Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

19.10.2017 | Sojusznicze Święto Ciężkiej pracy i więcej...

1534

Komentarz

• Zgadzam się...tyle szumu....
    I niewypał...
  • Proponuje następnym raz 100% przemyslec kiedy będziecie podawac termin i godz aktualizacji. Ostatnio Wam to nie wychodzi nie dotrzymujecie ani terminu ani podanej godz,
  • to już nie jest komedia to horror pomału się robi....
  • Sewirra (PL1)Sewirra (PL1) PL1 Posty: 44
    zart zart zart serwer co to za serwer ten co to zrobil aktualizujac i wlaczajac swieto pracy to sie chyba zdrzemnal i nie wiadomoco mial na mysli order
    glupoty proponuje co wy robicie kpiny z graczy nie przeceniajcie swoich mozliwosci najszybszy silos jak do tej pory wiem ze jest ewent ufo ale to sa jaja kosmiczne moze to chcieliscie powiazac i pusciliscie te kosmiczne jaja a z nas zrobic wydmuszki
  • Asia 1208 (PL1)Asia 1208 (PL1) PL1 Posty: 211
    Kasa na wzmocnieni wydana, kuku zebrane, kolejne czeka do zebrania, straty jak fiks a zespół co na to wszystko ???? ZESPÓL MA NAS W D... I MILCZY :((((
  • A tak na poważnie, to może by ktoś wyjaśniłby nam co my mamy teraz robić, bo jak gra zostanie cofnięta to nie ma sensu podejmować jakichkolwiek działań, choćby robienia projektów, a jak nie to po co mamy silos robić skoro nagrody mamy....
  • Nuka (PL1)Nuka (PL1) PL1 Posty: 575
    rafcio78 (PL1) powiedział(a):
    amik23 (PL1) powiedział(a):
    rafcio78 (PL1) powiedział(a):
    historycznie szybki silos
    To skoro właśnie minęły 4 dni.... zaraz będę mistrzostwa.....

:))))) to trzeba się już szykować heh
     :D  :D:D
  • sylwiazelazna (PL1)sylwiazelazna (PL1) PL1 Posty: 5,746
    A takie pytanie mam,jak długo zespół będzie debatował nad tym co ma teraz zrobić ??????????? No bo w sumie racja jak gra ma być cofnięta to nie ma sensu nic robić bo po co,.Pytanie następne na jaka cholerę jest serwer testowy do ozdoby czy jak???zamiast najpierw to wszystko tam przetestować i wprowadzić na serwery główne to się testuję na graczach,na zasadzie a nuż tym razem się uda......i miło by było gdyby poinformowano graczy nieco wcześniej o ewentualnym ponownym uruchomieniu lejka,nie piętnaście minut przed startem.
  • rafcio78 (PL1)rafcio78 (PL1) PL1 Posty: 12
    A mi się wydaje, że ich główny EKONOMISTA teraz ostro liczy, co im się bardziej opłaca: rollback, odbiór nagród i oddanie nam poniesionych nakładów, czy pozostawienie tak jak jest i włączenie silosa od nowa :-)
  • Co niektórym dalo się co koliek zrobić, cos zebrac, wlaczyc wzmocnienie. A  mnie nic się nie pojawilo nawet nie mialm okazji zobaczyć jakie sa wzmocnienia itp
  • YalenkaYalenka Inactive Posty: 2,496
    Witajcie

W tej chwili dalej czekamy na decyzje finalne odnośnie wydarzenia Sojuszniczego Święta Ciężkiej Pracy, natomiast wszyscy którzy włączyli wzmocnienia za złoto i dolary powinni napisać do naszego Działu Wsparcia Technicznego w sprawie rekompensat. Czas na serwerze nie zostanie cofnięty.

Pozdrawiam
    Yalenka
  • pilka2 (PL1)pilka2 (PL1) PL1 Posty: 251
    skoro była aktualka to powinno być już swieto pracy a tu ani widu ani slychu chyba o 14 wystartujemy hahaha
  • Czarreq (PL1)Czarreq (PL1) PL1 Posty: 533
    Witam :) 
    No właśnie kiedy start? :p Dziś czy jutro czy kiedy? :) 
    Przegapiłem start silosu i od rana stoję ze zbiorami na farmie :) Czekam, aż się zacznie :):)
  • michdo (PL1)michdo (PL1) PL1 Posty: 124
    zaczął się ale po kilku minutach skończył ;)
  • wiosenka66 (PL1)wiosenka66 (PL1) PL1 Posty: 477
    Zafundują nam kolejną nockę, tak dla zabawy :))
    Porażka. I znowu nic się nie dzieje, według GGS, a my mamy następną lekcję cierpliwości, czy za to przewidzieli jakieś nagrody ???????????????????/

MY CHCEMY SILOS ....MY CHCEMY SILOS:))nie ladnie dawac i odbierać-nawet niemiałam okazji zobaczenia to jakiś  bubel czy jak???

• Tak sobie pomyślałałamam czytając powyzsze posty,ze chyba dla obu stron najkorzystniej byłoby nie podawanie dokładnych terminów startu poszczególnych wydarzeń.
    Wystarczyłoby tylko zgłosic, ze cos bedzie,tak jak teraz z silosem i podac informacje, ze start bedzie np w ciagu najblizszych 10 dni.
    Obecnie mamy loterie: uda sie lub nie.
    Mnóstwo pretensji i rozczarowań
    Mysle, ze start wydarzeń  "z nienacka" bez wczesniejszego podawania dokładnych terminów   w tym przypadku, gdy ciągle mamy problemy z błedami itd byłby wskazany
  • YalenkaYalenka Inactive Posty: 2,496
    Witajcie
    Jeszcze raz powtórzę ,czas serwera nie zostanie cofnięty więc spokojnie możecie pracować na swoich farmach.
    Dalej czekamy na finalne decyzje odnośnie Sojuszniczego Święta Ciężkiej Pracy. Zespół pracuje nad wyeliminowaniem błędu związanego z naliczaniem punktów w rankingu. 

Jeśli dostaniemy nowe informacje - będziemy Wam przekazywać je na bieżąco.

Pozdrawiam,
    Yalenka
  • Nuka (PL1)Nuka (PL1) PL1 Posty: 575
    Yalenka powiedział(a):
    Witajcie
    Jeszcze raz powtórzę ,czas serwera nie zostanie cofnięty więc spokojnie możecie pracować na swoich farmach.
    Dalej czekamy na finalne decyzje odnośnie Sojuszniczego Święta Ciężkiej Pracy. Zespół pracuje nad wyeliminowaniem błędu związanego z naliczaniem punktów w rankingu. 

Jeśli dostaniemy nowe informacje - będziemy Wam przekazywać je na bieżąco.

Pozdrawiam,
    Yalenka
    Yalenko, nie możemy pracować normalnie.  :/ Ten 4 minutowy silos zaczął się o 10. Chwilę wcześniej zebrałam jabłka. Gdyby wcześniej wszystko działało normalnie, mogłam mieć jabłka od razu po kukurydzy. Musiałabym czekać na nie prawie 3 godz. Gdy teraz zbiorę np. mleko a okaże się, że silos będzie niedługo, może być podobnie, A na mleko trzeba czekać 7 godzin...  Wiele osób czeka i ponosi przez to kolejne straty...
    Pozdrawiam
    amik23 
  • Mnie sie udalo zebrac tylko kuku 5minutowe i jajka kurze i przygotowywalam sie do duzego zbioru mleka a tu ryp i nie ma nic,wyskoczyla mi tylko nagroda do wyboru 1 z 4, wybralam 11 tys talizmanow kocich, bo tych to ja tez nie uzbieram chyba nawet za rok ;p, no i juz bylo po ciezkiej pracy.... ;p
  • michdo (PL1)michdo (PL1) PL1 Posty: 124
    Jak mamy normalnie pracować na farmie, gdy wszystko stoi na oczekiwanie silosa. Tylko gwoździe można zbierać.

startujemy czy nie za długo to eno..trwa ......długo jeszcze???/:)

• Czarreq (PL1)Czarreq (PL1) PL1 Posty: 533
    Przecież jest informacja, że event przełożony na jutro :)
  • Czarreq (PL1) powiedział(a):
    Przecież jest informacja, że event przełożony na jutro :)
    skąd taka infromacja ? 

ta informacja ze wczoraj a dzisiaj jeszcze nic niema..

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik