Nie mamy jeszcze dokładnej informacji o godzinie aktualizacji, jednak najprawdopodobniej będą to godziny południowe, lub popołudniowe. Jeśli dostaniemy konkretne informacje, zamieścimy je tutaj i w OO.
super...kiedyś szły ankiety z zapytaniem:jakie zwierzę chcesz mieć na farmie...moim marzeniem był kot, jako że posiadam 2 koty w domu, to i na farmie tez chciałam mieć...;-)))
Fajnie ze w końcu zawita do nas kotek, mam nadzieje ze będzie warto mieć go na farmie .
Liczę na to ze w przyszłości pojawi się coraz więcej obiektów z różnych tematyk, bo jak komuś podpasuje to na pewno wolałby więcej niż tylko jedna fasadę na jeden obiekt.
Z cenami ryb jak i z targiem poczekam aż aktualizacja wejdzie do gry, chodź liczę ze tym razem nie będzie to znowu robione na kolanie .
Kwintesencja pisanej retoryki to OO. Gdyby potem to wszystko było tak cudowne w grze...szczęściu naszemu nie byłoby końca Uwielbiam te "odpowiednio" do czego? "przyjdzie czas" kiedy ? "słuchamy" kogo ? "nieugięci" bo co ? "obserwujemy" jak długo ? itd...itd...
Rozumiem że Gracze napisali swoje ceny rybek ?
Kici...kici...chodzi zawsze swoimi ścieżkami, zupełnie jak zespół...i jak mu się przeszkadza to pokazuje pazury.
A sukienka na koziarnie to pewnie dlatego, że koziarnie w odstawkę poszły jako mało przydatne.
Jak kot dorwie się do ryb, to ho, ho. Po najnowszej aktualizacji niczego dobrego nie spodziewam się. Zresztą napisane jest, że największe zyski będą z kontraktów,rzekomo poprawionych, żarty na bok, kto w to wierzy? Takie sztuczki to nie ze mną, ano, zobaczymy...
Nie mamy jeszcze dokładnej informacji o godzinie aktualizacji, jednak najprawdopodobniej będą to godziny południowe, lub popołudniowe. Jeśli dostaniemy konkretne informacje, zamieścimy je tutaj i w OO.
Pozdrawiam, Havao
Drogi nasz Havao mamy już godzinę mocno popołudniową, a na swojej farmie nie widzę kotka Może mam mu mleczko wystawić w miseczce, by skusił się na nie i zawitał na moją farmę główną. Z góry dziękuję za szybką odpowiedź
Kot się obraził i pewnie dziś nie przyjdzie na farmy, tylko dalej będzie
wisiał na drzewie. Nawet nie pomogą ryby które będą na sprzedaż bo sama
skórka i ości
Prezes pewnej znanej partii się pewnie nie zgodził, by jego kot wziął udział w grze, której centrala ma siedzibę w Niemczech(Hamburg). Znany jest jego antyniemiecki stosunek do wszystkiego co tylko niemieckie, więc i kota nie zobaczymy w Big Farm a szkoda
Dziś miała być dostępna możliwość sprzedaży ryb,wchodzę na łowisko a tam......Cztery razy Homary i dwa razy małże, ostrygi i krewetki... Nigdy tak nie było... Dobra zmiana,nie ma co .....Jak zwykle wielka ściema....
Dziś miała być dostępna możliwość sprzedaży ryb,wchodzę na łowisko a tam......Cztery razy Homary i dwa razy małże, ostrygi i krewetki... Nigdy tak nie było... Dobra zmiana,nie ma co .....Jak zwykle wielka ściema....
Nie wiem czy zauważyłeś ale aktualizacja została przełożona na jutro
Ja nie wiem, nie mogli od razu napisać , że w piatek zrobią i dograć spokojnie wszystko? Zamiast łudzić środą, a potem przesuwać?
Jak zrobią w piątek, to znów zostaniemy z garścią błędów na weekend.. A do tego silos rybny tuż przed/po aktualizacji dotyczącej ryb.. Pewnie z główną nagrodą: punkty Mistrzostw Światowych.. Jak szaleć, to na całego
Nie wiem czy zauważyłeś ale aktualizacja została przełożona na jutro
Zauważyłem,ale miała być dziś a łowiska były rano już z homarami i resztą s korupiaków,więc gdyby była dziś to mógłbym se guzik połowić a nie ryby.....
Komentarz
Havao a w jakich godzinach będzie aktualizacja ??
Witam,
Pozdrawiam,
Havao
Nie sztuką jest wiedziec, a zrozumiec.
Liczę na to ze w przyszłości pojawi się coraz więcej obiektów z różnych tematyk, bo jak komuś podpasuje to na pewno wolałby więcej niż tylko jedna fasadę na jeden obiekt.
Z cenami ryb jak i z targiem poczekam aż aktualizacja wejdzie do gry, chodź liczę ze tym razem nie będzie to znowu robione na kolanie
Kwintesencja pisanej retoryki to OO. Gdyby potem to wszystko było tak cudowne w grze...szczęściu naszemu nie byłoby końca
Uwielbiam
te "odpowiednio" do czego? "przyjdzie czas" kiedy ? "słuchamy" kogo ? "nieugięci" bo co ? "obserwujemy" jak długo ? itd...itd...
Rozumiem że Gracze napisali swoje ceny rybek ?
Kici...kici...chodzi zawsze swoimi ścieżkami, zupełnie jak zespół...i jak mu się przeszkadza to pokazuje pazury.
A sukienka na koziarnie to pewnie dlatego, że koziarnie w odstawkę poszły jako mało przydatne.
Czego chce kobieta, tego i Bóg chce.
Po najnowszej aktualizacji niczego dobrego nie spodziewam się.
Zresztą napisane jest, że największe zyski będą z kontraktów,rzekomo poprawionych, żarty na bok, kto w to wierzy?
Takie sztuczki to nie ze mną, ano, zobaczymy...
Może mam mu mleczko wystawić w miseczce, by skusił się na nie i zawitał na moją farmę główną.
Z góry dziękuję za szybką odpowiedź
której centrala ma siedzibę w Niemczech(Hamburg).
Znany jest jego antyniemiecki stosunek do wszystkiego co tylko niemieckie,
więc i kota nie zobaczymy w Big Farm a szkoda
Jak pewnie zdążyliście zauważyć - jest po godzinie 18:00, a aktualizacji nadal nie było.
Zespół poinformował nas, że aktualizacja została przełożona na jutro i bardzo przeprasza za opóźnienie aktualizacji.
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ || Strona Społeczności BigFarm
Pozdrawiam,
Yalenka
Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ || Strona Społeczności BigFarm
(ale obym się myliła)
Edit: Proszę nie publikować w dyskusjach dotyczących OO grafik i zdjęć.
Yalenka