Jarmark

Bardzo fajny pomysł, wreszcie coś nowego, jest jednak kilka ale...
Aby odniósł sukces potrzeba pary rzeczy
1. Wprowadzenie jawności nicku gracza rzucającego wyzwanie
2. Wprowadzenie rankingu graczy biorących udział w wydarzeniu, bez tego trochę brak motywacji..
3. Naprawienie systemu filtrów
4. Naprawienie systemu wzmocnień
5. Wydłużenie i wzbogacenie listy nagród, jest o wiele za krótka, jak już przetestowaliśmy, nawet bez złota pulę nagród można "ściągnąć" w jeden ,dwa dni, a jarmark ma trwać ok tygodnia...
Aby odniósł sukces potrzeba pary rzeczy

1. Wprowadzenie jawności nicku gracza rzucającego wyzwanie
2. Wprowadzenie rankingu graczy biorących udział w wydarzeniu, bez tego trochę brak motywacji..
3. Naprawienie systemu filtrów
4. Naprawienie systemu wzmocnień
5. Wydłużenie i wzbogacenie listy nagród, jest o wiele za krótka, jak już przetestowaliśmy, nawet bez złota pulę nagród można "ściągnąć" w jeden ,dwa dni, a jarmark ma trwać ok tygodnia...
0
Komentarz
Większość rzeczy, które wymieniłeś są w planach Zespołu do wprowadzenia - wystarczy uważniej przeczytać ogłoszenie o jarmarku. Błędy związane z filtrami i wzmocnieniami zostały przekazane do Zespołu już wcześniej.
Pomysł z listą nagród przekażemy do Zespołu jednak mam wrażenie, że Zespół potraktuje to jako element wymagający ponownego rebalansu (zwiększenie ilości wymaganych punktów za każdą nagrodę), aniżeli zwiększenie ilości nagród.
Jiper
Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ || Strona Społeczności BigFarm
Proponuje Moderatorzy nie przekazywać takiej sugestii do zespołu, skoro z góry wiadomo, że właśnie tak zespół zareaguje...bo więcej Graczy ucierpi niż skorzysta...a Wy przecież o nasze dobro dbacie...
A jak się ma taki potencjał farmowy, to może trzeba pomóc słabszym
bo nie jest teraz łatwo tym, którzy zaczynają swoją przygodę z BF.
4 punkty wymienione powyżej popieram.
Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.
albo piąty zmienię bo już chwilę bawimy sie w ten jarmark
7 dni to trochę za długo, u mnie w soju już wszyscy znudzeni, podejrzewam że w innych dokładnie tak samo, trochę jednak przydałoby się go skrócić
Edit/ Proszę korzystać z funkcji edycji postu,Twoje wypowiedzi połączyłam.
Yalenka
Daj szanse wszystkim ,przykre jest to że Top sojusze myślą tylko o sobie i chcą aby wszystko było układne tylko pod nich .Proponuje wybrać top 10 i dawać im tyle ile chcą aby się nie nudzili,Jednym słowem odłączyć ich od pozostałych nie sobie sami grają
Masz racje Kaspaldo...od niepamiętnych czasów mam pragnienie, by Giganty miały swoją "Jadeitową ligę" [to szlachetny i najdroższy kamień] i tam sobie urzędowali, rywalizowali i zamieniali się miejscami

Już teraz po wynikach WJ widać ile można zrobić...ile można mieć najmniej a ile najwięcej ...świetna recenzja dla GGS...tylko patrzeć jak WJ zrobi się trudniejszy...co spowoduje podobnie jak w MS...że Gracze zrezygnują z udziału...
I faktycznie - 7 dni - zdecydowanie za długo...też mnie to już nuży...
Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.
Małe farmy mają małe szanse a dla dużych to chyba tylko sprawa ambicjonalna,
To co tutaj zespół zaserwował jako "nagrody' to jakaś kpina. Więcej mam nic nie robiąc, Bez licencji też można grać a dekoracja jest (to moja opinia) brzydka. Ogólnie poziom wydarzenia taki sam jak mistrzostw - delikatnie mówiąc kiepścizna. Niestety ale po obejrzeniu całości pierwszego dnia nie znalazłem nic co w jakikolwiek sposób zdopingowałoby mnie do choćby zajrzenia drugi raz.
Proponuję ulepszyć w ten sposób - wydłużyć do dwóch albo trzech tygodni -można wtedy będzie nie zaglądać a złoto jakieś wpadnie (jak ktoś bardzo potrzebuje)
P.S. Złota nigdy nie kupowałem i nie zamierzam
Farma jest jaka jest bo Twórcy gry nie mają żadnego pomysłu jak zachęcić do jakichkolwiek działań
(rankingi i tzw, przez nich "nagrody" to raczej nie to)
Ciekawe jaką wersje wybiorą następnym razem tego wydarzenia ? Pewnie nic dobrego dla nas , niestety