Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

23.06.2017 | Szkoła Shinkei Suijaku

19

Komentarz

• malwina-m (PL1)malwina-m (PL1) PL1 Posty: 4,022
    Hiyoonka...masz rację...bo ja też szukam sposobów by coś ugrać dla siebie mimo że lvl mam troszkę ;) wyższy od Ciebie...jeszcze dam się sprzedać :D:D:D za sukienkę krasnoludka...może tak nagle niespodziewanie znajdę ją w swojej inwentarzowej szafie...przeca tak może być ;)
  • "Przypomnienie: Żetony Tuku, dla Graczy którzy podczas ostatniej edycji wydarzenia utracili postęp w wyniku Hotfixu z dnia 28.06 powinny zostać zwrócone wraz z najbliższą aktualizacją"

Czyli zostanie nam zwrócone.

• karolka321 (PL1)karolka321 (PL1) PL1 Posty: 19
    edytowano 06.07.2017
    HAHAHA , NIE MA CO ZAKLADAC NOWEGO WATKU , KOLEJNA AKTUALKA I KOLEJNY BLAD W SZKOLE SHINKEI , PONOWNIE WSZYSTKO WYZEROWANE , DOBRE BARDZO DOBRE - GRATKI DLA TESTEROW GRY
  • sylwiazelazna (PL1)sylwiazelazna (PL1) PL1 Posty: 5,746
    Może szanowny zespół zapomniał dodać,w oficjalnych ogłoszeniach małym druczkiem,ze wydarzenie co rusz będzie resetowane,ot umknęła im gdzieś tak drobnostka  ;)  A tak poważnie to ja podziwiam zaufanie graczy którzy jeszcze je mają do tego wydarzenia.Szkoda zachodu na coś co nawala na całej linii,no bo nikt mi nie wmówi,ze to wydarzenie to nie porażka,jeśli chodzi o błędy, a gracze tylko na tym tracą,pól biedy z tymi którzy w tym nie brali udziału.
  • gandalf66 (PL1)gandalf66 (PL1) PL1 Posty: 65
    dziękuje pięknie za takie traktowanie graczy,miałam 2 miejsce w szkole ok 28.500 pkt zaliczone 20 lekcji i wszystko wzieło w łeb:(((((wydałam złotko a w rekompensacie 10 żetonów...śmiać się czy płakać:(( najgorsze,że nie potrafie zrobić screena ale w moim sojuszu gracze widzieli moją pozycje,czy wrócą moje pkt???mnie się grać odechciewa:(((
  • Wybacz ale pretensje możesz mieć tylko do siebie ,było a nawet jest pisane że ta szkoła to jeden wielki bubel i nie warto w nią grać a nawet nie można bo jest wielki błąd na którym wzgogaciło się GGS a ci co grali i stacili złoto to już go nie odzyskają bo GGs nie oddaje czegoś co zagarneło prawo rynku "jedni tracą a inni się bogacą"
  • Falkoo (PL1)Falkoo (PL1) PL1 Posty: 14
    ciężko jest zdobyć wszystkie pary, nie widząc wcześniej odkrytych obrazków. Jak dla mnie to jest naciąganie na zakup złota bo raczej nikt z nas nie rentgena w oczach :(
  • XxasieczekxX (PL1)XxasieczekxX (PL1) PL1 Posty: 2,305
    O nie mogę uwierzyć 3 żeton mi wypadł odkąd w grze wprowadzono szkołę, nie wiem czy się cieszyć czy płakać. 
  • zaczarowana28 (PL1)zaczarowana28 (PL1) PL1 Posty: 3,043
    Mam takie zapytanie, czy ten skrócony czas budowy, który jest nagrodą w Szkole , obejmuje także budowy statków i na wyspie tymczasowej???
  • Świniarz (PL1)Świniarz (PL1) PL1 Posty: 550
    XxasieczekxX (PL1) powiedział(a):
    O nie mogę uwierzyć 3 żeton mi wypadł odkąd w grze wprowadzono szkołę, nie wiem czy się cieszyć czy płakać. 
    Też przecieram oczy ;) Mi wypadło ich już ze 40 od jakich dwóch tygodni. Najwięcej z osłów, ale zdarza się nawet ze szkółki nasion :)
    Mi tak z 1 na dzień wyskakuje, czasem przez kilka dni nic.. więc szału nie ma.. ale dobre i to , że są darmowe a nie tylko za złoto ;)
    Ale za to na koncie na głównym serwerze wypada mi ich całkiem sporo, w porównaniu do konta na nk gdzie gram dużo więcej, więc nie wiem od czego to zależy - szczęścia i nieszczęścia ?  :|
  • zaczarowana28 (PL1) powiedział(a):
    Mam takie zapytanie, czy ten skrócony czas budowy, który jest nagrodą w Szkole , obejmuje także budowy statków i na wyspie tymczasowej???
    Statki tak ale wyspa tymczasowa niestety nie :( a powinno być na wszystko..
    edytowano 19.07.2017
    KingBoy (INT1) powiedział(a):
    zaczarowana28 (PL1) powiedział(a):
    Statki tak ale wyspa tymczasowa niestety nie :( a powinno być na wszystko..
    o dzięki!! no to kurna :( napisałam w sugestiach ,aby z zakończeniem szkoły przybywał architekt, bo co nam z bonusu jak tylko rozbudowy z architektem zostały,  a budowy na wyspie nie skraca :/
    E no to nie fair jak Wam tak wylatuję jak krew z nosa, a mi raz na ruski miesiąc to ja protestuje.

PROTEST MODERATORZY!!!

Co to ma znaczyć że ja taka poszkodowana w Szkole:( :/
    edytowano 25.07.2017
    Serial komediowy pt: Uczciwe Mistrzostwa - odcinek 155 ;)

A tak poza tym, to czemu nie dają już 10 darmowych żetonów na start jak wcześniej dawali ??????????
     mam tylko tyle, ile miałam w magazynie, przed startem szkoły :(
    Szanowni Moderatorzy, czy coś się zmieniło w tej kwestii?
    Poza tym w tych nagrodach dla 1 pozycji to nie ma jakiegoś błędu?? - trochę ich dużo :P
    a pozycje od 2 do 10 nie mają żadnych nagród :P

• neferetka (PL1)neferetka (PL1) PL1 Posty: 538
    A u mnie dziś takie cuda :D

• YalenkaYalenka Inactive Posty: 2,496

A tak poza tym, to czemu nie dają już 10 darmowych żetonów na start jak wcześniej dawali ??????????
     Witaj  Zaczarowana28

Próbuje się tego dowiedzieć, jak tylko ktoś mi odpowie to dam znać.

Pozdrawiam

Yalenka
    edytowano 25.07.2017
    Yalenka powiedział(a):

Witaj  Zaczarowana28

Pozdrawiam

Yalenka
    Yalenka to o to też dopytaj jak możesz :) bo ta szkoła chyba zepsuta, czy jak zaczną grzebać nie wyzerują rankingu znowu?? 
    Poza tym w tych nagrodach dla 1 pozycji to nie ma jakiegoś błędu?? - trochę ich dużo :P

Yalenka powiedział(a):

Witaj  Zaczarowana28

Pozdrawiam

Yalenka
    Yalenka to o to też dopytaj jak możesz :) bo ta szkoła chyba zepsuta, czy jak zaczną grzebać nie wyzerują rankingu znowu?? 

Jest błąd w wyświetlaniu, ale nagrody za ranking zostaną dopisane prawidłowo.

Co do wcześniejszego pytania na razie nie mam odpowiedzi.

Pozdrawiam,
    Yalenka
    Yalenka powiedział(a):
    Yalenka powiedział(a):

Witaj  Zaczarowana28

Pozdrawiam

Yalenka

Jest błąd w wyświetlaniu, ale nagrody za ranking zostaną dopisane prawidłowo.

Co do wcześniejszego pytania na razie nie mam odpowiedzi.

Pozdrawiam,
    Yalenka
    ale w takim razie jakie nagrody są dla pozycji nr 1, 2-10???
    bo że jest błąd w wyświetlaniu to też zauważyłam... 
    ale może niech choć na forum podadzą info, jakie nagrody zostaną przyznane za poszczególne pozycje, bo samo "prawidłowo" niewiele mi mówi ;)..

• pilka2 (PL1)pilka2 (PL1) PL1 Posty: 251
    umnie tak bylo ikolo fortuny tez:)
  • pilka2 (PL1)pilka2 (PL1) PL1 Posty: 251
    promocja tez niezwykla :)0% bywa i tak:))
    edytowano 28.07.2017
    Witajcie
    Otrzymałam informacje od Zespołu dotyczące nagród za poszczególne pozycje w tej edycji szkółki Sinkei-Suijaku. Otóż będą wyglądać następująco : 

pozycja 1:
    10 000 000 reputacji
    48h podwójna liczba punktów doświadczenia
    2 tajemnicze skrzynie

Pozycja 2:
    5 000 000 reputacji
    36h podwójna liczba punktów doświadczenia

Pozycja 3:
    4 000 000 reputacji
    36h podwójna liczba punktów doświadczenia

Pozycja 4:
    3 000 000 reputacji
    24h podwójna liczba punktów doświadczenia

Pozycja 5:
    2 000 000 reputacji
    24h podwójna liczba punktów doświadczenia

Pozycja 6:
    1 000 000 reputacji
    24h skrócony czas budowy

Pozycja 7:
    500 000 reputacji
    24h skrócony czas budowy

Pozycja 8:
    250 000 reputacji
    24h skrócony czas budowy

Pozycja 9:
    100 000 reputacji
    24h skrócony czas budowy

Pozycja 10:
    50 000 reputacji
    24 skrócony czas budowy

Pozdrawiam,
    Yalenka
    Info było nieprecyzyjne. Za 19 lokatę też dostałem nagrodę. 
    Świniarz (PL1) powiedział(a):
    Info było nieprecyzyjne. Za 19 lokatę też dostałem nagrodę. 
    Witaj
     Świniarz, która informacja była nieprecyzyjna?

Zespól podał tylko pozycje, które były błędnie wyświetlane w rankingu szkółki Sinkei-Suijaku czyli od 1-10 pozycji. Reszta przedziałów w rankingu była prawidłowa.

Pozdrawiam,
    Yalenka
    A to sory :) Nie zauważyłem 
    edytowano 07.08.2017
    Pojawiła się szkoła, nie ma na start 10 żetonów, nie wspomnę że odkąd jest szkoła z farm wypadły mi tylko 4 żetony od kiedy to wydarzenie jest w grze. To skandal, support nie odpowiada, Asia07 też nie :(
  • HavaoHavao Guest Posty: 963
    Witam,

Prezent w postaci 10 żetonów na start został wycofany, niestety bez żadnej zapowiedzi. 

Żetony Fuku Tsuho wypadają z Zatoki Syrenek, piekarni, sklepu, stajni dla osłów, oraz pól z zasianym ryżem. Częstotliwość ich wypadania może nie jest powalająca, jednak można ich trochę uzbierać przy regularnych zbiorach farmy.

Ponadto, jak widzimy w zapowiedziach, wkrótce pojawi się rybny targ w którym być może będzie można takie żetony zakupić.

Pozdrawiam,
    Havao

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik