Strona główna Polish Sugestie, pochwały i krytyka

Wyspiarska farma

13»

Komentarz

• edytowano 29.08.2014
    Witam serdecznie.
    Jesteś na 30 lvl to może dopiero go zacząłeś(łaś).Od tego lvlu jest wyspa.
    Wyloguj sie i zaloguj ponownie to może się pojawi.
  • Psotna Farmerka (PL1)Psotna Farmerka (PL1) PL1 Posty: 2,602
    edytowano 29.08.2014
    Jack Olson napisał użytkownik: »
    z tego co widzę na forum to ta wyspa to nie jest takie cudo? A ja chciałem dowiedzieć się czemu nie mam samolotu. Może ktoś wie?

Wyspa jest tak jak napisał Arkadiusz20052 od 30 lvla, ale najpierw trzeba odblokować lotnisko używając niewielkiej ilości certyfikatów (o ile mnie pamięć nie myli 25 szt.). Dopiero wtedy po wykonaniu kilku prostych zadań powinien pojawić się samolot :) i możesz już polecieć na wyspę.
  • Jack Olson (PL1)Jack Olson (PL1) PL1 Posty: 18
    edytowano 29.08.2014
    ja to wszystko mam ale nie wiem czemu nie pojawił sie ten samolot. A teraz po przeczytaniu teg oco tu ludzie piszą to zastanawiam sie czy warto się o to martwić (o ten brak samolotu) tylko szkoda bo jakies dolary wymieniłem i poszły się ... :)
  • asia13asia (PL1)asia13asia (PL1) Posty: 44
    edytowano 30.08.2014
    Jak wielu wcześniej pisało moje zdanie jest podobne, zabawiłam się w rozbudowie farmy na wyspie, jestem w połowie rundy i poszło już ok 150 milionów kasy na tę farmę, gra wyspiarska tak zbudowana aby stawiac budynki tylko kupione za złoto bo inaczej nie uda sie dojsc do konca - gratulacje głupiego pomysłu na dojenie forsy z graczy.
    Tę runde dokoncze i wiecej nie bede tracic czasu na syzyfową robote aby moja praca znikła po 30 dniach, szkoda mi tez ciezko zarobionej kasy na pierwszych farmach ktora ulatnia sie jak wrzaca woda we wyspiarskiej farmie po rozmysleniu mialam te farme nazwac sobie - utopia - pasuje jak ulał.
    Zeby ktos nie powiedzial, że wszystko krytykuje - pomysł i grafika ciekawa ale reszta....... brak słów.
  • Maniusia.m (PL1)Maniusia.m (PL1) Posty: 16
    edytowano 31.08.2014
    Popieram, Wyspa ma zostać NA STAŁE, nie niszczyć naszej pracy!
  • dorota787 (PL1)dorota787 (PL1) PL1 Posty: 12
    edytowano 01.09.2014
    Witajcie :)
    kończy się wyspa i kończy się przygoda :) czytam powyższe wypowiedzi i stwierdzam że potraficie jedynie narzekać
    jak ktoś mam mało kasy i nie ma ochoty grać na wyspie to niech nie gra a jak ktoś ma kasy pod dostatkiem to zamiast ją chomikować w skarpecie miło spędzi czas na wyspie
    pozdrawiam serdecznie i życzę wielu powodów do radości :)
  • gilowianka (PL1)gilowianka (PL1) Posty: 19
    edytowano 01.09.2014
    Udało mi się skończyć drugi rozdział na wyspie , ale informacja o tym że teraz zawsze egzotyczne owoce trzeba ładować na statek ukazała się po czasie . Chyba większość graczy wolała statek z poprzednim załadunkiem i odpływający trzy razy dziennie. To nie w porządku było ,że już po wejściu na wyspę dowiedzieliśmy się o nowych zasadach z załadunkiem statku. Z CHROME NIE MAM WEJŚCIA NA FORUM. Od bardzo długiego czasu!
  • Lunari78 (PL1)Lunari78 (PL1) PL1 Posty: 105
    edytowano 01.09.2014
    popieram was też jej nie robię same straty zamiast zysku wyspa to mina przeciwpiechotna :(:mad:
  • Tomm BreitnerTomm Breitner Posty: 1
    edytowano 20.02.2015
    Powiązanie z wyspiarską farmą.

Kiedy zniknie zależność w tym co robię na głównej farmie, farmie smakosza i farmie kwiatowej z tym co robię na wyspiarskiej farmie?

Jak nie wymienię farmerskich dolarów na wyspiarskie dolary i nie polecę na wyspę, to nie mam wyspiarskiej farmy.

Na wyspiarskiej farmie mam odrębną walutę, odrębny panel zarządzania, wspólnym elementem jest ilość posiadanego złota i ilość punktów doświadczenia.
    O budowie, rozbudowie farmy, produkcji decyduje ilość posiadanych przeze mnie wyspiarskich dolarów i ilość złota.

Jak mam niewystarczającą ilość wyspiarskich dolarów, to nie mogę produkować, budować, rozbudowywać.

Powinienem więc być niezależny we wszystkim co robię na głównej farmie, farmie smakosza, farmie kwiatowej a tym co robię na wyspiarskiej farmie, dotyczy to szczególnie budowy i rozbudowy w tym samym czasie.

Jak rozbudowuję lub buduję coś na głównej farmie, farmie smakosza i farmie kwiatowej, to w tym samym czasie nie mogę nic rozbudowywać lub budować na wyspiarskiej farmie chociaż mam wystarczającą ilość pracowników i wyspiarskich dolarów, która jest odrębną walutą.
  • zenon1212 (PL1)zenon1212 (PL1) Posty: 15
    edytowano 20.02.2015
    lotnisko nowa wyspa cud miód ciężko budować i rozwijać te wyspę a zwłaszcza przez zadowolenie rolników
    jak się rozkręcę to Mi brakuje miejsca na dekoracje oczywiście tylko dolce
  • Psotna Farmerka (PL1)Psotna Farmerka (PL1) PL1 Posty: 2,602
    edytowano 21.02.2015
    Tomm Breitner napisał użytkownik: »
    (...)

Kiedy zniknie zależność w tym co robię na głównej farmie, farmie smakosza i farmie kwiatowej z tym co robię na wyspiarskiej farmie? (...)

NIGDY! Więc sorry Winnetou, ale musisz jakoś z tym żyć ;) Lub olać wyspę i tyle...

A swoją drogą pięknie to wszystko opisałeś, pięknie zaprawdę - tylko nie bardzo wiem po co, bo my to wszystko znamy z autopsji i nic z tego nie wynika i nie wyniknie, poza tymi zależnościami, które są w grze obecnie.
  • magdasm27 (PL1)magdasm27 (PL1) Posty: 150
    edytowano 21.02.2015
    ROBIE WYSPE PO RAZ KOLEJNY I PRZYZNAJE NA POCZATEK UZYWAM ZLOTA DO ROZBUDOWY BANKU BO BEZ TEGO CIEZKO JEST ROBIC CO KOLWIEK DALEJ I JESZCZE ANI RAZU NIE UDALO MI SIE ZALICZYC WSZYSTKICH 3 KSIAZEKA GRAM CZESTO
    Jak zaczynam widzieć jak mi dolce topnieją i jak sobie podlicze ile już dolcow poszlo w te 2 nowe farmy to szkoda gadac można ja naprawdę lepiej zainwestować
    Możemy sobie pisać i pisać narzekac i narzekac ale BF i tak nie slucha naszych skarg próśb żeby cos z tym zrobić mamy przykład po bledach które się ciagna i ciagna i końca ich nie ma
  • Amartia24Gamer (PL1)Amartia24Gamer (PL1) PL1 Posty: 10
    edytowano 22.02.2015
    a gdzie się podział handlarz z nasionami miał być jeszcze 3 dni po zakończeniu wyspy nie kupiłam nasion. To chyba jakiś żart
  • YattmurYattmur Guest Posty: 1,057
    edytowano 22.02.2015
    Amartia24Gamer napisał użytkownik: »
    a gdzie się podział handlarz z nasionami miał być jeszcze 3 dni po zakończeniu wyspy nie kupiłam nasion. To chyba jakiś żart

Witaj,

Spróbuj się przelogować do Gry. U mnie handlarz muszelek nadal stoi koło zaparkowanego jeepa :)

Pozdrawiam,
    Yattmur

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik