Od dłuższego czasu wszystkie eventy docierają na moją farmę ze sporym opóznieniem - od 5 do 7minut. Mam więc ''tyły'' gdy ruszają silosy czy mistrzostwa sojusznicze. Bardzo proszę o usunięcie tej "usterki".......... czekam na info.
Od dłuższego czasu wszystkie eventy docierają na moją farmę ze sporym opóznieniem - od 5 do 7minut. Mam więc ''tyły'' gdy ruszają silosy czy mistrzostwa sojusznicze. Bardzo proszę o usunięcie tej "usterki".......... czekam na info.
W obecnej chwili serwery maja trochę opóźnień. Przykro nam z powodu zaistniałej sytuacji .Zespół został powiadomiony o tym i będzie pracował nad poprawą pracy serwera .
Mineły prawie 2 miesiące od zgłoszenia problemu z opóznieniami eventów i nic się nie zmieniło........ Czy szanowny Zespół zechce naprawić ten błąd ??? Jeszcze raz proszę Moderatorów o interwencję i informację.
Ja również proszę o pilnowanie sprawy, gdyż w przypadku jarmarku...kilkuminutowe opóźnienia mają kluczowe znaczenie w wykorzystaniu nabytych wzmocnień.
Czas zdobytych wzmocnień aktywowany jest dopiero po rzuceniu kolejnego wyzwania więc tu nie ma to wpływu, opóźnienia dotyczą głównie startu samego wydarzenia
Tom Magduś wyjaśniła w czym problem...ale opóźnienie opóźnienie nierówne...jak się zacznie u mnie event kwadrans później, kwasu nie ma, bo nie robię, nawet jakbym robiła, te 15 minut ma nikłe znaczenie. Już inaczej jest z bublami, jeśli ktoś planuje skończyć, każda minuta jest ważna. Przy jarmarku można poczekać aż u wszystkich się na placu pojawi. Natomiast przy wyzwaniu np. 30 minutowym...jeśli gracze widzą to wyzwanie 5 czy 10 czy więcej minut później...to bardzo wiele zmienia. Boczne zegary też źle chodzą.
Diana, Tom - po raz kolejny proszę o zlikwidowanie opóznień ........... Wszystkie, ale to wszystkie eventy docierają do mnie z dużym opóznieniem (nawet do 15 min.) ale kończą się równocześnie ze wszystkimi. Ciągle jestem "w plecy'........... Niech w końcu szanowny zespół usunie ten błąd.... Naprawdę brakuje już cierpliwości........
opóźnienia w fajerwerkach zgłaszane i "naprawiane" są od styczna, a tu proszę:
jak w pysk co najmniej dziesięć min.... przy 3 godz fajerwerków to może nie jest aż taki problem, ale bez wątpienia jest to BŁĄD który nie powinien występować wcale! i pewnie polega on dokładnie na tym samym co opóźnienia w jarmarku....
Komentarz
W obecnej chwili serwery maja trochę opóźnień. Przykro nam z powodu zaistniałej sytuacji .Zespół został powiadomiony o tym i będzie pracował nad poprawą pracy serwera .
Diana
Magduś wyjaśniła w czym problem...ale opóźnienie opóźnienie nierówne...jak się zacznie u mnie event kwadrans później, kwasu nie ma, bo nie robię, nawet jakbym robiła, te 15 minut ma nikłe znaczenie.
Już inaczej jest z bublami, jeśli ktoś planuje skończyć, każda minuta jest ważna.
Przy jarmarku można poczekać aż u wszystkich się na placu pojawi.
Natomiast przy wyzwaniu np. 30 minutowym...jeśli gracze widzą to wyzwanie 5 czy 10 czy więcej minut później...to bardzo wiele zmienia.
Boczne zegary też źle chodzą.
jak w pysk co najmniej dziesięć min.... przy 3 godz fajerwerków to może nie jest aż taki problem, ale bez wątpienia jest to BŁĄD który nie powinien występować wcale! i pewnie polega on dokładnie na tym samym co opóźnienia w jarmarku....