Prima time 200%

Coś tu jest nie tak z tym primem. Ponoć twórcy dążą do tego zęby było sprawiedliwie, równe szanse dla każdego a prim 200% maja osoby które rzadko się logują i mało graja.
Coś tu chyba jest nie tak...
PYTAM GDZIE TU SPRAWIEDLIWOŚĆ....
Kto mnie popiera ręka do góry
Coś tu chyba jest nie tak...
PYTAM GDZIE TU SPRAWIEDLIWOŚĆ....
Kto mnie popiera ręka do góry
werdakub @ pl 1
Post edited by werdakub (PL1) on
0
Komentarz
Myślę, że to jest losowe i nie ma znaczenia kto ile czasu spędza w grze.
Może jest to kwestia zaangażowania w kupowanie złota? Nie kupiłam ani sztuki od czasu zmiany algorytmu naliczania zadowolenia na farmach.
Jeśli usuwa się z życia miłość i życzliwość, to usuwa się się wszelką przyjemność.
Cyceron
Witaj. Prima Time 200% jest przyznawany losowo. Nie ma to nic wspólnego z czasem spędzanym na grze, zakupowaniem złota, poziomem Gracza itp. Jest to czysto losowa sprawa.
Pozdrawiam
Board Moderator
Calypso
Czy powinna sie skusić?
Od paru tych samych ludzi w sojuszu słyszę raz w tygodniu mam prim 200%
A ja miałem od zmiany zadowolenia w grze ino raz i to o drugiej w nocy (o tej porze to ja spie)
Wiem ze miałem bo mi sojuszniczka powiedziała
Cześć. A ja mam kurę co znosi mi złote jajka na farmie i to po północy a kaczki zamiast jajek dają mi złote monety - wierzysz mi ? Ludzie różne rzeczy opowiadają, które nie koniecznie mają odniesienie do rzeczywistości. Mnie zaciekawił Twój wpis, że sojuszniczka Ci powiedziała o tym,że miałeś prime w nocy. Skąd ona o tym wiedziała jak jeden user nie ma wglądu w konto drugiego? No chyba, że podałeś Jej hasło do konta,ale jest to złamanie regulaminu a Ty pewnie byś się nie przyznał do tego publicznie
Prima 200% jest więc losowe a wylewanie żali na forum ani nie spowoduje , że prime będzie częściej ani , że większe. Sprowokuje tylko zupełnie nikomu nie potrzebne dyskusje
Jak będę chciał to dam nawet Papierzowi
A Tobie w prim 20 % nawet nie uwierzę
Pomijam ton w jakim się wypowiedziałeś a hasła nikomu nie możesz udostępnić , gdyż jest to złamanie regulaminu i ogólnych warunków umowy i nawet wspomnianej Osobie nie możesz go udostępnić.
Mi w prim 20% nie wierzysz oraz w te co napisałam a w prime co tydzień i to 200% już uwierzyłeś?
Pozostawię to bez komentarza .Twoim wpisem odnośnie informowania Cię o prime przez Sojuszniczkę zainteresować powinien się Support bo istnieje wysokie prawdopodobieństwo, że złamałeś regulamin.
Pozdrawiam
moze nie codziennie ale nader czesto , no i co z tego zni razu nie korzystalem . bo i po co , pozmieniali balans gry ,to nie widze sensu w cokolwiek ladowac ;p
Często pojawia mi się prime time na zakup złota z promocją 200%
Poza tematem, polszczyzna nie boli, a moderator polskiego forum powinien świecić przykładem
that he could think of nothing else.
He lived by the light of her eyes and gladly did whatever she asked...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Sojusz Farmerusie
zaprasza aktywnych sojuszników!
Mamy 2 wolne miejsca! Zapraszamy!
Dokładnie tak.
Na moim koncie (gram dosyć sporo) jeszcze nigdy nie trafiłem na Prime Time +200%.
Na koncie mojego syna pojawia się dosyć często.
Różnica pomiędzy tymi kontami jest taka że ja czasem kupuję złoto a syn nie.
Wniosek nasuwa się tylko jeden.
Bez obrazy Calypso, ale nie wierzę w tą losowość.
Ja również na początku nie miałam Prime Time +200% dopóki nie przestałam kupować złota.
to nie jest sprawiedliwe i z pewnoscia nie jest losowo sorry takie sa fakty
spójrz najpierw na swoje podwórko...
po 1 to edytuj swoje posty bo robi sie niepotrzebny spam
po 2. to posiadanie dwóch lub więcej kont jest niezgodne z regulaminem
a po 3 - patrząc na Twoją farme strasznie sie zdziwiłam że nie jesteś w stanie ukończyć eventu bez złota, tym bardziej teraz, gdy można wybierać poziom trudności
odnośnie tematu - miałam kilka razy 200 %, tylko raz skorzystałam i wystarczy.
jak widac po farmach innych graczy - bez złota, przyśpieszania budowy i tych innych "luksusowych" dodatków - też można grać.
wtedy gra tak szybko sie nie nudzi, bo jak ktoś ostatnio mądrze napisał "nie od razu Kraków zbudowano". gdyby jednego dnia można było ukończyć wszystkie zadania na farmach, rozbudować wszystkie budynki to po tygodniu 90 % osób przestało by grać.
dzięki temu że gra jest tak "rozciągnięta" w czasie to zawsze jest coś do roboty i zawsze coś się dzieje