mam pytanie,jak teraz zaprasza sie osoby do sojuszu?pomimo ze widzac opis osoby nie nalezy ona do zadnego sojuszu nie mam tej ikonki zapros do sojuszu i nie wiem o co chodzi
Nie podoba mi się ta zmiana dotycząca wysyłania zaproszeń,skoro już nie można zapraszać graczy do sojuszu,to po co została ikonka z taką funkcją.To jest podcinanie i wymuszanie na graczach tego,ze maja być w sojuszach.nie chcę nie przyjmuję i jest ok,a teraz to wogóle utrudniło się sojuszom pozyskiwanie nowych graczy.Drodzy moderatorzy,błagam tak się ma ludzi zachęcać do gry?naprawdę nie tędy droga.pozdrawiam.
Nie podoba mi się ta zmiana dotycząca wysyłania zaproszeń,skoro już nie można zapraszać graczy do sojuszu,to po co została ikonka z taką funkcją.To jest podcinanie i wymuszanie na graczach tego,ze maja być w sojuszach.nie chcę nie przyjmuję i jest ok,a teraz to wogóle utrudniło się sojuszom pozyskiwanie nowych graczy.Drodzy moderatorzy,błagam tak się ma ludzi zachęcać do gry?naprawdę nie tędy droga.pozdrawiam.
to nie jest zmiana tylko błąd,zapraszanie wróci jak tylko to naprawią.Kiedy?Tego nie wiedzą najstarsi górale.
Tego jeszcze nie wiadomo Na pewno poinformujemy Was o niej z wyprzedzeniem na forum. Zapraszam do systematycznego zaglądania do działu Oficjalnych Ogłoszeń.
Komentarz
kiedy w koncu mozna bedzie wysylac zaproszenia do sojuszu ,
Cześć.
Opisywany problem prawdopodobnie zostanie wyeliminowany wraz z najbliższą aktualizacją.
Pozdrawiam
TheModerator
Tego jeszcze nie wiadomo
Pozdrawiam