A czy punkty za mecz Argentyna - Chorwacja zostały przyznane? Bo niestety informacja o punktach wyskoczyła mi tylko do meczu Francja - Peru. Informacji o punktach za mecz Argentyna - Chorwacja nadal nie dostałam..
@karadok (PL1) Jeżeli nie wchodziłaś do gry pomiędzy tymi meczami, tylko po ostatnim Argentyna - Chorwacja (który swoją drogą był bardzo emocjonujący ) - punkty zostały podsumowane razem, a żeby to sprawdzić wystarczy kliknąć na zieloną strzałeczkę w pojawiającym się okienku powiadomienia. Sama myślałam, że mam podobny problem, już ostrzyłam sobie zęby na ggs, ale w końcu dostrzegłam, że po dłuższym czasie nieobecności w grze pojawia się tylko jedno okienko z liczbą zdobytych punktów . Chyba, że sprawdziłaś, że nie doliczyło Ci żadnych punktów w rankingu lub wcale nie pojawiło się okienko, w takim przypadku nie wiem o co może chodzić .
A czy punkty za mecz Argentyna - Chorwacja zostały przyznane? Bo niestety informacja o punktach wyskoczyła mi tylko do meczu Francja - Peru. Informacji o punktach za mecz Argentyna - Chorwacja nadal nie dostałam..
Witam, problem z punktami mieliśmy tylko podczas pierwszego meczu. We wszystkich innych punkty zostały poprawnie naliczone. Podczas kiedy nie jesteś w grze, a odbyło się kilka meczy jest dokładnie tak jak pisze Ci
Guendoline (PL1). Otrzymujesz jedno okienko pop-up, które zawiera wyniki wszystkich meczów, które obstawiłaś.
Dziękuję za odpowiedź Rzeczywiście nie logowałam się pomiędzy wczorajszymi wieczornymi meczami. Na farmę zajrzałam dopiero dziś rano i tak jak piszecie, wyskoczył mi komunikat o meczu Francji i Peru. Niestety szybko go zamknęłam, bo marne punkty tam zdobyłam, więc nawet nie jestem w stanie powiedzieć, ile mi ich w ogóle naliczyło i czy były tam jakiekolwiek strzałki.
Inna sprawa, to i tak, jak nie jestem online zaraz po meczu, to ogólnie pokazuje mi wielkie zera za poszczególne kraje i tylko punkty ogólne są uwzględnione. Nie ma przelicznika gwizdków na puchary i piłki, nie ma informacji, ile gwizdków w ogóle postawiłam, więc nie mam jak sprawdzić, czy wszystko się zgadza..
Karadok ja tam wcale nie widzę widocznie starość nie radość nie wiedzieć czemu mój wzrok, chyba jednak niekiepski [może pod wpływem tego co napisałaś ] padł wczoraj na wykolejony pociąg który się zepsuł w 2016 ! i tak sobie popsuty dalej stoi
Ale do rzeczy żeby spama znowu nie dostać zauważyłam, że z trawy na kwiatowej puzzle wylatują wprawdzie po 1 sztuce...ale wylatują...słowo 1 puzzlem się stało...podziękowanie dla zespołu
Witaj Yalenko. Przed meczem POLSEN postawiłam gwizdki na obie drużyny i po meczu pokazało mi się okienko z wynikami doszkalania. Postawiłam czy przekazałam gwizdki również przed meczem POLCOL ale okienka z wynikiem doszkalania już nie zobaczyłam. Czy możesz interweniować u zespołu w tej sprawie? Dziś o 20:00 mecz drużyn, na które również przekazałam gwizdki i .... zobaczę co z moją nagrodą.
Witaj Yalenko. Przed meczem POLSEN postawiłam gwizdki na obie drużyny i po meczu pokazało mi się okienko z wynikami doszkalania. Postawiłam czy przekazałam gwizdki również przed meczem POLCOL ale okienka z wynikiem doszkalania już nie zobaczyłam. Czy możesz interweniować u zespołu w tej sprawie? Dziś o 20:00 mecz drużyn, na które również przekazałam gwizdki i .... zobaczę co z moją nagrodą.
Witam
Zapytam jutro ile otrzymałaś pucharów i podam Ci wynik (za mecz z 24/06 Polska- Kolumbia). Jeśli natomiast zalogowałaś się następnego dnia i było już po następnym meczu, jest całkiem prawdopodobne, że otrzymałaś okienko ze zbiorowym wynikiem z meczy.
Witam
Zapytam jutro ile otrzymałaś pucharów i podam Ci wynik (za mecz z 24/06 Polska- Kolumbia). Jeśli natomiast zalogowałaś się następnego dnia i było już po następnym meczu, jest całkiem prawdopodobne, że otrzymałaś okienko ze zbiorowym wynikiem z meczy.
Pozdrawiam, Yalenka
Oglądałam mecz POLCOL i zaraz po meczu byłam na farmie, na której w zasadzie jestem stale zalogowana, okienka żadnego nie było.
Dostałam informacje, że nawet jeśli okienko pop-up nie pojawiło się na Twojej farmie, to trofea i piłki zostały dodane do Twojego konta. Więcej szczegółów nie mogę Ci podać, ponieważ nie zostały mi one udzielone.
Jakos dziwnie liczy Wasz system te punkty, chociaz teraz wiem, ze to osoba recznie po kazdym meczu rozdaje puchary. Otoz dzisiaj po meczu Rosja-Hiszpania karne wliczaly sie do punktow i dostalam za 5 bramek dla Rosji i 4 bramki dla Hiszpani. GGS chyba sie starsznie przerazilo i ktos dostal niezla zj***ke, ze ludziom za duzo nagrod po jednym meczu powpadalo i juz po meczu Dania i Chorwacja karne sie nie zaliczaly do mnoznika punktow. Dostalo sie punkty za UWAGA UWAGA..... REMIS 1-1!!! Rozumiem, ze ani Chorwacja ani Dania nie przeszly dalej, czy obie przeszly? Jak to jest wedlug GGS?
Zamieściłam informacje dla graczy, którzy nie otrzymali punktów po pierwszym meczu w Nowinkach.
Pozdrawiam, Yalenka
"Gracze którzy nie otrzymali punktów podczas pierwszego meczu Rosja - Arabia Saudyjska, otrzymają po aktualizacji pewną kwotę punktów, mogą być one nieco niższe niż oczekiwano ze względu na naturę problemu i dostępne dane."
To może podaj te kwotę punktów, zamiast pisać PEWNĄ? Ile oddaliście, tysiąc, 5 tysięcy? xD Bo śledzę na bieżąco tabelę i ani raz nie zauważyłem, żebym z nikąd dostał znaczącą liczbę punktów (winne było mi ponad 150 tysięcy). Jak po mistrzostwach braknie mi do pierwszego miejsca 150 tysięcy punktów to was znajdę.
Czy kiedyś przyjdzie taki dzień, ze jak wprowadzicie coś nowego to będzie to działało bez zarzutu? Najpierw nie otrzymałem punktów za mecz Rosja - Arabia Saudyjska. Teraz nie otrzymałem punktów za rzuty karne pomiędzy Chorwacją, a Danią. I co znowu mam udowadniać, że nie jestem wielbłądem? Ogarnijcie się wreszcie proszę Was o to. Podobno macie wygląd to tego co robimy w grze, jakie robimy zakupy. Pisałem o przyznanie nagród w kole fortuny, które mi się należały za zajęte miejsce, odpisaliście, że nic nie da się z tym zrobić, że nie kupowałem żetonów, bo nie jest to zapisane. Więc chyba macie zapisane ile obstawiłem na poszczególne mecze i ile punktów powinniście mi przyznać. Mam nadzieje, ze znajdzie się jeden mądry co wreszcie to poprawi.
„Nie bój się iść wolno do przodu, obawiaj się jedynie stania w miejscu.”
Czy kiedyś przyjdzie taki dzień, ze jak wprowadzicie coś nowego to będzie to działało bez zarzutu? Najpierw nie otrzymałem punktów za mecz Rosja - Arabia Saudyjska. Teraz nie otrzymałem punktów za rzuty karne pomiędzy Chorwacją, a Danią. I co znowu mam udowadniać, że nie jestem wielbłądem? Ogarnijcie się wreszcie proszę Was o to. Podobno macie wygląd to tego co robimy w grze, jakie robimy zakupy. Pisałem o przyznanie nagród w kole fortuny, które mi się należały za zajęte miejsce, odpisaliście, że nic nie da się z tym zrobić, że nie kupowałem żetonów, bo nie jest to zapisane. Więc chyba macie zapisane ile obstawiłem na poszczególne mecze i ile punktów powinniście mi przyznać. Mam nadzieje, ze znajdzie się jeden mądry co wreszcie to poprawi.
prawda, mi tez starali się weprzeć że nic nie dałam na pierwszy mecz rosja/Arabia S....a mam zapisane..bo zapisuje...(patrz" ten watek str.7) GGs poprostu nie ma seva...i wciąż wszystkim odpisuje w ten sam sposób...ta gra sie robi oszukańczo -śmieszna...oszukują nas na każdym kroku, aż wstyd, że to to jeszcze jako tako chodzi czyt. gra...dlaczego zawsze się dzieje przeciwko graczowi? zmiana reguł gry
w trakcie..i to zawsze na niekorzyść gracza, czego skutkiem jest bunt,
pretensje, a w efecie odchodzenie graczy
z gry, porzucanie jej. Z miejsca nasunął mi się wniosek i pytanie: dlaczego
GGS tak robi? no..proste…gracze zostali wydojeni, w ramach buntu przestali kupować złoto, to
trzeba jakoś się pozbyć graczy-pyskaczy, jak? Tak właśnie jak teraz tu wielu obiecuje , że mają dość błędów, mają
dość destrukcyjnego działnia twórców tej gry…i odchodzą...
GGS wychodzi wyraźnie z
założenia, że : „przyjdzie głupi i kupi”, gdzie za głupka uważa świeży narybek,
który się wciągnie w gre i będzie kupował ich obrazki…ale starzy gracze już nie
dają się nabierać, wysuwają żądania, krytykują, a ich posty zostają usunięte, niektórzy
są banowani…niektórzy kończą grę niepocieszeni, niezadowleni, itd.itp. Taka
jest taktyka GGS–u
A ja mam pytanie odnośnie nieotrzymanych pkt za wczorajsze karne, należy to zgłaszać do supportu czy czekać aż być może coś z tym robią?No I jak już tak pytam to kilka innych pytań
-Czy aktualnie idące ms światowe są planowo w grze czy to błąd i czy będą wycofane jeśli to błąd?
-Koło ms światowych będzie w tej edycji czy nie?
-W grze bywało w okresie letnim wzmocnienie działające mniej lub bardziej które dostawało się na weekend za logowanie w określonych porach,będzie ono czy nie?
W sprawie braku punktów za mecz Chorwacja- Dania nadal czekamy na informacje. Prosimy jednak nie pisać w tej sprawie do supportu gry.
Światowe Mistrzostwa wystartowały zgodnie z tym co zostało zaplanowane. Więcej w Nowinkach. Koło fortuny Światowych mistrzostw pojawi się już w tym tygodniu
Happy Hours nie są obecnie planowane.
Edit/ Zapraszam do zapoznania się z wpisem w Nowinkach w sprawie braku punktów za mecz Chorwacja- Dania.
Paralusku szkoda że nie ma "megalajka" bo bym Ci dała, za ten do bólu szczery post. Z każdym słowem się zgadzam, Z KAŻDYM ! od dawna nie wiem czy to co powinnam dostać, to dostaje...bo żadne OO do tej pory, nigdy wyczerpująco nie podało co za co i ile...każde niewygodne pytanie jest tajemnicą firmy...i powodem do niewybrednych komentarzy pod adresem Gracza/Graczy.
Ktoś zapomniał zaczyna się to modne robić...ostatnio też ktoś zapomniał...dla mnie to gra...wyłączę i adieu ale zapominalski to pracownik...ciekawe czy poniósł karę za zapomnienie ? każda następna informacja jest bardziej żenująca od poprzedniej...
Czekamy na piłkowe naprawy...bo niedługo mundial się skończy i będzie jak z pociągiem
W ramach przeprosin gracze, którzy nie dostali punktów za karne w meczach w ramach rekompensaty dostaną nasiona 10 róż (oczywiście po udowodnieniu, że nie dostali tych punktów - np zrzuty ekranu itp.)
Ja już przestałem liczyć na cokolwiek nawet pisać mi się nie chce że czegoś nie dostałem, bo odpowiedzi wbijają mnie w krzesło, ale przynajmniej jest wesoło
Komentarz
problem z punktami mieliśmy tylko podczas pierwszego meczu. We wszystkich innych punkty zostały poprawnie naliczone.
Podczas kiedy nie jesteś w grze, a odbyło się kilka meczy jest dokładnie tak jak pisze Ci
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ || Strona Społeczności BigFarm
Dziękuję za odpowiedź
Inna sprawa, to i tak, jak nie jestem online zaraz po meczu, to ogólnie pokazuje mi wielkie zera za poszczególne kraje i tylko punkty ogólne są uwzględnione. Nie ma przelicznika gwizdków na puchary i piłki, nie ma informacji, ile gwizdków w ogóle postawiłam, więc nie mam jak sprawdzić, czy wszystko się zgadza..
przykład z meczu Egipt - Urugwaj:
Karadok to był błąd wyświetlania, który został już naprawiony podczas ostatniej poprawki ,którą mieliśmy w dniu 19/06.
Edit/ Zrzut ekranu jest z pierwszego meczu pomiędzy 2 drużynami (Egipt 0-1 Urugwaj), gdy błąd wciąż był w poprawnym wyświetlaniu.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Karadok ja tam wcale nie widzę
widocznie starość nie radość 

nie wiedzieć czemu mój wzrok, chyba jednak niekiepski [może pod wpływem tego co napisałaś ] padł wczoraj na wykolejony pociąg
który się zepsuł w 2016 !
i tak sobie popsuty dalej stoi 

Ale do rzeczy
żeby spama znowu nie dostać
zauważyłam, że z trawy na kwiatowej puzzle wylatują 

wprawdzie po 1 sztuce...ale wylatują...słowo 1 puzzlem się stało...podziękowanie dla zespołu 
Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.
Przed meczem POLSEN postawiłam gwizdki na obie drużyny i po meczu pokazało mi się okienko z wynikami doszkalania. Postawiłam czy przekazałam gwizdki również przed meczem POLCOL ale okienka z wynikiem doszkalania już nie zobaczyłam. Czy możesz interweniować u zespołu w tej sprawie? Dziś o 20:00 mecz drużyn, na które również przekazałam gwizdki i .... zobaczę co z moją nagrodą.
Zapytam jutro ile otrzymałaś pucharów i podam Ci wynik (za mecz z 24/06 Polska- Kolumbia).
Jeśli natomiast zalogowałaś się następnego dnia i było już po następnym meczu, jest całkiem prawdopodobne, że otrzymałaś okienko ze zbiorowym wynikiem z meczy.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Dostałam informacje, że nawet jeśli okienko pop-up nie pojawiło się na Twojej farmie, to trofea i piłki zostały dodane do Twojego konta. Więcej szczegółów nie mogę Ci podać, ponieważ nie zostały mi one udzielone.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
czyli znowu awaria
Przeczyść pamieć podręczną przeglądarki..gra działa prawidłowo, nie mamy awarii serwera.
Yalenka
Przydatne strony:
Zamieściłam informacje dla graczy, którzy nie otrzymali punktów po pierwszym meczu w Nowinkach.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
To może podaj te kwotę punktów, zamiast pisać PEWNĄ? Ile oddaliście, tysiąc, 5 tysięcy? xD Bo śledzę na bieżąco tabelę i ani raz nie zauważyłem, żebym z nikąd dostał znaczącą liczbę punktów (winne było mi ponad 150 tysięcy). Jak po mistrzostwach braknie mi do pierwszego miejsca 150 tysięcy punktów to was znajdę.
Proszę zapoznać się z wpisem w Nowinkach.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Najpierw nie otrzymałem punktów za mecz Rosja - Arabia Saudyjska. Teraz nie otrzymałem punktów za rzuty karne pomiędzy Chorwacją, a Danią. I co znowu mam udowadniać, że nie jestem wielbłądem?
Ogarnijcie się wreszcie proszę Was o to. Podobno macie wygląd to tego co robimy w grze, jakie robimy zakupy. Pisałem o przyznanie nagród w kole fortuny, które mi się należały za zajęte miejsce, odpisaliście, że nic nie da się z tym zrobić, że nie kupowałem żetonów, bo nie jest to zapisane. Więc chyba macie zapisane ile obstawiłem na poszczególne mecze i ile punktów powinniście mi przyznać. Mam nadzieje, ze znajdzie się jeden mądry co wreszcie to poprawi.
GGS wychodzi wyraźnie z założenia, że : „przyjdzie głupi i kupi”, gdzie za głupka uważa świeży narybek, który się wciągnie w gre i będzie kupował ich obrazki…ale starzy gracze już nie dają się nabierać, wysuwają żądania, krytykują, a ich posty zostają usunięte, niektórzy są banowani…niektórzy kończą grę niepocieszeni, niezadowleni, itd.itp. Taka jest taktyka GGS–u
-Czy aktualnie idące ms światowe są planowo w grze czy to błąd i czy będą wycofane jeśli to błąd?
-Koło ms światowych będzie w tej edycji czy nie?
-W grze bywało w okresie letnim wzmocnienie działające mniej lub bardziej
W sprawie braku punktów za mecz Chorwacja- Dania nadal czekamy na informacje. Prosimy jednak nie pisać w tej sprawie do supportu gry.
Światowe Mistrzostwa wystartowały zgodnie z tym co zostało zaplanowane. Więcej w Nowinkach.
Koło fortuny Światowych mistrzostw pojawi się już w tym tygodniu
Happy Hours nie są obecnie planowane.
Edit/ Zapraszam do zapoznania się z wpisem w Nowinkach w sprawie braku punktów za mecz Chorwacja- Dania.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Paralusku szkoda że nie ma "megalajka" bo bym Ci dała, za ten do bólu szczery post. Z każdym słowem się zgadzam, Z KAŻDYM ! od dawna nie wiem czy to co powinnam dostać, to dostaje...bo żadne OO do tej pory, nigdy wyczerpująco nie podało co za co i ile...każde niewygodne pytanie jest tajemnicą firmy...i powodem do niewybrednych komentarzy pod adresem Gracza/Graczy.
Ktoś zapomniał
zaczyna się to modne robić...ostatnio też ktoś zapomniał...dla mnie to gra...wyłączę i adieu
ale zapominalski to pracownik...ciekawe czy poniósł karę za zapomnienie ? każda następna informacja jest bardziej żenująca od poprzedniej...
Czekamy na piłkowe naprawy...bo niedługo mundial się skończy i będzie jak z pociągiem

Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.
Ja już przestałem liczyć na cokolwiek nawet pisać mi się nie chce że czegoś nie dostałem, bo odpowiedzi wbijają mnie w krzesło, ale przynajmniej jest wesoło
Proszę o zapoznanie się z wpisem w Nowinkach.
Miłego dnia,
Yalenka
Przydatne strony: