Dzięki:) A zaspokój moją ciekawość- komu rzuca się wyzwanie? Wybiera się sojusz, gracza, a może konia:P?
Wybiera się niby sojusz, ale nie ścigamy się z tym sojuszem, tylko mamy określony czas aby zebrać 4 produkty, np. 30 minut, 1h , 13h wyzwanie kończy się jak skończy odliczać jego czas, więc można zebrać w nim więcej produktów niż jest wymagane, ale to nie ukończy wyzwania wcześniej. Za każde wyzwanie dostajemy jakieś punkty i jest jakiś ranking sojuszy z tymi punktami. Ale trochę to zakręcone, to dopiero rozkminiamy. Jedno co złe, to wzmocnienia osobiste i sojuszowe są tylko za złoto..
no to przynajmniej jest jasność o co chodziło w tymi nowymi pomysłami
a te produkty to zbiera cały sojusz? i czy da się wybierać produkty do zbierania?
Cały sojusz zbiera. nie można wybrać konkretnego produktu jak w starych wyzwaniach.. i niestety jedna osoba wybiera i rzuca wyzwanie dla całego sojuszu, nie wiadomo nawet kto , bo na czacie nie ma o tym info Sa 4 produkty do zebrania i widać tylko z jakiej kategorii będą produkty w wyzwaniu np. sady , obiekty hodowolane, obiekty produkcyjne , pola itp. Więc się różne trafiają , jak na scrrnach poniżej widać kategorie i co nam wylosowało Wyzwania mają różną długość od 30 minut do 13h i sobie można wybrać czy chcemy robić np. dłuższe czy krótsze. Ścigamy się więc z czasem, aby zdążyć zebrać wymagane produkty zanim wyzwanie dobiegnie końca
Jak czytam co piszecie o tych wyzwaniach to jasno widac, że aktualizacja znowu ma na celu zmobilizowanie do wydawania zlota przez graczy. Jak zwykle postulaty żeby było widać kto rzuca wyzwanie, zaangażowanie w projekty itp. zostaly skutecznie planeta przez ggs. Wcale mnie to nie dziwi:)
Jak mi sieten bubel uruchomi to podzielę się wrażeniami. Powodzenia
Witam nie rozumiem na NK jest wioskowy festiwal tu nigdzie nie ma ,może ktoś to nam wytłumaczy
Witam
Serwery partnerskie otrzymały nowe wydarzenie wcześniej, aby Zespół mógł sprawdzić stan danego wydarzenia lub nowej funkcji przed uruchomieniem na serwerach głównych. Jest to powszechna praktyka w grach przeglądarkowych.
ogromne dzięki Zaczarowana przynajmiej widzimy że lepiej będzie się od tego trzymać z daleka chociaż pewnie się nie da bo jeśli nie przeciwnicy to ktoś z sojuszników przypadkiem uruchomi no cóż i tego bubla jakoś przełkniemy
ogromne dzięki Zaczarowana przynajmiej widzimy że lepiej będzie się od tego trzymać z daleka chociaż pewnie się nie da bo jeśli nie przeciwnicy to ktoś z sojuszników przypadkiem uruchomi no cóż i tego bubla jakoś przełkniemy
Ogólnie jarmark wydaje się bardziej ciekawy niż stara wioskowa liga, jak ktoś nie ma parcia na rankingi to zbierając farmę można dostać jakieś drobne nagrody, typu żetony konstrukcyjne czy szybki nawóz.. ale ogólnie bez szału jak na razie to dla mnie.... chyba osobiście jednak wolę mistrzostwa sojuszy, bo tam sobie sama odpalam misję i ustalam co zbieram... ale zawsze jakaś nowość...
Człowieki czego się denerwujecie ? Ta gra podwyższa ciśnienie i motywuje do dalszych działań . Acha ''lol'' nie mogę.Osobiste pytanie do naszych moderatów a mianowicie , dlaczego u mnie kapitan wciąz żada produktów z Wyspy Rajskiej jesli juz kończy sie Wyspa Wikingów? Dla mnie to ciekawostka , bo i tak sobie odpuściłam tą grę , zwycięzyła kwestia przyzwyczajenia i tak sobie klikam i ciekawa jestem co jeszcze szanowny GGs ***** znaczy sie wprowadzi .Pozdrawiam.
Człowieki czego się denerwujecie ? Ta gra podwyższa ciśnienie i motywuje do dalszych działań . Acha ''lol'' nie mogę.Osobiste pytanie do naszych moderatów a mianowicie , dlaczego u mnie kapitan wciąz żada produktów z Wyspy Rajskiej jesli juz kończy sie Wyspa Wikingów? Dla mnie to ciekawostka , bo i tak sobie odpuściłam tą grę , zwycięzyła kwestia przyzwyczajenia i tak sobie klikam i ciekawa jestem co jeszcze szanowny GGs ***** znaczy sie wprowadzi .Pozdrawiam.
Witam
Na temat owoców pisaliśmy TU. Zapraszam do lektury.
Według planu powinno wystartować dzisiaj. Obecnie Zespół testuje niektóre problemy dotyczące liter cyrylicowych, natomiast nowe wydarzenie jest już dostępne na 4 serwerach (ES, UK, RU, BG). Wydarzenie powinno pojawić się wkrótce i u nas
Witam po ostatniej aktualizacji Jarmark , gra sie wiesza restart co 10 minut to nie gra tylko mordęga, nie było przed tem tego, przed aktualizacją robiłem restart co 1 godzine , a teraz to tragedia . Prosze naprawcie to . Pozdrawiam
Wiemy, że gra bardzo spowolniła jednak teraz nie możemy nic zrobić. Prosimy o cierpliwość i odrobinę wyrozumiałości. Zespół musi omówić opcje, jak poradzić sobie z tym problemem, niestety nastąpi to dopiero jutro.
Czy nagrody indywidualne są tylko raz do zdobycia czy przy każdym wyzwaniu od nowa można zdobyć je wszystkie ?
Nie potrafię udzielić Ci odpowiedzi na to pytanie w chwili obecnej. Dopytam.
Edit/ Dopytałam i nagrody za wysiłek można wygrać tylko raz podczas trwania wydarzenia, natomiast nagrody za wsparcie mogą być wygrane kilka razy, gdy gra się różne wyzwania po raz pierwszy.
Czy nagrody indywidualne są tylko raz do zdobycia czy przy każdym wyzwaniu od nowa można zdobyć je wszystkie ?
Edit/ Dopytałam i nagrody za wysiłek można wygrać tylko raz podczas trwania wydarzenia, natomiast nagrody za wsparcie mogą być wygrane kilka razy, gdy gra się różne wyzwania po raz pierwszy.
Pozdrawiam, Yalenka
To w takim razie jeśli dobrze rozumiem to zdobywając wynik osobisty zdobywam nagrody za aktywność ?? To jak wyjaśnić że wynik osobisty mam większy niż wynik który wynika z tego ile nagród zdobyłem ?? I dlaczego jak doszedłem chyba do 13 nagrody, to nagrody znów musiałem od nowa zdobyć i od nowa się dopisały do konta, i przez to mam mniej nagród zdobytych..
Komentarz
Za każde wyzwanie dostajemy jakieś punkty i jest jakiś ranking sojuszy z tymi punktami.
Ale trochę to zakręcone, to dopiero rozkminiamy.
Jedno co złe, to wzmocnienia osobiste i sojuszowe są tylko za złoto..
a te produkty to zbiera cały sojusz? i czy da się wybierać produkty do zbierania?
Sa 4 produkty do zebrania i widać tylko z jakiej kategorii będą produkty w wyzwaniu np. sady , obiekty hodowolane, obiekty produkcyjne , pola itp.
Więc się różne trafiają , jak na scrrnach poniżej widać kategorie i co nam wylosowało
Wyzwania mają różną długość od 30 minut do 13h i sobie można wybrać czy chcemy robić np. dłuższe czy krótsze.
Ścigamy się więc z czasem, aby zdążyć zebrać wymagane produkty zanim wyzwanie dobiegnie końca
Jak mi sieten bubel uruchomi to podzielę się wrażeniami. Powodzenia
Serwery partnerskie otrzymały nowe wydarzenie wcześniej, aby Zespół mógł sprawdzić stan danego wydarzenia lub nowej funkcji przed uruchomieniem na serwerach głównych. Jest to powszechna praktyka w grach przeglądarkowych.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ || Strona Społeczności BigFarm
przynajmiej widzimy że lepiej będzie się od tego trzymać z daleka chociaż pewnie się nie da bo jeśli nie przeciwnicy to ktoś z sojuszników przypadkiem uruchomi
no nic, czekamy dalej, może jeszcze w tym miesiącu...
Nie mamy informacji w tej sprawie.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Edit/ Polecam stonować swoje wpisy.
Yalenka
Na temat owoców pisaliśmy TU. Zapraszam do lektury.
Aktualizacja została wgrana już wczoraj, o czym informowaliśmy TUTAJ.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Pytanie ile popsują w takim czasie
Możecie już zalogować się do gry.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Według planu powinno wystartować dzisiaj. Obecnie Zespół testuje niektóre problemy dotyczące liter cyrylicowych, natomiast nowe wydarzenie jest już dostępne na 4 serwerach (ES, UK, RU, BG).
Wydarzenie powinno pojawić się wkrótce i u nas
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Zgłoszone.
~Yalenka
Przydatne strony:
Prosze naprawcie to .
Pozdrawiam
Wiemy, że gra bardzo spowolniła jednak teraz nie możemy nic zrobić. Prosimy o cierpliwość i odrobinę wyrozumiałości. Zespół musi omówić opcje, jak poradzić sobie z tym problemem, niestety nastąpi to dopiero jutro.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
To jak wyjaśnić że wynik osobisty mam większy niż wynik który wynika z tego ile nagród zdobyłem ?? I dlaczego jak doszedłem chyba do 13 nagrody, to nagrody znów musiałem od nowa zdobyć i od nowa się dopisały do konta, i przez to mam mniej nagród zdobytych..