Strona główna Polish Sugestie, pochwały i krytyka

mistrzostwa -zmiana nagród

alaska01 (PL1)alaska01 (PL1) PL1 Posty: 225
edytowano 14.10.2016 w Sugestie, pochwały i krytyka
na zagranicznych forach od wczoraj zamieszczone jest takie oto ogłoszenie 
( tłumaczenie translatorem )

następne Mistrzostwa przyjdzie wkrótce i chcieliśmy poinformować, że wymienili kilka nagród zdarzeń ...
  Aktywność i rangę nagrody, które zawierają złoto lub Rose Gold Mine Licencje zostają zastąpione innym Seetangartikel, o wyższej wartości złota niż poprzednie nagrody.
     Niektóre ozdoby zostały zastąpione innymi ciekawymi dekoracjami
     Łączna wartość nagród, które można wygrać, teraz będzie wyższa.

niepokoi mnie to stwierdzenie  - o wyższej wartości  złota .....hmm co może być cenniejszego dla zwykłego gracza niż złotniczki i licencja czyli czyste złoto  ?  które mógł przeznaczyć na swoje potrzeby a w najgorszym razie zrekompensować 
w niewielkim ale zawsze w jakimś procencie straty i spustoszenie na farmach dokonujące się w czasie mistrzostw  :(
Wszyscy znamy legendarny juz przelicznik GGsu jeśli chodzi o złoto , - niestety nic dobrego w tych zmianach nie należy w  się spodziewać 
 Niestety i niestety  ale jakaś karma z wodorostów w zastępstwie  za złoto mnie nie satysfakcjonuje  :(

Ps: po niewczasie zorientowałam się że ten temat powinien znaleśc się w innym dziale - sugestie pochwały krytyka 
  ewentualnie prosze o przeniesienie  :)
«13

Komentarz

• malwina-m (PL1)malwina-m (PL1) PL1 Posty: 4,022

Jeśli się okaże że w kolejnych mistrzostwach nie będzie lepszych nagród, a nie daj losie coś zabrane...to GGS ma przekichane. Wiele sojuszy dobrowolnie zrezygnowało z mistrzostw, dojdą kolejne. 

Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.

• Jak zwykle, wprowadzają zmiany dla nas niekorzystne a potem się dziwią i mówią, że jesteśmy niewdzięczni i nie doceniamy jak bardzo się starają.
    Zuzana @ pl 1
  • farm boy (PL1)farm boy (PL1) PL1 Posty: 15,161
    Mam nadzieję że dadzą więcej Humusu bo karmy i nawozu mam dużo
  • Piotr Mazurek (PL1)Piotr Mazurek (PL1) PL1 Posty: 5,847
    hm... no cóż tego można się było spodziewać 

Nie sztuką jest wie­dziec, a zrozumiec.
    raczej 2 humusy 10 karm i 5 nawozu jak w promocji +160 % za zakup a w rzeczywistości nawet 50% niema
  • Dogberry11 (PL1)Dogberry11 (PL1) PL1 Posty: 1,617
    Tak... zmiany na lepsze. Tylko czekam na info, że przecież sami chcieliśmy zmian ( a może tak wyszło z ankiet:) he he. ) Licencje i nasiona zabiorą, bo niektórzy nie kupują złota, tylko grają aby zdobyć te dwie liczące się nagrody. Jeszcze do likwidacji licencje w wyścigach koni i w leju... I pozamiatane.

Mnie wodorosty na cholerę... a ile ich dadzą? 10 szt a może 1? To sobie mogę za to kupić 1 raz zbiór z obory. Chyba mnie to szczęście porazi. Czepiam się nie wiedząc jakie zmiany zostaną wprowadzone, ale dotychczasowa praktyka wskazuje, że należy się spodziewać czegoś gorszego niż lepszego.

Pamiętacie kino? Zlikwidowano nie dlatego że nie działało, ale dlatego że był moment kiedy za każdą reklamę było 20-30 szt złota. dziennie można było dostać z 500 złota. Pewnie że  nie wszyscy tak mieli, ale tak było...

Czekam na zmiany, zobaczymy

• miron36 (PL1)miron36 (PL1) PL1 Posty: 14
    Hehe  po to ankiety były, aby sprawdzić na czym się "bogacimy", więc nadeszła chwila ukrócenia Naszego pławienia się w złocie z jednej licencji miesięcznie ;>

Jeśli będzie się w czym odkuć.

Teraz widać bardzo wyraźnie, że GGS prowadzi swoją politykę rozwoju gry, ja bym podsumowała że to dewastacja...Gracze piszą...spoko mogą pisać, nie podoba się, mogą odejść...życie nie zna próżni, przyjdą następni zapaleńcy...i tak to się kręci...jeśli jeszcze miałam jakąś ociupinkę nadziei, to już nic z niej nie zostało.

• DOBRA ZMIANA NA GORSZĄ
    z niedowierzaniem przeczytałem i informacje o zmianach w nagrodach mistrzostw  o zabraniu licencji na złoto i nasion złotniczka
    -żadne super humusy i karmy  nawet było ich milion nie dadzą ogólnego zadowolenia jakim jest zdobycie/ złota/
    -złoto od tysięcy lat ma bardzo dużą wartość, a wraz z rozwojem cywilizacji doceniono jego użyteczność  jest znane i używane przez rzemieślników co najmniej od chakolitu.
    -tu na farmie jest więc największym pożądanym dobrem w celu uzyskania maksymalnej satysfakcji z gry.
    -dlatego nam farmerom brak możliwości zdobycia nagrody głównej licencji czy złotniczka spowoduje mniejsze zainteresowanie mistrzostwami a nawet  zrezygnowanie z ich udziału
    -dlatego bardzo proszę o interwencję  i wnoszę pozostawienie tych nagród
    komitet obrony złotniczka

• Zmiana na lepsze tylko ciekawe dla kogo bo na pewno nie dla nas farmerów. Nie chcemy takich zmian. Zostawcie nam te dwie dla nas najbardziej wartościowe nagrody
  • SłodkaMałaKicia (PL1)SłodkaMałaKicia (PL1) PL1 Posty: 2,168
    edytowano 15.10.2016
    xHarDx (PL1) powiedział(a):
    Zmiana na lepsze tylko ciekawe dla kogo bo na pewno nie dla nas farmerów. Nie chcemy takich zmian. Zostawcie nam te dwie dla nas najbardziej wartościowe nagrody
    My możemy prosić ale to nic nie da.. GSS ma nas serdecznie głęboko w ...  I tak zrobią odwrotnie niż byśmy chcieli... O wiele rzeczy już były prośby.. "cudowne aktualizacje" które NIC a NIC nie poprawiają... Mi nadal giną karmy i nawóz..zaginione dekoracje dalej do mnie nie wróciły.a błędy które były dalej są. no to ja dziękuję bardzo.. a na serwer testowy wrzucili rybaka i nowy budynek zamiast zająć się tymi cholernymi błędami.. widać co mają na priorytecie.. Na dodatek zabierają najlepsze nagrody z MS.. licencje na złoto i złotniczki.. super.. po prostu super..

Zapraszam do mojego skromnego studia :) --> Pod Kocim Pazurem - Studio sygnatur

"Prawdziwi przyjaciele. Kto by pomyślał, ze znajdę ich w piekle."  <3
  • Poproszę o krótka i konkretną odpowiedz :)

• Paralusek (PL1)Paralusek (PL1) PL1 Posty: 694
    Przyłączam się do pytania  :'(
    edytowano 17.10.2016
    GGS-ie firmo niesamowita :p ...po nocach marzyłam o takim szczęściu, jakiego doświadczam w obecnych MS...widząc co od ciebie dostaje - dekoracje pagoda i lampiony......perfidne szyderstwo z Graczy, bo żadnym błędem w grze nikt się już nie zasłoni. 

• Jak dla mnie - zabranie złotniczków i licencji to poprostu dzia dostwo i tyle.
    Patrząc na nagrody - poprostu nie chce mi się brac udziału w mistrzostwach.

• te mistrzostwa to totalna porazka nie ma sensu brac w nich udzialu i inwestowac zloto . !!!! żenada !!!!!!
  • miron36 (PL1)miron36 (PL1) PL1 Posty: 14
    Witam!
    Mam propozycje do przesłania do twórców: Niech zabiora złoto z logowania jak i za uzyskanie  poziomu, oraz trzeba nie zapomnieć o tym żetonie raz w miesiącu wypadającym z pól. Juz  zbytnio się na tym bogacimy. W zamian za to chcemy np  o wiekszej wartości katalizator albo 10szt wodorostów (zaznaczam że wiecej nie może być) Lub elementy  do projektów, bo złoto przecież to rozbuj w biały dzień ! Jest zbędne jak komuś ten badziew czy licencja potrzebna to sobie przecież kupi.
  • Ja tez prosze o wyjasnienie :(
    Oficjalnie nagrody zostały wymienione na bardziej wartościowe w postaci wodorostów, ale na pewno chodzi że więcej  graczy mając licencje i złotniczki w ogóle zrezygnowali z zakupu złota, a tylko mała ilość graczy wydaje górę złotówek żeby wszystko mieć szybciej i więcej
  • 7742ps (PL1)7742ps (PL1) Posty: 305
    edytowano 17.10.2016
    Dlatego iż GGS stwierdziło,że gracze za ciężką pracę włożoną w mistrzostwa dostają zbyt cenne nagrody w postaci nasionek złotniczka i licencji i czas to ukrócić :smiley:

• śmiechu warte nagroda główna w mistrzostwach  karma z wodorostów
  • Szał ciał z tymi nagrodami.
    Ludzie czekali na mistrzostwa - a tak to już lepsze jest Święto Pracy.

• fran12 (PL1)fran12 (PL1) PL1 Posty: 9
    no.no..brawo...chyba mam wolne na te mistrzostwa
  • Ja też się przyłączam do pytania. Obecne nagrody nie wpływają w żaden sposób na ducha rywalizacji. Gra się, bo to jest robione z rozpędu, ale nie jest to wydarzenie, jak było jeszcze do niedawna. Wszyscy się mobilizowali, gdyż:
    1. Były fajne nagrody - obecnie nie  chce mi się kompa odpalać,
    2. Na MS czekało się z niecierpliwością - w odróżnieniu od ostatnich sytuacji, kiedy MS uruchamiane są jak w produkcji seryjnej

pozdrawiam wszystkich Graczy i mam nadzieję, że nasz głos będzie słyszany przez zarządzających BF

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik