mistrzostwa -zmiana nagród

na zagranicznych forach od wczoraj zamieszczone jest takie oto ogłoszenie
( tłumaczenie translatorem )
( tłumaczenie translatorem )
następne Mistrzostwa przyjdzie wkrótce i chcieliśmy poinformować, że wymienili kilka nagród zdarzeń ...
Aktywność i rangę nagrody, które zawierają złoto lub Rose Gold Mine Licencje zostają zastąpione innym Seetangartikel, o wyższej wartości złota niż poprzednie nagrody.
Niektóre ozdoby zostały zastąpione innymi ciekawymi dekoracjami
Łączna wartość nagród, które można wygrać, teraz będzie wyższa.
niepokoi mnie to stwierdzenie - o wyższej wartości złota .....hmm co może być cenniejszego dla zwykłego gracza niż złotniczki i licencja czyli czyste złoto ? które mógł przeznaczyć na swoje potrzeby a w najgorszym razie zrekompensować
w niewielkim ale zawsze w jakimś procencie straty i spustoszenie na farmach dokonujące się w czasie mistrzostw
Wszyscy znamy legendarny juz przelicznik GGsu jeśli chodzi o złoto , - niestety nic dobrego w tych zmianach nie należy w się spodziewać
Niestety i niestety ale jakaś karma z wodorostów w zastępstwie za złoto mnie nie satysfakcjonuje
Ps: po niewczasie zorientowałam się że ten temat powinien znaleśc się w innym dziale - sugestie pochwały krytyka
ewentualnie prosze o przeniesienie
niepokoi mnie to stwierdzenie - o wyższej wartości złota .....hmm co może być cenniejszego dla zwykłego gracza niż złotniczki i licencja czyli czyste złoto ? które mógł przeznaczyć na swoje potrzeby a w najgorszym razie zrekompensować
w niewielkim ale zawsze w jakimś procencie straty i spustoszenie na farmach dokonujące się w czasie mistrzostw

Wszyscy znamy legendarny juz przelicznik GGsu jeśli chodzi o złoto , - niestety nic dobrego w tych zmianach nie należy w się spodziewać
Niestety i niestety ale jakaś karma z wodorostów w zastępstwie za złoto mnie nie satysfakcjonuje

Ps: po niewczasie zorientowałam się że ten temat powinien znaleśc się w innym dziale - sugestie pochwały krytyka
ewentualnie prosze o przeniesienie

2
Komentarz
Jeśli się okaże że w kolejnych mistrzostwach nie będzie lepszych nagród, a nie daj losie coś zabrane...to GGS ma przekichane. Wiele sojuszy dobrowolnie zrezygnowało z mistrzostw, dojdą kolejne.
Mnie wodorosty na cholerę... a ile ich dadzą? 10 szt a może 1? To sobie mogę za to kupić 1 raz zbiór z obory. Chyba mnie to szczęście porazi. Czepiam się nie wiedząc jakie zmiany zostaną wprowadzone, ale dotychczasowa praktyka wskazuje, że należy się spodziewać czegoś gorszego niż lepszego.
Pamiętacie kino? Zlikwidowano nie dlatego że nie działało, ale dlatego że był moment kiedy za każdą reklamę było 20-30 szt złota. dziennie można było dostać z 500 złota. Pewnie że nie wszyscy tak mieli, ale tak było...
Czekam na zmiany, zobaczymy
Jeśli będzie się w czym odkuć.
Teraz widać bardzo wyraźnie, że GGS prowadzi swoją politykę rozwoju gry, ja bym podsumowała że to dewastacja...Gracze piszą...spoko mogą pisać, nie podoba się, mogą odejść...życie nie zna próżni, przyjdą następni zapaleńcy...i tak to się kręci...jeśli jeszcze miałam jakąś ociupinkę nadziei, to już nic z niej nie zostało.
z niedowierzaniem przeczytałem i informacje o zmianach w nagrodach mistrzostw o zabraniu licencji na złoto i nasion złotniczka
-żadne super humusy i karmy nawet było ich milion nie dadzą ogólnego zadowolenia jakim jest zdobycie/ złota/
-złoto od tysięcy lat ma bardzo dużą wartość, a wraz z rozwojem cywilizacji doceniono jego użyteczność jest znane i używane przez rzemieślników co najmniej od chakolitu.
-tu na farmie jest więc największym pożądanym dobrem w celu uzyskania maksymalnej satysfakcji z gry.
-dlatego nam farmerom brak możliwości zdobycia nagrody głównej licencji czy złotniczka spowoduje mniejsze zainteresowanie mistrzostwami a nawet zrezygnowanie z ich udziału
-dlatego bardzo proszę o interwencję i wnoszę pozostawienie tych nagród
komitet obrony złotniczka
Więc naprawdę nie wiem o co w tym wszystkim chodzi,bo wszystko co dobre dla graczy nie kupujących złota,jest zabierane.Nagrody w tej chwili są mizerne,a jak zabiorą jeszcze nasionka złotniczka i licencje,to już będzie kompletne dno.
Ale cóż.Decyzja zapadła i pozostaje tylko powiedzieć......GGS-ie, wsadź sobie te mistrzostwa,nasionka i licencje tam,gdzie plusz ma metke....
Patrząc na nagrody - poprostu nie chce mi się brac udziału w mistrzostwach.
Mam propozycje do przesłania do twórców: Niech zabiora złoto z logowania jak i za uzyskanie poziomu, oraz trzeba nie zapomnieć o tym żetonie raz w miesiącu wypadającym z pól. Juz zbytnio się na tym bogacimy. W zamian za to chcemy np o wiekszej wartości katalizator albo 10szt wodorostów (zaznaczam że wiecej nie może być) Lub elementy do projektów, bo złoto przecież to rozbuj w biały dzień ! Jest zbędne jak komuś ten badziew czy licencja potrzebna to sobie przecież kupi.
Ludzie czekali na mistrzostwa - a tak to już lepsze jest Święto Pracy.
- Nagrody rankingowe i za aktywność, które zawierają licencje na wydobycie złota i złotniczki zostaną zastąpione różnego rodzaju dobrami z wodorostów, o łącznej wartości przekraczającej dotychczasową z wycofanych nagród.
I powiadam Wam po tych słowach uniósł swą dłoń z wyprostowanym jednym palcem, a palcem tym nie był kciuk.
Na gest ten zebrany tłum zabuczał głosem pełnym rozczarowania i gniewu i dało się słyszeć okrzyki:
- Kolosie, przestań używać tyle pieprzu!
1. Były fajne nagrody - obecnie nie chce mi się kompa odpalać,
2. Na MS czekało się z niecierpliwością - w odróżnieniu od ostatnich sytuacji, kiedy MS uruchamiane są jak w produkcji seryjnej
pozdrawiam wszystkich Graczy i mam nadzieję, że nasz głos będzie słyszany przez zarządzających BF