nie chciane zakupy
Chcę w tym miejscu przestrzec wszystkich graczy używających nakładek zwiększających zbiory na polach.
Niestety już 2 - krotnie zaistniała sytuacja, ze gdy stosowałam nakładkę na kapustę, samoczynnie kupiła się na pszenicę. Teraz już mi to nie grozi, bo szanowny zepsół, który ma w głębokim poważaniu takich graczy jak ja -czyt. nie kupujących złota , tak mnie swoim błędem oskubał z tego co ciułałam przez kilka lat,że już mogę ta kapuchę wzmacniać nakładkami, bo sama pszeniczna się już nie kupi. Odpowiedzi supportu nie komentuję, bo szkoda nerwów i chyba lepiej rozglądać się za inną grą.
Gdyby nie ludzie z którymi w jakiś sposób zżyłam się przez te lata dawno powiedziałabym tym zdziercom auf wiedersehen.
Najprawdopodobniej założą mi bana za ten wpis, ale mam to w tym miejscu w którym support ma nasze problemy
Niestety już 2 - krotnie zaistniała sytuacja, ze gdy stosowałam nakładkę na kapustę, samoczynnie kupiła się na pszenicę. Teraz już mi to nie grozi, bo szanowny zepsół, który ma w głębokim poważaniu takich graczy jak ja -czyt. nie kupujących złota , tak mnie swoim błędem oskubał z tego co ciułałam przez kilka lat,że już mogę ta kapuchę wzmacniać nakładkami, bo sama pszeniczna się już nie kupi. Odpowiedzi supportu nie komentuję, bo szkoda nerwów i chyba lepiej rozglądać się za inną grą.
Gdyby nie ludzie z którymi w jakiś sposób zżyłam się przez te lata dawno powiedziałabym tym zdziercom auf wiedersehen.
Najprawdopodobniej założą mi bana za ten wpis, ale mam to w tym miejscu w którym support ma nasze problemy
4
Komentarz
to ze nie ma zadnego dodatkowego potwierdzenia kliknieciem takiego zakupu to pewnie przypadek
ps. Nelusia3
zle kombinujesz, wchodzac w pola nie ma mozliwosci zakupu zakladek zwiekszajacych zbiory, jedynie wyglad. jesli kliknela Ci sie np na pszenice to ja zakladasz albo zmieniasz i nie wiaze sie to z zadnym zakupem.
te nakladki jak na razie sa dostepne jedynie jako nagrody i w skrzyniach w ofertach zakupu zlota
które pokazują się czyli gorące oferty ulubione oferty itd. to nie obrażając nikogo jawne złodziejstwo i polowanie na graczy aby wyłudzić złoto, pokazują się podczas zbiorów i niestety bardzo łatwo je stracić na coś czego w tej chwili nie potrzebuję ,właśnie tak bezczelnie to wyskakuje że straciłem 19999 sztuk złota jestem tak wściekły że ledwo powstrzymuję się aby mocnych słów nie użyć zmieńcie to tak aby nie przeszkadzało w grze i nie okradało gracza jak będę chciał to dobrowolnie coś kupię.
a wasze ankiety satysfakcji gry są tak beznadziejne z tymi powtarzającymi się pytaniami aż szkoda słów , gdzie nie można wyrazić własnej zdania , kto mi odda utracone złoto
kochany suport i moderatorzy milczą bo wiedzą o złodziejstwie
Dlaczego jeszcze tego nie ma ? odpowiedź jest prosta...
Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.
Cóż, zaczynam sie zastanawiac czy warto wogóle jeszcze tracic czas na grę