Amba Fatima pojawia się i go już niema ,ale w tym krótkim mirażu który nas odwiedził na farmach zobaczyłem nagrody i jestem bardzo zdegustowany 100.000.000 za oczko wodne to jest już przegęcie totalne ze strony GGS punktacja tak wyśrubowana że brak słów a nagrody te same , 2 licencje to 1,200,000 a tu 3 licencje za 8,000,000 a reszta to już kompletna paranoja .Zostawcie ten silos dla siebie ZESPOLE GGS a nam odpalcie zwykły silos ,.Wolę rutynę niz nabawić się nerwicy która w tej grze jest na co dzień
Proponuje następnym raz 100% przemyslec kiedy będziecie podawac termin i godz aktualizacji. Ostatnio Wam to nie wychodzi nie dotrzymujecie ani terminu ani podanej godz,
zart zart zart serwer co to za serwer ten co to zrobil aktualizujac i wlaczajac swieto pracy to sie chyba zdrzemnal i nie wiadomoco mial na mysli order glupoty proponuje co wy robicie kpiny z graczy nie przeceniajcie swoich mozliwosci najszybszy silos jak do tej pory wiem ze jest ewent ufo ale to sa jaja kosmiczne moze to chcieliscie powiazac i pusciliscie te kosmiczne jaja a z nas zrobic wydmuszki
A tak na poważnie, to może by ktoś wyjaśniłby nam co my mamy teraz robić, bo jak gra zostanie cofnięta to nie ma sensu podejmować jakichkolwiek działań, choćby robienia projektów, a jak nie to po co mamy silos robić skoro nagrody mamy....
Moi Drodzy, myślmy pozytywnie, wyobraźcie sobie, że GGS zajął się budownictwem. Wybudował piękną galerię handlową, jest wielkie otwarcie, tłumy ludzi, prezydent miasta uroczyście przecina wstęgę, i w tym momencie wszystko RYP!, 300 ofiar pod gruzami, 100 milionów straty... Cieszmy się, że robią tylko gry i dzięki temu są to tylko rozwalone mistrzostwa, połowy, wioska sojuszu itd., itp. A swoją drogą, tak długo gracie w farmę i jeszcze nabieracie się na te wszystkie szumne zapowiedzi nowości, że wystartują o czasie, że będą od razu dobrze działały (oby kiedykolwiek), shame on you
A takie pytanie mam,jak długo zespół będzie debatował nad tym co ma teraz zrobić ??????????? No bo w sumie racja jak gra ma być cofnięta to nie ma sensu nic robić bo po co,.Pytanie następne na jaka cholerę jest serwer testowy do ozdoby czy jak???zamiast najpierw to wszystko tam przetestować i wprowadzić na serwery główne to się testuję na graczach,na zasadzie a nuż tym razem się uda......i miło by było gdyby poinformowano graczy nieco wcześniej o ewentualnym ponownym uruchomieniu lejka,nie piętnaście minut przed startem.
A mi się wydaje, że ich główny EKONOMISTA teraz ostro liczy, co im się bardziej opłaca: rollback, odbiór nagród i oddanie nam poniesionych nakładów, czy pozostawienie tak jak jest i włączenie silosa od nowa :-)
Co niektórym dalo się co koliek zrobić, cos zebrac, wlaczyc wzmocnienie. A mnie nic się nie pojawilo nawet nie mialm okazji zobaczyć jakie sa wzmocnienia itp
W tej chwili dalej czekamy na decyzje finalne odnośnie wydarzenia Sojuszniczego Święta Ciężkiej Pracy, natomiast wszyscy którzy włączyli wzmocnienia za złoto i dolary powinni napisać do naszego Działu Wsparcia Technicznego w sprawie rekompensat. Czas na serwerze nie zostanie cofnięty.
Zafundują nam kolejną nockę, tak dla zabawy ) Porażka. I znowu nic się nie dzieje, według GGS, a my mamy następną lekcję cierpliwości, czy za to przewidzieli jakieś nagrody ???????????????????/
Tak sobie pomyślałałamam czytając powyzsze posty,ze chyba dla obu stron najkorzystniej byłoby nie podawanie dokładnych terminów startu poszczególnych wydarzeń. Wystarczyłoby tylko zgłosic, ze cos bedzie,tak jak teraz z silosem i podac informacje, ze start bedzie np w ciagu najblizszych 10 dni. Obecnie mamy loterie: uda sie lub nie. Mnóstwo pretensji i rozczarowań Mysle, ze start wydarzeń "z nienacka" bez wczesniejszego podawania dokładnych terminów w tym przypadku, gdy ciągle mamy problemy z błedami itd byłby wskazany
Witajcie Jeszcze raz powtórzę ,czas serwera nie zostanie cofnięty więc spokojnie możecie pracować na swoich farmach. Dalej czekamy na finalne decyzje odnośnie Sojuszniczego Święta Ciężkiej Pracy. Zespół pracuje nad wyeliminowaniem błędu związanego z naliczaniem punktów w rankingu.
Jeśli dostaniemy nowe informacje - będziemy Wam przekazywać je na bieżąco.
Witajcie Jeszcze raz powtórzę ,czas serwera nie zostanie cofnięty więc spokojnie możecie pracować na swoich farmach. Dalej czekamy na finalne decyzje odnośnie Sojuszniczego Święta Ciężkiej Pracy. Zespół pracuje nad wyeliminowaniem błędu związanego z naliczaniem punktów w rankingu.
Pozdrawiam, Yalenka
Yalenko, nie możemy pracować normalnie. Ten 4 minutowy silos zaczął się o 10. Chwilę wcześniej zebrałam jabłka. Gdyby wcześniej wszystko działało normalnie, mogłam mieć jabłka od razu po kukurydzy. Musiałabym czekać na nie prawie 3 godz. Gdy teraz zbiorę np. mleko a okaże się, że silos będzie niedługo, może być podobnie, A na mleko trzeba czekać 7 godzin... Wiele osób czeka i ponosi przez to kolejne straty... Pozdrawiam amik23
Mnie sie udalo zebrac tylko kuku 5minutowe i jajka kurze i przygotowywalam sie do duzego zbioru mleka a tu ryp i nie ma nic,wyskoczyla mi tylko nagroda do wyboru 1 z 4, wybralam 11 tys talizmanow kocich, bo tych to ja tez nie uzbieram chyba nawet za rok ;p, no i juz bylo po ciezkiej pracy.... ;p
Komentarz
I niewypał...
glupoty proponuje co wy robicie kpiny z graczy nie przeceniajcie swoich mozliwosci najszybszy silos jak do tej pory wiem ze jest ewent ufo ale to sa jaja kosmiczne moze to chcieliscie powiazac i pusciliscie te kosmiczne jaja a z nas zrobic wydmuszki
W tej chwili dalej czekamy na decyzje finalne odnośnie wydarzenia Sojuszniczego Święta Ciężkiej Pracy, natomiast wszyscy którzy włączyli wzmocnienia za złoto i dolary powinni napisać do naszego Działu Wsparcia Technicznego w sprawie rekompensat. Czas na serwerze nie zostanie cofnięty.
Pozdrawiam
Yalenka
No właśnie kiedy start?
Przegapiłem start silosu i od rana stoję ze zbiorami na farmie
Porażka. I znowu nic się nie dzieje, według GGS, a my mamy następną lekcję cierpliwości, czy za to przewidzieli jakieś nagrody ???????????????????/
MY CHCEMY SILOS ....MY CHCEMY SILOS:))nie ladnie dawac i odbierać-nawet niemiałam okazji zobaczenia to jakiś bubel czy jak???
Wystarczyłoby tylko zgłosic, ze cos bedzie,tak jak teraz z silosem i podac informacje, ze start bedzie np w ciagu najblizszych 10 dni.
Obecnie mamy loterie: uda sie lub nie.
Mnóstwo pretensji i rozczarowań
Mysle, ze start wydarzeń "z nienacka" bez wczesniejszego podawania dokładnych terminów w tym przypadku, gdy ciągle mamy problemy z błedami itd byłby wskazany
Jeszcze raz powtórzę ,czas serwera nie zostanie cofnięty więc spokojnie możecie pracować na swoich farmach.
Dalej czekamy na finalne decyzje odnośnie Sojuszniczego Święta Ciężkiej Pracy. Zespół pracuje nad wyeliminowaniem błędu związanego z naliczaniem punktów w rankingu.
Pozdrawiam,
Yalenka
Pozdrawiam
amik23
startujemy czy nie za długo to eno..trwa ......długo jeszcze???/:)
ta informacja ze wczoraj a dzisiaj jeszcze nic niema..