U mnie działa w momencie produkcji - tzn. ikona zmiany wyglądu się nie blokuje i mogę do niej zajrzeć. Nie mogę tylko założyć/zmienić skórki, ale posiadane przeglądać mogę. U każdego jest więc inaczej?
U mnie działa w momencie produkcji - tzn. ikona zmiany wyglądu się nie blokuje i mogę do niej zajrzeć. Nie mogę tylko założyć/zmienić skórki, ale posiadane przeglądać mogę. U każdego jest więc inaczej?
U mnie też widać teraz sprawdziłam @amik23 (PL1) może odśwież stronę i będziesz widziała jakie masz nakładki do wyboru. Zmienić można tylko jak nie ma produkcji. Dzięki @karadok (PL1) Diana
Nie można uruchomić nowego wyzwania w Jarmarku po aktualizacji:(((((((((((
Zgadza się. U nas jest takie coś Kasowanie ciasteczek, historii, wyłączanie laptopa, wylogowywanie i odświeżanie strony nic nie daje... KIEDY TO NAPRAWICIE? czy wszyscy tak mają? czy u "wybranych" jarmark działa???
Szybkie pytanie: po skończonej Grecie nie otrzymałam monet konstrukcyjnych zdobytych podczas wydarzenia (sojuszowi udało się zdobyć wszystkie 50 nagród za wysiłek). Normalnie były dopisywane na koniec (pojawiały się przy slocie budowy za żetony). Coś jest na rzeczy, czy to tylko u mnie?
edit: sojusznicy wyjaśnili mi, że tym razem żetony pojawiły się jako nagroda do odebrania w zakładce "nieodebrane nagrody" - to bardzo dobra wiadomość, bo nie będzie trzeba zużywać żetonów na bieżąco
Komentarz
Witam
Zostało to już zgłoszone.
Diana
Nie działa w momencie produkcji po zakończeniu działa
Diana
@amik23 (PL1) może odśwież stronę i będziesz widziała jakie masz nakładki do wyboru. Zmienić można tylko jak nie ma produkcji.
Dzięki @karadok (PL1)
Diana
U nas jest takie coś
Kasowanie ciasteczek, historii, wyłączanie laptopa, wylogowywanie i odświeżanie strony nic nie daje...
KIEDY TO NAPRAWICIE?
czy wszyscy tak mają?
czy u "wybranych" jarmark działa???
Edit: aktualizacja przeglądarki pomogła.
edit: sojusznicy wyjaśnili mi, że tym razem żetony pojawiły się jako nagroda do odebrania w zakładce "nieodebrane nagrody" - to bardzo dobra wiadomość, bo nie będzie trzeba zużywać żetonów na bieżąco