Nie wiem czy pamiętasz Karadok, ale myślę że tak, bo wiem że uważnie czytasz forum, przy okazji wyjaśniania, objaśniania, tłumaczenia komplikacji i tajemnic gry, świadomy zespół napisał, że mu bardzo zależy, żeby każdy Gracz mógł zrobić wydarzenie...dlatego mamy poziomy wydarzeń [już dawno nieaktualne i niedopasowane do lvl]
Nie dotyczyło to tylko ścigaczy, co za złoto od początku.
Żarcie zrobiłam do końca...ślubu wziąć nie mogę...usunięto brzegowe, choć nie one były problemem, stare lejki szły całkiem nieźle, wystarczyło - jak wspomniałam - wprowadzić przedziały, może trochę urozmaicić i maszyna by parą buchała...A tak...mamy co mamy...być może zapowiadane zmiany na oceanie pozwolą lejek rybny skończyć z zadowoleniem.
Nie wiem czy pamiętasz Karadok, ale myślę że tak, bo wiem że uważnie czytasz forum, przy okazji wyjaśniania, objaśniania, tłumaczenia komplikacji i tajemnic gry, świadomy zespół napisał, że mu bardzo zależy, żeby każdy Gracz mógł zrobić wydarzenie...dlatego mamy poziomy wydarzeń [już dawno nieaktualne i niedopasowane do lvl]
Żarcie zrobiłam do końca...ślubu wziąć nie mogę...usunięto brzegowe, choć nie one były problemem, stare lejki szły całkiem nieźle, wystarczyło - jak wspomniałam - wprowadzić przedziały, może trochę urozmaicić i maszyna by parą buchała...A tak...mamy co mamy...być może zapowiadane zmiany na oceanie pozwolą lejek rybny skończyć z zadowoleniem.
Nie wywoluj wilka =ryby z lasu=morza ewentualne zadowolenie to GGS bedzie miało, niestety. My dostaniemy rykoszetem, będzie jeszcze gorzej, zawsze tak jest
Faktycznie przedziały lvl'owe w niektórych wydarzeniach to totalna porażka. Szczególnie, że nie długo znajdą się gracze, którzy i magiczne 999 przekroczą
No faktycznie lvl w "magiczny "sposób się mnożą ale to już norma .Gram z przyzwyczajenia bo ogólnie ta gra to już wyścig szczurów a nie rywalizacja tylko ten kto gra walutą premium to do czegoś się dorobi na wirtualnej farmie a realia są inne ale wracając do tematów rybnych i innych
silos - zawsze te same osoby w czołówce bez zmian chyba abonament wykupiony na stałe mają ale...
ich pieniądze niech robią co chcą tylko żeby się nie obudziły z ręką w nocniku bo do tego ta gra podąża
z rybami - porażka tak jak piszą przedmówcy ,kontrakty -pożal się boże , a ktoś napisał że zarobił 100mil gratulacje tylko czy ta osoba odliczyła z tego zarobku załogę skrzynki i resztę akcesorji za które trzeba ostro i wygórowanie płacić hmm.
Oraz mam pytanie do GGS _gdzie są te kontrakty za 100 szt.złota tak wielce chwalone przez moderatorów -od 1/5 roku czekam i nadal nic -kolejna zachęta bez pokrycia
Teraz jeszcze o przejściu z FLESHa na htls 5 -kolejna prowokacja i zamydlenie oczu graczom a raczej utrudnienie im życia w grze Wy jesteście zadowoleni z tego - ludzie jeśli jesteście nimi czy wy myślicie wprowadzacie coś co jest w fazie testowej z błędami których jest masa i nic z nimi nie robicie naprawiacie tylko te błędy które są z korzyścią dla ggs a nie dla gracza czyli kupno szajsu za realne pieniądze to to wam wychodzi szybka naprawa i już i znowu duma was wyprzedza
Ogarnijcie się w końcu i naprawcie wszystkie błędy które są od kilku lat i nie że ja mam pisać do supportu bo wy wiecie o nich a i tak z nimi nic nie robicie bo macie to gdzieś
gra jest coraz bardziej odpychająca a nie zachęcająca przez wasze olbrzymie potknięcia
za które gracz płaci swoim czasem i nerwami których się tu nabawia a nie odpręża
Ankieta - to haniebne i oburzające co w niej czytam _ gra fer play to jakaś kpina ,zadowolenie - śmiech na sali i reszta durnych pytań które każde jest bardziej ironiczne od poprzedniego a najleprze pytanie - Czy bym polecił grę komuś -odpowiem -NIGDY W ŻYCIU !!!!!!!
a i reklamy na wydawanie waluty premium na "TO TWOJA SZANSA" to już tak samo jak w EMPIRE GOOD GAME jedna się kończy druga zaczyna - czy wy naprawdę jesteście tak nienażarci i ciągle wam brakuje kasy ???czy po prostu to zachłanność i brak opanowania???
Oraz mam pytanie do GGS _gdzie są te kontrakty za 100 szt.złota tak wielce chwalone przez moderatorów -od 1/5 roku czekam i nadal nic -kolejna zachęta bez pokrycia
Tu to ja mogę potwierdzić - trafił mi się jeden Łącznie z bonusem za wartość kontraktu zdobyłam 125 złota za furę ryb. Teoretycznie nieopłacalne totalnie, w praktyce każdy musi ocenić sam.
Miałem wczoraj kontrakt ze złotem na normalnym targu za 44 tys jabłek i chyba 4tys jęczmienia. To było 83 sztuka złota +25% razem kolo setki. Taki kontrakt raz na pół roku miałem dwa dotychczas
Mnie również zdarzył się rybny ze złotem...szału nie było ilości potrzebnych krewetek są idiotyczne w dalszym ciągu ...jak przeglądam kontrakty...mam wrażenie że 3/4 jest skorupiakowych a na zwykłym targu złoto pojawia się w godzinnych i wtedy potrzeba np masę jabłek.
Ale Krzyśka popieram w sprawie tekstów w ofertach, są odpychające i żenujące...szanse w internetowej beznadziejnej grze...szanse na co ???
cd silos rybny, Nie chwalę się tylko informuję, sprawa nie do uwierzenia ale jakimś cudem ukończyłem ten silos. Niestety nic za darmo, kosztowało mnie to 600 sztuk złota, w tym przeskoczenie mieczników i małż, i szybsze ukończenie łowienia na dwóch kutrach. (uzyskałem maks 18 sztuk/sek) .No ale w ostatecznym rozrachunku dwie licencje (21 miejsce) to nawet się opłaciło; ale czas poświęcony= koszmarnie dużo. Trzeba kombinować minimalne łowienie, które daje 10 i pilnować czasu zmiany łowisk. masakra. Póki co 2:1 dla mnie, ale czy w kolejnym silosie będzie chciało mi się orac, to nie wiem.
Gratki Dog...widziałam jak orałeś kibicowałam...ale chyba nie o to chodzi...dalej będę przy swoim obstawać, że lejek jest nie do zrobienia. Poza tym mnie słabo interesuje wydarzenie z dekorką/dekorkami, które mam.
Gratki Dog...widziałam jak orałeś kibicowałam...ale chyba nie o to chodzi...dalej będę przy swoim obstawać, że lejek jest nie do zrobienia. Poza tym mnie słabo interesuje wydarzenie z dekorką/dekorkami, które mam.
Z jednej strony racja, z drugiej to juz jedna z ostatnich możliwości zdobycia złota, nawet za cięzką (bardzo) pracę. Dekorki, jak kto lubi. Mnie w ogóle wizualnie nie interesują, najwazniejsze dla mnie jest, ile dają zadowolenia. Za to nakładki na budynki są fajne, wizualnie poprawiają mi humor
Komentarz
Żarcie zrobiłam do końca...ślubu
Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.
Ale Krzyśka popieram w sprawie tekstów w ofertach, są odpychające i żenujące...szanse w internetowej beznadziejnej grze...szanse na co ???
sprawa nie do uwierzenia ale jakimś cudem ukończyłem ten silos. Niestety nic za darmo, kosztowało mnie to 600 sztuk złota, w tym przeskoczenie mieczników i małż, i szybsze ukończenie łowienia na dwóch kutrach. (uzyskałem maks 18 sztuk/sek) .No ale w ostatecznym rozrachunku dwie licencje (21 miejsce) to nawet się opłaciło; ale czas poświęcony= koszmarnie dużo. Trzeba kombinować minimalne łowienie, które daje 10 i pilnować czasu zmiany łowisk. masakra. Póki co 2:1 dla mnie, ale czy w kolejnym silosie będzie chciało mi się orac, to nie wiem.
Poza tym mnie słabo interesuje wydarzenie z dekorką/dekorkami, które mam.