A czy silos wymaga w ogóle aktualizacji ? jest przecież wgrany na serwery wiec zmian można było dokonać bez konieczności przerywania dostępu do gry po południu zauważyłam w działaniu swojej farmy pewne zmiany których wcześniej nie było całkiem wiec możliwe że silos się zacznie w zapowiadanym czasie
Zespół zakończył ostatni etap testów aktualizacji. Aktualizacja zostanie wgrana jeszcze dziś na serwery, dlatego bądźcie przygotowani, że dostęp do Gry przez najbliższą godzinę może być utrudniony lub całkowicie niemożliwy.
Najpierw jak zwykle - serwery partnerskie, a następnie serwery główne.
PS. Najprawdopodobniej nie będzie powiadomienia w Grze o wyłączeniu serwerów.
To są żarty? Godzinę nie będzie dostępu do gry, a za 1h 10 minut kończy się event. Który zdążyłabym skończyć w tym czasie. Mam nadzieję że zespół mi to jakoś wynagrodzi.
Nowe działki są, a ceny wbrew wpisowi wyzej (przynajmniej pierwsza za 124mln ) nie uważam za zaporowy, poprzednie było po 90, więc tylko troszkę więcej.
Zespół zdecydował o przełożeniu Sojuszniczego Święta Ciężkiej Pracy na jutro, godziny rozpoczęcia nie znamy. Za niedogodności bardzo przepraszamy.
Pozdrawiam, Yalenka
Czy choć raz, pytam się , raz, raziutek raziuniuniutek coś zostanie wykonane w terminie? To ja czekam jak kto głupi do północy a mi się pokazuje międzynarodowy znak... Lasciate ogni speranza voi ch'entrate
No pieknie my przygotowani na świeto ,czekamy ,nikt nie siedzi na forum caly czas a tu taka nowina na godzine wczesniej, weszlam zobaczyc co sie dzieje bo 12 a tu nic . Super,pola zasiane kuku na noc i straty jak nic .
tak Madziu tylko zauwaz ze nie bylo aktualizacji ktora ten oto silos miala wgrac, wiec wnioskuje ze jak nie bedzie aktualizacji to rowniez silos nie wystartuje dzisiaj o polnocy..
Żądam zadoscuczynienia za straty na polach ,wszyscy posiali kukurydze a nie pszenice jak zawsze. Informacja o braku świeta byla podana zbyt pozno to juz masakra doprawdy.
Żądam zadoscuczynienia za straty na polach ,wszyscy posiali kukurydze a nie pszenice jak zawsze. Informacja o braku świeta byla podana zbyt pozno to juz masakra doprawdy.
Jakoś mi się nie wydaje żeby się do tego poczuli...tylko gdyby była to h 14...to pół biedy ale o 24??????????I jak mozna sie nie denerwować!!! Zarwać noc po NIC
Komentarz
gracze i ich czas jest nie wazny jak widac..
nie dość że ten badziew ma wystartować o 24:00 kiedy normalni ludzie już śpią to jeszcze nie wiadomo w który dzień...
po południu zauważyłam w działaniu swojej farmy pewne zmiany których wcześniej nie było
całkiem wiec możliwe że silos się zacznie w zapowiadanym czasie
Zespół zakończył ostatni etap testów aktualizacji. Aktualizacja zostanie wgrana jeszcze dziś na serwery, dlatego bądźcie przygotowani, że dostęp do Gry przez najbliższą godzinę może być utrudniony lub całkowicie niemożliwy.
Najpierw jak zwykle - serwery partnerskie, a następnie serwery główne.
PS. Najprawdopodobniej nie będzie powiadomienia w Grze o wyłączeniu serwerów.
Pozdrawiam,
Havao
Godzinę nie będzie dostępu do gry, a za 1h 10 minut kończy się event. Który zdążyłabym skończyć w tym czasie. Mam nadzieję że zespół mi to jakoś wynagrodzi.
Zachowajcie spokój. Aktualizacja nie musi wcale trwać całą godzinę. Być może już za moment serwery zostaną włączone ponownie
Pozdrawiam,
Havao
Aktualizacja została wgrana. Można już zalogować się do gry.
Pozdrawiam,
Havao
Nowe działki są, a ceny wbrew wpisowi wyzej (przynajmniej pierwsza za 124mln ) nie uważam za zaporowy, poprzednie było po 90, więc tylko troszkę więcej.
I jakoś kiepsko te dodatkowe na kwiatowej wyglądają - takie.. niedokończone..
i zaskoczyli mnie z poszerzeniem kwiatowej bo byłem pewny, ze będzie wzdłuż a tu trochę w poprzek
124,000,000 $, 14,900 złoto
174,000,000 $, 24,900 złoto
244,000,000 $, 34,900 złoto
342,000,000 $, 49,000 złoto
479,000,000 $, 69,000 złoto
671,000,000 $, 99,000 złoto
info z forum angielskiego
To ja czekam jak kto głupi do północy a mi się pokazuje międzynarodowy znak...
Lasciate ogni speranza voi ch'entrate
Zespół zdecydował o przełożeniu Sojuszniczego Święta Ciężkiej Pracy na jutro, godziny rozpoczęcia nie znamy.
Za niedogodności bardzo przepraszamy.
Pozdrawiam,
Yalenka
Ja mam pytanie jak mamy zebrac tyle milonow na powiększenie farm??????????????????
Te kwoty to chyba jakiś zart. Może by tak pomyslec o podniesieniu cen za produkty przy sprzedaży tego dawno BF nie robił.
Podniescie ceny za sprzedaż produktów o 100% a nie wszystko w gore a zysk w dol albo w miejscu stoi