Na angielskim forum jest info, że zmieniają się "ligi" w silosie. Dalej jest pięć przedziałów uzależnionych od doświadczenia, ale teraz mają wyglądać tak:
19-30
31-64
65-99
100-149
150-999
Związane jest to z wprowadzeniem nowych produktów do lejka, które mają się pojawić od poziomu 65.
Czemu mnie to nie dziwi? Czy tylko ja uważam że ta gra,spadła na psy,a poziomem dbałości o graczy zrównała się z Rowem Marjańskim? Kpina,żart.i robienie nas ......przez zespół trwa dalej...... A jeszcze dziś wysłali ankietę ZADOWOLENIA Z GRY... HAHAHAHA,JA .........
Edit/ Bardzo proszę o właściwe dobieranie słów, emocje możemy wyrazić na rożne sposoby. Forum zobowiązuje ,a nie chciałabym kasować wpisu. Yalenka
A oni w tym zespole nie mogą darować sobie robienia poprawy tego co zepsute na szybko,znowu coś zepsują zamiast dać informacje graczom,że lejka nie będzie i zrobić to jak należy to będzie masa poprawek aktualizacji i i jeszcze więcej błędów. Darowaliby i Nam i sobie tych nerwów gdyby odwołali lejek nawet na za tydzień zrobili to jak należy i dopiero spokojnie wprowadzili do gry,bo te poprawki na szybko mogą jeszcze więcej zepsuć niż naprawić.
Zamiast się czepiać naszej biednej Yalenki dajcie sobie spokój i odpocznijcie od gry, idzcie na spacer lub do kina. Wszak życie nie toczy się tylko w grze, zarówno wasze, moje jak i Yalenki. A co do lejka sojuszowego to nie ona decyduje kiedy się on pojawi w grze, tylko programiści GGS, a widać ze mają problem z lejkiem i chcą dać go nam bez błędów, więc muszą go jeszcze dopracować, są tylko ludzmi nie robotami(jeszcze). Kto wie może za jakiś czas grę modrwoać beda roboty? I co wtedy będzie się działo u nas na forum?
Chyba coś nie tak im idziez lejkiem i aktualizacją ponieważ na sojuszowej zbiór mi pokazuje do odbioru lecz po udaniu się tam jeszcze mam dobre 3 min do zbioru.
Zamiast się czepiać naszej biednej Yalenki dajcie sobie spokój i odpocznijcie od gry, idzcie na spacer lub do kina. Wszak życie nie toczy się tylko w grze, zarówno wasze, moje jak i Yalenki. A co do lejka sojuszowego to nie ona decyduje kiedy się on pojawi w grze, tylko programiści GGS, a widać ze mają problem z lejkiem i chcą dać go nam bez błędów, więc muszą go jeszcze dopracować, są tylko ludzmi nie robotami(jeszcze). Kto wie może za jakiś czas grę modrwoać beda roboty? I co wtedy będzie się działo u nas na forum?
Nikt się nie czepia a chce odpowiedzi !Po co jest pisać skoro ciągle wszysko nie jest tak jak nam pisano...szanujmy swoj czas ....a skoro Ja mam isc na spacer to Ty szanowny Yarosławie też Po kit marnować czas na Forum ) Pozdrawiam
Proszę powstrzymać nerwy na wodzy i pohamować się od zbędnych złośliwości. Niebawem powinien pojawić się wykrzyknik na Waszych farmach z zapowiedzią poprawki.
Ot To właśnie chodzi..... 24 h to ja tule poduszkę..niekoniecznie czekam na Silos ,,Widmo, zapowiedziany oczywiście... a jeżeli jestem w Sojuszu To chyba wspólna praca czyż nie?? Ja nie widzę w swojej wypowiedzi czegoś co nie powinno tu się znalezć ...A dwa Muszą się GGS nauczyć...najpierw coś dograć do konca ,pozniej Informować graczy - nie odwrotnie.... a skoro Mamy Tu Yalenke to do kogo innego mamy się zwracać????
Bardzo współczuje Yalence, że własne frustracje wyładowujecie na forum. Dziewczyna stara się jak może, a przecież z błedami w grze mamy do czynienia od dawna. Jak czytam te posty, to odnoszę wrazenie, ze z powodu jakiegos lejka wali się wam świat na głowy. Wyluzujmy trochę, bo poza obiecanym silosem, mozemy rozbudowywać farme, dostalismy nowe pola, jest rybołóstwo, stadnina, ewent, wiec naprawde nie rozumiem o co ten cały raban. A jak juz ktos nie potrafi odejśc od kompa, to niech siedzi cichutko w wiosce i gwozdziki stuka, bo trzeba ich wiele dla potrzeb sojuszu
...Może dajcie na wstrzymanie i poczekajcie ..podejrzewam że robią co mogą być wrócił silos ..do nas spowrotem ..a dla niecierpliwych --proponuję muzykę na odprężenie ..haha
Edit/ To nie ten wątek Basiu777, jeśli chcesz wstawić muzykę zapraszam do Rozrywki i Zabawy. Yalenka
Bardzo współczuje Yalence, że własne frustracje wyładowujecie na forum. Dziewczyna stara się jak może, a przecież z błedami w grze mamy do czynienia od dawna. Jak czytam te posty, to odnoszę wrazenie, ze z powodu jakiegos lejka wali się wam świat na głowy. Wyluzujmy trochę, bo poza obiecanym silosem, mozemy rozbudowywać farme, dostalismy nowe pola, jest rybołóstwo, stadnina, ewent, wiec naprawde nie rozumiem o co ten cały raban. A jak juz ktos nie potrafi odejśc od kompa, to niech siedzi cichutko w wiosce i gwozdziki stuka, bo trzeba ich wiele dla potrzeb sojuszu
Trzymaj sie Yalenka
Chyba mylimy pojęcia ))) piszę o Tym jak w bambuko polecieli...ja swoje mam zrobione ) od czego jest Forum gry? od czego są ludzie wybrani (lub sami się zgłosili ) do pomocy ,tak to rozumiem...powtarzam sojuszowa praca miała to być....więc wchodze po raz kolejny i nic..a mogła bym robić inne rzeczy i nie koniecznie narzucane przez KOGOŚ więc proszę czytać ze zrozumieniem bo nie takiego znaczenia był moj wpis
Denerwowanie się nam tu nie pomoże, Zespół pracuje nad poprawka i zanim przeprowadzi ja na serwerze musi upewnić się, że wszystko tym razem będzie sprawne. Dlatego wszystko się przeciąga. Za wszelkie niedogodności mogę Was tylko przeprosić, bo w tym momencie nie posiadam dodatkowych informacji na temat Silosu i czy w ogóle wystartuje. Proszę o odrobinę wyrozumiałości i cierpliwości.
...Może dajcie na wstrzymanie i poczekajcie ..podejrzewam że robią co mogą być wrócił silos ..do nas spowrotem ..a dla niecierpliwych --proponuję muzykę na odprężenie ..haha
Edit/ To nie ten wątek Basiu777, jeśli chcesz wstawić muzykę zapraszam do Rozrywki i Zabawy. Yalenka
Wiem że to nie ten wątek ..ale zaglądam na forum i czytam ..o nażekanich ..kiedy będzie ?, więc postanowiłam rozładować ..napiętą atmosferę na forum ..by dali trochę spokoju ..i spokojnie poczekali co będzie ..?
Trzymaj sie Yalenka
Masz rację dot. w sprawy lejka. Bez niego też jest co robić na farmie. Jednak w sprawie Moderatorów to chyba nie ma powodu aby im współczuć. Oni są tutaj z własnej nieprzymusowej woli. Poza tym, wydaje mi się, że mają z tego tytułu jakieś profity, w przeciwnym razie nie użerali by się z graczami. Pozdrawiam
Wiem że to nie ten wątek ..ale zaglądam na forum i czytam ..o nażekanich ..kiedy będzie ?, więc postanowiłam rozładować ..napiętą atmosferę na forum ..by dali trochę spokoju ..i spokojnie poczekali co będzie ..?
Dokładnie tym bardziej że idą w dobrym kierunku bo błędny czas zbioru na sojuszowej mi znikł
Denerwowanie się nam tu nie pomoże, Zespół pracuje nad poprawka i zanim przeprowadzi ja na serwerze musi upewnić się, że wszystko tym razem będzie sprawne. Dlatego wszystko się przeciąga. Za wszelkie niedogodności mogę Was tylko przeprosić, bo w tym momencie nie posiadam dodatkowych informacji na temat Silosu i czy w ogóle wystartuje. Proszę o odrobinę wyrozumiałości i cierpliwości.
~Yalenka
Absolutnie nie obwiniam Ciebie za Ich błędy ,Tylko drażni mnie już i to bardzo że Ciągle Tracimy czas przez podawanie błędnych godzin lub informacji! To nie Ty Yalenko jestes Twórcą..lecz Gracze piszą co czują bo ciągle są oszukiwani....Przekazujesz te informacje i dlatego sugestie i krytyka lądują Tu -na Forum...czasami lepiej chyba napisać nic konkretnego nie wiem...No taka twoja Rola )
Komentarz
czy wy umiecie cos zaplanowac na czas
jedno wam sie tylko udajre oferty czasowe ze zlotem nie szwankuja gratulacje
Około godziny 17:00 Zespół przeprowadzi szybką poprawkę, w tym czasie dostęp do gry będzie niemożliwy.
Pozdrawiam,
Yalenka
Pozdrawiam,
Yalenka
Edit/ Bardzo proszę o właściwe dobieranie słów, emocje możemy wyrazić na rożne sposoby. Forum zobowiązuje ,a nie chciałabym kasować wpisu.
Yalenka
A co do lejka sojuszowego to nie ona decyduje kiedy się on pojawi w grze, tylko programiści GGS,
a widać ze mają problem z lejkiem i chcą dać go nam bez błędów, więc muszą go jeszcze dopracować,
są tylko ludzmi nie robotami(jeszcze). Kto wie może za jakiś czas grę modrwoać beda roboty?
I co wtedy będzie się działo u nas na forum?
Proszę powstrzymać nerwy na wodzy i pohamować się od zbędnych złośliwości. Niebawem powinien pojawić się wykrzyknik na Waszych farmach z zapowiedzią poprawki.
~ Yalenka
Miłego wieczoru jednak wszystkim życzę
Magda
Dziewczyna stara się jak może, a przecież z błedami w grze mamy do czynienia od dawna.
Jak czytam te posty, to odnoszę wrazenie, ze z powodu jakiegos lejka wali się wam świat na głowy.
Wyluzujmy trochę, bo poza obiecanym silosem, mozemy rozbudowywać farme, dostalismy nowe pola, jest rybołóstwo, stadnina, ewent, wiec naprawde nie rozumiem o co ten cały raban.
A jak juz ktos nie potrafi odejśc od kompa, to niech siedzi cichutko w wiosce i gwozdziki stuka, bo trzeba ich wiele dla potrzeb sojuszu
Trzymaj sie Yalenka
Edit/ To nie ten wątek Basiu777, jeśli chcesz wstawić muzykę zapraszam do Rozrywki i Zabawy.
Yalenka
Denerwowanie się nam tu nie pomoże, Zespół pracuje nad poprawka i zanim przeprowadzi ja na serwerze musi upewnić się, że wszystko tym razem będzie sprawne. Dlatego wszystko się przeciąga.
Za wszelkie niedogodności mogę Was tylko przeprosić, bo w tym momencie nie posiadam dodatkowych informacji na temat Silosu i czy w ogóle wystartuje. Proszę o odrobinę wyrozumiałości i cierpliwości.
~Yalenka
Pozdrawiam