A tak z ciekawości, zalogował się ktoś? bo u mnie wisi kółko i nie ma logowania od 2 minut. Odświeżenie strony nic nie dało. Nie jest to kwestia przeglądarki, ani tym bardziej internetu....
Dostęp do gry jest już możliwy, jeżeli ktoś z Was dalej ma problem powinien przeczyścić pamieć podręczną przeglądarki i ciasteczka. Otworzyć grę w nowym oknie, ewentualnie spróbować zalogować się na innej przeglądarce.
Przepraszam ale wyczyściłam dwa razy ciatka plus historię, próbowałam zalogować na Chromie i na Edge i nic... na Chromie to teraz nawet kółko się nie kręci i mam niebieski ekran. Jak widzę nie ja jedna...
nooo...rychnelo wreszcie, a to czyszczenie, i szukanie innej przegladarki to stara spiewka, my mamy we krwi czyszczenie ciasteczek, a nawet system ma ustawione czesto czyscic, wiec...GGs znowu się"popisalo" swoimi umiejetnościami...
Czy za brak dostępu do kwiatowej dostaniemy rozsądną rekompensatę jeszcze przed końcem światowych mistrzostw? 6 godzin nie mogłam tam działać, nie mogłam zbierać do eventu, nie mogłam odprawić statku. Straciłam dużo punktów do światowych mistrzostw, w tym czasie mogłam dużo zrobić. Oprócz mnie tylko jedna osoba z sojuszu zgłaszała na czacie podobny problem (brak dostępu do smakosza). Mam nadzieję, że dostaniemy rekompensatę przed końcem mistrzostw światowych.
prawie 60monet konstrukcyjnych jest do zdobycia w mistrzostwach i później żeby ich nie stracić będzie trzeba czekać z budowaniem do kolejnej wizyty architekta, czyli około tygodnia? trochę to bez sensu
Cosie stalo z nagrodami ze złotej ligi??????????????????Wybaczcie ale to jakis zart.....; jesli chodzi o nagrody w złótej lidze...gdzie sie podzialy tajemnicze skrzynie...przedmioty do kolekcji...daliscie nam w zamian zetony konstrukcyjne??ja dziekuje za taka zxamiane...robice wszystko ze naprawde odechciewa sie brac udzial w mistrzostwach...gra nie warta zachodu....
To samo jest w srebnej lidze. Jak zobaczyłam nagrody do zdobycia to powaliło mnie na kolana!!! Jedno wielkie nieporozumienie. Nagrody dla poziomu 1-30 !!! Gdzie motywacja ???? Żenada
czy nasz zespół gry mógłby wziąć kalkulator i przeliczyć jeszcze raz żetony okna budowy można zebrać max 50 zbierając wszystkie żetony w srebrnej lidze (6+8+9+11+12+13=59) oznacza to że tracimy 9 żetonów które zastąpiły dużo ciekawsze nagrody (tajemnicze skrzynie) dodatkowo zwykłe karmy i złote kuleczki jako nagrody za wysiłek to jest tylko kolejny powód do tego żeby wycofać to wydarzenie z gry bo takimi nagrodami to nawet ostatnie osoby kupujące złoto będą się zastanawiały czy warto jeszcze się bawić w te wydarzenie
Komentarz
Poprawka dobiegła końca dostęp do gry jest już możliwy.
Pozdrawiam,
Yalenka
Nie jest to kwestia przeglądarki, ani tym bardziej internetu....
Wyczyść pamięć podręczną przeglądarki i ciasteczka i spróbuj ponownie.
~Yalenka
no niestety Yalenko, nie ma dostepu nawet do strony logowania sie
Poprawka poprawki
Dostęp do gry jest już możliwy, jeżeli ktoś z Was dalej ma problem powinien przeczyścić pamieć podręczną przeglądarki i ciasteczka. Otworzyć grę w nowym oknie, ewentualnie spróbować zalogować się na innej przeglądarce.
Pozdrawiam,
Yalenka
https://zapodaj.net/c8bfd0c13be5d.png.html
Jak widzę nie ja jedna...
Zgłosiłam do Zespołu gry, że nadal polscy gracze mają problemy z zalogowaniem pomimo czyszczenia ciasteczek i pamięci przeglądarki
Pozdrawiam,
Yalenka
Mam nadzieję, że dostaniemy rekompensatę przed końcem mistrzostw światowych.