Strona główna Polish Problemy techniczne i błędy

Opóźnienie w pojawianiu się fajerwerków

2»

Komentarz

• jack6226 (PL1)jack6226 (PL1) PL1 Posty: 12
    Przez te opóżnione fajerwerki
    pies mi się zesikał na nowe panele
    kto mi teraz odda za te panele kase
  • TOMTOM PL1 Posty: 412
    Witajcie,
    czekamy na odpowiedź ze strony zespołu, jak dostaniemy jakieś info przekażemy je.
    Tom
  • petra (PL1)petra (PL1) PL1 Posty: 87
    Ten gościu co to puszcza ma ubaw po pachy, jestem ciekaw czy inne nacje narodowe tak lekceważąco traktuje!!!!!!!! 
  • Renata04 (PL1)Renata04 (PL1) PL1 Posty: 52
    To celowe działanie ze strony GGS bo pewnie gracze za mało złota kupili i go wydali co było widać w leju sojuszniczym który cieszy się zainteresowaniem nielicznych graczy....inaczej jest z Chińskim Rokiem to robi większość i pewnie stąd te utrudnienia..... :/
  • z chwilą wystrzelenia 1 fajerwerków  na farmie mój pies uciekł ,pobiegł do sąsiada bo tam jest suczka :)))
    alimentów nie będę płacić   hihihihihi
    Miłego dzionka życzę  wszystkim farmerom    :*
  • Paralusek (PL1)Paralusek (PL1) PL1 Posty: 694
    edytowano 28.01.2020
    TOM powiedział(a):
    Witajcie,
    czekamy na odpowiedź ze strony zespołu, jak dostaniemy jakieś info przekażemy je.
    Tom

odpisza że są świadomi i pracują nad tym, aby rozwiązać problem,ale czas ucieka, wiec...ja juz nie czekam na żadne fajerki...biorę sprawe   w swoje rece..zostało tylko 7 dni...a ten dekor raz  w roku trzeba zdobyć, nima ze to że siamto...będe go miała hahhahaah
    ps1. Katsuo juz napisał...ważna sprawa..tak jak napisałam,,mysla nad tym;-((((

ps,2.napisałam do wsparcia..o to co mi min..odpisali:

:"............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................"
    .
    ...no cóz..ja tez nie widzę  fajerków,,,hahhahhah

Post edited by Diana on
  • Tella (PL1)Tella (PL1) PL1 Posty: 156
    A ja nie będę go miała:((( nie wydam ani złotówki na to badziewie. Chyba że GGS da mi go w ramach rekompensaty:))))))))))))
  • jola62 (PL1)jola62 (PL1) PL1 Posty: 1,188
    gdzie są fajawerki od rana ich nie ma
  • Dogberry11 (PL1)Dogberry11 (PL1) PL1 Posty: 1,624
    edytowano 28.01.2020
    Paralusek (PL1) powiedział(a):
    TOM powiedział(a):
    Witajcie,
    Tom

odpisza że są świadomi i pracują nad tym, aby rozwiązać problem,ale czas ucieka, wiec...ja juz nie czekam na żadne fajerki...biorę sprawe   w swoje rece..zostało tylko 7 dni...a ten dekor raz  w roku trzeba zdobyć, nima ze to że siamto...będe go miała hahhahaah
    ps1. Katsuo juz napisał...ważna sprawa..tak jak napisałam,,mysla nad tym;-((((

ps,2.napisałam do wsparcia..o to co mi min..odpisali:

:"...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................."
    .
    ...no cóz..ja tez nie widzę  fajerków,,,hahhahhah

Czyli napisali prawdę 😉
    Wzorem lat poprzednich wiem, że zawsze coś się pitoli. Przez tydzień kręciłem jak wariat, chyba że dwieście obrotów=200 milionów. Wszystkie potrzebne elementy już zebrałem i dekoracja tak czy owak już jest. 
    Nie  piszę, co myślę, bo ostatnio bana za to dostałem.
    Złota nie kupię, bo szkoda. Dolary znowu uzbieram.

Ale granda z tym jest niewaska, zresztą nie zrobią nic, bo po co

Post edited by Diana on
  • karadok (PL1)karadok (PL1) PL1 Posty: 1,122
    @Dogberry11 (PL1) skoro udało Ci się uzbierać wszystkie żetony, to czy mógłbyś napisać, jakie zadowolenie (zwykłe i wioskowe oraz podstawowe i bonusowe) ma dekoracja? Bo z tego, co widzę, to mi wychodzi, że będzie gorsza niż zeszłoroczna.... Możliwe to??? (tzn. wiem, że wszystko w BF jest możliwe, ale jeszcze nie doszłam do etapu, na którym nic mnie "dziwi" ;))
  • Kochana ja na odpowiedź od moderatora czekam już trzy dni ale też mam komplet i mam 152 + 38/ 29 + 9
    i się od trzech dni nie zmienia czyli zostaje jak w ubiegłym roku :)
    karadok (PL1) powiedział(a):
    @Dogberry11 (PL1) skoro udało Ci się uzbierać wszystkie żetony, to czy mógłbyś napisać, jakie zadowolenie (zwykłe i wioskowe oraz podstawowe i bonusowe) ma dekoracja? Bo z tego, co widzę, to mi wychodzi, że będzie gorsza niż zeszłoroczna.... Możliwe to??? (tzn. wiem, że wszystko w BF jest możliwe, ale jeszcze nie doszłam do etapu, na którym nic mnie "dziwi" ;))
    Na razie mam tak 152 +37 PD (jeszcze jest miejsce na pasku, to może to dodatkowe wzrośnie)
    Zadowolenie wioski 29 +9 ( to jest max, bo nic nie mam na pasku rezerwy)

pozdrawiam
  • freelancer (PL1)freelancer (PL1) PL1 Posty: 245
    niestety tak działają fajerwerki

Dogberry11 (PL1) powiedział(a):
    karadok (PL1) powiedział(a):
    Na razie mam tak 152 +37 PD (jeszcze jest miejsce na pasku, to może to dodatkowe wzrośnie)
    Zadowolenie wioski 29 +9 ( to jest max, bo nic nie mam na pasku rezerwy)

pozdrawiam
    Witam: 

152/38 zwykłe
    29/9 wioskowe

więcej się nie da... pozdrawiam

jurzrma (PL1) powiedział(a):

wskoczyły na 4 min przed końcem... 
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 4,013
    edytowano 28.01.2020

wskoczyły na 4 min przed końcem... 
    Witaj :)
    Pomaga odświeżenie strony bądź ponowne zalogowanie do gry. Proszę abyś korzystał z opcji edytuj.Zamieszczanie postu pod postem jest niezgodne z regulaminem Forum.Zespół o 5 minut przedłużył czas trwania fajerwerków.Rekompensaty raczej nie będzie.
    Diana
    Post edited by Diana on
  • karadok (PL1)karadok (PL1) PL1 Posty: 1,122
    Dziękuję wszystkim za odpowiedź :).

Odświeżanie strony wcale nie pomaga tak jak powinno, gra wiesza się,  odświeża się długo, albo czasem najlepiej uruchomić od nowa a minuty lecą.

Rekompensata w postaci 5 minut jest po prostu śmieszna. Skoro zespół nie przewiduje innych rekompensat droga jest tylko jedna, o której pisać nie wolno ( wolno myśleć i działać w tym zakresie)

Uprzedzając, dlaczego piszę skoro skończyłem ? Dlatego, że w wyzwaniach dziennych są żetony do zdobycia, a że kołem lubię kręcić...
    no i gdzie te fajerwerki?
  • bb66bb (PL1)bb66bb (PL1) PL1 Posty: 128
    Oczywiście mimo obietnic dalej bubel fajerwerkowy nie został usunięty. Zapowiedź fajerwerków o 20.00 i co??? Oczywiści się nie pojawiły ! Po dwukrotnym przelogowaniu wreszcie wskoczyły, na 3 min przed końcem. żałosne :(((
  • pojawiły się tylko teraz jak zaczyna się wyznaczona h trza obowiązkowo grę od nowa odpalić wtedy zadziała

• XxasieczekxX (PL1)XxasieczekxX (PL1) PL1 Posty: 2,305
    Znowu opóźnienie w petardach, powinny być a nie ma.

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik