Mam pytanie: Było kiedyś zapowiedziane że ma zostać wgrana aktualizacja odnośnie dodawania przedmiotów do łodzi na wielkich wodach kliknięciem a nie przeciąganiem każdego elementu do łodzi. Nadal niestety trzeba poświęcić dużo czasu żeby zapełnić pola w łodziach zanim wyśle się je na łowiska. Kiedy będzie planowana jakaś aktualizacja w tym temacie żeby uprościć wszystkim załadowanie statku potrzebnymi elementami?
Mam pytanie: Było kiedyś zapowiedziane że ma zostać wgrana aktualizacja odnośnie dodawania przedmiotów do łodzi na wielkich wodach kliknięciem a nie przeciąganiem każdego elementu do łodzi. Nadal niestety trzeba poświęcić dużo czasu żeby zapełnić pola w łodziach zanim wyśle się je na łowiska. Kiedy będzie planowana jakaś aktualizacja w tym temacie żeby uprościć wszystkim załadowanie statku potrzebnymi elementami?
Witam
Była taka propozycja i owszem mogłaś ją przeczytać w TYM ogłoszeniu. Dlatego postanowiłam przenieś Twój wpis w odpowiednią dyskusje Ogłoszenie to było pewnego rodzaju koncepcją i zwiastunem pewnych pomysłów, niestety nie wszystko może zostać wprowadzone do świata gry Aby szybciej załadować łodzie możesz obecnie nacisnąć przycisk shift na klawiaturze (trzymając go), wybierasz odpowiednie wyposażenie i klikasz lewym przyciskiem myszki. W ten sposób nie musisz przeciągacz każdego elementu wyposażenia.
W wydarzeniach otrzymujemy nagrody za wysiłek. Nagrodami są również przedmioty związane z łowiskami (łodzie,ekwipunek,załoga). Tylko co to za nagroda skoro jaj nigdy nie wykorzystam i muszę wywalić ja do kosza. A może by tak zrobić możliwość sprzedaży tych przedmiotów?
Bardzo istotna propozycja. Podpisuję się obiema rękami.
W wydarzeniach otrzymujemy nagrody za wysiłek. Nagrodami są również przedmioty związane z łowiskami (łodzie,ekwipunek,załoga). Tylko co to za nagroda skoro jaj nigdy nie wykorzystam i muszę wywalić ja do kosza. A może by tak zrobić możliwość sprzedaży tych przedmiotów?
Bardzo istotna propozycja. Podpisuję się obiema rękami.
Temat ten już był kilka razy poruszany, nawet chyba sam o tym pisałem Niestety to jest pisanie do ściany. Zero zrozumienia, i tak samo bedzie tym razem. Przecież sprzedaż tak zachwiałaby balansem gry, że cała mogłaby się przewrócić, jeszcze krowy by się potopiły
piszę w nowym poście, bo edytowanie starego nie ma sensu.
Zmiana w złotych rybkach to kolejna w 99% porażka GGS. To już nawet nie chodzi o zniknięcie nagród za wysiłek - ta polityka GGS w postaci kasowania przynajmniej częściowo dobrych rzeczy jest powszechna. Nie chodzi o to, że do zdobycia są tylko monety złotej rybki.
Chodzi o to, że nagrody do kupienia za te monety są fatalne. I nie ratuje tego nawet morska pasieka (za 375 000 he, he, he). Reszta to elementy, które są dostępne w innych eventach, chyba że skasujecie.... Kuriozum to kocie talizmany; kocia kryjówka to porażka, kto to jeszcze zbiera?
Różnorodność nagród to była jednak jakaś zaleta, i dekor porządny można sobie było wytworzyć, naprawdę jeden z lepszych PD na liczbę pól. Tradycja likwidacji dobrego jest utrzymana. Szkoda
Na szczęście spinać się nie trzeba, bo nagrody kiepskie, a co się uzbiera, to za rok może i pasiekę kupię.... Po raz kolejny szansa na zrobienie czegoś nowego i dobrego została zaprzepaszczona. Mnie to już nie dziwi, nie postawię złamanego szeląga na inną opcję
Komentarz
Mam pytanie:
Było kiedyś zapowiedziane że ma zostać wgrana aktualizacja odnośnie dodawania przedmiotów do łodzi na wielkich wodach kliknięciem a nie przeciąganiem każdego elementu do łodzi. Nadal niestety trzeba poświęcić dużo czasu żeby zapełnić pola w łodziach zanim wyśle się je na łowiska. Kiedy będzie planowana jakaś aktualizacja w tym temacie żeby uprościć wszystkim załadowanie statku potrzebnymi elementami?
Była taka propozycja i owszem mogłaś ją przeczytać w TYM ogłoszeniu. Dlatego postanowiłam przenieś Twój wpis w odpowiednią dyskusje
Aby szybciej załadować łodzie możesz obecnie nacisnąć przycisk shift na klawiaturze (trzymając go), wybierasz odpowiednie wyposażenie i klikasz lewym przyciskiem myszki. W ten sposób nie musisz przeciągacz każdego elementu wyposażenia.
Pozdrawiam,
Yalenka
Co to jest moneta złotej rybki?
Jak ją zdobyć/.
do czego będzie służyć?
Wszystkiego dowiesz się niedługo.
Diana
Ta czasoprzestrzeń GGS taka olbrzymia, to chyba nie dożyję
Niestety to jest pisanie do ściany. Zero zrozumienia, i tak samo bedzie tym razem. Przecież sprzedaż tak zachwiałaby balansem gry, że cała mogłaby się przewrócić, jeszcze krowy by się potopiły
Zmiana w złotych rybkach to kolejna w 99% porażka GGS.
To już nawet nie chodzi o zniknięcie nagród za wysiłek - ta polityka GGS w postaci kasowania przynajmniej częściowo dobrych rzeczy jest powszechna. Nie chodzi o to, że do zdobycia są tylko monety złotej rybki.
Chodzi o to, że nagrody do kupienia za te monety są fatalne. I nie ratuje tego nawet morska pasieka (za 375 000 he, he, he). Reszta to elementy, które są dostępne w innych eventach, chyba że skasujecie.... Kuriozum to kocie talizmany; kocia kryjówka to porażka, kto to jeszcze zbiera?
Różnorodność nagród to była jednak jakaś zaleta, i dekor porządny można sobie było wytworzyć, naprawdę jeden z lepszych PD na liczbę pól. Tradycja likwidacji dobrego jest utrzymana. Szkoda
Na szczęście spinać się nie trzeba, bo nagrody kiepskie, a co się uzbiera, to za rok może i pasiekę kupię....
Po raz kolejny szansa na zrobienie czegoś nowego i dobrego została zaprzepaszczona. Mnie to już nie dziwi, nie postawię złamanego szeląga na inną opcję