Mam pytanie odnośnie tych gwizdków, jeśli przekaże sie ich wiecej na jedną z drużyn, a ona strzeli bramkę, to też więcej otrzyma sie pucharów i piłek ??
Witam
1 gwizdek = 4 puchary
51 gwizdów = 1 piłka nożna
Jeśli przekażesz 1000 gwizdów, i drużyna zdobędzie 1 bramkę, otrzymasz 4000 pucharów i 1/51 * 1000 (20) piłek.
Yalenka
Przy każdej z drużyn jest podany przelicznik. Nie zawsze jest on taki, jak w tym przykładzie. I słabsza rankingowo drużyna, tym przelicznik lepszy.
Ja mam pytania o tą trawę stadionową. Co to jest to wyposażenie trenerskie, które zwiększa? Chodzi tu o te gwizdki, puchary i piłki? Teraz mam +21%, ale nie wiem co to znaczy. I jeszcze jedno pytanie, na jaki czas to wzmocnienie działa? To co zdobędę w trakcie całego wydarzenia się sumuje?
Ja mam pytania o tą trawę stadionową. Co to jest to wyposażenie trenerskie, które zwiększa? Chodzi tu o te gwizdki, puchary i piłki? Teraz mam +21%, ale nie wiem co to znaczy. I jeszcze jedno pytanie, na jaki czas to wzmocnienie działa? To co zdobędę w trakcie całego wydarzenia się sumuje?
z tego co zrozumiałam to będzie ci wyskakiwać o 21% więcej piłek, pucharów i gwizdków...
Witam
Wyposażenie trenerskie to piłki, puchary i gwizdki. Wzmocnienie trawy działa tak samo jak w przypadku innych wzmocnień (które znacie chociażby z mistrzostw sojuszniczych) Im więcej trawy zasadzisz i zbierze, tym większe wzmocnienie uzyskasz i zajmiesz lepsze miejsce w klasyfikacji ogólnej.Wzmocnienie będzie się sumować przez cały okres trwania wydarzenia.
dałam 17 tys gwizdków na Portugalię i co teraz, kiedy z tego będzie jakiś efekt i jaki bo nie kumam, na co trzeba czekać?
nie wiem co dalej, jest napisane ze podczas zakończenia meczu nagroda, ale gdzie te mecze są lub będą, no chyba nie chodzi o te co na żywo w tv będą lecieć?????
Satysfakcja tkwi w wysiłku, nie w osiągnięciu. Pełny wysiłek to pełne zwycięstwo.
Ale jak sama napisałaś to jest tylko prognoza, wiec jak będą podawane wyniki właściwe i kiedy?
może jestem jakoś mało rozgarnięta ale nie rozumiem mechanizmu tego eventu ...póki co
Dzisiaj o 17:00 masz pierwszy mecz Rosja vs Arabia Saudyjska. Jeżeli któraś z tych drużyn zdobędzie bramkę, a Ty przekazałaś im gwizdki to otrzymasz Puchary.
Skoro puchary dostaniemy po zakończonym meczu, to jeżeli przekażyemy gwizdki 2 minuty przed końcem meczu, wiedząc kto strzelił bramke to puchary dostaniemy czy nie ??
Darowizny na zespoły grające czyli gwizdki, możemy przekazywać do rozpoczęcia meczu. W czasie trwania meczu nie będzie możliwości dodawania gwizdków dla danej drużyny.
Witam, Spróbuj przeczyścić ciasteczka lub spróbować z innej przeglądarki. Gra działa prawidłowo, więc problem najprawdopodobniej leży po stronie Twojego łącza.
U mnie od godziny ten sam komunikat : "Połączenie przerwane" spróbuj połączyć się ponownie. Więc próbuję. Bez skutku !!!!!!!!! Co jest grane ???????
Witam Proszę przeczyścić ciasteczka i pamięć podręczna przeglądarki lub spróbować z innej przeglądarki. Gra działa prawidłowo, więc problem najprawdopodobniej leży po Twojej stronie.
Osoba z Zespołu gry zalogowała się do Ciebie bez najmniejszego problemu.
Szczerze, to wyrzuca już sporadycznie, ale gra się fatalnie, bardzo powoli, zacina, nie mozna zbierać, potem nie mozna siać... Takie problemy maja też inni gracze w sojuszu(ciasteczka czyszczone, różne przeglądarki testowane)
Komentarz
~Yalenka
Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ || Strona Społeczności BigFarm
Więc chyba pierwszy raz będę oglądać wszystkie mecze i kibicować
So Cute
Wyposażenie trenerskie to piłki, puchary i gwizdki. Wzmocnienie trawy działa tak samo jak w przypadku innych wzmocnień (które znacie chociażby z mistrzostw sojuszniczych) Im więcej trawy zasadzisz i zbierze, tym większe wzmocnienie uzyskasz i zajmiesz lepsze miejsce w klasyfikacji ogólnej.Wzmocnienie będzie się sumować przez cały okres trwania wydarzenia.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
nie wiem co dalej, jest napisane ze podczas zakończenia meczu nagroda, ale gdzie te mecze są lub będą, no chyba nie chodzi o te co na żywo w tv będą lecieć?????
Proszę uważnie czytać wszystkie informacje na forum.
Prognoza na wygrany mecz została Wam podana TUTAJ
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
może jestem jakoś mało rozgarnięta ale nie rozumiem mechanizmu tego eventu ...póki co
Darowizny na zespoły grające czyli gwizdki, możemy przekazywać do rozpoczęcia meczu.
W czasie trwania meczu nie będzie możliwości dodawania gwizdków dla danej drużyny.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
>> Terminarz z datami i godzinami każdego meczu <<
Poprawka dla serów partnerskich 15:45 i 16:00 serwerów głównych.
Yalenka
Przydatne strony:
Witam,
Trawę można sprzedawać. Nie przydaje się do niczego innego jeśli jest zebrana.
Siejemy ją po to żeby podbić wzmocnienia wypadajek.
Witam,
Spróbuj przeczyścić ciasteczka lub spróbować z innej przeglądarki.
Gra działa prawidłowo, więc problem najprawdopodobniej leży po stronie Twojego łącza.
Pozdrawiam,
Jiper
Przydatne strony:
Proszę przeczyścić ciasteczka i pamięć podręczna przeglądarki lub spróbować z innej przeglądarki.
Gra działa prawidłowo, więc problem najprawdopodobniej leży po Twojej stronie.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
screen jak obstawiłem
edit//zmiana linku na obrazek