Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

26.03.2018 | Drugie okno konstrukcji, nowe nagrody, przeniesienie serwera i długi czas przestoju!

1810»

Komentarz

• aga113 (PL1)aga113 (PL1) PL1 Posty: 27
    dodam jeszcze że czasem kupowałam i w przeciągu lat byłam jak by to powiedzieć ich pracodawcą
    czyli powinni się liczyć z moim zdaniem..ale na to pytanie niech odpowiedzą  ci co ich utrzymóją
  • aga113 (PL1)aga113 (PL1) PL1 Posty: 27
    żadko tu piszę..ale dzięki  a wsparciie
  • Piotr Mazurek (PL1)Piotr Mazurek (PL1) PL1 Posty: 5,847
    Witajcie ::))

ostatnio mało się udzielałam ale sojusz foki rezygnuje z mistrzostw i zakupu waluty premium 

Miłego weekendu Magda 
  • qqq (PL1)qqq (PL1) PL1 Posty: 79
    edytowano 21.04.2018
    jessu ale po co te demonstracje... kolejny wpis tego typu :) juz wszyscy wiedzą ze olimp nie gra :D
    nie chcecie - nie gracie :)
    z tego co widac gracze innych sojów sobie luzno pykają misje, nie ma spiny, guma w gaciach luzniejsza, nie ma niezdrowej napieprzanki w misjach...

a ze ggs traci - jestem przekonana, że zmienią coś, bo pusta kieszeń zaboli szybko :)
    ale i wy nie wytrzymacie długo bez rąbania goldem :D ambicja i głód zwycięstwa są silniejsze...
    pytanie kto kogo przetrzyma :D hmmm... ide po popcorn - chetnie popatrzę :D

• malwina-m (PL1)malwina-m (PL1) PL1 Posty: 4,022
    Ale kapitalny wpis...QQQ...ja też z wielką przyjemnością :D:D:D...kto popsuł...niech teraz naprawia :p...po co się zespół ma starać cuda wymyślać...skoro wystarczy co tydzień naparzankę dać,  z latawcowych MS kasa płynie, jak ta woda w rwącym ze światowych :D;)

A drugi telewizorek czas uwolnić z tego chorego nakazu :p
  • Żyrafsko (PL1)Żyrafsko (PL1) PL1 Posty: 19
    Jiper powiedział(a):
    Witajcie Farmerzy! 
    Przed nami kolejna aktualizacja której opis możecie znaleźć w Oficjalnych Ogłoszeniach. TUTAJ

Jesteśmy ciekawi co sądzicie o nadchodzących nowościach! 

Zachęcamy do wyrażania swojej opinii w postach poniżej.

Jiper
    NIE WYRAŻAM opinii na temat nagród oraz MS, bo jeśli to zrobię... zajdzie natychmiastowa konieczność zamknięcia ostatniego ocalałego wątku na ten temat.
  • YalenkaYalenka Inactive Posty: 2,496
    Witaj Merrin

Dziękuję za pięknie napisaną opinie, z miłą chęcią przekażę ją Zespołowi gry.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia,
    Yalenka

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik