Strona główna Polish Problemy techniczne i błędy

Beta Big Farm w HTML5 – opinie i zgłoszenia błędów

11118

Komentarz

• malwina-m (PL1)malwina-m (PL1) PL1 Posty: 4,022
    Zgłaszam ponownie, że ponownie nie widać statku...i cały czas z byle powodu pokazuje się "nieprawidłowy identyfikator" nie wiem co to oznacza, bo u mnie wszytko prawidłowo :D
    I proszę mi w odpowiedzi nie pisać żeby się ciągle od nowa logować i czyścić śmieci, bo to działania doraźne, żeby nie napisać jednorazowe...a nie codzienne...i nie są załatwieniem wiecznych błędów, które czas naprawić.  
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 4,005
    Cześć :)
    Zgłoszę w raporcie .
    Diana
  • jola red (PL1)jola red (PL1) PL1 Posty: 120
    po kazdej przerwie tech, wszystko do bani. Ledwo uspokoja sie ikonki, znow problem. Ikonki sie wgniataja jakby i nie widac, ze nie posialaes. Najgorzej na morzu. Nie moge dlugi czas odczytac ile ryb i czasu jest czynne lowisko. To juz zbyt dlugo trwa. Po zbiorze z kopalni, nie wyswietla sie koniec sesji treningowej. Musi odbyc sie kilka sesji trenigowych, zeby wyswietlilo sie, az tu znow zbior z kopalni i znow to samo. Te problemy bardzo dlugo trwaja. Zbiory- mieszaja sie ikonki i zbiera sie nie to co sie wciska. Baaardzo denerwujace, Przywrocic prosze strone startowa zasiewow normalnych, a nie tych do niczego nie potrzebnych nasionek, slonecznik, roza itd, ktorymi pasiecie nas jako nagrodami. Po co mi za kazdym razem dodatkowo klikac w normalne zasiewy. I tak, zeby normalnie zasiac, trzba 2 razy klikac, bo po pierwszym kliknieciu wyskakuje nie to co trzeba, Pozdrawiam
    jola red (PL1) powiedział(a):
    po kazdej przerwie tech, wszystko do bani. Ledwo uspokoja sie ikonki, znow problem. Ikonki sie wgniataja jakby i nie widac, ze nie posialaes. Najgorzej na morzu. Nie moge dlugi czas odczytac ile ryb i czasu jest czynne lowisko. To juz zbyt dlugo trwa. Po zbiorze z kopalni, nie wyswietla sie koniec sesji treningowej. Musi odbyc sie kilka sesji trenigowych, zeby wyswietlilo sie, az tu znow zbior z kopalni i znow to samo. Te problemy bardzo dlugo trwaja. Zbiory- mieszaja sie ikonki i zbiera sie nie to co sie wciska. Baaardzo denerwujace, Przywrocic prosze strone startowa zasiewow normalnych, a nie tych do niczego nie potrzebnych nasionek, slonecznik, roza itd, ktorymi pasiecie nas jako nagrodami. Po co mi za kazdym razem dodatkowo klikac w normalne zasiewy. I tak, zeby normalnie zasiac, trzba 2 razy klikac, bo po pierwszym kliknieciu wyskakuje nie to co trzeba, Pozdrawiam
    Cześć
    Przekaże w raporcie.
    Diana
    Szanowni Organizatorzy gry
    Mam juz dosc - dzgania- kursorem w lowiska,  zeby za 10-tym razem łaskawie wyswietlila mi sie informacja- ile ryb i czasu zostalo na danym łowisku. Mimo, ze jestem po 60-ce, brakuje mi cierpliwosci i ze zlosci przeklinam. Ta gra juz nie bawi, wrecz denerwuje. Napisaliscie co naprawiliscie, m/in farma do chwalenia sie dekoracjami- tu duzo naprawiliscie. Po co nam ta farma i Wasz czas na poprawki na niej, jak podstawowa gra szwankuje. Ikony przestawiona od roku, odczyt lowisk, nie wyswietla sie po prawej stronie, ze zakonczyla sie sesja treningowa koni. Wezcie sie za to, BO TO PODSTAWA GRY. obecnie, po ostatniej aktualizacji, trzeba tez - dzgac- kursorem w odczyt czegokolwiek na wszystkich farmach. Popsuliscie jarmark o czym wczesniej pisalam. Nim dokonocie zmian, skonsultujcie to z osoba co gra w te gre. Rozdzielenie na hale targowa i zarzadzanie farma to totalna glupota. Ciekawa jestem kto to zrobil i po co, a najwazniejsze ile czasu gra w te gre, zeby popelniac takie gafy Nie potrzebne nam kolorowe ozdobki, tylko poprawnie dzialajace podstawy gry. Po roku, pora na normalne naprawy
    Dzis jeszcze cos dodam. Jest np SP. Za chwile zmieni sie skrzynia na mleko, wiec na razie mleka nie zbieram. Zbieram wiec swinie, sasiadujace z oborami. I co????- wciskam swinie, a zbiera mi mleko, szlag trafia z tymi ikonami. Zycze sobie konkretnej odpowiedzi czy to naprawicie i kiedy. jesli nie to wypadam z tej gry. Dziekuje
  • Nie mogę otworzyć :złtej" skrzyni - stale jest error
    ponownie witam. Na smakoszu - kulinarna kampania, zadanie pierwsze- m/innymi- zbierz brzoskwinie. A zebralam- 3 sady poziom 8. Nic mi nie zaliczylo. Brawo, brawo. Na szczescie troche lepiej dzialaja ikony, ale na lowiskach wciaz- dzganie. Brawo informatycy, no chyba, ze nie gracie w te gre i robicie cos, nie wiedzac co
    edytowano 06.11.2019
    jola red (PL1) powiedział(a):
    ponownie witam. Na smakoszu - kulinarna kampania, zadanie pierwsze- m/innymi- zbierz brzoskwinie. A zebralam- 3 sady poziom 8. Nic mi nie zaliczylo. Brawo, brawo. Na szczescie troche lepiej dzialaja ikony, ale na lowiskach wciaz- dzganie. Brawo informatycy, no chyba, ze nie gracie w te gre i robicie cos, nie wiedzac co
    Witaj :)
    Nie zaliczyło Ci ponieważ brzoskwinie się przekazuje.

Diana
  • makao (PL1)makao (PL1) PL1 Posty: 507
    edytowano 07.11.2019
    pomyłka

przepraszam, nie zauwazylam. Chyle czolo
  • Od wczoraj nie działa licznik w Lidze Farmerskiej. Nie są naliczane punkty całej grupie, medale też nie wpadły po północy. Do niczego mi to nie potrzebne, bo system medalowy to totalny idiotyzm, ale błąd ewidentny. Sprawdzałem na trzech różnych komputerach.
    Przy okazji - po co do hali targowej wstawiono te ohydne gęby? Ktoś się musiał wykazać?
    Po zmianie w hali gdy się wypełnia kontrakt, zarobiona kwota podstawowa i dodatkowa się nakładają i nie widać ile się zarobiło dodatkowo.
    Było dobrze, to jakiś fachman się dotknął i zepsuł. 
  • wanda91 (PL1)wanda91 (PL1) PL1 Posty: 20
    edytowano 09.11.2019
    Witam, a ja mam problem tego typu że robię misię a od czasu aktualizacji gry nie   nalicza mi punktów do zebrania diamentów, ............. co robicie ???
    Post edited by Diana on
    wanda91 (PL1) powiedział(a):
    Witam, a ja mam problem tego typu że robię misię a od czasu aktualizacji gry nie   nalicza mi punktów do zebrania diamentów, ............. co robicie ???
    Witaj  :)
    Robiąc misje dostajesz punkty reputacji nie diamenty.
    Diana
  • Iwosia1 (PL1)Iwosia1 (PL1) PL1 Posty: 7
    Od 2 tyg około problem mam z zbiorami z farmy smakosza, nie mogę zebrać piekarni ani wodnego młyna.
    Próbowałam na kilku przeglądarkach (opera chrome explorer mozilla) nic bez rezultatu tak samo probowałam na innym komputerze też nie można zebrać przesyłam zżut ekranu... problem zgłąszam 2x i nic coś ktoś z tym w końcu zrobi?? Cały czas coś nie tak ale to już przegięcie.!! jak mam grać jak nie można zbierać produktów?????? 
    Kolejna sprawa to zacinanie się gry. 
    Było we flash gra to wszystko ładnie chodziło a jak jest w HTML to dramat ustawienia gry mam na minimum komputer mam 2rdzeniowy 2.4 8gb ramu ssd dysk a gra muli jak bym grała na full detalach w WOTa...... o co tu chodzi!?!?!?!

• danabog (PL1)danabog (PL1) PL1 Posty: 30
    I co z tym Jarmarkiem?
  • Basia777 (PL1)Basia777 (PL1) PL1 Posty: 375
    ....Jarmark wszedł ..i co z tego skoro wrzuciliście z błędem ..? :( to już się staje waszą normą ..?
    Nie dostajemy nagród  ani za wysiłek , ani sojuszowe ..wsparcie OOOOO - nagród ., czy tak to ma wyglądać ..?
    :(:(:(  :persevere:
  • Nuka (PL1)Nuka (PL1) PL1 Posty: 575
    Kiedy dowiemy się czegoś w sprawie nagród z jarmarku?
  • malaga (PL1)malaga (PL1) PL1 Posty: 1,407
    Pewnie po weekendzie....jak dobrze pójdzie.... :/
  • Dogberry11 (PL1)Dogberry11 (PL1) PL1 Posty: 1,623
    Już jest informacja o jarmarku, najlepsza to ta o niepisaniu do supportu. Skoro zespół ma weekend, to może my też moglibyśmy mieć wolne w weekend od ich bubli? Weźcie się do roboty, zamiast opowieści o tym jak to jest wspaniale. Liczba błędów rośnie lawinowo, kiedyś się to wysypie.
    I jeszcze pytanie, skoro zespół nie wie, skąd wzięły się błędy, to kto to ma wiedzieć? A kto grzebie w algorytmach gry. Nic się samo nie dzieje. I dzwony same dzwoniły, jak dziad ciągnął z całej siły ;)
  • Paralusek (PL1)Paralusek (PL1) PL1 Posty: 694
    pazerność GGs-u na nasze pieniądze ich zgubi, zgubi tą grę;-((( specjalnie psują, żebyśmy kupowali ich niby zloto-obrazek...bo wg nich...jesteśmy zachlanni  na zdobywanie nagród,..jakich nagród?  tego badziewia co zapodają?  co event to gorsze zielsko daja, sprawy zaszły za daleko, od dzis bedzie tylko trwnie na ekranie...poczekamy, zobaczymy komu sie znudzi szybciej, hahahah
  • mse (PL1)mse (PL1) PL1 Posty: 144
    polecam spróbować wersje mobilną "Bigfarm harvest", bardzo mało błędów. 
  • Krótko i na temat to jest jeden wielki BURDEL
  • Dogberry11 (PL1)Dogberry11 (PL1) PL1 Posty: 1,623
    dragon1964 (PL1) powiedział(a):
    Krótko i na temat to jest jeden wielki BURDEL
    Nie zgadzam się co do tego, że to jest burdel. Tam jednak każdy wie, co do niego należy i raczej wszystko działa tam jak w zegarku :);) nie można tego jednak powiedzieć o tej grze, jak i o całym Zespole. Niestety.
    Nawet zacząłem zastanawiać się co działa. Wnioski wstępne: 
    Banowanie, opowieści samochwały, zapewnienia o znajomości problemu,(tu zgrzyt, bo jednak zespół nie wie, dlaczego jarmark nie działa ;)) ; zespół nie pracuje w weekend (wyjątek: błąd na korzyść graczy jest naprawiany natychmiast); kiepskie rekompensaty; przeświadczenie że gra jest ok, to komputery graczy są kiepskie/ niezaktualizowane itp.; wyskakujące okienka doprowadzające graczy do gorączki; oferowanie szmelcu za złoto; ignorowanie wniosków graczy; gmatwanie gry, nieudane wprowadzenie nowości; nazywanie starego nowym i traktowanie jako super eventu

Tego czego nie działa nie wymienię, pisanie na telefonie jest męczące
  • Moderatorko Diano, jakiś problem ze wzrokiem?
    Zgłosiłem problem z nie działającym licznikiem, a odpowiedź poszła na inny temat do Wanda91, która pisała po mnie...
    RolnikMarcel 1 (PL1) powiedział(a):
    Moderatorko Diano, jakiś problem ze wzrokiem?
    Zgłosiłem problem z nie działającym licznikiem, a odpowiedź poszła na inny temat do Wanda91, która pisała po mnie...
    Witaj 
    A zapoznałeś się z wpisem w Nowinkach , ja nie mam kłopotu ze wzrokiem i te sugestie weź do siebie.
    Diana
    ja też zgłosiłam problem z młynem wodnym i piekarnią że nie mogę zebrać i dalej nie mam odpowiedzi a kaczki jeść muszą ciasteczka w przeglądarce wyczyściłam i dalej lipa jestem bezradna
    edytowano 11.11.2019
    Iwosia1 (PL1) powiedział(a):
    ja też zgłosiłam problem z młynem wodnym i piekarnią że nie mogę zebrać i dalej nie mam odpowiedzi a kaczki jeść muszą ciasteczka w przeglądarce wyczyściłam i dalej lipa jestem bezradna
    Witaj :)
    Zgłosiłam do Zespołu ten problem.A czy czasem nie zburzyłaś kociej kryjówki?
    Diana
    tak zburzyłam kocią kryjówkę
    a jakie jest to powiązanie z młynem i piekarnią

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik