MS i żałosne zachowanie graczy

Nie wiem czy był ten wątek kiedyś poruszany ale moim zdaniem czekając na gracza by odłożył misje jest żenujące . Dla tych wszystkich co tak robią wiadomość .. z was za gracze bo nie możecie pokonać graczy z niższymi poziomami .
Fala Hejtu niech nie odpisuje ... Pozdrawiam uczciwych graczy
Fala Hejtu niech nie odpisuje ... Pozdrawiam uczciwych graczy
Post edited by Yalenka on
-1
Ta dyskusja została zamknięta.
Komentarz
tacy którzy w kilka sekund robią wynik zaporowy dla normalnych graczy i odkładają misję
tacy którzy robią misję od początku do końca w miarę swoich możiwości
tacy którzy na ułamek sekundy przed końcem misji atakują z wynikiem pierwsze misje chociaż w czasie misji wyglądali że ich nie ma
i tacy którzy losują misje i jak im nie pasuje czekają do końca bez udziału
bez złota nie odłożysz misji
Rozumiem jak ktoś z mniejszym poziomem czeka by przebić . Ale kurcze poziom 200 lub wyżej czeka , żałosne , świadczy o graczu sojuszu .
Tak , tylko jak odpalamy widlaka to każdy chce na robić pkt jak najwięcej . A jak ............. z wysokim LVL xzeka 30 minut by ciebie przebić no to jest przykre i.................
Edit/Proszę o zapoznanie się z regulaminem forum.Nie będziemy tu tolerować wulgaryzmów. Używaj edycji postu.
Yalenka
Czasami tak jest, a czasami po prostu ma dopiero zbiory po 30 minutach.
Grzeczne zbieranie od początku do końca przez wszystkich graczy w misji to utopia. Jest tyle sposobów, tyle wspomagaczy i tyle taktyk, że prawie nierealną sytuacją jest to, by w jednej rozgrywce zebrać osoby, które grają w ten sam sposób.
Przeniosłam stworzony przez Ciebie temat w bardziej odpowiednie miejsce na forum.
Po pierwsze zapraszam do pilnej lektury regulaminu forum.
Po drugie rzetelna, konstruktywna krytyka jest jak najmilej widziana, ale obraźliwe zachowanie i personalne ataki na innych już nie.
Po trzecie na naszym forum używamy edycji postu jeśli chcemy coś dodać nie publikujemy postu pod postem, tylko piszemy naprzemiennie z innymi graczami.
Pozdrawiam
Yalenka
Proszę nie tworzyć czarnych list na forum.
Jiper
dobre, dobre
czyli od dzisiaj ja puszczam niższe poziomy, niech czekają i przebijają mnie na koniec misji, ale zarazem żądam tego samego wobec mnie, od graczy, którzy mają lvl wyższy od mojego 
Każdy gra po swojemu, bo schemat gry na to pozwala, ale pożalić możesz się zawsze.
I jeszcze wykorzystam okazję i też wyleję łzy rozpaczy
co mam począć z faktem, że mając 260 lvl np. w misji z świniakami, mając 6 chlewików, włączony traktorek na 50% zbieram tak normalnie około 2000 za jednym razem, a gracz z lvl 40, mający 2 marne chlewy 3 poziomu, ma po kilku sekundach 4000 zebrane
to jest karygodne, powinni tego zabronić :P
Miłego dzionka
Nie będziemy tolerować personalnych ataków na innych graczy. Więc bardzo proszę o skończenie już tej nagonki.
Pozdrawiam,
Yalenka
Ja wytknęłam tylko jego hipokryzję na temat misji, ale to my jego obrażamy?
Autor wątku został upomniany co chyba umknęło Twojej uwadze
Temat zamykam.
Pozdrawiam
Yalenka