Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

19.10.2017 | Sojusznicze Święto Ciężkiej pracy i więcej...

1634

Komentarz

• aurelka40 (PL1)aurelka40 (PL1) PL1 Posty: 103
    gratulacje znow cos nie powiem brzydko bo dosane bana POPSUTE

czy wy umiecie cos zaplanowac na czas
    jedno wam sie tylko udajre oferty czasowe ze zlotem nie szwankuja gratulacje
  • Świniarz (PL1)Świniarz (PL1) PL1 Posty: 550
    Na angielskim forum jest info, że zmieniają się "ligi" w silosie. Dalej jest pięć przedziałów uzależnionych od doświadczenia, ale teraz mają wyglądać tak:
    19-30
    31-64
    65-99
    100-149
    150-999
    Związane jest to z wprowadzeniem nowych produktów do lejka, które mają się pojawić od poziomu 65. 
  • YalenkaYalenka Inactive Posty: 2,496
    Witajcie 
    Około godziny 17:00 Zespół przeprowadzi szybką poprawkę, w tym czasie dostęp do gry będzie niemożliwy.

Pozdrawiam,
    Yalenka

• chrupek89 (PL1)chrupek89 (PL1) PL1 Posty: 33
    A czy ta poprawka bedzie sie rownala ze startem Silosa ? Czy dalej nic nie wiadomo kiedy sie on pojawi ? 
    chrupek89 (PL1) powiedział(a):
    A czy ta poprawka bedzie sie rownala ze startem Silosa ? Czy dalej nic nie wiadomo kiedy sie on pojawi ? 
    Na temat silosu dalej czekam na informacje ;)

Pozdrawiam,
    Yalenka
  • krzyś68 (PL1)krzyś68 (PL1) Posty: 84
    edytowano 20.10.2017
    Czemu mnie to nie dziwi? Czy tylko ja uważam że ta gra,spadła na psy,a poziomem dbałości o graczy zrównała się z Rowem Marjańskim? Kpina,żart.i robienie nas ......przez zespół trwa dalej...... A jeszcze dziś wysłali ankietę ZADOWOLENIA Z GRY... HAHAHAHA,JA .........

Edit/ Bardzo proszę o właściwe dobieranie słów, emocje możemy wyrazić na rożne sposoby. Forum zobowiązuje ,a nie chciałabym kasować wpisu.
    Yalenka
    Post edited by Yalenka on
  • sylwiazelazna (PL1)sylwiazelazna (PL1) PL1 Posty: 5,746
    A oni w tym zespole nie mogą darować sobie robienia poprawy tego co zepsute na szybko,znowu coś zepsują zamiast dać informacje graczom,że lejka nie będzie i zrobić to jak należy to będzie masa poprawek aktualizacji i i jeszcze więcej błędów. Darowaliby i Nam i sobie tych nerwów gdyby odwołali lejek nawet na za tydzień zrobili to jak należy i dopiero  spokojnie wprowadzili do gry,bo te poprawki na szybko mogą jeszcze więcej zepsuć niż naprawić.
  • Zamiast się czepiać naszej biednej Yalenki dajcie sobie spokój i odpocznijcie od gry, idzcie na spacer lub do kina. Wszak życie nie toczy się tylko w grze, zarówno wasze, moje jak i Yalenki.
    A co do lejka sojuszowego to nie ona decyduje kiedy się on pojawi w grze, tylko programiści GGS,
    a widać ze mają problem z lejkiem i chcą dać go nam bez błędów, więc muszą go jeszcze dopracować,
    są tylko ludzmi nie robotami(jeszcze). Kto wie może za jakiś czas grę modrwoać beda roboty?
    I co wtedy będzie się działo u nas na forum?
  • Chyba coś nie tak im idziez lejkiem i aktualizacją :(  ponieważ na sojuszowej zbiór mi pokazuje do odbioru lecz po udaniu się tam jeszcze mam dobre 3 min do zbioru. 
    Witajcie

Proszę powstrzymać nerwy na wodzy i pohamować się od zbędnych złośliwości. Niebawem powinien pojawić się wykrzyknik na Waszych farmach z zapowiedzią poprawki.

~ Yalenka
  • FarmerEdi (PL1)FarmerEdi (PL1) PL1 Posty: 85
    ha ha ha randka w ciemno 
  • grekos (PL1)grekos (PL1) PL1 Posty: 18
    a dlaczego nie ma lejka a jak zbieram np kukurydze to normalnie mi liczy punkty jak w przypadku gdy jest lejek
  • Piotr Mazurek (PL1)Piotr Mazurek (PL1) PL1 Posty: 5,847
    BlueBest6 (PL1) powiedział(a):
    Niebawem tzn kiedy ??????????? konkretnie wszystko czeka od rana masakra 
    Niebawem czyli niebawem kiedyś tam jak myślę może dzisiaj kto to wie.  

Miłego wieczoru jednak wszystkim życzę
     Magda
  • Bardzo współczuje Yalence, że własne frustracje wyładowujecie na forum.
    Dziewczyna stara się jak może, a przecież z błedami w grze mamy do czynienia od dawna.
    Jak czytam te posty, to odnoszę wrazenie, ze z powodu jakiegos lejka wali się wam świat na głowy.
    Wyluzujmy trochę, bo poza obiecanym silosem, mozemy rozbudowywać farme, dostalismy nowe pola, jest rybołóstwo, stadnina, ewent, wiec naprawde nie rozumiem o co ten cały raban.
    A jak juz ktos nie potrafi odejśc od kompa, to niech siedzi cichutko w wiosce i gwozdziki stuka, bo trzeba ich wiele dla potrzeb sojuszu

Trzymaj sie Yalenka

• Pewnie się dziś nie doczekamy )))))

Witajcie 

Denerwowanie się nam tu nie pomoże, Zespół pracuje nad poprawka i zanim przeprowadzi ja na serwerze musi upewnić się, że wszystko tym razem będzie sprawne. Dlatego wszystko się przeciąga.
    Za wszelkie niedogodności mogę Was tylko przeprosić, bo w tym momencie nie posiadam dodatkowych  informacji na temat Silosu i czy w ogóle wystartuje. Proszę o odrobinę wyrozumiałości i cierpliwości.

~Yalenka

• Ja osobiście mam czas :) jak nie dziś to jutro albo pojutrze puszczę lejek :) 
  • Basia777 (PL1)Basia777 (PL1) PL1 Posty: 375
    ..Basia777 (PL1) powiedział(a):
    ...Może dajcie na wstrzymanie i poczekajcie ..podejrzewam że robią co mogą być wrócił silos ..do nas spowrotem ..a dla niecierpliwych --proponuję muzykę na odprężenie ..haha 

Edit/ To nie ten wątek Basiu777, jeśli chcesz wstawić muzykę zapraszam do Rozrywki i Zabawy.
    Yalenka
    Wiem że to nie ten wątek ..ale zaglądam na forum i czytam ..o nażekanich ..kiedy będzie ?, więc postanowiłam rozładować ..napiętą atmosferę na forum ..by dali trochę spokoju ..i spokojnie poczekali co będzie ..?
  • Basia777 (PL1) powiedział(a):
    ..Basia777 (PL1) powiedział(a):
    ...Może dajcie na wstrzymanie i poczekajcie ..podejrzewam że robią co mogą być wrócił silos ..do nas spowrotem ..a dla niecierpliwych --proponuję muzykę na odprężenie ..haha 

Edit/ To nie ten wątek Basiu777, jeśli chcesz wstawić muzykę zapraszam do Rozrywki i Zabawy.
    Yalenka
    Wiem że to nie ten wątek ..ale zaglądam na forum i czytam ..o nażekanich ..kiedy będzie ?, więc postanowiłam rozładować ..napiętą atmosferę na forum ..by dali trochę spokoju ..i spokojnie poczekali co będzie ..?
    Dokładnie tym bardziej że idą w dobrym kierunku :) bo błędny czas zbioru na sojuszowej mi znikł :)
  • Yalenka powiedział(a):
    Witajcie 

Denerwowanie się nam tu nie pomoże, Zespół pracuje nad poprawka i zanim przeprowadzi ja na serwerze musi upewnić się, że wszystko tym razem będzie sprawne. Dlatego wszystko się przeciąga.
    Za wszelkie niedogodności mogę Was tylko przeprosić, bo w tym momencie nie posiadam dodatkowych  informacji na temat Silosu i czy w ogóle wystartuje. Proszę o odrobinę wyrozumiałości i cierpliwości.

~Yalenka

Absolutnie nie obwiniam Ciebie za Ich błędy ,Tylko drażni mnie już i to bardzo że Ciągle Tracimy czas przez podawanie błędnych godzin lub informacji! To nie Ty Yalenko jestes Twórcą..lecz Gracze piszą co czują bo ciągle są oszukiwani....Przekazujesz te informacje i dlatego sugestie i krytyka lądują Tu -na Forum...czasami lepiej chyba napisać nic konkretnego nie wiem...No taka twoja Rola :)

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik