Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

19.07.2018 | Turbożniwiarka!

2»

Komentarz

• jjjjjj (PL1)jjjjjj (PL1) PL1 Posty: 973
    Znalazlam zalete złotożniwiarki. Jak ja schowamy raz, to pózniej juz jej nie widac po przelogowaniu.
    Wiele osób nacieło się na nia przypadkowo, bo klikneło. Złota nie ma, zbiorów tez. 
    Jesli juz tak bardzo zalezy GGS na naszej kieszeni, to powinni przy wprowadzaniu czegoś dodac podpis typu,, Uwaga, my tylko kase chcemy a nie dla Was ulepszac gre''
    Jakos nie moge sobie przypomniec aby gracze prosili o takie cos. Pamietam o co prosili, takie rzeczy jak rozbudowa kota, lepsze nagrody na MS itp. mozna wymieniac bez konca. 
    Proszę aby zespól juz nic nie wymyslal, tylko pomyslał nad tym co obiecał. 
    Grzebanie w kodach to masakra, ale po co wymyslac  kolejna rzecz która bedzie omijana łukiem, zamiast zrobic co sie obiecało. Moze lepiej pomyslec o graczach ? Kto bedzie Wam grał, jeśli myslicie tylko o  jednym. Zapraszam Pana ktory to wymyslil zeby raz zagral jak my, niech zbiera złoto  na wiele sposobów a potem niech  je straci przez chwilke nieuwagi. Głupota głupote goni.. to juz przestaje byc zabawa , ale wkurzanie sie na twórców gry. 
    Yalenko przekaz im, aby juz wiecej nie mysleli, bo nie wychodzi im to zbytnio. Niech wkoncu dadza rozbudowe kota, wyspe i reszte co obiecali.
  • krystyn237 (PL1)krystyn237 (PL1) PL1 Posty: 431
    podejrzeli w konkurencji - jest tam taka opcja, ale wraz ze stajennym który kupę zbiera, zadaję paszę itd.itp
    z sadownikiem - który drzewa nawozi i ma jaszcze wiele bajerów na wykorzystanie kasy premium
    Tam to ma sens i przejrzyste zasady - tutaj kupa wyłudzania kasy - za nie przygotowaną akcję
    turbożnwiarka - schowana na wszelki wypadek
    Dla aktywnych, zawsze mamy miejsce

• Brak  słów na złodziejstwo ze strony GGS  kup kup kup tylko za złoto możesz przetrwać w tej grze reszta się nie liczy 
  • Dogberry11 (PL1)Dogberry11 (PL1) PL1 Posty: 1,570
    jjjjjj (PL1) powiedział(a):
    Znalazlam zalete złotożniwiarki. Jak ja schowamy raz, to pózniej juz jej nie widac po przelogowaniu.
    Wiele osób nacieło się na nia przypadkowo, bo klikneło. Złota nie ma, zbiorów tez. 
    Jesli juz tak bardzo zalezy GGS na naszej kieszeni, to powinni przy wprowadzaniu czegoś dodac podpis typu,, Uwaga, my tylko kase chcemy a nie dla Was ulepszac gre''
    Jakos nie moge sobie przypomniec aby gracze prosili o takie cos. Pamietam o co prosili, takie rzeczy jak rozbudowa kota, lepsze nagrody na MS itp. mozna wymieniac bez konca. 
    Proszę aby zespól juz nic nie wymyslal, tylko pomyslał nad tym co obiecał. 
    Grzebanie w kodach to masakra, ale po co wymyslac  kolejna rzecz która bedzie omijana łukiem, zamiast zrobic co sie obiecało. Moze lepiej pomyslec o graczach ? Kto bedzie Wam grał, jeśli myslicie tylko o  jednym. Zapraszam Pana ktory to wymyslil zeby raz zagral jak my, niech zbiera złoto  na wiele sposobów a potem niech  je straci przez chwilke nieuwagi. Głupota głupote goni.. to juz przestaje byc zabawa , ale wkurzanie sie na twórców gry. 
    Yalenko przekaz im, aby juz wiecej nie mysleli, bo nie wychodzi im to zbytnio. Niech wkoncu dadza rozbudowe kota, wyspe i reszte co obiecali.
    He, he: Myślenie i GGS - dobry żart, już pisałem, że to nie tworzy związku frazeologicznego :)
    Pomysł jest z typu bEzczelnych-jak nieudolność przedstawić jako zaletę:)
    Turbożniwiarka - żeby chociaż użycie złota zwiększało zbiory, a tu nie dość że nie zwiększa, to nawet nie działa w MS.
    Balans turbożniwiarki

"Zaprzestanie pojawiania się w Grze tego wydarzenia nie załatwiłoby sprawy, gdyż w naszym środowisku testowym błąd nie występuje, przez co nigdy nie bylibyśmy w stanie go zlokalizować"

• malwina-m (PL1)malwina-m (PL1) PL1 Posty: 4,022

JJJJJJJ...kota nie mogą ruszyć bo kot ma być "za darmo" czyli bez złota :D:p więc nie zarobią...a tu o zarabianie chodzi tylko i wyłącznie i nikogo nie interesuje czy nam się to podoba...ale wiele firm zarabia nie tylko GGS...i są uprzejme i życzliwe dla klienta...gdyby każda była taka arogancka, z pewnością by na tym traciła. Jest wiele sposobów by zachęcić Gracza do kupowania złota...wiele o tym już pisano, wystarczy wstrzelić się, czyli wykorzystać sytuację do realizacji własnych planów, by wszyscy byli syci. Przy okazji dla mnie 90% ofert jakie się pokazują jest do bani, do kitu, do chrzanu, do niczego :p Cały chwyt polega na tym, żebym zobaczyła i spać nie mogła ;)

Że mamy złotożniwiarkę, pewnie ktoś...lub ktosie chciały...nie mamy tego co potrzebne...bo pewnie się nie opłaca [pamiętny tryb planowania]. To się nazywa uszczęśliwianie na siłę ! Schowana i nie będzie używana na pewno.

Przy okazji...kiedy wybuchnie obiecany WULKAN ?

Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.

• jjjjjj (PL1)jjjjjj (PL1) PL1 Posty: 973
    Malwinko, własnie o to chodzi. Ja juz ich uszczesliwianiem na sile ...... dopisz co chcesz hehe.
    Znam idee złotozniwiarki,wiem juz ze nie klikac, tylko nie wiem po co oni ciagle kombinuja gdzie maja jasne wytyczne co sie dzieje w grze. Jakbym posadzila moje male dziecko przed komp, to by takiego czegos nie wymysliło nawet, bo to głupota. 
    Przetrwalam ryby to i to przetrwam, ale serio marketing polega na korzysci dwóch stron, nie jednej.
    PS. swoja droga jak gram w inna gre, tam zachecaja tak, ze faktycznie nie przespisz nocy, i sie im sprawdza.  To moze GGS ruszy sie i niech patrzy jak konurencja dziala bo wiemy ze oni i myslenie to abstrakcja. 

• Dogberry11 (PL1)Dogberry11 (PL1) PL1 Posty: 1,570
    Witam, myślę że jednak ten pomysł ze żniwiarką został skądś ściągnięty, tylko GGS jak zwykle to koncertowo sp...o. W zachęcaniu do kupowania złota są daleko w tyle za konkurencją, żeby gracze byli nieco mądrzejsi i nie kupowali złota na wyścigi wszyscy by zyskali. Także GGS. 
    Mam nadzieję, że ta żniwiarka zostanie zlikwidowana, albo chociaż zatnie się i zardzewieje, tak nieprzydatnej nowości jeszcze nie było

• sylwiazelazna (PL1)sylwiazelazna (PL1) PL1 Posty: 5,746
    Ta turbożniwiarka to byłaby fajna opcja do pozbierania produktów w momencie kiedy mamy mało czasu ale nie za złoto i jej zbiory nie powinny się wliczać w misje...nie ma to jak zlać gracza kilka sekund przed końcem misji  ;) do tego proponuję zrobić jeszcze opcje nakarm i opcję powtórz oczywiście wszytko dostępne za walutę premium............

Mś sojusznicze ggs już i tak schrzaniło na całej linii w nich już nie ma czegoś takiego jak normalna rywalizacja o tym można sobie pomarzyć za to mamy masę "dopalaczy"nierozwiązany w dalszym ciągu temat z latawcami i teraz jeszcze jeszcze na siłę chcą schrzanić sama frajdę z misjowania no to wychodzi Wam to rewelacyjnie........opcje  nakarm i powtórz koniecznie wprowadzcie bo samo zbierz za złoto to stanowczo za mało...........

Lejek sojuszniczy można schrzanić podobnie w dumy farmera proponuję wprowadzić +50% pkt dać to na krótki czas do gry a potem koniecznie zabrać i potem chrzanić graczom o rywalizacji i wyrównanych szansach dla każdego gracza a po cholerę się tak rozdrabniać ,od razu zróbcie przetargi na wydarzenia kto zapłaci więcej ten wygra..........to że gra zarabiać musi to logiczne ale nie macie żadnego umiaru w zabijaniu w tej grze czegoś takiego jak normalna zdrowa rywalizacja coraz  częściej o wygranej w wydarzeniach decydują wszelakiego rodzaju "dopalacze" i karta kredytowa ,szkoda bo gra fajna ciekawa ale zabijacie ja tymi wszystkimi "dopalaczami" zabierając cała frajdę z rywalizacji taką normalną o której nie decyduje zasobność konta bankowego.........

• Nie zamierzam korzystać z tej "złotożniwiarki" bo tak powinna się ona nazywać skoro zbiory są płatne złotem
    To po prostu kolejny pomysł GGS na wyciągnięcie od nas, graczyt złota w sporej ilości na co nie mozna się godzić
  • sylwia82 (PL1)sylwia82 (PL1) PL1 Posty: 47
    Jak już ktoś wspomniał turbożniwiarka ma jedną zaletę - można ją schować i o niej zapomnieć. Nie ma sensu się denerwować bo ta gra już dawno przekroczyła granice wszelkiej przyzwoitości. 
    Ja jak zaczynałam się w to bawić i jeszcze klikałam z ciekawości to co rusz dostawałam komunikat "nie masz wystarczającej ilości złota". A ja nawet nie wiedziałam że klikam za złoto. Dziwiłam się tylko że mi tego złota ciągle ubywa. Tak jest gra skonstruowana żeby jak najwięcej wydać złota, choćby przypadkowo. Teraz już oczywiście pilnuję się, żeby nie kliknąć za złoto ale i tak raz miałam wpadkę i przypadkowa zmiana nazwy konia kosztowała mnie 2000 szt. złota (od tego czasu nie daję nowym koniom imion w ogóle).

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik