Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

26.03.2018 | Drugie okno konstrukcji, nowe nagrody, przeniesienie serwera i długi czas przestoju!

1510

Komentarz

• madllen (PL1)madllen (PL1) PL1 Posty: 116
    u mnie z farmy dekorki nawet poginęły ;(
  • YalenkaYalenka Inactive Posty: 2,496
    Witajcie

Poprawka dobiegła końca dostęp do gry jest już możliwy.

Pozdrawiam,
    Yalenka
  • Doris40 (PL1)Doris40 (PL1) PL1 Posty: 159
    edytowano 26.03.2018
    A tak z ciekawości, zalogował się ktoś? bo u mnie wisi kółko i nie ma logowania od 2 minut. Odświeżenie strony nic nie dało.
    Nie jest to kwestia przeglądarki, ani tym bardziej internetu....
  • zeida (PL1)zeida (PL1) PL1 Posty: 141
    Brak dostępu!
    Doris40 (PL1) powiedział(a):
    A tak z ciekawości, zalogował się ktoś? bo u mnie wisi kółko i nie ma logowania od 2 minut. Odświeżenie strony nic nie dało.
    Witaj

Wyczyść pamięć podręczną przeglądarki i ciasteczka i spróbuj ponownie.

~Yalenka
  • Gra jeszcze nie działa
  • Niestety ale gra nie jest dostępna 

• Paralusek (PL1)Paralusek (PL1) PL1 Posty: 694
    witam
    no niestety Yalenko, nie ma dostepu nawet do strony logowania sie

• Czyszczenie nie pomaga
  • krystyn237 (PL1)krystyn237 (PL1) PL1 Posty: 431
    Jak wyżej, niebieskie tło i kręcące się koło, dostępu brak
    Poprawka poprawki :s
    Yalenko, żadne czyszczenie nie pomaga!
    Witajcie

Dostęp do gry jest już możliwy, jeżeli ktoś z Was dalej ma problem powinien przeczyścić pamieć podręczną przeglądarki i ciasteczka. Otworzyć grę w nowym oknie, ewentualnie spróbować zalogować się na innej przeglądarce.

Pozdrawiam,
    Yalenka

• aginexx (PL1)aginexx (PL1) PL1 Posty: 272
    niestety u mnie nic nie pomaga. nadal nie działa
  • sylwiazelazna (PL1)sylwiazelazna (PL1) PL1 Posty: 5,746
    Zmiana przeglądarki,reset laptopa,czyszczenie ciasteczek itp nic nie daje,do gry nie da się zalogować takie coś jest i nic więcej:

https://zapodaj.net/c8bfd0c13be5d.png.html
    edytowano 26.03.2018
    Przepraszam ale wyczyściłam dwa razy ciatka plus historię, próbowałam zalogować na Chromie i na Edge i nic... na Chromie to teraz nawet kółko się nie kręci i mam niebieski ekran.
    Jak widzę nie ja jedna...
  • Sensei (PL1)Sensei (PL1) PL1 Posty: 3,162
    U mnie również nie da sie zalogować, nie pomaga czyszczenie itp 
  • Bruttona (PL1)Bruttona (PL1) PL1 Posty: 116
    U mnie tak samo- nic nie pomogło.........dalej nie mam dostepu
    A tak z ciekawości czy Ty, Yalenka jesteś zalogowana do gry?
  • dostępu do gry nie ma dalej Yalenko i ŻADNE  twoje rady nie działają, coś kompletnie tym razem skopali
    nie ma możliwości zalogowania się do gry mimo czyszczenia, resetów, itp. Czy zespół jeszcze pracuje? 
  • Bruttona (PL1)Bruttona (PL1) PL1 Posty: 116
    dostałam się do gry !!!! na końskiej dalej mam zielone tło i zero jajek........ żadne czyszczenie nie pomogło
    Doris40 (PL1) powiedział(a):
    A tak z ciekawości czy Ty, Yalenka jesteś zalogowana do gry?
    Tak jestem obecnie zalogowana, jak również nie napotkałam dzisiaj problemów o których pisaliście i które były zgłaszane w ciągu dnia.

Zgłosiłam do Zespołu gry, że nadal polscy gracze mają problemy z zalogowaniem pomimo czyszczenia ciasteczek i pamięci przeglądarki ;)

Pozdrawiam,
    Yalenka
    podziałało, dzięki :)
  • Sensei (PL1)Sensei (PL1) PL1 Posty: 3,162
    edytowano 26.03.2018
    Mi sie udało teraz zalogować, ja również nie napotkałem dzisiaj błedów :)
  • Paralusek (PL1)Paralusek (PL1) PL1 Posty: 694
    nooo...rychnelo wreszcie, a to czyszczenie, i szukanie  innej przegladarki to stara spiewka, my mamy we krwi czyszczenie ciasteczek, a nawet system ma ustawione czesto czyscic, wiec...GGs znowu się"popisalo" swoimi umiejetnościami...
  • Nuka (PL1)Nuka (PL1) PL1 Posty: 575
    Czy za brak dostępu do kwiatowej dostaniemy rozsądną rekompensatę jeszcze przed końcem światowych mistrzostw? 6 godzin nie mogłam tam działać, nie mogłam zbierać do eventu, nie mogłam odprawić statku. Straciłam dużo punktów do światowych mistrzostw, w tym czasie mogłam dużo zrobić. Oprócz mnie tylko jedna osoba z sojuszu zgłaszała na czacie podobny problem (brak dostępu do smakosza).
    Mam nadzieję, że dostaniemy rekompensatę przed końcem mistrzostw światowych.
  •  prawie 60monet konstrukcyjnych jest do zdobycia w mistrzostwach i później żeby ich nie stracić będzie trzeba czekać z budowaniem do kolejnej wizyty architekta, czyli około tygodnia? trochę to bez sensu 
  • szymus33 (PL1)szymus33 (PL1) PL1 Posty: 11
    Cosie stalo z nagrodami ze złotej ligi??????????????????Wybaczcie ale to jakis zart.....; jesli chodzi o nagrody  w złótej lidze...gdzie sie podzialy tajemnicze skrzynie...przedmioty do kolekcji...daliscie nam w zamian zetony konstrukcyjne??ja dziekuje za taka zxamiane...robice wszystko ze naprawde odechciewa sie  brac udzial w mistrzostwach...gra nie warta zachodu....
  • To samo jest w srebnej lidze. Jak zobaczyłam nagrody do zdobycia to powaliło mnie na kolana!!! Jedno wielkie nieporozumienie.  Nagrody dla poziomu 1-30  !!!   Gdzie motywacja ????   Żenada 

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik