No własnie a co z tymi nieotrzymanymi pkt za karne?na liście się skończy ?
Witam Na chwilę obecną nie zapadły jeszcze ostateczne decyzje.
Pozdrawiam, Yalenka
w niedziele kończą się mistrzostwa, a event za 129 godz. Mam nadzieję i jak wielu innych pokrzywdzonych graczy, że zdążycie podjąć jakaś decyzje w kwestii brakujących puntów za te karne z meczu Chorwacja-Dania.
Pozdrawiam Jurzrma
„Nie bój się iść wolno do przodu, obawiaj się jedynie stania w miejscu.”
witam... Czy w tym evencie liczą się mecze i gole, czy też to, ze jak ktoś przegra a dalej gra to już jest nieważne? Wydaje mi się, że ktoś popełnił błąd autując Belgię, gdyż będzie jeszcze grała w meczu o 3 miejsce.
Mama nadzieje, że to jest błąd. Pozdrawiam Jurzrma
Też mam tak z tą Belgią:((
A okazuje się, że to tylko "wybrańcy " tak mają, bo są w sojuszu osoby, które nadal mogą na Belgię gwizdki oddawać. Czy coś z tym będzie zrobione?
i na dzień dobry...niedobry widok..;-((( i co na to moderatorzy i "prześwietny" Zespół? to my sie mylimy ? my nie dodajemy gwizdków? my nie panujemy nad grą? oszukują nas z każdej strony!! żądamy naprawy tego i to jeszcze przed czasem albo to jak mam odpowiedziec na pytanie, które to postacie z Empire? Zespół- wespół mysli że ja założe konto na Empire, żeby zobac\zyć jak wygladaja postacie w tej grze? no to juz przekret na całej linii...nie będę juz polepszac statystyk GGS-owi..a wręcz odwrotnie, skoncze nawet z Big Farm
witam... Czy w tym evencie liczą się mecze i gole, czy też to, ze jak ktoś przegra a dalej gra to już jest nieważne? Wydaje mi się, że ktoś popełnił błąd autując Belgię, gdyż będzie jeszcze grała w meczu o 3 miejsce.
Mama nadzieje, że to jest błąd. Pozdrawiam Jurzrma
Też mam tak z tą Belgią:((
A okazuje się, że to tylko "wybrańcy " tak mają, bo są w sojuszu osoby, które nadal mogą na Belgię gwizdki oddawać. Czy coś z tym będzie zrobione?
zrobią listę i na tym się skończy ;-)
ok...wiadomość z Nowinek przyswojona, tylko teraz trzeba znowu zrobić screeny z posiadanych zasobów, bo znowu będzie że jedno byćmoże naprawią a drugie uszkodzą, czyli zniknie coś;-((((
Edit/ Proszę nie zamieszczać zrzutów ekranu ,które nie mają nic wspólnego z tematem jaki tu omawiamy. Yalenka
ok...wiadomość z Nowinek przyswojona, tylko teraz trzeba znowu zrobić screeny z posiadanych zasobów, bo znowu będzie że jedno byćmoże naprawią a drugie uszkodzą, czyli zniknie coś;-((((
Edit/ Proszę nie zamieszczać zrzutów ekranu ,które nie mają nic wspólnego z tematem jaki tu omawiamy. Yalenka
jak to nie ma nic wspólnego? kibicujemy i omawiamy i obstawiamy poszczególne zespoły jakie grają na Mundialu...i jako ze już nie mam komu kibicować tylko beznamiętnie postawić ileś gwizdków na jakiś zespół,,,,stąd ten screen...hahahahah
Czy zespół już się naradził w kwestii brakujących punktów za rzuty karne Chorwacja_Dania, bo mistrzostwa się kończą a punktów jak nie było tak nie ma. a 4,5 mln to nie w kij dmuchał. Zawsze w rankingu byłbym wyżej, a tak notuje spadki.
Czy zespół już się naradził w kwestii brakujących punktów za rzuty karne Chorwacja_Dania, bo mistrzostwa się kończą a punktów jak nie było tak nie ma. a 4,5 mln to nie w kij dmuchał. Zawsze w rankingu byłbym wyżej, a tak notuje spadki.
Witam
Ostateczne decyzje w tej sprawie jeszcze nie zapadły, wydarzenie kończy się w poniedziałek o godzinie 16:00. Mogę Was jedynie zapewnić, że nie zapomniano o tej kwestii.
No własnie coś im to myślenie ciężko idzie nad tymi pkt, bo ms niedługo dobiegają końca a pkt za karne jak nie było tak nie ma
A i tak sugestia już niejednokrotnie pisana przez graczy odnośnie nagród za wysiłek w ms światowych,nieraz już gracze sugerowali żeby się one zaokrąglał,y było zdaje się o tym pisane po pierwszych ms światowych...... jest jakakolwiek szansa aby wprowadzić coś takiego w tym wydarzeniu?
Komentarz
Pozdrawiam
Jurzrma
i co na to moderatorzy i "prześwietny" Zespół? to my sie mylimy ? my nie dodajemy gwizdków? my nie panujemy nad grą? oszukują nas z każdej strony!!
żądamy naprawy tego i to jeszcze przed czasem
albo to
jak mam odpowiedziec na pytanie, które to postacie z Empire? Zespół- wespół mysli że ja założe konto na Empire, żeby zobac\zyć jak wygladaja postacie w tej grze? no to juz przekret na całej linii...nie będę juz polepszac statystyk GGS-owi..a wręcz odwrotnie, skoncze nawet z Big Farm
zrobią listę i na tym się skończy ;-)
Proszę się zapoznać z najnowszym wpisem w Nowinkach.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ || Strona Społeczności BigFarm
Edit/ Proszę nie zamieszczać zrzutów ekranu ,które nie mają nic wspólnego z tematem jaki tu omawiamy.
Yalenka
Ostateczne decyzje w tej sprawie jeszcze nie zapadły, wydarzenie kończy się w poniedziałek o godzinie 16:00. Mogę Was jedynie zapewnić, że nie zapomniano o tej kwestii.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ || Strona Społeczności BigFarm
A i tak sugestia już niejednokrotnie pisana przez graczy odnośnie nagród za wysiłek w ms światowych,nieraz już gracze sugerowali żeby się one zaokrąglał,y było zdaje się o tym pisane po pierwszych ms światowych...... jest jakakolwiek szansa aby wprowadzić coś takiego w tym wydarzeniu?
Punktów za mecz Belgia - Anglia nie ma- Kiedy będą?
Gwizdki nadal mogę dokładać tym drużynom, chociaż skończyły już grę, a może GGS gra w jakieś swoje Mistrzostwa?!
Zawsze coś spartolicie, dlaczego mnie to nie dziwi
A potem pretensje że się czepiam....
7.15 15 lipca br.
I dalej zero reakcji w sprawie gwizdków