Ogłoszenie jak ogłoszenie. Dyskusję można rozpocząć po aktualizacji i weryfikacji błędów z nią związanych. I po odkryciu ukrytych aktualizacji I dodam jeszcze , że aktualizacja jak zwykle podczas eventu- tym razem silos rybny i jarmark- czy już nie można inaczej?
i zlikwidujcie górną reklamę w chromie, po tej aktualce. do bocznej przywykłem, ale gorna przeszkadza w grze. Tak było już raz na Grecie, a teraz na głownej (
czyli szumne zapowiedzi zakończyły się w zasadzie zmianami o znikomym stopniu znaczenia. Ale wysoko 7 poziom- ho ho ho No to chyba zbieranie punktów unii potrwa latami, diamenty i obsydiany to przy tym pikuś
Dla mnie największy kłopot z unią (na teraz), to pamiętanie o odbieraniu tych punktów - przez swoje zapominalstwo tracę i zazwyczaj nie odbieram pełnej ilości. Przyznam, że wolałabym, by punkty unii dopisywały się automatycznie przy logowaniu tak, jak premia za dzienne logowanie.
Na czym polega "dostosowanie poziomów unii"? Ja mam chyba za niski poziom, by zauważyć jakąkolwiek różnicę.
Zmniejszyły się ilości produktów jakie trzeba zebrać do następnego poziomu. Diana
A bo to chyba chodzi o to zebrane mleko, kukurydze itp....i myślę tego nam było trzeba 100 % graczy miała problem zebrać 15 tys, mleka, jak dobrze, że ggs nam pomogło bo jak o zbieranie pkt, to jakoś nie widać różnicy
Na czym polega "dostosowanie poziomów unii"? Ja mam chyba za niski poziom, by zauważyć jakąkolwiek różnicę.
Zmniejszyły się ilości produktów jakie trzeba zebrać do następnego poziomu. Diana
A bo to chyba chodzi o to zebrane mleko, kukurydze itp....i myślę tego nam było trzeba 100 % graczy miała problem zebrać 15 tys, mleka, jak dobrze, że ggs nam pomogło bo jak o zbieranie pkt, to jakoś nie widać różnicy
Dokładnie: Ja miałem jeszcze problemy z lucerną i brukwią a jeszcze humus i karma dla kur? O dzięki Ci Zespole!
mi się wydaje , że przedtem też było tyle samo pkt, co teraz. Ale chciałem o czym innym. Dostałem niespodziankę , dekorację 2x2 za 25 pkt na 10 lecie BF. Fajnie, ale troszkę dziwne podejście, niedawno, ot tak za darmo dawaliście opierzony kasztelan, czy parasol 2x2 za 34 pkt, a tu taka okazja i tylko 25? słabo się cenicie. Diano przekaż to do GGS.
Witajcie Tylko gracze, którzy grają w Big Farm od 10 lat, otrzymali tę dekorację. To część uroczystości. Więcej informacji otrzymamy później. Kiedy zaczynają się uroczystości.
A ja to nawet pomału sie już boje tych uroczystości, im bardziej cos zapowiadane, tym większe nic dla graczy, a ostatnio to już nawet obawa co nam jeszcze z nagród okroją i czy znów nie wskoczy jakieś nowe cudowne pudełko ze starymi kurnikami
Witajcie Tylko gracze, którzy grają w Big Farm od 10 lat, otrzymali tę dekorację. To część uroczystości. Więcej informacji otrzymamy później. Kiedy zaczynają się uroczystości.
Gram w BF od 10 lat a dekoracji nie otrzymałam:(((
...Swoją drogą ...jak wygląda ta dekoracja , która jest na te 10 - urodziny ..? ..bardzo ciekawa jestem jak wygląda ..? , jak ktoś może podesłać ..coś ..?
Dziękuję za podesłanie ..!! Czuję niesmak ....bo na te 10 -rocznicę spodziewałam się czegoś .....Większego !!! ..tu akurat GGS ..nie popisało się ..? i jeszcze tak malutkiego ...? . Uważam że ludzie którzy są tu ...przez tyle lat zasługują na coś ..większego ...,choć to jest tylko moje zdanie ..!!
dekoracja ładna, dobrze ze małych rozmiarów bo 2x2 , ale z okazji 10-lecia jej wartośc zadowolenia mogłaby wynosić conajmniej 250 widac jak ggs ceni graczy grających z nimi od początku liczyłam na coś extra i się przeliczyłam osobiście czuję się niedoceniona i nie bardzo mam co świętować
Z zapowiedzi na ten miesiąc można wnioskować, że przed nami jeszcze event polegający na budowaniu dekoracji na 10lecie, czyli dostaniemy dekorację, której zadowolenie będziemy podnosić we własnym zakresie (pewnie zbiorami).
Ta dekoracja, którą otrzymali gracze z 10letnim stażem teraz, sama w sobie jest już czymś ekstra - dodatkową niespodzianką. Dostaliście coś, czego inni gracze nie dostaną, więc zostaliście w szczególny sposób docenieni.
Z zapowiedzi na ten miesiąc można wnioskować, że przed nami jeszcze event polegający na budowaniu dekoracji na 10lecie, czyli dostaniemy dekorację, której zadowolenie będziemy podnosić we własnym zakresie (pewnie zbiorami).
Ta dekoracja, którą otrzymali gracze z 10letnim stażem teraz, sama w sobie jest już czymś ekstra - dodatkową niespodzianką. Dostaliście coś, czego inni gracze nie dostaną, więc zostaliście w szczególny sposób docenieni.
A nie będzie tak, że za rok dostaną ją kolejni? Tak było z farmerskim placem zabaw na 5 lecie BF. Moje 5 lat minęło w listopadzie i nie dostałam wtedy dekoracji. Dostałam ją rok później.
Fajnie by było, aczkolwiek osobiście jestem pesymistką właśnie po sytuacji z dekoracją za 5lecie. Ostatecznie bowiem z tą dekoracją (za 5lecie) skończyło się tak, że otrzymało ją kilka roczników (nie wiem, czy to były dwa, czy trzy), ale potem system się popsuł i dekoracja za 5lecie została usunięta z gry.
Komentarz
I dodam jeszcze , że aktualizacja jak zwykle podczas eventu- tym razem silos rybny i jarmark- czy już nie można inaczej?
Diana
No to chyba zbieranie punktów unii potrwa latami, diamenty i obsydiany to przy tym pikuś
100 % graczy miała problem zebrać 15 tys, mleka, jak dobrze, że ggs nam pomogło
bo jak o zbieranie pkt, to jakoś nie widać różnicy
Ja miałem jeszcze problemy z lucerną i brukwią
Tylko gracze, którzy grają w Big Farm od 10 lat, otrzymali tę dekorację. To część uroczystości. Więcej informacji otrzymamy później. Kiedy zaczynają się uroczystości.
Gratulacje dla 10-latków - za tę wytrwałość rzeczywiście należy Wam się nagroda
Diana
dekoracje ....
..bardzo ciekawa jestem jak wygląda ..? , jak ktoś może podesłać ..coś ..?
to dostała moja szefowa
Czuję niesmak ....bo na te 10 -rocznicę spodziewałam się czegoś .....Większego !!!
..tu akurat GGS ..nie popisało się ..?
tylko moje zdanie ..!!
osobiście czuję się niedoceniona i nie bardzo mam co świętować
Tak było z farmerskim placem zabaw na 5 lecie BF. Moje 5 lat minęło w listopadzie i nie dostałam wtedy dekoracji. Dostałam ją rok później.