Zamieściłem informację w Oficjalnych Ogłoszeniach o pracach konserwacyjnych, które aktualnie mają miejsce. Z góry uprzedzam pytania - notka została późno opublikowana, ponieważ dopiero wracam ze swojej realnej pracy.
Za wszelkie niedogodności i utrudnienia najmocniej przepraszamy.
Dzięki, zaczarowana... wyspy tym razem nie robię, więc szukać nie będę Szkoda tylko, że akurat w następnej ofercie miał u mnie licencję na wydobycie złota... jak pech, to pech
o co chodzi z tymi wiadomościami z tablicy ogłoszeń jak sie kliknie na te ogłoszenia to czasem pisze ze nagroda dla mnie 4 złote podkowy a jaj jej nie dostaje
o co chodzi z tymi wiadomościami z tablicy ogłoszeń jak sie kliknie na te ogłoszenia to czasem pisze ze nagroda dla mnie 4 złote podkowy a jaj jej nie dostaje
Dopisuje się do konta, ale widoczna jest dopiero po przelogowaniu
Zakupy w pierwszym rzędzie, takie z dystrybutorem powodują, że kupujesz paliwo, za dolary dolicza 8 jednostek, za złoto 16 jednostek, na 24 godziny możesz dokonać trzech zakupów. Zakupy w drugim rzędzie, z kanistrami, powodują, że na godzinę zamiast 10 jednostek odnawiają się w przypadku: zakupu za dolary 11 jednostki; zakupu za złoto 12 jednostki. Kupiłam obydwie możliwości i teraz na godzinę odnawia mi się 13 jednostek paliwa, tak będzie przez 24 godziny. Trzeciego rzędu nie kupowałam, to nie wiem jak działają
Dzięki Zaraz zacznę się na tym bardziej skupiać w praktyce
Jeśli posiadasz pocztę na domenie "Wirtualna Polska", wtedy możesz nie otrzymać takiego maila. WP blokuje maile podarunkowe od Good Games Studios. Należy skontaktować się z Supportem w tej sprawie.
Ale świństwo po pewnym czasie napełniło mi się paliwo więc znów chciałam kogoś wyzwać ale gdy klikałam start mi okienko się zamykało, żadnej nagrody za przegraną ani wygraną, więc się przelogowałam wchodzę a tu tylko 6 sztuk paliwa, by się wstydzili..
Komentarz
Zamieściłem informację w Oficjalnych Ogłoszeniach o pracach konserwacyjnych, które aktualnie mają miejsce. Z góry uprzedzam pytania - notka została późno opublikowana, ponieważ dopiero wracam ze swojej realnej pracy.
Za wszelkie niedogodności i utrudnienia najmocniej przepraszamy.
Pozdrawiam,
Yattmur
Dostęp do Gry jest ponownie możliwy.
Yattmur
Sprawdźcie swoje skrzynki mailowe, na które macie zarejestrowane konta.
GGS wysyła prezenty
Pozdrawiam
Cześć Margo
Dostałem dokładnie to samo więc chyba wszyscy mają identycznie
Serdecznie pozdrawiam.
jak tak częściej będą takie resety - to odechciewa się grać
OMG, to ja już nie wiem czy śmieć się czy płakać... Że po aktualizacji są błędy to już się przyzwyczaiłam, ale żeby po hotfixie?
Przetransportował się na Hawajską Wyspę , tam Go teraz szukaj
hahah juz wiem dodaj sie po ponownym zalogowaniu
Dopisuje się do konta, ale widoczna jest dopiero po przelogowaniu
Mi jak zwykle nic nie dano
Dzięki
Dzięki za info, prezenty odebrane... miły gest, nie powiem...
Czy Wam tez wiecznie brakuje paliwa?
Witaj Kuba,
Jeśli posiadasz pocztę na domenie "Wirtualna Polska", wtedy możesz nie otrzymać takiego maila. WP blokuje maile podarunkowe od Good Games Studios. Należy skontaktować się z Supportem w tej sprawie.
Pozdrawiam,
Yattmur
Ja tak samo
Może 10 to by było fajnie.