jak dla mnie te filmiki na plus... mozna wybrac nagrode, za kazdym razem jest dostepne zloto...wiec wybor oczywisty co mnie najbardziej zaskoczylo, to to ze czasem sa filmiki, a czasem po prostu trzeba kliknac w reklame, wtedy otwiera sie nowe okno, wiec w panice szybko je zamykalam w obawie o jakis spam czy wirus, no i zauwazylam ze i tak moge odebrac nagrode... wiec super, trwa to kilka sekund, ja osobiscie wole klikanie w reklamy, niz ich ogladanie
nie wiem czemu jedni maja a inni nie.... pierwsze filmiki mialam o 9.30 rano mojego czasu, maraton trwal moze z 5-10 min...moze troche dluzej...nie wiem dokladnie, bylam tak podekscytowana, ze nie patrzylam.... pozniej mialam kilka h przerwy, i kolejny maraton, ale kilkuminutowy... jakies 2-3 reklamy po pol minuty i kilka reklam do klikniecia... pozniej pojawil mi sie komunikat ze limit wyczerpany... ah i raz mialam jakis quiz... pojawia sie po reklamie migdalowego mleka... nigdy mi sie nie udalo go dobrze wypelnic bo nie wlaczam dzwiekow w laptopie pozniej sie reklama zacina i musze wylaczac ekran i od nowa cos ogladac zeby nagrode zdobyc
czasem ekran sie zacina i trzeba go wylaczac i wlaczac jeszcze raz.... znaczy czasem reklamy takie wyskakuja ze nie wiadomo co z tym zrobic, czy klikac czy co...ale to tym sie nie nalezy przejmowac wystarczy wylaczyc ekran i wlaczyc od nowa
Witam a czy filmiki tylko dla niektórych są, bo ja jak do tej pory nie trafiłam ani razu na niego.Czy to pech? I jak czesto się pojawiają filmiki?
Polecam Twojej uwadze OO, tam jest wyraźnie napisane, że te filmiki będą wprowadzone u części graczy, a jeśli wszystko będzie ok, to i u reszty. Ja tez nie mam, no ale cóż, bywa...
wlasnie mialam reklamy i zarobilam 165 zlota za 6 reklam, pozniej okienko sie zawiesilo, odswiezylam strone i koniec seansu
EDIT: zanim napisalam post, "kino" sie naprawilo i obejrzalam kolejne 8 reklam za 200 zlota i 1 skrzynie teraz znow sie zawiesilo.... ale to nic... i tak coraz bardziej mi sie to podoba
witam u mnie tez nie ma filmikow .Owszem pisali ze testowo otrzymaja kino niektorzy gracze ,ale jest to niesprawiedliwe wobec innych ,poniewaz gracze posiadajacy kino otrzymuja za to nagrody ,ktore na koncie im zostana ,my nie otrzymujemy w zamian za to nic
witam u mnie tez nie ma filmikow .Owszem pisali ze testowo otrzymaja kino niektorzy gracze ,ale jest to niesprawiedliwe wobec innych ,poniewaz gracze posiadajacy kino otrzymuja za to nagrody ,ktore na koncie im zostana ,my nie otrzymujemy w zamian za to nic
Nikt nie powiedział, że życie jest sprawiedliwe. Tak, dostają nagrody i to u niektórych rodzi zazdrość i protest, bo on ma a ja nie... Odwróćmy sytuację... A gdyby zamiast tego, że poszło w miarę sprawnie, wysypało by im gry na cały weekend? Wtedy już by nie było tak kolorowo, prawda? My tez dostaniemy, spokojnie... Jeszcze nam to kino zbrzydnie.
Witam, czego to GGS nie wprowadzi jeszcze, aby gracze siedzieli 24h/dobę w grze?
Mam jeszcze wrażenie, że chcą aby przez "nagrody" za obejrzenie reklam przyciągnąć jak najwięcej osób, które przecież byłyby potencjalnymi kupcami waluty premium. No ale tak się marketingu gier nie prowadzi - do gier nie zachęca się "nagrodami" a grywalnością, grafiką, dobrze zaprojektowanym trybem multiplayer, przez co gracze sami wykupią walutę premium, aby zdobyć dodatki ułatwiające rozgrywkę - zmuszanie do czegoś zawsze prowadzi do katastrofy.
Na forum nie krytykuj bo zaraz znajdą się mądrale i udowodnią swoją mądrość nad Twoją,Po co Ci to Pewnie że Masz racje,tak było z eventem Bliżej natury i będą następne testowane nowośći tylko znowu nie dla każdego.Big Farm nie daje graczom równych szans i uważa że tak jest sprawiedliwie,trzeba się przyzwyczajać Dam cI rade,napisz do suportu,być może pomoże albo nawet dostaniesz rekompensate. Spróbuj też na farmie w prawym górnym rogu jest niebieska chmurka z czerwonym wykrzyknikiem,nie wiem czy to pomoże,ale ostatnio jeden z sojuszników napisał i zaraz dostał event,może tylko taka zbieżność ale warto spróbować. Pozdrawiam i powodzenia
Nikt nie powiedział, że życie jest sprawiedliwe. Tak, dostają nagrody i to u niektórych rodzi zazdrość i protest, bo on ma a ja nie... Odwróćmy sytuację... A gdyby zamiast tego, że poszło w miarę sprawnie, wysypało by im gry na cały weekend? Wtedy już by nie było tak kolorowo, prawda? My tez dostaniemy, spokojnie... Jeszcze nam to kino zbrzydnie.
Ja mam to samo .Stoi fotel biały ekran i pisze BRAK DOSTĘPNYCH FILMIKÓW
Komentarz
co mnie najbardziej zaskoczylo, to to ze czasem sa filmiki, a czasem po prostu trzeba kliknac w reklame, wtedy otwiera sie nowe okno, wiec w panice szybko je zamykalam w obawie o jakis spam czy wirus, no i zauwazylam ze i tak moge odebrac nagrode... wiec super,
trwa to kilka sekund, ja osobiscie wole klikanie w reklamy, niz ich ogladanie
I jak czesto się pojawiają filmiki?
pozniej mialam kilka h przerwy, i kolejny maraton, ale kilkuminutowy... jakies 2-3 reklamy po pol minuty i kilka reklam do klikniecia... pozniej pojawil mi sie komunikat ze limit wyczerpany...
ah i raz mialam jakis quiz... pojawia sie po reklamie migdalowego mleka... nigdy mi sie nie udalo go dobrze wypelnic bo nie wlaczam dzwiekow w laptopie
wystarczy wylaczyc ekran i wlaczyc od nowa
EDIT:
zanim napisalam post, "kino" sie naprawilo i obejrzalam kolejne 8 reklam za 200 zlota i 1 skrzynie
teraz znow sie zawiesilo.... ale to nic... i tak coraz bardziej mi sie to podoba
u mnie tez nie ma filmikow .Owszem pisali ze testowo otrzymaja kino niektorzy gracze ,ale jest to niesprawiedliwe wobec innych ,poniewaz gracze posiadajacy kino otrzymuja za to nagrody ,ktore na koncie im zostana ,my nie otrzymujemy w zamian za to nic
czego to GGS nie wprowadzi jeszcze, aby gracze siedzieli 24h/dobę w grze?
Mam jeszcze wrażenie, że chcą aby przez "nagrody" za obejrzenie reklam przyciągnąć jak najwięcej osób, które przecież byłyby potencjalnymi kupcami waluty premium.
No ale tak się marketingu gier nie prowadzi - do gier nie zachęca się "nagrodami" a grywalnością, grafiką, dobrze zaprojektowanym trybem multiplayer, przez co gracze sami wykupią walutę premium, aby zdobyć dodatki ułatwiające rozgrywkę - zmuszanie do czegoś zawsze prowadzi do katastrofy.
Pozdrawiam
club
Pewnie że Masz racje,tak było z eventem Bliżej natury i będą następne testowane nowośći tylko znowu nie dla każdego.Big Farm nie daje graczom równych szans i uważa że tak jest sprawiedliwie,trzeba się przyzwyczajać
Dam cI rade,napisz do suportu,być może pomoże albo nawet dostaniesz rekompensate.
Spróbuj też na farmie w prawym górnym rogu jest niebieska chmurka z czerwonym wykrzyknikiem,nie wiem czy to pomoże,ale ostatnio jeden z sojuszników napisał i zaraz dostał event,może tylko taka zbieżność ale warto spróbować. Pozdrawiam i powodzenia
Ja mam to samo .Stoi fotel biały ekran i pisze BRAK DOSTĘPNYCH FILMIKÓW
nie wiem o co tu chodzi
ja nic nie widzę tzn ani fotela ani reklamy.
Podpowiedzcie gdzie mam jednego i drugiego szukać ?