08.03.2016 | Wyścigi w klimacie Azji i nowe nasiona uprawne

Drodzy Gracze,
na naszym forum pojawiła się kolejna zapowiedź aktualizacji. Zapraszam do zapoznania się ze szczegółami zmian, które znajdziecie - jak zwykle - w Oficjalnych Ogłoszeniach.
Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji!
na naszym forum pojawiła się kolejna zapowiedź aktualizacji. Zapraszam do zapoznania się ze szczegółami zmian, które znajdziecie - jak zwykle - w Oficjalnych Ogłoszeniach.
Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji!
0
Komentarz
Czyli czy od jutra będzie można wylosować jedną z 9 rodzajów misji?
Zastanawia mnie też informacja, że szukanie misji może ulec wydłużeniu... Czy będzie jakiś maksymalny czas tego szukania (tak jak obecnie 5 minut)? Gram na małym serwerze, gdzie samotne misje, to raczej standard, niż rzadkość
W zasadzie to jutro się wszystko okaże, ale takie niejasności nasunęły mi się po przeczytaniu OO...
Ps. jeszcze o to chciałam zapytać: czy nowe rodzaje karm, będą zaliczane do eventów, w których należy wyprodukować/zebrać karmę dla krów albo świń?
Czy byskawiczność tych karm, ma polegać na tym, że ich czas produkcji będzie dużo mniejszy niż normalnych karm?
Jakby zaliczało, je do eventów, to by było całkiem spoko
I teraz dopiero zaczną się przebudowania farm, żeby dostawiać nowe chlewy.
Misje ze świnkami, rewelacja. Przeszliście samych siebie. Wspaniały prezent dla Pań z okazji Ich święta. Tylko pogratulować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale przecież stare misje nadal są w grze. Po prostu dodali też nowe
Przed chwilą miałem misję z kukurydzą, więc z jajkami też na pewno się uchowała, więc nadal będziesz miała stare misje
Dla mnie aktualizacja na plus
Jeśli ktoś ma trochę czasu posiedzieć przy farmie, to na pewno spodoba mu się opcja świnek co 5 minut i krów co 7,5 minuty
Pozdrawiam
1.) Farma główna i smakosza dorobiły się maszyn rolniczych kiedy zostaną uruchomione maszyny dla farmy kwiatowej?
2.) Kiedy zostaną wyrównane pkt. reputacji zdobywane w misjach do chwili obecnej najbardziej opłacalną misją było zbieranie obornika czy w dalszym ciągu będzie taka nierównowaga?
ale trzeba przeliczyć czy lepiej robić misje czy kupować gotowe pkt.
pełna misje co ostatni raz miałem rok temu
minusy to przepustowość szkółki powinien być czas skrócony o połowę żeby wyrobić z produkcją GMO .
a co do MS to rozgrywka wypatrzona przez zachłanność
- wzmocnienia mało
- 1mln z torebki mało
- super oferta z gotowymi 6 ofertami na PR , domyślam się że i to będzie w krótkim czasie "mało" dla twórców i aż strach pomyśleć na co wpadną jeszcze byśmy jak na "Polską Mentalność" przystało zabijali się jeszcze bardziej w tej spokojnej gierce która z założenia ma być miła i tak dalej...
znowu setka wykrzykników? Nie można normalnie?
Wzrosły ceny pól dla graczy z niższymi poziomami. W miarę zwiększania poziomu gracza, ceny za powiększanie farm będą malały.
Pozdrawiam
club
Pole na poziomie 7:
Specjalne lucerny - zbiór 410, czas produkcji 35min
Specjalne brukwi - zbiór 660, czas produkcji 35min
Tak, jak na ukończenie Targu - też czekamy, kiedy to nastąpi.
Powinni uzupełnić info i tyle.
Czekam kiedy nowe roślinki wejdą na targ i do projektów :-)
jest wiele pytań, np czy nowy rodzaj zaliczy do 6-go kroku w evencie "bliżej natury",
- czy zaliczy krok nr 5 w evencie " tajemnicza azja".....
ale mam nadzieję, że wkrótce poznam odpowiedzi na te pytania :-)
Dla przykładu brukiew, której nasion specjalnych też jeszcze nie posiadam
Myślę że ta szybka karma nie trafi do do wydarzeń tematycznych po tym jak zabrali kozy z wydarzenia z UFO, to teraz nie dadzą zrobić tego zadania w kilka minut, chyba że ilość cykli wzrośnie kilka krotnie.
Misje fajne są roślinki natomiast mleko świnie i karma udadzą się tylko wtedy kiedy przez cały dzień będziesz grać turbo paszą, inaczej powinni dać guzik rezygnuje z misji, bo co z misji mleko jak nawet kóz nie zbierzesz, a krowy na zwykłej karmie będą za 6 godzin, zwykła karma też nie zdarzy zrobić rewelacyjnego wyniku nawet w młynach zrobionych na maksymalnym poziomie, te misje powinne trafić do osobnego pudełka z dużo dłuższym czasem produkcji inaczej to kolejna próba wyłudzenia złota
Takie misje mogą mnie całkiem zniechęcić do gry, bo szybkie misje jak były do tej pory pozwalały na zabawę a jak trafisz na mleko lub karmę z zablokowanymi oborami lub młynem to tylko wyłączyć komputer
Ale także jestem ciekawa, czy zbiór świń tymi karmami zaliczy do eventów, gdzie trzeba rozpocząć produkcję świń -- fajnie by było
Dla przykładu brukiew, której nasion specjalnych też jeszcze nie posiadam
Wiem o tym , nie jestem nowicjuszem w grze
Wszystkie nasiona są w tym opisie, poza tymi 2 specjalnymi nowymi.
Muszę pochwalić twórców za aktualizację, zawsze w grach mam do nich uprzedzenie przez głupie nowości a w BF taka niespodzianka i na PLUS:)