Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

19.10.2017 | Sojusznicze Święto Ciężkiej pracy i więcej...

1334

Komentarz

• jacobs (PL1)jacobs (PL1) PL1 Posty: 69
    Hehe:)) norma czyli można iść spać ? :P
  • chrupek89 (PL1)chrupek89 (PL1) PL1 Posty: 33
    robią z Nami co chca.. brak slow.. 
    gracze i ich czas jest nie wazny jak widac.. 
  • malwina-m (PL1)malwina-m (PL1) PL1 Posty: 4,022
    Ale na jaki inny dzień ? mamy już 19 dzień miesiąca atrakcji :D:p za chwile MS i potem kolejny sojuszowi lejek [nieprzygotowany do startu]
  • candy90 (PL1)candy90 (PL1) PL1 Posty: 354
    dla mnie to porażka ... 
    nie dość że ten badziew ma wystartować o 24:00 kiedy normalni ludzie już śpią to jeszcze nie wiadomo w który dzień... 
  • Dogberry11 (PL1)Dogberry11 (PL1) PL1 Posty: 1,624
    ciekawe czy  z tymi atrakcjami zdążą do końca miesiąca, wszak już 19 ...
  • alaska01 (PL1)alaska01 (PL1) PL1 Posty: 227
    A czy silos wymaga w ogóle aktualizacji ?  jest przecież  wgrany na serwery wiec  zmian  można było dokonać bez konieczności przerywania dostępu do gry 
    po południu zauważyłam w działaniu swojej farmy pewne zmiany których wcześniej nie było
    całkiem wiec możliwe że silos się zacznie  w zapowiadanym czasie :)
  • HavaoHavao Guest Posty: 963
    Cześć Farmerzy,

Zespół zakończył ostatni etap testów aktualizacji. Aktualizacja zostanie wgrana jeszcze dziś na serwery, dlatego bądźcie przygotowani, że dostęp do Gry przez najbliższą godzinę może być utrudniony lub całkowicie niemożliwy.

Najpierw jak zwykle - serwery partnerskie, a następnie serwery główne.

PS. Najprawdopodobniej nie będzie powiadomienia w Grze o wyłączeniu serwerów.

Pozdrawiam,
    Havao
  • Fajnie że są nowe działki ;) ale tym razem brakło zadań do nich gdzie zawsze dostawialiśmy trochę pd :) 
  • To są żarty?
    Godzinę nie będzie dostępu do gry, a za 1h 10 minut kończy się event. Który zdążyłabym skończyć w tym czasie. Mam nadzieję że zespół mi to jakoś wynagrodzi.
  • Edela (PL1)Edela (PL1) PL1 Posty: 26
    Ehh, a miałam nadzieję na uzbieranie jeszcze paru szczęśliwych monet przed zakończeniem festiwalu Obon :(
    Moi Drodzy,

Zachowajcie spokój. Aktualizacja nie musi wcale trwać całą godzinę. Być może już za moment serwery zostaną włączone ponownie :)

Pozdrawiam,
    Havao
  • mmm ceny nowych pól troche oporowe....
    Witajcie ponownie,

Aktualizacja została wgrana. Można już zalogować się do gry.

Pozdrawiam,
    Havao
  • jola62 (PL1)jola62 (PL1) PL1 Posty: 1,188
    Naprawili pieska , super :)

Nowe działki są, a ceny wbrew wpisowi wyzej (przynajmniej pierwsza za 124mln ) nie uważam za zaporowy, poprzednie było po 90, więc tylko troszkę więcej.
  • karadok (PL1)karadok (PL1) PL1 Posty: 1,122
    Pierwsza "tylko" 124 mln, a druga już 174 mln.. O trzeciej nie chcę nawet myśleć.. 

I jakoś kiepsko te dodatkowe na kwiatowej wyglądają - takie.. niedokończone..
  • za złoto trzeba kupować! to tylko 14tyś... :D
    i zaskoczyli mnie z poszerzeniem kwiatowej bo byłem pewny, ze będzie wzdłuż a tu trochę w poprzek :D
    edytowano 19.10.2017
    Podaję ceny zakupu pól na farmie głównej

124,000,000 $,   14,900 złoto
    174,000,000 
    $,   24,900 złoto
    244,000,000 
    $,   34,900 złoto
    342,000,000 
    $,   49,000 złoto
    479,000,000 
    $,   69,000 złoto
    671,000,000 
    $,   99,000 złoto
    info z forum angielskiego
    edytowano 19.10.2017
    Yalenka powiedział(a):
    Dobry wieczór

Zespół zdecydował o przełożeniu Sojuszniczego Święta Ciężkiej Pracy na jutro, godziny rozpoczęcia nie znamy.
    Za niedogodności bardzo przepraszamy.

Pozdrawiam,
    Yalenka

Czy choć raz, pytam się , raz, raziutek raziuniuniutek coś zostanie wykonane w terminie?
    To ja czekam jak kto głupi  do północy a mi się pokazuje międzynarodowy znak...
    Lasciate ogni speranza voi ch'entrate
  • YalenkaYalenka Inactive Posty: 2,496
    Dobry wieczór

Zespół zdecydował o przełożeniu Sojuszniczego Święta Ciężkiej Pracy na jutro, godziny rozpoczęcia nie znamy.
    Za niedogodności bardzo przepraszamy.

Pozdrawiam,
    Yalenka
  • Paralusek (PL1)Paralusek (PL1) PL1 Posty: 694
    Yalenka...godziny rozpoczęcia nie znamy....no co moje piękne oczka czytają? to nie jest gra w kulki hahahahh
  • ciężko było to wcześniej ogłosić? widać gdzie GGS ma nas graczy :/
  • No pieknie my przygotowani na świeto ,czekamy ,nikt nie siedzi na forum caly czas a tu taka nowina na godzine wczesniej, weszlam zobaczyc co sie dzieje bo 12 a tu nic . Super,pola zasiane kuku na noc i straty jak nic .
  • michdo (PL1)michdo (PL1) PL1 Posty: 124
    to już przegięcie. Ludzie zarywają wieczór i noc i nie każdy na forum zaglada, żeby dowiedzieć się, że wydarzenia nie będzie.
  • To jakiś Żart??????? halooooo jest po 24 .... i jak zwykle jaja....
  • chrupek89 (PL1) powiedział(a):
    tak Madziu tylko zauwaz ze nie bylo aktualizacji ktora ten oto silos miala wgrac, wiec wnioskuje ze jak nie bedzie aktualizacji to rowniez silos nie wystartuje dzisiaj o polnocy.. 
    No i miałaś rację :(((( żarty Sobie robią ..
  • Ja mam pytanie jak mamy zebrac tyle milonow na powiększenie farm??????????????????

Te kwoty to chyba jakiś zart. Może by tak pomyslec o podniesieniu cen za produkty przy sprzedaży tego dawno BF nie robił.

Podniescie ceny za sprzedaż produktów o 100% a nie wszystko w gore a zysk w dol albo w miejscu stoi

• Żądam zadoscuczynienia za straty na polach ,wszyscy posiali kukurydze a nie pszenice jak zawsze. Informacja o braku świeta byla podana zbyt pozno to juz masakra doprawdy.
  • nat969 (PL1) powiedział(a):
    Żądam zadoscuczynienia za straty na polach ,wszyscy posiali kukurydze a nie pszenice jak zawsze. Informacja o braku świeta byla podana zbyt pozno to juz masakra doprawdy.
    Jakoś mi się nie wydaje żeby się do tego poczuli...tylko gdyby była to h 14...to pół biedy ale o 24??????????I jak mozna sie nie denerwować!!! Zarwać noc po NIC :/ 
  • Zgadzam sie calkowicie. Wiadomo ze nic nie dostaniemy ale probowac mozna:)

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik