigFarm była znowu najfajniejszą grą farmerską,zacznijcie słuchać graczy.
    żeby nas słuchali.... ale nas nie słuchają... dlaczego w innych grach ludzie są zadowoleni ? mimo błędów bo rozumiem wszędzie się takowe znajdują,gracze są zadowoleni ? bo po pierwsze w większości gier nie ma parcia na walutę premium(żeby coś mieć nie trzeba wydać majątku)błędy i przerwy techniczne(niezapowiedziane wcześniej) są rekompensowane i przede wszystkim..gra jest robiona tak aby gracze byli zadowoleni...a nie dla własnego widzimi się jakie ma firma... w innych grach twórcy "SŁUCHAJĄ" graczy... 
  •  Ha już wiem.To cały czas jest ich zemsta za to ,że polikwidowaliśmy ozdoby na farmach głównej i smakoszu.Jak sami kiedyś napisali,nie przewidzieli takiego ruchu z naszej strony i że to pójdzie tak lawinowo.Jak tylko mamy z czegoś mega fajna radochę trzeba zabrać klocki i dać do zabawy gówno.
  • pilka2 (PL1)pilka2 (PL1) PL1 Posty: 251
    Karolineczka7 (PL1) powiedział(a):
    candy90 (PL1) powiedział(a):
    Ta gra na pewno nie jest grą ekonomiczną i farmerską ,
    grałem w inne gry o podobnej tematyce i nie spotkałem się z takim naciskiem na zakup złota.

Czekam jeszcze kiedy dodadzą czołgi i wojska byśmy burzyli swoje farmy wzajemnie a później za złoto je odbudowywali hahaha 
    Candy Ty uważaj co piszesz bo jeszcze przypadkiem ktoś z GGS to przeczyta (chociaż oni tu i tak nie zaglądają bo mają nas w głębokim łowisku :P )
    przypomniala mi sie gra w statki tylko bomb do zatapiania brakuje:)
  • XxasieczekxX (PL1)XxasieczekxX (PL1) PL1 Posty: 2,305
    Rzeczywiście wyposażenie na statki jest dość drogie teraz względem wygranej na targu rybnym. Szczotki, punkty karmy, dobrze że te dolary też są. Nie chce mi się obliczać czy to dla Nas korzyści jakieś są. Wiem że poprzednio można było zarobić, teraz chyba minimalnie. To już zamiast tego targu rybnego to mogliście nawet o 50 % obniżyć ceny ryb. Szkoda Nas Graczy bo tak się nie robi, daliście możliwość zarobienia Nam, a dolary w milionach są Nam naprawdę potrzebne na rozbudowę: Laboratorium farmy, Sekretna skrytka Lestera, Akademia farmerska Matildy, to są kolosalne sumy, dzięki wprowadzeniu takich cen na zarabianiu na rybołówstwie mieliśmy szansę rozbudowywać te budynki. Teraz słabo to widzę. Kto daje i odbiera niech się w piekle poniewiera. Uważam że powinniście się wstydzić. 
  • jola62 (PL1)jola62 (PL1) PL1 Posty: 1,188
    MI SIĘ WYDAJE ZE TO JAK Z WYCINKĄ LASÓW, WPROWADZILI, KTO SIĘ MIAŁ NACHAPAĆ TO NACHAPAŁ, I TRZEBA ZAMKNĄĆ BY SWOŁOCZ NIE KORZYSTAŁA.  jak kogoś uraziłem to przepraszam z góry. :)
  • bejbi666 (PL1)bejbi666 (PL1) PL1 Posty: 32
    Wszystko wszystkim znieśli sprzedaż ryb kasa teraz jest mizerna można lekko przyjąć że jest jakieś 10x mniejsza niż była przy sprzedaży lekko licząc ale o produktach nikomu się nie wspomniało żeby te 10x zmniejszyć ich cenę teraz lepiej wysyłać łodzie bez tych dodatków bo na nie po prostu nie zarobimy z tych ryb.

jak to inaczej nazwać niż KUPUJ ZŁOTO BĘDZIESZ MIAŁ. tak jakby za mało rzeczy było za złoto
  • Abalis (PL1)Abalis (PL1) PL1 Posty: 25

Witam, mam pytanie , jak usunąć konto gry, tylko to zostało zrobić...! Już wszystko zostało powiedziane...

Nic dodać, i nic ująć...Kpina, żenada i poniżenie przez GGS nas graczy...

• Dopiero co odkryłam głębokie wody zaczęłam odbijać się od dna bo monet było jak na lekarstwo i już taki policzek. Beznadzieja. Fajnie by było gdyby powrócili do tego co było kilka dni temu. 
  • I jak do tej pory żaden moderator nie napisał nawet PRZEPRASZAM ZA DZIAŁANIA GGS,mają nas totalnie w dupie,wszyscy. Pieprzyć tą grę,zero kupowania za złoto,zero polecania tej zje...ej gry,zero wykonywania ich posranych eventów,WALIĆ WAS ZŁODZIEJE.....
  • A więc tak. Mam paru 'znajomych', sojuszników jak i spoza mojego sojuszu i jestem wielce oburzona. Czytałam, że za dużo "zarobiliśmy" !!! Przepraszam bardzo kto zarobił ?! Poziomy, które miały na swoim koncie tyle dolarów, żeby kupić łodzie. Mnie z tych marnych dolców stać było na dwie motorówki i trzy nortfolki. Czy ja na tym zarobiłam ? Wszystkie łodzie na poziomie 1, bo najzwyczajniej w świecie mój lvl nie pozawalał mi na rozbudowę. Czy moja farma poszła do przodu ?! NIE !!! Czytam sobie wiadomości od innych graczy, którzy mimo wszystko zarobili miliardy, no nie ukrywajmy. Koleżanka lvl 180 - zarobiła 2.500.500.999 - słodko prawda ? Ja na mojej farmie tego nigdy nie zobaczę. Nigdy nie kupie działek, nie rozbuduje obór, chlewów itd.. Ledwo ukulałam jakiś grosz to znowu go nie mam i znowu muszę napierd**ć jak dzika świania, żeby kupić działkę za 8 milionów. Co jest fair ? To, że ja nie mam z tego nic, a inni mają miliardy na koncie ?! Ekstra. Ja dziękuję GGS bardzo. Mogliście NAM - niskim lvlom też dać trochę zarobić. 
  • Nie będę komentować tych zmian, bo już chyba wszystko, albo prawie wszystko zostało powiedziane. Napiszę tylko jedno - nigdy, ale to przenigdy nie piszmy na forum, że coś jest zarąbiste i przynosi dochody. Jeśli tak napiszemy, możemy być peWni, że ,,specjaliści" (od siedmiu boleści zresztą), bardzo dokładnie przyjrzą się, co jest ,,nie tak", że jesteśmy zadowoleni i bardzo szybko to zmienią na gorsze, zwłaszcza jeśli chodzi o nasze zarobki. Jeśli coś powoduje, że lepiej zarabiamy, oni automatycznie tracą na kupnie złota. To jest gra nastawiona na zarobek dla twórców, więc nigdy, ale to przenigdy nie pozwolą, abyśmy im zabierali dochody. Powtarzam - NIGDY NIE CHWALMY, ŻE NA CZYMŚ ZARABIAMY !!!
  • Dogberry11 (PL1)Dogberry11 (PL1) PL1 Posty: 1,623
    edytowano 17.08.2017
     Pozostaje nam tylko zrobienie jednej rzeczy, wymiana informacji o fajnych rzeczach przez maile prywatne, bo to co przechodzi przez serwery GGS podlega kontroli, czyli wiedzą o czym piszemy.
  • To chyba dobrze że wiedzą,nie? Niech wiedzą że to banda sku....złodziei i szumowin,którzy liczą tylko i wyłącznie na wasz hajs za kupione złoto. Niech wiedzą że ich poronione pomysły można obić o kant d... Niech wiedzą że tracą graczy przez swą pazerność...
  • Świniarz (PL1) powiedział(a):

3. "...co szkodzi satysfakcji i oczekiwaniom co do poziomu wyzwań jakie gra oferuje". Czyjej satysfakcji? Czyim oczekiwaniom? Ja akurat byłem niezwykle usatysfakcjonowany możliwością zarabiania na połowach. 
    Wiem, że te pytania to wołanie na puszczy... 
    Pewnie chodzi o to, że zbyt łatwa gra na dłuższą metę stałaby się nudna. W sumie racja ale takie rewolucje też nie służą interesom Good Games. Nie tylko nie służą. Szkodzą.

A tak: teraz kupa wściekłych graczy, bug buga bugiem pogania, bo nie pomyśleli. Mogli dać od początku słabsze ceny na ryby, np. na poziomie jak u Olega, popracować pół roku nad targiem i w końcu choć raz wypuścić aktualizację bez błędów i byłoby miodzio.

Ale zapomnieli o graczach. Myśleli tylko o dochodach firmy, bo im więcej graczy, im dłużej przy grze siedzimy, tym większe prawdopodobieństwo, że kupimy złoto. No cóż... zapomnieli. Niech więc zapomną o mojej karcie kredytowej :P
  • lub7 (PL1)lub7 (PL1) PL1 Posty: 13
    komuniści opanowali grę przymusowe kontrakty  do tego bez nadziemne ZA 10 ZANĘT 1 GRABKI I 1 SZCZOTKA 0 KASY  od rana kasuje na targu  kontrakty by upolować konkretny kontrakt od 2 dni nie ma nic innego tylko tuńczyk i śledzia  na łowiskach , chcą na przykład  ponad 900 jednostek dorsza a płacą tylko   2 miliony i 5 karm na wymieniane psotnika pomocnika na rynku detalicznym było za niecałe 600 jednostek ponad 7 milionowy    Słaba zanęta  za 5 milionowy tylko 5 karm . ktoś tu grzyweczką uderzy o chodniczek .
  • Drogie GGS. Gram już dosyć długo i parę złotych na was wydałem. Robiliście różne rzeczy - lepsze i gorsze, ale to, co zafundowaliście nam teraz, da się skomentować jedynie przy pomocy słów, które w słowniku kulturalnych ludzi nie występują. Choć zapewne w nadmiarze występują w waszym słowniku. Więc pozostańcie z waszym słownikiem, z waszą hipokryzją, z waszą niekompetencją i arogancją. Spadam z tej gry. 

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik