z tego co widzę na forum to ta wyspa to nie jest takie cudo? A ja chciałem dowiedzieć się czemu nie mam samolotu. Może ktoś wie?
Wyspa jest tak jak napisał Arkadiusz20052 od 30 lvla, ale najpierw trzeba odblokować lotnisko używając niewielkiej ilości certyfikatów (o ile mnie pamięć nie myli 25 szt.). Dopiero wtedy po wykonaniu kilku prostych zadań powinien pojawić się samolot i możesz już polecieć na wyspę.
ja to wszystko mam ale nie wiem czemu nie pojawił sie ten samolot. A teraz po przeczytaniu teg oco tu ludzie piszą to zastanawiam sie czy warto się o to martwić (o ten brak samolotu) tylko szkoda bo jakies dolary wymieniłem i poszły się ...
Jak wielu wcześniej pisało moje zdanie jest podobne, zabawiłam się w rozbudowie farmy na wyspie, jestem w połowie rundy i poszło już ok 150 milionów kasy na tę farmę, gra wyspiarska tak zbudowana aby stawiac budynki tylko kupione za złoto bo inaczej nie uda sie dojsc do konca - gratulacje głupiego pomysłu na dojenie forsy z graczy.
Tę runde dokoncze i wiecej nie bede tracic czasu na syzyfową robote aby moja praca znikła po 30 dniach, szkoda mi tez ciezko zarobionej kasy na pierwszych farmach ktora ulatnia sie jak wrzaca woda we wyspiarskiej farmie po rozmysleniu mialam te farme nazwac sobie - utopia - pasuje jak ulał.
Zeby ktos nie powiedzial, że wszystko krytykuje - pomysł i grafika ciekawa ale reszta....... brak słów.
Witajcie
kończy się wyspa i kończy się przygoda czytam powyższe wypowiedzi i stwierdzam że potraficie jedynie narzekać
jak ktoś mam mało kasy i nie ma ochoty grać na wyspie to niech nie gra a jak ktoś ma kasy pod dostatkiem to zamiast ją chomikować w skarpecie miło spędzi czas na wyspie
pozdrawiam serdecznie i życzę wielu powodów do radości
Udało mi się skończyć drugi rozdział na wyspie , ale informacja o tym że teraz zawsze egzotyczne owoce trzeba ładować na statek ukazała się po czasie . Chyba większość graczy wolała statek z poprzednim załadunkiem i odpływający trzy razy dziennie. To nie w porządku było ,że już po wejściu na wyspę dowiedzieliśmy się o nowych zasadach z załadunkiem statku. Z CHROME NIE MAM WEJŚCIA NA FORUM. Od bardzo długiego czasu!
Kiedy zniknie zależność w tym co robię na głównej farmie, farmie smakosza i farmie kwiatowej z tym co robię na wyspiarskiej farmie?
Jak nie wymienię farmerskich dolarów na wyspiarskie dolary i nie polecę na wyspę, to nie mam wyspiarskiej farmy.
Na wyspiarskiej farmie mam odrębną walutę, odrębny panel zarządzania, wspólnym elementem jest ilość posiadanego złota i ilość punktów doświadczenia.
O budowie, rozbudowie farmy, produkcji decyduje ilość posiadanych przeze mnie wyspiarskich dolarów i ilość złota.
Jak mam niewystarczającą ilość wyspiarskich dolarów, to nie mogę produkować, budować, rozbudowywać.
Powinienem więc być niezależny we wszystkim co robię na głównej farmie, farmie smakosza, farmie kwiatowej a tym co robię na wyspiarskiej farmie, dotyczy to szczególnie budowy i rozbudowy w tym samym czasie.
Jak rozbudowuję lub buduję coś na głównej farmie, farmie smakosza i farmie kwiatowej, to w tym samym czasie nie mogę nic rozbudowywać lub budować na wyspiarskiej farmie chociaż mam wystarczającą ilość pracowników i wyspiarskich dolarów, która jest odrębną walutą.
lotnisko nowa wyspa cud miód ciężko budować i rozwijać te wyspę a zwłaszcza przez zadowolenie rolników
jak się rozkręcę to Mi brakuje miejsca na dekoracje oczywiście tylko dolce
Kiedy zniknie zależność w tym co robię na głównej farmie, farmie smakosza i farmie kwiatowej z tym co robię na wyspiarskiej farmie? (...)
NIGDY! Więc sorry Winnetou, ale musisz jakoś z tym żyć Lub olać wyspę i tyle...
A swoją drogą pięknie to wszystko opisałeś, pięknie zaprawdę - tylko nie bardzo wiem po co, bo my to wszystko znamy z autopsji i nic z tego nie wynika i nie wyniknie, poza tymi zależnościami, które są w grze obecnie.
ROBIE WYSPE PO RAZ KOLEJNY I PRZYZNAJE NA POCZATEK UZYWAM ZLOTA DO ROZBUDOWY BANKU BO BEZ TEGO CIEZKO JEST ROBIC CO KOLWIEK DALEJ I JESZCZE ANI RAZU NIE UDALO MI SIE ZALICZYC WSZYSTKICH 3 KSIAZEKA GRAM CZESTO
Jak zaczynam widzieć jak mi dolce topnieją i jak sobie podlicze ile już dolcow poszlo w te 2 nowe farmy to szkoda gadac można ja naprawdę lepiej zainwestować
Możemy sobie pisać i pisać narzekac i narzekac ale BF i tak nie slucha naszych skarg próśb żeby cos z tym zrobić mamy przykład po bledach które się ciagna i ciagna i końca ich nie ma
Komentarz
Jesteś na 30 lvl to może dopiero go zacząłeś(łaś).Od tego lvlu jest wyspa.
Wyloguj sie i zaloguj ponownie to może się pojawi.
Wyspa jest tak jak napisał Arkadiusz20052 od 30 lvla, ale najpierw trzeba odblokować lotnisko używając niewielkiej ilości certyfikatów (o ile mnie pamięć nie myli 25 szt.). Dopiero wtedy po wykonaniu kilku prostych zadań powinien pojawić się samolot
Tę runde dokoncze i wiecej nie bede tracic czasu na syzyfową robote aby moja praca znikła po 30 dniach, szkoda mi tez ciezko zarobionej kasy na pierwszych farmach ktora ulatnia sie jak wrzaca woda we wyspiarskiej farmie po rozmysleniu mialam te farme nazwac sobie - utopia - pasuje jak ulał.
Zeby ktos nie powiedzial, że wszystko krytykuje - pomysł i grafika ciekawa ale reszta....... brak słów.
kończy się wyspa i kończy się przygoda
jak ktoś mam mało kasy i nie ma ochoty grać na wyspie to niech nie gra a jak ktoś ma kasy pod dostatkiem to zamiast ją chomikować w skarpecie miło spędzi czas na wyspie
pozdrawiam serdecznie i życzę wielu powodów do radości
Kiedy zniknie zależność w tym co robię na głównej farmie, farmie smakosza i farmie kwiatowej z tym co robię na wyspiarskiej farmie?
Jak nie wymienię farmerskich dolarów na wyspiarskie dolary i nie polecę na wyspę, to nie mam wyspiarskiej farmy.
Na wyspiarskiej farmie mam odrębną walutę, odrębny panel zarządzania, wspólnym elementem jest ilość posiadanego złota i ilość punktów doświadczenia.
O budowie, rozbudowie farmy, produkcji decyduje ilość posiadanych przeze mnie wyspiarskich dolarów i ilość złota.
Jak mam niewystarczającą ilość wyspiarskich dolarów, to nie mogę produkować, budować, rozbudowywać.
Powinienem więc być niezależny we wszystkim co robię na głównej farmie, farmie smakosza, farmie kwiatowej a tym co robię na wyspiarskiej farmie, dotyczy to szczególnie budowy i rozbudowy w tym samym czasie.
Jak rozbudowuję lub buduję coś na głównej farmie, farmie smakosza i farmie kwiatowej, to w tym samym czasie nie mogę nic rozbudowywać lub budować na wyspiarskiej farmie chociaż mam wystarczającą ilość pracowników i wyspiarskich dolarów, która jest odrębną walutą.
jak się rozkręcę to Mi brakuje miejsca na dekoracje oczywiście tylko dolce
NIGDY! Więc sorry Winnetou, ale musisz jakoś z tym żyć
A swoją drogą pięknie to wszystko opisałeś, pięknie zaprawdę - tylko nie bardzo wiem po co, bo my to wszystko znamy z autopsji i nic z tego nie wynika i nie wyniknie, poza tymi zależnościami, które są w grze obecnie.
Jak zaczynam widzieć jak mi dolce topnieją i jak sobie podlicze ile już dolcow poszlo w te 2 nowe farmy to szkoda gadac można ja naprawdę lepiej zainwestować
Możemy sobie pisać i pisać narzekac i narzekac ale BF i tak nie slucha naszych skarg próśb żeby cos z tym zrobić mamy przykład po bledach które się ciagna i ciagna i końca ich nie ma
Witaj,
Spróbuj się przelogować do Gry. U mnie handlarz muszelek nadal stoi koło zaparkowanego jeepa
Pozdrawiam,
Yattmur