złoto

witam kupiłem właśnie złoto w czasie prime time i nie zostało mi dodoane 50 procent prosze o jakąs odpowiedż dlaczego
prosze o jakąś odpowiedz
ja kupiłam a właściwie próbowałam podczas promocji kupić ale nic nie dostałam... Co jest grane...
prosze o jakąś odpowiedz
ja kupiłam a właściwie próbowałam podczas promocji kupić ale nic nie dostałam... Co jest grane...
Post edited by kubamika1292 on
0
Komentarz
proponuję skontaktować się z supportem w celu odzyskania bonusu.
Przepraszamy za zaistniałą sytuację.
Pozdrawiam,
L.
Pozdrawiam
Ale ja mam pytanie lub propozycje.. zwijcie jak chcecie..
mianowicie jesli chce cos pominac za zloto to robi to od razu po jednym kliknieciu, a jesli chodzi o zloto (w koncy zloto nabywamy za nasze zlotowki)powinien pojawic sie komunikat z prosba o potwierdzenie zamiaru wydania zlota... tak samo jak komunikat mamy z pytaniem czy na pewno wyburzyc obiekt tak samo powinien pojawic sie komunikat czy na pewno pominac za zloto, lub czy na pewno kupic za zloto itp...
sumujac powinno byc to zrobione tak aby nie zdazalo nam sie przypadkowo kliknac i stracic zloto, ja nie ukrywam ze okolo 4.000 zlota przypadkow w ten sposob juz stracilem, wiem ze nikt mi tego nie zwroci dlatego uwazam ze taki komunikat z pytaniem o potwierdzenie powinien sie pojawiac
dobrze wiedziec ze nie tylko ja zauwazylem tu brak takiego komunikatu i nie jestem z tym pomyslem sam
Ale wiadomo GGS to firma nastawiona na zysk, ciągle kombinują jak tu z nas graczy złoto wydoić, nawet podstępem, dlatego nie sądzę, aby kiedykolwiek dodali tę opcję, mam jednak nadzieję, że nie pozostaną głusi na propozycje graczy i kiedyś nas miło w tej sprawie zaskoczą - oby!
Ale skoro tak to moze w koncu wezma sie w garsc... zbankrutowac nie zbankrutuja jesli taki komunikat by sie pojawil..
Ci co beda chcieli wydac zloto to wydadza a Ci co chca oszczedzac nie beda narazeni na przypadkowe jego wydanie...
mam nadzieje ze w koncu taki komunikat w grze zacznie sie pojawiac
Pozdrawiam,
L.