Beta Big Farm w HTML5 – opinie i zgłoszenia błędów

Drodzy Gracze!
W niniejszym wątku możecie zostawiać swoje opinie na temat obecnej bety gry w technologii HTML5 i zgłaszać błędy naszej ekipie technicznej.
W przypadku zgłoszenia błędu będziemy bardzo wdzięczni za załączenie następujących informacji:
• Na jakiej przeglądarce obecnie grasz
• Jaka jest wersja Twojej przeglądarki
• Co dokładnie robiłeś (krok po kroku), gdy pojawił się błąd lub problem
• Jeśli to możliwe, załącz zrzut ekranu
Jeśli nie wiesz, jak znaleźć informację na temat wersji przeglądarki lub masz jakiekolwiek pytania, zajrzyj do naszego FAQ dotyczącego HTML5.
Będziemy bardzo wdzięczni za wszelkie opinie na temat wersji HTML5 naszej gry. Wasze wsparcie jest dla nas niezwykle ważne.
Z góry dziękujemy!
Z pozdrowieniami
Zespół Big Farm
Pamiętajcie, aby w miarę możliwości umiescić wszystkie wymagane szczegóły, w tym zrzuty ekranu. Zespół może nie być w stanie naprawić problemu bez wszystkich żądanych informacji!
HTML5 - Znane Usterki
Pamiętajcie, aby w miarę możliwości umiescić wszystkie wymagane szczegóły, w tym zrzuty ekranu. Zespół może nie być w stanie naprawić problemu bez wszystkich żądanych informacji!
HTML5 - Znane Usterki
Post edited by CM_Hunter on
1
Komentarz
Koników nie dali, dlaczego znów mamy tracić?
Proszę o tym pamiętać.
Pozdrawiam,
Yalenka
HTML5 Wszedłem , zobaczyłem , słabo widoczne:((....Opuściłem
Muli, grać się nie da, wszystko działa strasznie wolno. Napisy strasznie blade. Na czacie przesunięcie tekstu. Powrót z innej farmy na główną nie możliwy trzeba odświeżać stronę. Żeby się przelogować konieczne jest wyczyszczenie danych przeglądarki
Wszystkie napisy jasno-szare,mało czytelne ..
Czyli to jest glowna farma:
Jeśli zmienisz logowanie na HTML5 i nie wrócisz do systemu Flash, po ponownym zalogowaniu się na farmę gra powinna Ci się otworzyć w HTML5. Dlatego też w prawym górnym rogu ekranu masz możliwość powrotu do gry na Flash.
Pozdrawiam,
Yalenka
moze byc tylko kontrast slaby a napisy slabo widoczne szkoda oczu
U mnie jeszcze to:
Wszystkie nicki (czat) na zielono (choć działania ok, dalej na niebiesko)
Ikony nad młynem (główna farma) przesunięte
ps.
Dopiero zauważyłam, chciałam wybudować tropikalny dom, miałam ich 11 - 12, nie pamiętam. W schowku zastałam 1.
Już mnie zaczęło coś trafiać, bo robiłam ostatnią wyspę własnie dla domków (a wysp nie robię już rok, albo dłużej), ale gdy włączyłam budowę okazało się, że znów mam 1 domek tropikalny w inwentarzu w zapasie. Czyli one prawdopodobnie dalej są, ale nie pokazuje ile.
Przeglądarka : Mozilla Firefox
Wersja przeglądarki : 59.0.2 (64 bity)
Rodzaj błędu: Brak wszystkich eventów. Po odświeżeniu strony sytuacja nadal występuje.
System operacyjny: Windows 10 Home v.1709
Zrzut ekranu
Wersja HTML.5
Wersja flash
Błąd występuje tylko na wersji HTML.5
przeglądarka Chrome, najnowsza, weszłam -> wyszłam -> więcej nie wejdę, szkoda mego wzroku
1 fotka..wieś
2 fotka kwiatowa
mam 4 wzmocnienia, ale nie daje się to to otworzyć, a jak już się otworzy..to za chwilkę wyrzuca z gry..i od nowa wsio..logowanie , kasowanie reklam ze zlotem,
a w otwartym oknie i tak nie widnieją wzmocnienia
Na czacie i w wiadomościach nie można kopiować działań ,lista sojuszników wychodzi po za ramkę .
html5
flash.
Przegladarka chrome z najnowsza aktualizacja.
dziś html wogóle nie działa, chciałam iść na morze...nie da się ...wogóle nie chce rychnac..jak widać na załączonym obrazku..mam morze na głównej, i tak sobie wisi..trzeba wrócic do flasha
klasyfikacja MS na html5