Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

Wasze pomysły dotyczące połowów!

13»

Komentarz

• Witam

Mam pytanie:
    Było kiedyś zapowiedziane że ma zostać wgrana aktualizacja odnośnie dodawania przedmiotów do łodzi na wielkich wodach kliknięciem a nie przeciąganiem każdego elementu do łodzi. Nadal niestety trzeba poświęcić dużo czasu żeby zapełnić pola w łodziach zanim wyśle się je na łowiska. Kiedy będzie planowana jakaś aktualizacja w tym temacie żeby uprościć wszystkim załadowanie statku potrzebnymi elementami?
  • YalenkaYalenka Inactive Posty: 2,496
    Aneczka1988 (PL1) powiedział(a):
    Witam

Mam pytanie:
    Było kiedyś zapowiedziane że ma zostać wgrana aktualizacja odnośnie dodawania przedmiotów do łodzi na wielkich wodach kliknięciem a nie przeciąganiem każdego elementu do łodzi. Nadal niestety trzeba poświęcić dużo czasu żeby zapełnić pola w łodziach zanim wyśle się je na łowiska. Kiedy będzie planowana jakaś aktualizacja w tym temacie żeby uprościć wszystkim załadowanie statku potrzebnymi elementami?
    Witam

Była taka propozycja i owszem mogłaś ją przeczytać w TYM ogłoszeniu. Dlatego postanowiłam przenieś Twój wpis w odpowiednią dyskusje ;) Ogłoszenie to było pewnego rodzaju koncepcją i zwiastunem pewnych pomysłów, niestety nie wszystko może zostać wprowadzone do świata gry ;) 
    Aby szybciej załadować łodzie możesz obecnie nacisnąć przycisk shift na klawiaturze (trzymając go), wybierasz odpowiednie wyposażenie i klikasz lewym przyciskiem myszki. W ten sposób nie musisz przeciągacz każdego elementu wyposażenia.

Pozdrawiam,
    Yalenka
  • Dogberry11 (PL1)Dogberry11 (PL1) PL1 Posty: 1,623
    Pytania krótkie
    Co to jest moneta złotej rybki?
    Jak ją zdobyć/.
    do czego będzie służyć?
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 4,012
    Dogberry11 (PL1) powiedział(a):
    Pytania krótkie
    Co to jest moneta złotej rybki?
    Jak ją zdobyć/.
    do czego będzie służyć?
    Dobry wieczór :)
    Wszystkiego dowiesz się niedługo.
    Diana
    OMG:) 
    Ta czasoprzestrzeń GGS taka olbrzymia, to chyba nie dożyję
  • makao (PL1)makao (PL1) PL1 Posty: 507
    BestElunia (PL1) powiedział(a):
    W wydarzeniach otrzymujemy nagrody za wysiłek. Nagrodami są również przedmioty związane z łowiskami (łodzie,ekwipunek,załoga). Tylko co to za nagroda skoro jaj nigdy nie wykorzystam i muszę wywalić ja do kosza.
    A może by tak zrobić możliwość sprzedaży tych przedmiotów? 
    Bardzo istotna propozycja. Podpisuję się obiema rękami.
    makao (PL1) powiedział(a):
    BestElunia (PL1) powiedział(a):
    W wydarzeniach otrzymujemy nagrody za wysiłek. Nagrodami są również przedmioty związane z łowiskami (łodzie,ekwipunek,załoga). Tylko co to za nagroda skoro jaj nigdy nie wykorzystam i muszę wywalić ja do kosza.
    A może by tak zrobić możliwość sprzedaży tych przedmiotów? 
    Bardzo istotna propozycja. Podpisuję się obiema rękami.
    Temat ten już był kilka razy poruszany, nawet chyba sam o tym pisałem
    Niestety to jest  pisanie do ściany. Zero zrozumienia, i tak samo bedzie tym razem. Przecież sprzedaż tak zachwiałaby balansem gry, że cała mogłaby się przewrócić, jeszcze krowy by się potopiły
    piszę w nowym poście, bo edytowanie starego nie ma sensu.

Zmiana w złotych rybkach to kolejna w 99% porażka GGS.
    To już nawet nie chodzi o zniknięcie nagród za wysiłek - ta polityka GGS w postaci kasowania przynajmniej częściowo dobrych rzeczy jest powszechna. Nie chodzi o to, że do zdobycia  są tylko monety złotej rybki. 

Chodzi o to, że nagrody do kupienia za te monety są fatalne. I nie ratuje tego nawet morska pasieka (za 375 000 he, he, he). Reszta  to elementy, które są dostępne  w innych eventach, chyba że skasujecie.... Kuriozum to kocie talizmany; kocia kryjówka to porażka, kto to jeszcze zbiera?

Różnorodność nagród to była jednak jakaś zaleta, i dekor porządny można sobie było wytworzyć, naprawdę jeden z lepszych PD na liczbę pól. Tradycja likwidacji dobrego jest utrzymana. Szkoda

Na szczęście spinać się nie trzeba, bo nagrody kiepskie, a co się uzbiera, to za rok może i pasiekę kupię....
    Po raz kolejny szansa na zrobienie czegoś nowego i dobrego została zaprzepaszczona. Mnie to już nie dziwi, nie postawię złamanego szeląga na inną opcję

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik